Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 4 hónapja #126915 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem ezek a babák még elmennek. Ha ez csúnya, nem láttátok még Gandalfét és Legolasét nagyban. :twisted:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #126868 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
a videot nem tudom lejátszani.A felolvasos képek jók! :)
viszont a babák röhejesek!!!! :?
a videok úgye a bagendin oldalán vannak?

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #126861 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Üdv Mindenkinek!

Ezek a babák BORZALMASAK, SZÖRNYŰEK! :dead:
Az elsőnek milyen lába van már!
A legjobb, talán a ló.

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #126829 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Vilya írta: www.viggo.ca/Photos_files/Wallpa ... Colors.jpg

Érdekes a szeme színe.

Ezek elég érdekesek, nem? [size=9:2dgo3j5b](Remélem, még nem láttátok őket.)[/size]
www.kukunor.com/index.php?sid=15 ... word=Frodo

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 hónapja #126758 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #126704 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lara írta: Lij felolvas :D 8) :wink: !Néhány napja láthattuk fényképeken,most itt a videó: klikk

Istenem, ez vmi iszonyat édes!!!!!!! Mindenkinek kötelező!!!
Köszi Lara!!!!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 5 hónapja #126701 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lij felolvas :D 8) :wink: !Néhány napja láthattuk fényképeken,most itt a videó: klikk

I make my own luck.

Több
Több
21 éve 5 hónapja #126600 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili, Adelard: Nézzétek meg a Díjak topicot, vannak letölthető videók a díjátadóról... Sok-sok Lij... (De a legjobb Gollam, meg PJ beszédének a vége... :lol: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #126597 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Már rég röhögtem ekkorát! :lol: :lol: :wink:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 5 hónapja #126590 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: Ezt a cikket pedig ma találtam egy "magas" színvonalú újságban... :evil: :x

Elijah Wood az egyik leggazdagabb fiatal színész,tette közzé az amerikai Forbes magazin.Miután kicsikarta Paul Jackson(úgy látszik hülye vagyok én azt hittem Peter Jackson rendezte... :evil: :roll: :x ) rendezőtől a jogot arra,hogy a Gyűrűk ura-A király visszatér ajándéktárgyaiból részesedést kapjon,várható jövedelme jövő ilyenkorra eléri majd a 30 millió dollárt...
Elijah nem az a szívbajos fajta,így milelőtt megkapta volna a pénzt,máris vad költekezésbe kezdett.A Forbes jelentései szerint nem volt rest máris vásárolni szüleinek egy házat Santa Monicában.(a szülei kibékültek? :roll: :? ).Barátainak,Orlandónak és Dom Monaghan-nek brillgyűrűket vett,ill. saját otthonában a medencét olyan vízzel töltette fel,amelyből kivonják az hidrogán 50%-át,így rettentően fiatalít.Értjük már,miért néz ki még mindig 15 évesnek.
Na itt jött el az a pont,amikor azt hittem felrobbanok.Sztem egyáltalán nem 15 évesnek néz ki.Lehet,hogy kisfiús az arca,de hát könyörgöm miért baj az?? :evil: :x
Ja és a cikk mellett egy kép van,amelyhez az a szöveg tartozik:Water,Please! :evil:

Mit szóltok? :roll:

Ezt én is olvastam, de csak röhögtem rajta, miután elolvastam h "Paul Jackson".. :roll: :lol: nem kell komolyan venni az ilyen újságokat...
amúgy, Lili: szívesen kölcsönadom neked a díjátadót, ha majd felvettem. Csak ki kéne még találnom, mikor kezdődik.. :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 5 hónapja #126575 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sesy Olórea írta: Lili, édesek ezek a képek. Csak a drága miért vág ien hüe fejeket? :lol:

Nem tudom én se... :lol:
De nekem akkor is nagyon tetszenek a képek.Lij-nek jól áll a hülyeség! :lol: :lol:

Hoztam két képet
:arrow: www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/pwroadshow_1.jpg
:arrow: www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/pwroadshow_2.jpg

Bár ez OFF lesz,de most elutazom egy hétre Karintiába,úgyhogy addig is sziasztok! :closed:
Aztán ne arra jöjjek haza,hogy a topicban nem volt élet,ok? :twisted: :deal: :frodo2:

Több
21 éve 5 hónapja #126565 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!!!
Megoszthatom veletek a mai álmom?
Egy süllyedő hajóról mentett meg a drága Lij!!Ha láttátok volna...olyan szép volt... :oops: :oops: :wink:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 5 hónapja #126526 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili, édesek ezek a képek. Csak a drága miért vág ien hüe fejeket? :lol:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 5 hónapja #126512 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: Az a helyzet hogy megnéztem a dvd-ét és nem találom a rejtett extrákat :( viszont a egy hobbit életét kétszer is megnéztem :)
valaki megtudná mondani nekem hol találhaató?
hálás köszönet

Talán segíthetek, ha a FOTR DVDt kérdezed :)

Nos az 1. filmes DVDn mész a jelenet választáson, és még a vége felé, és az utolsó jelenet után is nyomsz egyet, akkor megjelenik egy kis Gyűrű az alsó középső írásnál és le kell enterezni. Ez az a parodia film.

A film 2. lemezén, ugyanezt teszed, csak figyeld a jobb alsó sarokban a két tornyot, és ha az utolsó jelenet kijelőlése után mégegyet lemész és kattintasz, a két torony színt vált, és előjön a TTT előzetese.

Remélem segíthettem :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
Több
21 éve 5 hónapja #126322 Írta: Fangi
Nos az a helyzet, hogy megtaláltam az extrákat(nem volt könnyü) :)
Viszont sajnálom, hogy nincs élet itt....
téma híján :(
legalább képek vannak?
mindjárt megnézem a a forvere oldalát!

[size=9:3qo62gr7]forever oldalán vannak viszonylag új képek![/size]

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 5 hónapja #125997 Írta: Fangi
Az a helyzet hogy megnéztem a dvd-ét és nem találom a rejtett extrákat :( viszont a egy hobbit életét kétszer is megnéztem :)
valaki megtudná mondani nekem hol találhaató?
hálás köszönet

más:a díjátadást sajnos lehet hogy én sem fogom látni, úgyanis lehet nincs a barátomnak europai Mtv-je! :(

Abban bízom ,hogy felteszik majd az internetre amikor átveszik a díjakat!
:wink:

tényleg kellene már vmi téma! :!:
szó szerint tényleg nincs itt élet! elhiszem hogyn olvassák mások a forúmot és nem irnak,de aki szokott irni már az sem ír! (olyan szintem mint amikor volt téma)

[size=9:29qtsb94]és most látom hogy megvan a 100.ik "beszólásom"[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #125881 Írta: Lili
Sziasztok!

Itt van 3 új kép Lij-ről
:arrow: www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/Lij%20and%20Hannah1.jpg
:arrow: www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/Lij%20and%20Hannah2.jpg
:arrow: www.bagendinn.com/Elijah/images/candids/Lij%20and%20Hannah3.jpg

Azt hiszem a díjátadóról megint lemaradok,mert nincs itthon MTV-nk és nem tudtam senkit megkérni,hogy vegye föl... :( :( :cry: :oops:
Vki nem adná majd kölcsön nekem? :roll: :oops:

Több
21 éve 5 hónapja #125880 Írta: Fangi
3 díjat is nyert? :) :)
nagyon,nagyon jó!!!
MA megvettem a Gyu-át! :P

Több
21 éve 5 hónapja #125818 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
[color=violet]Most azt olvastam,hogy 5-én lesz.Nem tudom hánykor :( :(
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8920
[/color]

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 5 hónapja #125663 Írta: Fangi
És hánykor?
Ez a lényeg :)
más:Holnap megveszem a gyu dvd-ét!
alig várom,hogy lássam! :dance: :bounce: :dance: :hello: :hello:

képek!Mtv képek!

www.bagendinn.com/group/images/e ... v03110.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... tv0398.jpg

www.bagendinn.com/group/images/e ... tv0399.jpg

szerintem,legalább is bennem egyre inkább megfogalmazodik hogy már egyáltalán nem kisfiús! nagyon férfias lett,egy kicsit már hiuányzik a kisfius Elijah

Több
21 éve 5 hónapja #125646 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én azt olvastam a cinematrixon, hogy június 6-án lesz!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 5 hónapja #125592 Írta: Fangi
a dijkiosztó nem 6-án lesz?
az europain? tényleg jó lenne tudni,mert én is felveszem. :)
Jól láttam hogy az állán szakál van? 8O
nem tetzsik nagyon....de amúgy helyes nagyon...
A cd-ével kapcsolatban lehet hogy tényleg kamu! :?
az alényeg hogy lássuk!
Látni akarom már a dijátadást!!!! :) :) :) :)

Több
21 éve 5 hónapja #125499 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem úgy is megtenné Lij, ha nem tudna énekelni! :wink: Majd én megtanítom rá. :roll: Nekem Lij az ideálom és még pár cm!

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
21 éve 5 hónapja #125495 Írta: Elanor
Köszi, közben már megtaláltam :oops:

Több
21 éve 5 hónapja #125494 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Elanor írta: Mikor lesz a díjátadó???? Nem volt már??

Díjátadó volt már, de pl. a németeknél június 13-16 között sugározzák.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #125493 Írta: Elanor
Lili: hát igen a cikk... annyi jel van benne, ami arra utal, h az egész kamu, h nem is érdmes vele foglalkozni... az a megnyilvánulás a végén (mindig 15 évesnek néz ki) utal arra, h sztem az egészet nem is gondolták komolyan, csak szivatásnak...
Aki szereti és vmennyire ismeri őt, meg a GyU-t, az úgy se fogja komolyan venni ezt a szemetet...

Mikor lesz a díjátadó???? Nem volt már??

Több
21 éve 5 hónapja #125482 Írta: Lili
Sziasztok!

Erendil:nagyon édesek a képek!Mindegyikük olyan aranyos rajta,hogy mindjárt elolvadok. :oops:
A díjátadót most fel kell vennem vhogy... :roll: Erről nem akarok lemaradni,mert biztos ott is naon édik lesznek... :) :P
Amúgy úgy örülök,hogy nyertek!!! :cheers: :dance:

2 kép a Try17-ből:
:arrow: klikk ide
:arrow: klikk

Ezt a cikket pedig ma találtam egy "magas" színvonalú újságban... :evil: :x

Elijah Wood az egyik leggazdagabb fiatal színész,tette közzé az amerikai Forbes magazin.Miután kicsikarta Paul Jackson(úgy látszik hülye vagyok én azt hittem Peter Jackson rendezte... :evil: :roll: :x ) rendezőtől a jogot arra,hogy a Gyűrűk ura-A király visszatér ajándéktárgyaiból részesedést kapjon,várható jövedelme jövő ilyenkorra eléri majd a 30 millió dollárt...
Elijah nem az a szívbajos fajta,így milelőtt megkapta volna a pénzt,máris vad költekezésbe kezdett.A Forbes jelentései szerint nem volt rest máris vásárolni szüleinek egy házat Santa Monicában.(a szülei kibékültek? :roll: :? ).Barátainak,Orlandónak és Dom Monaghan-nek brillgyűrűket vett,ill. saját otthonában a medencét olyan vízzel töltette fel,amelyből kivonják az hidrogán 50%-át,így rettentően fiatalít.Értjük már,miért néz ki még mindig 15 évesnek.
Na itt jött el az a pont,amikor azt hittem felrobbanok.Sztem egyáltalán nem 15 évesnek néz ki.Lehet,hogy kisfiús az arca,de hát könyörgöm miért baj az?? :evil: :x
Ja és a cikk mellett egy kép van,amelyhez az a szöveg tartozik:Water,Please! :evil:

Mit szóltok? :roll:

Több
21 éve 5 hónapja #125463 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
MTV MOVIE AWARDS!!!!!!!!!NYERTEEEEK!!! :hello: :itscool: :up: :dance: :cheers: :frodo1: :sam2:
www.bagendinn.com/group/images/e ... mtv034.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... tv0322.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... mtv038.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... mtv039.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... tv0321.jpg
Itt a többi: www.bagendinn.com/group/new.asp

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.244 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére