Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 7 hónapja #185943 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem nem is áll Neki olyan rosszul a hosszú haj.Frodo-ként is vállig érő haja volt,nem?És nekem abban nagyon Tetszett!:-) :D :D :D

Hai!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185905 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Feltettem a netre a Maxim által küldött képet, így mindenki láthatja! Szerintem nem illik hozzá a hosszú haj, de hát.... szóval szóljatok hozzá ti is :D

aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185886 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: Maxim: ez így sem műxik... viszont felhívnám a figyelmedet a hozzászólásod jobb felső sarkában látható "szerkeszt" gomb használatára. :wink:

A második beszólásomnál köszönöm rájöttem, hogy mily' nagyhatalmú ama gomb, köszönöm. :)
A cím átmásolós módszerrel nekem működik... de kár... Elijah hosszú hajjal, kezében egy plüss dinóval... olyan látvány... de olyan... :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185871 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Maxim: ez így sem műxik... viszont felhívnám a figyelmedet a hozzászólásod jobb felső sarkában látható "szerkeszt" gomb használatára. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #185868 Írta: Maxim
hát ez nem jött össze :lol:

Na a kép címe:
always.ejwfiles.net/images/92709.jpg
Megtekinthető úgy, hogy cím lemásolása, megnyitni új ablakban, mert ebben a formában nem nyílik meg...[/url]

Több
20 éve 7 hónapja #185867 Írta: Maxim
Hát én ezt megláttam... aztán nem tudtam, hogy sírjak vagy nagyon röhögjek... végül az utóbbi mellett döntöttem... :lol: :lol: :lol:
(elnézést mindenkitől, aki más véleményen van, és bocsi a kép méretéért)

Több
20 éve 7 hónapja #185760 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
csak 1-et nem valósítottak meg: SZŐKÉBB MINT A TÖBBIEK!!!(Frodó)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 7 hónapja #185759 Írta: Aldaron (büzsü)

Sil írta: Egy régi videó, Lij Spice Girls-t énekel a forgatáson... :lol: (jobb egérgomb, cél mentése más néven)
www.streamload.com/Movie_Junkie/ ... hspice.wmv

És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...

Hát ez naon jóóóóóóó! :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185756 Írta: Sil

Ringbearer írta: Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

De igen, amit énekel, az a Wannabe c. szám a Spice Girls-től... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185752 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #185730 Írta: Sil
Egy régi videó, Lij Spice Girls-t énekel a forgatáson... :lol: (jobb egérgomb, cél mentése más néven)
www.streamload.com/Movie_Junkie/ ... hspice.wmv

És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185728 Írta: Gyűrűk Úrnője
Sziasztok!Mi a helyzet? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
TUDTOK LIJ-RŐL HÍRT? :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185690 Írta: Aldaron (büzsü)

Ellana írta:

Arelenwen írta:

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

Szerintem nem öreg, csak fáradt, kimerült...és a cigiről: persze, elfogadom, mert én a legkevésbé feddhetnék meg valakit ezért :oops: , de valahogy nem illik hozzá. Őt valahogy olyan szerény "jókisfiú"-nak képzelem,és ehhez semiképp nem illik. Dehát, a színészi szakma sok idegességgel jár...

"A kis ideges jókisfiú" :lol: :itscool: Ez illik hozzánagyon :P

Több
20 éve 7 hónapja #185689 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

Szerintem nem öreg, csak fáradt, kimerült...és a cigiről: persze, elfogadom, mert én a legkevésbé feddhetnék meg valakit ezért :oops: , de valahogy nem illik hozzá. Őt valahogy olyan szerény "jókisfiú"-nak képzelem,és ehhez semiképp nem illik. Dehát, a színészi szakma sok idegességgel jár...

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 7 hónapja #185686 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megfigyeltem...és épp az fogott meg benne... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #185684 Írta: Aldaron (büzsü)

Suhifarok írta: Na igen! De attól még szép!! [size=9:386rmxrk]És szomorú, ha már itt tartunk...[/size]

Szép, nagyon szép kép szerintem is....de figyled meg, hogy milyen nagy fájdalom ül Frodó szemében :? :(

Több
20 éve 7 hónapja #185683 Írta: Suhifarok
Na igen! De attól még szép!! [size=9:2mhcjacc]És szomorú, ha már itt tartunk...[/size]

Több
20 éve 7 hónapja #185682 Írta: Aldaron (büzsü)

Suhifarok írta: Jajj...ez naon jó...!!!!!

www.warofthering.net/photoforum/ ... 00&page=10

Itt épp mindketten a gyűrűre gondolnak, csak nem egyféleképpen :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #185680 Írta: Suhifarok
Jajj...ez naon jó...!!!!!

www.warofthering.net/photoforum/ ... 00&page=10

Több
20 éve 7 hónapja #185676 Írta: Aldaron (büzsü)

Haebrethilien írta: ....és büszke....

Hát van mire.. :wink: :D

Több
20 éve 7 hónapja #185657 Írta: Maxim

Haebrethilien írta:

Arelenwen írta:

sztem meg fáradt, keserű és büszke....

Hmm... nagy súlyú szavak... :?

Több
20 éve 7 hónapja #185636 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

sztem meg fáradt, keserű és büszke....

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 7 hónapja #185587 Írta: Gyűrűk Úrnője
Okés.Én is elfogadom Suhifarok. 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185585 Írta: Suhifarok

Gyűrűk Úrnője írta: Bocsánatot kérek,hogy lemerészeltem írni amit gondolok! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

[size=9:190r8l5i]Ugyan már, nem azzal van a baj!!!! Én is le tudok ragadni nagyon a változtatásoknál, de nekem is sokszor leírták már, amit büzsü most neked, és kezdem elfogadni! :) Én már alapból így álltam hozzá, mert elöbb olvastam a könyvet! De a véleményedre mindenki kíváncsi!!!! :!: :!: :wink: :D [/size]

Több
20 éve 7 hónapja #185534 Írta: Gyűrűk Úrnője
Bocsánatot kérek,hogy lemerészeltem írni amit gondolok! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185530 Írta: Aldaron (büzsü)

Gyűrűk Úrnője írta: Tényleg nagyon aranyos ez a kép.Tegnap végre 2 hónap után elolvastam
a Gyűrű Szövetsége című első könyvet.És egy csomó dolgot észrevettem.1 az,hogy amikor Boromir meghal :cry: akkor az az első rész végén van a filmben,a könyvben viszont a Két Toronyban van.2 az,hogy a Banyapók Odúja is a Két Toronyban van a könyvben.
Ja,és Frodo szerintem sokkal bátrabb a könyvben mint a filmben.És az volt nekem még fura érzés,hogy a Könyv végén mikor beszállnak a csónakba akkor Frodo azt mondja amunak,hogy "fiam"!Gyűrűk Úrnője

Hát tényleg sok minden különbözik a könyv és a film között már ha csak a jellemekre gondolunk is. Én a film előtt olvastam a könyvet és Frodó nekem is sokkal bátrabbnak tünt a könyvben. De Gyűrűk Úrnője, van egy fontos dolog, amit mindig ki szoktak hangsúlyozni, hog y a film Based on the Book by J.R.R.Tolkien... - és emiatt sokminden más, mint könyvben. - de úgy gondolom, ez már OFF és a :arrow: Film <-> Könyv különbségek topicba tartozik.... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #185510 Írta: Gyűrűk Úrnője
Tényleg nagyon aranyos ez a kép.Tegnap végre 2 hónap után elolvastam
a Gyűrű Szövetsége című első könyvet.És egy csomó dolgot észrevettem.1 az,hogy amikor Boromir meghal :cry: akkor az az első rész végén van a filmben,a könyvben viszont a Két Toronyban van.2 az,hogy a Banyapók Odúja is a Két Toronyban van a könyvben.
Ja,és Frodo szerintem sokkal bátrabb a könyvben mint a filmben.És az volt nekem még fura érzés,hogy a Könyv végén mikor beszállnak a csónakba akkor Frodo azt mondja amunak,hogy "fiam"!Gyűrűk Úrnője

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185481 Írta: Aldaron (büzsü)
Ez húúú de aranyos kép :D

www.bagendinn.com/Group/images/p ... ieeye1.jpg

Több
20 éve 7 hónapja #185427 Írta: Gyűrűk Úrnője
Hahó.Értelek titeket.Igen a társaságot élvezte,kár,hogy én nem voltam ott.!
:oops:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185376 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

büzsü2003 írta:

Gyűrűk Úrnője írta: Büzsü szerinted mi más élvezne?

Csak poén volt, a fantáziátokra biztam :wink: :lol: ... Amúgy szerintem a társaságot bírja, hogy annyit áldogálnak és fényképezkednek a repülőtéren... vagy csak a filmsikernek örül úgy :?: :wink:

szerintem a barátainka,és egyben a hatalmas sikernek is örül,hozzáteszem nem jogtalanul örül neki.! :)
ezek a képek a hulligános film forgatásáról,nagyon jók! :lol:
imádom öket! :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.350 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére