Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 4 hónapja #201197 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta: Everything is Illuminated

Valki esetleg nem tudja mi lesz a magyar cime? :roll: :?

Könyvben már megjelent állítólag tavaly, az Ulpius ház adta ki (nem olvastam... :oops: ), de elég érdekes címe van: "MINDEN VILÁNGOL." (Jonathan Safran Foer írta)

Ha most azt gondolod, hogy elgépeltem... hát nem, ez a valós címe. Nem értem, ez magyarul van?! :?: :?:

Itt utánanézhetsz:
www.premierlap.hu/talalat.php?ko ... 0608f10094

[size=9:153skdsq]Phű, mire ezt begépeltem...[/size] :roll:

De nem valószínű, hogy a film forgalmazója ilyen "érdekes" magyar címet ad majd...

There is no reality. Only perception.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201194 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Hannon le, Sil! Ha Lij nincs benne, akkor már nem is várom a pénteket annyira... :bawling: bár a filmből biztos lesznek jó kis jelenetek!!! :lol:

Mellesleg a cikkben arról is szó van, hogy Lij letagadja, hogy Franka Potentéhez bármi köze lett volna... Akkor meg miért lehet a neten csőrözős képeket látni róluk?! Melegítették egymás száját, vagy mi van?! :twisted: :nono:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201189 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iluvatar Gyermeke írta: Mellesleg Lij ott volt az idei MTV Movie Awards-on? Már várom a pénteket...

Nem volt ott, csak Dom és Sean. Meg van egy iszonyú jó PJ-s rész az elején... :mrgreen: (Lásd Trufa és Pippin topic.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #201185 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Van itt egy jó kis interjú- bocs, ha esetleg már olvastátok, mivel kb másfél hónapja jelent meg, de csak most bukkantam rá...

enjoyment.independent.co.uk/film ... ory=516503

Csak pár mondatot idéznék belőle, amitől el lehet olvadni: :P

"Nagyon könnyen szerelmes leszek a nőkbe... egyszerűen csak imádom őket. Annyira el vagyok telve velük... Gyönyörőek, csodálatosak..."

HÁT NEM ÉDES?! :D :dance:

Mellesleg Lij ott volt az idei MTV Movie Awards-on? Már várom a pénteket...

Több
20 éve 4 hónapja #201167 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Te jó ég, mit tettek a hajával? 8O
[size=9:1n96zpgo]( OFF: Sil: hogy lehet megcsinálni a linket, "Katt ide" formájúra,én csak a címbeírós módszert ismerem, de a hosszó cím nem mutat valami jól) [/size]

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 4 hónapja #201162 Írta: Sil
Lij Prágában:
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #201149 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezek szerint akkor mégis komoly film lesz, aminek nagyon örülök! Prága tényleg nincs messze, átruccanhatna a stáb egy kicsit hozzánk is :lol: Mit nem adnék érte!!!!

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 4 hónapja #201004 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ennyit lehet még róla tudni...: (forrás: www.tribute.ca )

EVERYTHING IS ILLUMINATED

August 12, 2005

Elijah Wood, Jason Schwartzman

Based on Jonathan Safran Foer's novel about a young Jewish American (Elijah Wood) who tries to find the woman who saved his grandfather from the Nazis during WWII.

Drama

Liev Schreiber

Warner Independent

Peter Saraf, Marc Turtletaub

Liev Schreiber

Valki esetleg nem tudja mi lesz a magyar cime? :roll: :?

Több
20 éve 4 hónapja #200977 Írta: Sil

Nimrodel Melian írta: Hú, ez elég komolyan hangzik! Örülök, hogy Lij ilyen filmben fog játszani!

Hát, nem biztos, hogy teljesen komoly lesz, mert a legtöbb hírben vígjátéknak írták...

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #200973 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: Nimrodel, volt már szó róla, ez az a zsidós film. Lij egy fiatal amerikai zsidót játszik, aki megpróbálja felkutatni azt a nőt, aki a II. világháborúban megmentette a nagyapját a nácik elől egy kis ukrán faluban... :wink:

Hú, ez elég komolyan hangzik! Örülök, hogy Lij ilyen filmben fog játszani!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 4 hónapja #200956 Írta: Sil
Nimrodel, volt már szó róla, ez az a zsidós film. Lij egy fiatal amerikai zsidót játszik, aki megpróbálja felkutatni azt a nőt, aki a II. világháborúban megmentette a nagyapját a nácik elől egy kis ukrán faluban... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #200953 Írta: Coralie

Aldaron (büzsü) írta: A filmje:
Everything Is Illuminated
by Jonathan Safran Foer

Miről fog szólni? És ugye nagyon föszereplö lesz Elijah? :roll: [size=9:1w6958c5](Miért van az, hogy én hol tudok hosszú ö betüt írni, hol meg nem?! Vááá!)[/size]

www.elijahfan.com/fanzone/anna/anna-001.gif Édes pici Elijah!!!
www.elijahfan.com/fanzone/ry/digiartby_ry_02.jpg Nagyon ari! Nekem akkor tetszett a legjobban, amikor még volt haja. :oops: :roll:

U. i.: Nem áll jól neki a szemüveg, bár kétségtelenül aranyos abban is!

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #200887 Írta: Aldaron (büzsü)
A filmje:
Everything Is Illuminated
by Jonathan Safran Foer

Több
20 éve 4 hónapja #200868 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezek szerint Lij már befejezte a The Yank c.film forgatását.Az új filmjének mi a címe?Pussz.

Hai!

Több
20 éve 4 hónapja #200855 Írta: Aldaron (büzsü)
Ha valaki megy Prágába, meg szeretném kérni, hogy nekem is hozzon egy autógrammot Lijtől... Nagyon sokszor puszilom azt, aki hoz... :D :P És majd aztán postán elküldi, vagy esetleg nyáron értemegyek...

Kaptok ezért három gyerekkori modellképet a mi Lijünkről:
Lij 1 , Lij 2 , Lij 3 (jobb egérgomb, cél mentése...)

8) :D aranyosak :D 8)

Több
20 éve 4 hónapja #200826 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Suhifarok írta: Maxim:
1. Szvsz=szerény véleményem szerint
2. Szvsz ( 8) ) igazad van. Az is elképzelhető, hogy Frodo sokat beszélgetett Arwennel még Völgyzugolyban...innen az emlék.

Suhifarok: Köszönöm! :D
Hmm.. valóban Prágában van... az nincs is olyan messze innen... vajon hány buszjáratot indítanak 'Lij nézőbe'? :wink:

Több
20 éve 4 hónapja #200818 Írta: Sil
Csiripelik a verebek, hogy Lij Prágában tartózkodik, mivel kezdődik az Everything Is Illuminated c. filmjének a forgatása... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #200674 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát izé, sántit egy kicsit, de végülis ez is lehetett a készitő gondolatmenete... [size=9:2yn7kq3a](de szvsz akkor is inkább Galadriel :wink: :lol: )[/size]

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200665 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Maxim:
1. Szvsz=szerény véleményem szerint
2. Szvsz ( 8) ) igazad van. Az is elképzelhető, hogy Frodo sokat beszélgetett Arwennel még Völgyzugolyban...innen az emlék.

Több
20 éve 4 hónapja #200662 Írta: Maxim

Timona írta:

Maxim írta:

Timona írta:

Nimrodel Melian írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...ze=big&cat=525&page=
Emlékeim szerint ehhez Arwen-nek semmi köze…

No igen itt max Galadriel villanhatna fel, de Arwen semmiképp :heu: :crazy:

És esetleg abból a szemszögből, hogy egyszer Arwen is kihúzta szorult helyzetből? :roll:

No igen a Fotrban, de a Rotkben van egy rész ahol Galadriel felsegiti és mivel a kép Frodóról a Rotkből van inkabb Galadriel illett volna oda szvsz... :roll:

1. Mi az a szvsz? soha nem értettem.. nem vagyok egy beavatott fórumos
2. De ha nem részenként nézi az ember, hanem teljes történetként, ahol Frodó nem arra emlékszik, hogy 'Ja ez a FotR-ban volt, az itt már nem lényeg', hanem esetleg egy elesett pillanatában tényleg eszébe juthat a szépséges Arwen, aki segített... (nagyon szentimentálisra sikeredett?)

Több
20 éve 4 hónapja #200627 Írta: Timona

Maxim írta:

Timona írta:

Nimrodel Melian írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...ze=big&cat=525&page=

És esetleg abból a szemszögből, hogy egyszer Arwen is kihúzta szorult helyzetből? :roll:

No igen a Fotrban, de a Rotkben van egy rész ahol Galadriel felsegiti és mivel a kép Frodóról a Rotkből van inkabb Galadriel illett volna oda szvsz... :roll:

Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200502 Írta: Maxim

Timona írta:

Több
20 éve 4 hónapja #200494 Írta: Timona

Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200463 Írta: Coralie

Timona írta: Képeckék:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 219639.jpg

Ez nagyon tetszik. Kicsit olyan müvészi.

Hoztam képeket, nem emlékszem, ezek voltak-e már:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =525&page=
Hát, nem egy szokványos kép…
Frodó
Frodó és Samu

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #200362 Írta: Timona

Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200145 Írta: Sil
Nimrodel: tudomásom szerint Lij a professzor egyik segédjét alakítja, aki csak úgy mellékesen megpróbálja meghódítani a csajt Joel emlékeit felhasználva... vagy valami ilyesmi... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #200141 Írta: Coralie

Aldaron (büzsü) írta: Gondoltam ide is berakom a tegnapi rajzomat! Lehet keményen kritikázni... :roll: :oops: :? :D

Elijah Wood 8)

Én szakértelem híján túl sokat nem tudok hozzátenni, csak azt, hogy: Nagyon tetszik!!! :D Ennél szebb már csak akkor lehetne, ha színes lenne. Akkor gyönyörü kék szemecskéi lennének (amikbe most nagyon bele vagyok szeretve! :oops: :) )!

www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 712fcd1c6a
Egy cikk: Elijah Wood makulátlan
Jim Carrey, Kate Winslet és Kirsten Dunst mellett Elijah Wood is játszik az Oscar-jelölt Charlie Kaufman forgatókönyve alapján készült, Egy makulátlan elme örök ragyogása című romantikus vígjátékban...
(A címet elég érdekesen fordították le... A cikk pedig csak azt nem képes közölni, hogy Elijah mit alakít benne. :? )

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #200035 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Büzsü: teccik!komolyan! :hello: :up: :itscool:
Az orra tök jó,főleg alul.A szája sem rossz, csak ebből a nézőpontból sztem nem látszana ennyi a szája bal sarkán túl az arcából.(ha érted, mire gondolok... :D )
Meg a homloka és a haja is teccik. Csak így tovább! :D

Több
20 éve 4 hónapja #200019 Írta: Aldaron (büzsü)
Gondoltam ide is berakom a tegnapi rajzomat! Lehet keményen kritikázni... :roll: :oops: :? :D

Elijah Wood 8)

Több
20 éve 5 hónapja #199652 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok

Nagyon rég nem voltam, de Elijah-t attól még ugyanúgy imádom.

Láttam a Flippert, tök jó volt, szerintem jó volt csók nélkül is, de a csókkal is jó lett volna... biztos ari volt... :roll:

Lij, you are my life!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.222 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére