Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 7 hónapja #187478 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
img44.photobucket.com/albums/v13 ... yank19.jpg

Szóval 1 telefonkártya vagy mi aszösz, most felcsigázódtam, mi nem lesz ebben a filmben :roll: 8O

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #187343 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
azt hogy megverik azt én is nagyon várom már,bár az a kártya dolog nekem sem tetszik tulzottan,miélrt pont egy kártíát?
Amúgy elég agresszivnek nézem ebben a filmben,mondhatni egy állatnak.
most mondjátok,hogy nem! :)
nekem a hosszú haj az ő esetében nem tetszik. :roll:
ami most van ,és a punkos beállyítotságú haja tetszik,sosem szerettem a hosszú hajakat,de ez megbocsátható az ő esetáben,meg amúgy is fiatalabb volt azokon a képeken,még nem igazán alakult ki a szemályiseége,annak tudhtaó be.Egyébként nekem is nehéz elvonatkoztatni a gyu óta.Mindig arra várok,hogy Sean Astin megjelenjen,és a többiek.Annyira jó kis társaság volt,bevallom hiányoznak.. :(
öreg koromra lesz lérzékenyülni...... :? :roll:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #187282 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Új The Yank képek (többé-kevésbé eltávolított vízjellel):
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #187280 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pici Lij nekem itt tecc a legjobban:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 412436.jpg
Bár itt meg elég csibészes, nem is tudom melyiket szeressem jobban :oops: :lol: :
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 419819.jpg
Édi a barkója!?:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 407205.jpg
Punkon rulz, na meg hosszú göndör :D 8)

Hosszú hajas Lij dinóval, hát elég érdekes olyan nagyon nem állt jól neki :?

Áh Arelenwen megelőzött, de pont uezeket a képeket akartam berakni, mi a csuda van különben a szájában???
Azért ne verjék annyira nagyon péppé cegénykét, csak egy picit :wink:
Reméljük hozzánk is elér a filmecske vmikor...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 7 hónapja #187267 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Csak valahogy mindig arra várnék, hogy előbukkan valahonnan Samu, kezében Fullánkkal.... :lol: :roll: :D

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #187230 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Húúúú, ezt én is akarom látni!!! :D :D :D Bizti jó lesz a film, márcsak azért is mert Lij van benne. [size=9:gvqpdfvr]Szegény, péppé verik...[/size]

Több
20 éve 7 hónapja #187201 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

büzsü2003 írta: Na mit szóltok? :? :wink:

Kezd hasonlítani! :)

Hú, én nagyon remélem,hogy adni fogják nálunk is a Yank-et,mert egyre kíváncsibb leszek az "összeverős" képeket látva...

Na engem meg ne akarjon senki sem megverni, de bevallom széles vigyorral várom, hogy megnézhessem, ahogy Lij-t péppé verik. :lol:
Pedig semmi bajom vele, de a kártya (vagy minek) a szájba tömése naon fantáziadús kínzásnak tűnik... :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #187064 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Kezd hasonlítani! :)

Hú, én nagyon remélem,hogy adni fogják nálunk is a Yank-et,mert egyre kíváncsibb leszek az "összeverős" képeket látva...
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwork/hooligans/bloody.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwork/hooligans/mmmph.jpg
szegény... :cry:

Több
20 éve 7 hónapja #186898 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Azt, hogy ez talán inkább a beszélgetős topic témája... :wink:

Amúgy meglepő a hasonlóság, valóban! Jóó! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #186891 Írta: Aldaron (büzsü)
Na mit szóltok? :? :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #186816 Írta: Aldaron (büzsü)
Na szóval itt a kép rólam, ez még csak kezdetleges Elijah frizura... most már nem ilyen van, és amúgy is térek át arra a másik punkra... :D

buzsu.go.ro/index1.html

8)

Több
20 éve 7 hónapja #186815 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta: büzsü! Nem akarsz majd küldeni magadról képet? :)
És ilyen hajat nem akarsz egyszer véletlenül?
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/erd05.jpg :D

Van egy kép még akkor rólam, amikor még csak keztem Lij-es hajat viselni, de holnap felteszem, ok? :D :wink:
Ja, és Arelenwen, sokszor volt már olyan hajam... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #186735 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Látom nosztalgiázás folyik punk haj ügyben... Nem csodálom, úgy is istenien nézett ki! :D
Remélem még kedvet kap egyszer ahhoz hogy olyanra vágassa le... :lol:

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 7 hónapja #186729 Írta: Arelenwen
büzsü! Nem akarsz majd küldeni magadról képet? :)
És ilyen hajat nem akarsz egyszer véletlenül?
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/erd05.jpg :D

Több
20 éve 7 hónapja #186544 Írta: Aldaron (büzsü)
Idáig ilyen hajam volt...:
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/...rollingstone-023.jpg
De ma megyek a fodrászhoz, és ilyen hajam lesz... :wink: :D :)
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-003.jpg

Teccik naon a stilusa, és ezért utánzom... :roll: SZUPER!!!!!!! :wink: :D

Több
20 éve 7 hónapja #186520 Írta: Maxim
Hát ezek a punk-os képek tényleg... nagyon... huhh... najó. :wink:
Összeszedem magam.. persze a mostani haja sem rossz, de a punk volt a legjobb amit valaha tett a hajával!!!
Az új design-ról annyit részemről, hogy a punkos képek miatt ok, de nekem kicsit rideg... a régi kék sokkal inkább közel áll a szívemhez... még jó hogy lehet választani melyikkel akarod nézni...

Több
20 éve 7 hónapja #186409 Írta: Arelenwen

büzsü2003 írta: Ja, és nézzétek az always.ejwsites.net -et mert megújult a design-ja... :wink:

Ja!Tök jó!Főleg azért tetszik, mert a képek, amikből készült, a kedvenceim közé tartoznak. Úgyhogy ide is beteszem őket.
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-002.jpg
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-003.jpg ettől egyszerűen behalok... :oops:
és ha már a punk-hajnál tartunk...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8991.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8918.jpg
huhh, teljesen odavagyok ezekért a képekért...

Több
20 éve 7 hónapja #186343 Írta: Aldaron (büzsü)
A fiatalkori frizurái közül szvsz ez a legjobb:
always.ejwfiles.net/images2/lillij1.jpg
Ezt is csak úgy lehet, hogy jobb egérgomb... , sorry :?

Több
20 éve 7 hónapja #186331 Írta: Aldaron (büzsü)
Nézzétek a mostani képeit. Csak úgy lehet megnézni, hogy először lemented a számítógépedre (Ez a fránya always... :evil: ) : jobb egérgomb, Cél mentése más néven...

always.ejwfiles.net/images2/newyank03.jpg
always.ejwfiles.net/images2/newyank01.jpg
always.ejwfiles.net/images2/newyank02.jpg

Amúgy nekem ez a frizurája nagyon tetszik....Nekem is ilyen van... :D :wink: Főleg azért mert ő a kedvenc szinészem... :D

Ja, és nézzétek az always.ejwsites.net -et mert megújult a design-ja... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #186329 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem valahogy nála nem jön be a hosszú haj, igaz nem sok ilyen képet láttam róla. :wink: De a punkos nem volt rossz :lol: A mostani szuper, bár nem hiszem, hogy tudnának olyan képet mutatni nekem róla ahol nem tetszik! :lol:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 7 hónapja #186277 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta: Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, amikor olyan punk volt.

Nekem ez a kedvencem:
aureentuluva2004.125mb.com/empire.html
:D 8)

Több
20 éve 7 hónapja #186247 Írta: Maxim

Arelenwen írta: Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, mmikor olyan punk volt. Bár lehet, hogy ezt már beírtam egyszer...sebaj.(Ismétlés a tudás jó édes anyja, ahogy biosztanárom mondta volt.) Tkp. mindenhogy a világ egyik legédibb fajzata :D :wink: :oops:

Háát az a punk hajviselet téényleg nagyon jó volt! :up:
Mondjuk ennél a képnél asszem a rockos feeling-t sokban eltéríti az a plüss dínó is! :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #186208 Írta: Arelenwen
Nos, én is rockos beállítotságú vagyok(enyhén szólva!
OFF [size=9:2g5nqof0] és éljen soká a rockzene, boldog 50. szülinapot nekije!!! [/size] ON), de nekem nem jön be annyira ez a hosszú haj. Talán mert így egy kicsivel (nem akarok senkit sem megsérteni,de sztem) lányosabb, talán a fiatalsága(márminta képre gondolok) is közrejátszik ebben . Talán jobb lenne, ha a hacukája is akkor már kicsit rockeresebb lenne. Persze nem durván, csak egy kicsit.
Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, mmikor olyan punk volt. Bár lehet, hogy ezt már beírtam egyszer...sebaj.(Ismétlés a tudás jó édes anyja, ahogy biosztanárom mondta volt.) Tkp. mindenhogy a világ egyik legédibb fajzata :D :wink: :oops:

Több
20 éve 7 hónapja #186181 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ellana írta:

büzsü2003 írta: aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Igaz, hogy a szívem mélyén - ha a külsőmben nem is - rocker vagyok, meg hosszú haj mániás, de nála jobban tetszik röviden. Nálam a hosszú göndör haj, még úgy- ahogy elment, de ez szerintem nem annyira az ő stílusa.

jé, én is rockos beállítottságú vok alapvetően, de áltban nem tetszik a csávókon a hosszú haj.....ezért is lepődtem meg,h lijen tetszik....furi.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 7 hónapja #186138 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KíVÁNOK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #186015 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

büzsü2003 írta: aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Igaz, hogy a szívem mélyén - ha a külsőmben nem is - rocker vagyok, meg hosszú haj mániás, de nála jobban tetszik röviden. Nálam a hosszú göndör haj, még úgy- ahogy elment, de ez szerintem nem annyira az ő stílusa.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 7 hónapja #185997 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Haebrethilien: egyetértek! Naon jó, szvsz. Sokkal jobb, mint röviden... :wink:

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 7 hónapja #185987 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nekem is műkszik a címátmásolós módszerrel, naon jó kép!!
sztem tök jól áll neki ez a haj!!olyan rockos!!jó! :itscool: :itscool: :itscool:

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 7 hónapja #185973 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta:

Ringbearer írta: Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

De igen, amit énekel, az a Wannabe c. szám a Spice Girls-től... :wink:

bocsii.. :oops:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #185946 Írta: Aldaron (büzsü)

Gyűrűk Úrnője írta: Szerintem nem is áll Neki olyan rosszul a hosszú haj.Frodo-ként is vállig érő haja volt,nem?És nekem abban nagyon Tetszett!:-) :D :D :D

de nem mindegy, hogy göndör, vagy sima - és szerintem elég cikisen áll neki a sima hosszú, amúgy a göndör hosszú nekem is tetszett, de így :roll: :shake:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.196 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére