Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 3 hónapja #209041 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Köszke Arelenwen!Ő LIj?Olyannyira ÉDESKE. :-) Köszke

Hai!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #208071 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta: találtam pár videót, nem tudom jók e :wink:
www.bs.trix.net/ef/videos/elijah_karlovy.avi érkezés
www.bs.trix.net/ef/videos/prague.wmv sajtókonf.
www.radio.cz/en/article/55830 audio interjú

Az elsőt nem tudtam megnézni. :( A másodikon viszont annyira aranyos! Miket mond?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #207925 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: Ja ha már a video eszembe jutott,nem tudtok egy normális oldalt,ahol a Karlovy fesztiválnak a videoi fenn vannak......?

találtam pár videót, nem tudom jók e :wink:

www.bs.trix.net/ef/videos/prague.wmv sajtókonf.
www.radio.cz/en/article/55830 audio interjú

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 3 hónapja #207898 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta: Ja, meg azt is megfogadta,h a körömrágásról is leszokik...hát én eddig még nem láttam ennek eredményét... :roll:

nem olyan egyszerü leszokni bizonyos dolgokról.
Tulajdonképpen engem nem zavar hogy cigizik.
Bár tény hogy nem tesz túl jót magának ezzel a szokásával,de valószinüleg az idegesség,és az állandó feszültséggel járó munkája ami miatt teszi mindezt.Sajnálom,hogy nem láttam azt a videot amiben az egyik képéröl beszél,hogy nem tetszik neki mert olyan mintha ez nem nem is ő lenne.Ja ha már a video eszembe jutott,nem tudtok egy normális oldalt,ahol a Karlovy fesztiválnak a videoi fenn vannak......?
sajnos irtatok már egyről,de nekem ott nem szerepelt Elijah!

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 3 hónapja #207882 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja, meg azt is megfogadta,h a körömrágásról is leszokik...hát én eddig még nem láttam ennek eredményét... :roll:

Több
20 éve 3 hónapja #207728 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel Melian írta:

Aldaron (büzsü) írta: Na erre kérek kommentárt...
:) )))))

A kép tök jó! Csak ne cigizne!!!! :evil: Ezért annyira ki vagyok rá akadva! :evil: :(

Ezaz! Le a cigivel!! Küldjünk neki nikotintapaszt! Pedig elvileg újjévi fogadalma volt, hogy leszokik róla... :?

Több
20 éve 3 hónapja #207656 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta: Na erre kérek kommentárt...

A kép tök jó! Csak ne cigizne!!!! :evil: Ezért annyira ki vagyok rá akadva! :evil: :(

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 4 hónapja #207584 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ide most lett felrakva egy csomó Lijes kép :)
www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #207505 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na erre kérek kommentárt...

Több
20 éve 4 hónapja #207203 Írta: Fangi

Maxim írta: Nos ezt meg kell veletek osztanom, drága Wood-fanok! :D
Az MTv híreiben láttam Elijah-t a Prágában tartott sajtótájékoztatója egy részét adták le. Nagyon jófej volt! Egy rajongója adott neki egy képet amit a netről nyomtatott ki. Wood volt rajta látható mint Frodo a RotK-ban és Wood megrémült saját magától, mert éppen olyan brutál fejet vágot! :D
Azt mondta, ez azon képek közé tartozik, amikről azt mondod, hogy 'Na ez nem én vagyok!'. :D

ez aranyos töle!
:)
igazán öszinte,egyébként brutál fejjel is nagyon jól néz ki! :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 4 hónapja #207002 Írta: Maxim
Nos ezt meg kell veletek osztanom, drága Wood-fanok! :D
Az MTv híreiben láttam Elijah-t a Prágában tartott sajtótájékoztatója egy részét adták le. Nagyon jófej volt! Egy rajongója adott neki egy képet amit a netről nyomtatott ki. Wood volt rajta látható mint Frodo a RotK-ban és Wood megrémült saját magától, mert éppen olyan brutál fejet vágot! :D
Azt mondta, ez azon képek közé tartozik, amikről azt mondod, hogy 'Na ez nem én vagyok!'. :D

Több
20 éve 4 hónapja #206909 Írta: Lin

Fangi írta: egyébként én már régen is irtamm hogy sovány

nekem eddig nem tűnt fel ennyire.
a változatosság kedvéért megint képek:
always.ejwfiles.net/images3/prague_festival91.jpg
always.ejwfiles.net/images3/prague_festival92.jpg
jól érezte magát úgy látom :D Most örülök, hogy vannak új képek, de ha már unjátok állítsatok le! :P

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 4 hónapja #206846 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Van itt néhány "érdekes" kép:

elflady.com/orlandolove/showthread.php?t=756

Mit csináltok, fiúk?! :oops: :roll:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 4 hónapja #206734 Írta: Fangi

Lin írta: ilyen nekem is kell!
tényleg ilyen sovány?
ezek nagyon jók:
always.ejwfiles.net/images3/patsie_prague05.jpg -mi van a nő kezében?
always.ejwfiles.net/images3/patsie_prague07.jpg
always.ejwfiles.net/images3/patsie_prague08.jpg
always.ejwfiles.net/images3/patsie_prague09.jpg
még egy utolsót: interjú (jobb oldalt felül át kell váltani angolra és akkor megtaláljátok)

egyébként én már régen is irtamm hogy sovány.Ami persze nem baj.
Sajnos a szinészeknek valószinü,hogy ilyennek kell lenniük,gondolom ez egy állandó elvárás,bár azt is eltudnám képzelni,hogy olyan tipusu aki hiába eszik töménytelen mennyiséget,nem hizik. :roll: :? :D

Több
20 éve 4 hónapja #206382 Írta: Lin

Több
20 éve 4 hónapja #206309 Írta: Aldaron (büzsü)
Vaga'nyak a ke'pek, a teljes gale'ria itt tala'lhato':

always.ejwsites.net/04KarlovyVary.html 8)

Ja, és ez a legjobb :D :D :D :
always.ejwfiles.net/images3/patsie_prague04.jpg

Na meg ez :) :
always.ejwfiles.net/images3/prague_festival51.jpg :lol:

Ja, és ez is :wink: :
always.ejwfiles.net/images3/prague_festival40.jpg

Na, jó, befejeztem 8)

Több
20 éve 4 hónapja #206193 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nekem is furi, de sztem jól áll neki ez is...

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 4 hónapja #206146 Írta: Fangi

Lin írta: Képek a Karlovy Vary fesztiválról:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6 :lol:
na még kettő(sajnos a minőségük nem olyan jó):
csúcs ez a napszemüveg unja magát? (jó a gyűrűje)

nekem is nagyon új még a haja.
Sosem láttam mág ilyen sötét hajjal,egyébként a feje is más.Öregebb.Most már nem olyan fiatalos,talán most már nem mondják rá,hogy jajj de fiatal kisfiú. :roll: :)
legalábbb is gondolom

Több
20 éve 4 hónapja #206051 Írta: Maxim

Lin írta: Képek a Karlovy Vary fesztiválról:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

Csak nekem fura ez a sötét haj?? :roll:
Jó tudom, hogy a film miatt van, de nekem egy kicsit idétlen... jáj

Több
20 éve 4 hónapja #206048 Írta: Lin
Képek a Karlovy Vary fesztiválról:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

Több
20 éve 4 hónapja #205728 Írta: Aldaron (büzsü)
Lin: cukik :D

Egy pár nagyon szuper FanArt:
Elijah :)
Flipper Lij 8)

És egy stílusos háttér: Elijah :wink: :D

Több
20 éve 4 hónapja #205546 Írta: Lin

Több
20 éve 4 hónapja #205300 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Nenuial írta: Kedves "Iluvatar gyermeke" köszi a segítséget szleng-fordítás ügyben, a "dögös fickó" mostmár szerény szókincsemet gazdagítja ezentúl :lol:
Utánanéztem, hogy hol is olvastam a "geek" kifejezést, és emitten van:
www.elijahfan.com/elijah/gear.php
ebből való ez az idézet:
"This is Elijah Wood's world, because this is Elijah's not-so-great secret: He's a geek too. You can see it on his happily dazed face as he moves through the islands -- continents! -- of discs, asking the clerks about obscure B-sides from obscure bands.
And it's not a point of contention with Wood. "I'm totally a geek," he says later with a light laugh over burgers and espressos. "I play computer games, collect action figures..."

Nem akarok találgatni, ha esetleg Te jobban tudod, hogy itt mit is akar jelenteni a geek, akkor légyszi oszd meg velünk

A geek ebben a szövegkörnyezetben kb. azt jelenti, mint a "freak", azaz megszállottan egy dologgal foglalkozó valaki. Tehát arról beszél itt Lij, hogy rajong a PC játékokért, gyűjti az akció figurákat (nem t'om hogy mondjuk ezt magyarul... :oops: ) stb, stb. Az interjú egy részét egy hollywoodi cd boltban készítették vele, s úgy jött szóba, hogy "Ez az ő világa", mert megszálottan rajong (geek) a cd-kért (is).

Hogy ne legyek teljesen OFF...átmenve "fordítói topicba" :wink: itt egy újabb képecske a forgatásról:

www.warofthering.net/photoforum/ ... all&page=3

Több
20 éve 4 hónapja #205193 Írta: Fangi

Sil írta: Frodó épp Samut gyilkolássza:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =526&page=
Hobbitok helikopterrel:

imádom a forgatási képeket!
Egyébként meg nem sértödtem meg.
Tudom a korlátaimat.,tisztában vagyok velük.
:roll:

Több
20 éve 4 hónapja #204973 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Frodó épp Samut gyilkolássza:
Hobbitok helikopterrel:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #204908 Írta: Lin
Láttátok már ezeket?
új Prága
jó buli

Több
20 éve 4 hónapja #204873 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ilúvatar Gyermeke: Köszi! Az az igazság, h a Media-ban még nem néztem, csak Megastore-ban. Ott lehet tényleg, h megtalálom :)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
20 éve 4 hónapja #204855 Írta: Lin
Fangi: én semmiképpen nem kritikának szántam, amit írtam, csak egyszerűen az az egy mondat szvsz mást jelentett, mint amit te írtál. DE ez nem jelenti azt, hogy nem értékelném a munkádat. Te már nagyon sokszor fordítottál és raktál be ide cikkeket, amiért szvsz nem csak én, hanem itt mindenki nagyon hálás neked! :lol: :bounce: És kérlek ezt a régi jó szokásodat tartsd meg a továbbiakban is és I'm sorry :oops: Remélem nincs harag :P

Több
20 éve 4 hónapja #204805 Írta: Nenuial
Nenuial válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Kedves "Iluvatar gyermeke" köszi a segítséget szleng-fordítás ügyben, a "dögös fickó" mostmár szerény szókincsemet gazdagítja ezentúl :lol:
Utánanéztem, hogy hol is olvastam a "geek" kifejezést, és emitten van:
www.elijahfan.com/elijah/gear.php
ebből való ez az idézet:
"This is Elijah Wood's world, because this is Elijah's not-so-great secret: He's a geek too. You can see it on his happily dazed face as he moves through the islands -- continents! -- of discs, asking the clerks about obscure B-sides from obscure bands.
And it's not a point of contention with Wood. "I'm totally a geek," he says later with a light laugh over burgers and espressos. "I play computer games, collect action figures..."

Nem akarok találgatni, ha esetleg Te jobban tudod, hogy itt mit is akar jelenteni a geek, akkor légyszi oszd meg velünk

Több
20 éve 4 hónapja #204635 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Onering írta:
Meg akarom nézni a Try seventeen-t is, és kerestem boltban, de még nem találtam. Hol lehet kapni? Kapható egyáltalán nálunk? De jó lenne :o

Nálunk "A tizenhetes csapdája" címmel jelent meg tavaly ősszel videón ill. VCD-n. Keresd a nagyobb videotékákban vagy Media Markt-ban. Ha végképp nem találod a Neten megrendelhető itt:
www.netpiac.hu/display/index.pht ... at&style=2
(A gyorskeresőbe be kell írni a címét.) :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.183 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére