Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 5 hónapja #197497 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nimrodel, nagyon királyak ezek a háttérképek!

Én is lemaradtam a Flipperről,csak este vettem észre az újságban. Most várhatok évekig, mire leadják megint a tévében... :roll: na, mindegy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #197384 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én sem tudtam, nagyon ritkán nézek TVt, és soha nem tudom mi van a TVben, csak szabad percemben bekapcsoltam, és mondom: Jé ez a Flipper!
Mindjárt sirály lett a napom :D

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #197383 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyémánt_Hajnal írta: Pont ma volt a Flipper a TVben, és bevallom - eddig nem volt alkalmam megnézni, de szuper volt :) Nekem nagyon tetszett és Lij is cukor volt :wink:

"Rossebszentség"! Sikerült lemaradnom róla! :bawling: :bawling: Többet kellene tvújságot olvasnom... meg Frodó topicot nézegetnem.
Viszont tegnap megnéztem (életemben először) a TTT bővítettet, és gyereknapra megkaptam A Király visszatér DVD-t, úgyhogy most nagyon kiújult a Frodó-mániám!

Hoztam pár háttérképet:
users2.ev1.net/~lee79/lotr/frodo1024.jpg
users2.ev1.net/~lee79/lotr/frodo_sword1024.jpg
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... obitti.jpg [size=9:3qod810o](csak lementve működik)[/size]
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... bearer.jpg Szeretem ezt a képet
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 4_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... m_1024.jpg Frodó és Samu
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... o_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 2_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 3_1024.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... tk104b.jpg Frodó & Samu

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 5 hónapja #197336 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pont ma volt a Flipper a TVben, és bevallom - eddig nem volt alkalmam megnézni, de szuper volt :) Nekem nagyon tetszett és Lij is cukor volt :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 5 hónapja #197130 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ille írta: Nagyon édesek a képek, amiket felraktatok Frodóról, de miért van az, hogy nem mindegyiket lehet megnyitni?

OFF: A miértre nem tudok válaszolni, de rákattintva Cél mentése... mindig műxik :wink:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 5 hónapja #197028 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nagyon édesek a képek, amiket felraktatok Frodóról, de miért van az, hogy nem mindegyiket lehet megnyitni?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
20 éve 5 hónapja #196654 Írta: Coralie

Haebrethilien írta: aszta de király kép! még nem is láttam!
www.imdb.com/gallery/scrapbook/25/lotr3_...h_key=Wood,%20Elijah

:D Majd' kiesik szegény!
Arelenwen: Nekem nem jön be ez az oldal... :(
Találtam céép képeket, nem tudom, láttátok-e már öket:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =525&page=
háttér
Frodó és Samu Mordorban (A középső kép elég… fura…)
Elijah
Miután Samu úszott egy jót… :roll:
Így elég torz lett a képe…

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #196581 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nagyon jó ez az oldal köszi Arelenwen... :D :D :D :D

Több
20 éve 5 hónapja #196542 Írta: Arelenwen
Ebben a hónapban nyílt Eijah-oldal: www.e-wood.us/

Több
20 éve 5 hónapja #196441 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
aszta de király kép! még nem is láttam!
www.imdb.com/gallery/scrapbook/25/lotr3_...h_key=Wood,%20Elijah

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 5 hónapja #196291 Írta: Aldaron (büzsü)
Na, hosszú hallgatás után: (A képeket letölteni: Jobb egérgomb + Cél mentés más néven...)

Úgy látszik nagyon szereti a vizet :D :
water shoot 01 , water shoot 02 , water shoot 03 , water shoot 04 , water shoot 05 , water shoot 06 , water shoot 07 , water shoot 08 , water shoot 09

Ja, és szerintem nagyon király így feketében:
face001 , face002 , face003 , face004 , face005 , face006 , face007 , face008 , face009 , face010 , face011 , face012 , face013 , face014 , face015 , face016 , face017 , face018 , face019 , face020 , face021 , face022 , face023 , face024 , face025

Na elfáradtam :D ...

[size=9:22xcdq73](OFF: Maxim: Képzeld 10-es lett az infó vizsgám - az nálatok 5ös :D )[/size]

Több
20 éve 5 hónapja #196180 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Off: még régebben láttam itt a koli körül egy 9 éves beagle-t. Neve: Frodó.
:P

Gyűrűk Úrnője:
Képbeillesztés: úgy indítasz, mintha hozzászólást írnál, és bemásolod a linket. Nem árt, ha megadod a témát, de vigyázz, mert slash témájú képeket nem szabad berakni!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #195958 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!Tökre jók ezek a képek és lehet,hogy már unjátok,de hogy tudtok képeket beilleszteni?És hogyan kell?Ha?Kérlek válaszoljatok.okés?
Mert nekem is vannak tök jó képeim. :D Pussz

Hai!

Több
20 éve 5 hónapja #195865 Írta: Coralie

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #195845 Írta: Gyűrűk Úrnője
Tök jó ez a kép.Mi a helyzet errefelé?Ha?Tökre aranyos ez a kép. :-)

Hai!

Több
20 éve 5 hónapja #195753 Írta: Aldaron (büzsü)
Hát az a fullánk egy kicsit tényleg kiábrándító :? 8O , amúgy édes abban a ruhában + gyűrű, meg miegymás... :D

Több
20 éve 5 hónapja #195750 Írta: Coralie
Nem Elijah, de:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 4_orig.jpg
Olyan aranyos! :) (Bár az a Fullánk elég kiábrándító... :? )

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #195689 Írta: Gyűrűk Úrnője
Nagyon nagyon jók a képek amiket beraktatok.És az egyik képen tényleg nem olyan mintha önmaga lenne na ezt most jól megaszondtam na szal olyan nem Lij-es.De nagyopn jóü.És azokon a miken a rajongóival van azok a képek :NAGYON CUKIK. :-) ))))[/size]

Hai!

Több
20 éve 5 hónapja #195677 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én meg még nem is láttam :oops: De tecc :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 5 hónapja #195670 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta:

büzsü2003 írta: De szuper ez a kép: :P :D
always.ejwfiles.net/images/id2.jpg / Jobb egérgombos módszer...

Ez az egyik kedvencem! :D

Képzeld, nekem is :wink: :D :P :lol:

Több
20 éve 5 hónapja #195656 Írta: Arelenwen

büzsü2003 írta: De szuper ez a kép: :P :D

Ez az egyik kedvencem! :D

Több
20 éve 5 hónapja #195644 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nenuial írta: Ezt a képet:
www.bagendinn.com/elijah/images/ ... ce-038.jpg
most látom először, de akárhogy nézem, mintha nem is ő lenne... olyan más rajta, nem?[/i]

Tényleg olyan. 8) :lol:

Több
20 éve 5 hónapja #195627 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Gondolom az Elijah rajongók elolvadnak...
:)
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3187

Több
20 éve 5 hónapja #195371 Írta: Aldaron (büzsü)
De szuper ez a kép: :P :D

Több
20 éve 5 hónapja #195352 Írta: Nenuial
Nenuial válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

Delanor írta: Milyen érdekes azt hallani, h Lij barátai, v Lij munkatársai v bárki aki érintkezik vele, mert azok az emberek a közelében vanak és beszélnek vele, számomra meg olyan elérhetetlennek tűnik.. :bawling: :crying:
Az egyik ismerősöm szerint
a thelordoftherings.hun lehet chatelni vele. Mondjuk ezt eléggé elképzelhetetlennek tartom.

Jaja, az ember néha elfelejti, hogy az ún. sztárok (vagy mondjunk inkább közismert embereket) is ugyanolyan halandó emberek, mint mi. Vannak egy csomóan, akik napi kapcsolatban vannak velük, és természetes számukra, ha találkoznak velük, stb. Mondjuk vannak olyan "sztárok" is, akik azt hiszik magukról, hogy többet érnek az átlagembernél, és ezt éreztetik is másokkal. Magyarul beképzeltek, és nincs bennük alázat. Különben azért is szeressem a mi kis Lijunkat (hogy stílszerű legyek :wink: ), mert ő egyáltalán nem beképzelt, és minden rajongójával, akivel találkozik, tök rendes és közvetlen (legalábbis azok alapján, amiket olvasgattam eddig a neten). Nem véletlenül kapta meg a Spirit of Gandalf díjat a TORNtól.(Ezt annak a színésznek adták, akinek a "leginteraktívabb" volt a kapcsolata a LOTR rajongókkal - a közönség szavazatai alapján!)

Remélem ilyen is marad mindig, én is ilyennek szeretem. mint pl itt:
always.ejwfiles.net/images/04trl53.jpg
always.ejwfiles.net/images/04trl19.jpg
ezt a közvetlenséget nem gondolom, hogy csak megjátsza

Több
20 éve 5 hónapja #195348 Írta: Arelenwen

Nenuial írta: Ezt a képet:
most látom először, de akárhogy nézem, mintha nem is ő lenne... olyan más rajta, nem?[/i]

Télleg döbbenetesen nem hasonlít magára...hmm...

Több
20 éve 5 hónapja #195347 Írta: Nenuial
Istenem, ezek a monoklik! :crap: :eek2:
www.bagendinn.com/elijah/images/ ... /gbf04.jpg
szerintetek a "Német Sör-Tündér" valójában micsoda? és hogy-hogy találkozott vele Elijah? Ez valami költői megfogalmazása a brutális alkoholizálásnak?

Több
20 éve 5 hónapja #195342 Írta: Arelenwen

Delanor írta: Milyen érdekes azt hallani, h Lij barátai, v Lij munkatársai v bárki aki érintkezik vele, mert azok az emberek a közelében vanak és beszélnek vele, számomra meg olyan elérhetetlennek tűnik.. :bawling: :crying:
Az egyik ismerősöm szerint
a thelordoftherings.hun lehet chatelni vele. Mondjuk ezt eléggé elképzelhetetlennek tartom.

Jaja, az ember néha elfelejti, hogy az ún. sztárok (vagy mondjunk inkább közismert embereket) is ugyanolyan halandó emberek, mint mi. Vannak egy csomóan, akik napi kapcsolatban vannak velük, és természetes számukra, ha találkoznak velük, stb. Mondjuk vannak olyan "sztárok" is, akik azt hiszik magukról, hogy többet érnek az átlagembernél, és ezt éreztetik is másokkal. Magyarul beképzeltek, és nincs bennük alázat. Különben azért is szeressem a mi kis Lijunkat (hogy stílszerű legyek :wink: ), mert ő egyáltalán nem beképzelt, és minden rajongójával, akivel találkozik, tök rendes és közvetlen (legalábbis azok alapján, amiket olvasgattam eddig a neten). Nem véletlenül kapta meg a Spirit of Gandalf díjat a TORNtól.(Ezt annak a színésznek adták, akinek a "leginteraktívabb" volt a kapcsolata a LOTR rajongókkal - a közönség szavazatai alapján!)

Több
20 éve 5 hónapja #195340 Írta: Nenuial
Ezt a képet:

Több
20 éve 5 hónapja #195279 Írta: Aldaron (büzsü)
Delanor, ez tudomásomszerint nem igaz... :? :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.378 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére