Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 8 hónapja #105130 Írta: Te Anau
Te Anau válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egyetértek a plakáttal!
VOTE FOR ELIJAH!!!!! ELIJAH FOR PRESIDENT!!!!!(akármilyen)
8) And the most imortant thing:WOOD IS GOOD!!!!!!
8)
YEAHHH!! 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105129 Írta: Te Anau
Hát ilyet behalt a legjobb link!
Mégeccer:

Lij a falon :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #105122 Írta: Andragorn
Andragorn válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Telumehtar írta: Hm... nagyon kérlek ne OFFoljatok :P
Egyébként a képek nagyon aranyosak ;)
Egyébként szerintetek lehetséges az hogy Lij jelöljék valamilyen dijátadó izén a legjobb főszereplőnek? (azért nem írok Oscart mert szerintem az nem valós dolog hanem egy nagy kampány... ráadásul a politika van a háttérben de ez mellékes most :roll: )

Szerintem nagyon jó lenne, ha jelölnék, mert szerintem tehetséges színész. Az Oscarról egyre rosszabb véleményeket hallani. Tudom, hogy ez egy másik topicba tartozik,de Eminem is felháborodott azon, hogy tavaly nem a Gyűrűk Ura kapta a díjat. Ő is lefikázta az egész Oscar díjat.
Azt mondta, hogy szerinte az a jó film, amelyik nem kap az Oscaron díjat.
Erről ennyit. Ezek után nem hiszem, hogy Lij-t itt jelölnék.
Pedig nagyon megérdemelné. A Háború-ban nagyot alakított.

Több
21 éve 8 hónapja #105117 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hm... nagyon kérlek ne OFFoljatok :P
Egyébként a képek nagyon aranyosak ;)
Egyébként szerintetek lehetséges az hogy Lij jelöljék valamilyen dijátadó izén a legjobb főszereplőnek? (azért nem írok Oscart mert szerintem az nem valós dolog hanem egy nagy kampány... ráadásul a politika van a háttérben de ez mellékes most :roll: )

Több
21 éve 8 hónapja #105098 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jajj! Gyilkos! (-Rekeszizomgyilkos! :wink: ) :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #105097 Írta: Te Anau

Több
21 éve 8 hónapja #105094 Írta: Augustíne

Andragorn írta: kep.tar.hu/ejw/index.phtml?aid=27523424&pid=944836&beginnum=48 a kis ügyes!!!

Édes!! Hogy tud ilyeneket csinálni? :wink:

Te Anu: :D Ja-ja!

Több
21 éve 8 hónapja #105092 Írta: Te Anau
Lehet hogy ezt a humorba kéne tennem, de inkább ide teszem. :lol:

groups.msn.com/isapi/fetch.dll?action=My...etPubPhoto&PhotoID=n
HQAAALsHRlKM9kwR4scRL03BTeYRNsSrsIfFzGSCSYSCEZdjNQ5oQZUah1*cppdl

Több
21 éve 8 hónapja #105063 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Off: De nagyon off volt ám! S menyire igazad van (sóhaj).

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #105061 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja, azt én is. Jobban szeretném, ha úgy köszönnének, hogy kezét csókolom nagyságos uram... :D :D (akkor ez most megint egy OFF volt, úgye? :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #105058 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát attól függ, hogy mennyi idős. De igazatok van, a kor nem számít. A gondolkodás a lényeg.
Off: úgy útálom amikor csókolommal köszönnek nekem. :x

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 8 hónapja #105056 Írta: Andragorn

Te Anau írta: Nagyon tetszett neki, bár rengeteg kérdést tett fel. Nem igazán tudta elsőre megemészteni a látottakat és hallottakat, főleg úgy hogy nem olvasta. :) Igaz ma reggel vittem át neki az első könyvet. (FOTR) :)
A GAP plakátot én is csípném, bár kertvárosban lakom, egy ocsmány 70' években épült ház van velünk szemben. Na arra kirakhatnák. Igy én is Lij-re ébrednék. :) Persze Orli gatyában is jöhet. :) GAP is jöhet. :)

Vagy Aragorn!! :lol: :lol: Szerintem a könyv elég nehéz olvasmány lesz neki. Bár, ha ilyen fiatalos a felfogása, lehet, hogy tévedek.

kep.tar.hu/ejw/index.phtml?aid=2 ... pid=944628 hát ezekkel a szemekkel nem lehet betelni!!! :P :P

Valaki azt írta, hogy Lij szereti az akcentussal beszélő lányokat. Ezt ő mondta? Na, ez nekem könnyen fog menni :D :D

kep.tar.hu/ejw/index.phtml?aid=2 ... eginnum=12
kep.tar.hu/ejw/index.phtml?aid=2 ... eginnum=48 a kis ügyes!!!

és még egy:
kep.tar.hu/ejw/index.phtml?aid=2 ... ginnum=108

Több
21 éve 8 hónapja #105048 Írta: Augustíne
JAAAJJ!!! KIHALTAM!!
(Lili, Shaira: a képek! )

Sesy: Hát Lij tényleg 1xi, és +ismételhetetlen... Akárcsak a többiek! :wink: :D

Supersonica: tök jó! Tényleg! Ki nyerte + a Westendes kardokat? :wink:

Dez: én annál a résznél utáltam + Leelee Sobieskit a Deep Impactben!!! :evil:

Andragon: az 1. kép iszonyat édes - ilyenkor szeretnék én sminkes lenni... :D

Az uncsitesóm Lijt meg csak "Nagyszeműnek" hívja... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #105046 Írta: Te Anau
Nagyon tetszett neki, bár rengeteg kérdést tett fel. Nem igazán tudta elsőre megemészteni a látottakat és hallottakat, főleg úgy hogy nem olvasta. :) Igaz ma reggel vittem át neki az első könyvet. (FOTR) :)
A GAP plakátot én is csípném, bár kertvárosban lakom, egy ocsmány 70' években épült ház van velünk szemben. Na arra kirakhatnák. Igy én is Lij-re ébrednék. :) Persze Orli gatyában is jöhet. :) GAP is jöhet. :)

Több
21 éve 8 hónapja #105043 Írta: Andragorn

Te Anau írta: Azzal a nagyon rövid hajjal nekem se jön be. Tegnap a szomszéd idős néni átjött hozzám megnézni a FOTR-t mert tudni akarta hogy az unokái mitől vannak úgy oda, 8) . A film közben így kezdte az egyik kérdését: "Az a hatalmas kék szemű, szép fiatalember....." :lol: De volt még "angyalarcú" is. :)

Tényleg olyan kis angyal arca van!! :lol:
Aranyos lehet a néni. És hogy tetszett neki a film?

Egyébként úgy látom, hogy plakátos kép, ami a ház falán van mindenkinek nagyon tetszett. Én is szívesebben nézegetném a szemközti házat ilyen képpel. :lol:

Több
21 éve 8 hónapja #105028 Írta: Te Anau
Azzal a nagyon rövid hajjal nekem se jön be. Tegnap a szomszéd idős néni átjött hozzám megnézni a FOTR-t mert tudni akarta hogy az unokái mitől vannak úgy oda, 8) . A film közben így kezdte az egyik kérdését: "Az a hatalmas kék szemű, szép fiatalember....." :lol: De volt még "angyalarcú" is. :)

Több
21 éve 8 hónapja #105013 Írta: Andragorn
Itt olyan nagyon cuki! :lol:
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1862

www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1168 remélem, még nem volt

www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1179
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=2686

www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=2836
a szemek gyönyörűségesek, de nem tudom, ti hogy vagytok vele, de hosszabb hajjal nekem jobban tetszik!

www.bagendinn.com/images/overexposed1.jpg Nagyon aranyos!

Több
21 éve 8 hónapja #105006 Írta: Supersonica

Több
21 éve 8 hónapja #104985 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Arik a képek.
Nekem Lij is elég lenne. :roll: Annyira látnám már.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #104984 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Néhány kép:

www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1429
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1413 - min gondolkodsz, drága? :)
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1416 - 8)
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1410 - mindenki képzelje magát Leelee Sobieski helyébe, ha akarja :D

www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1403 - szerintem ha megjelenne az utcán, ez lenne
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1406 - a rajongók csak nem fogynak...
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1389 8O
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1369 - MrWood, can I help you? :)
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1733 - egyik kedvenc képem
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=1866 8)

van egy, amit nem találok... na majd meglesz

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 8 hónapja #104983 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Augustíne írta: Ez kicsit off lesz, de sztem Angelina Jolie-nek a Tomb Raiderben kifejezetten jól áll a bunyó! :D

A Bumblebee bejött Mo.-ra amúgy? :wink: :oops:

Dez: pontosan mikor?

Iowa:
1. Nekem is +van, bár ez inkább a Kártyás topicba tartozik :arrow: Meg van Frodós kártyám a CRUNCH-ból! :D
2. Kijavíthatom az aláírásodat? ( :oops: :roll: ):
"What buisness does an elf, a man and a dwarf have in the Riddermark? Speak quickly!" (Remélem nem írtam félre, és bocsi! :wink: )

No problem. Köszi.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #104979 Írta: Dez
www.elijah-wood.com/gallery/deta ... ge_id=3278

Hát nem cuki?

Több
21 éve 8 hónapja #104976 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Óh... az a fal... reggel kinéznék az ablakon és rögtön fölébrednék :D

www.bagendinn.com/images/lij/europromo1.jpg - nincs vkinek egy ien kártyája feleslegben? :D Mert ez nekem keeeeell...

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 8 hónapja #104901 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bakker!!az a plakát!!!ha itt előttünk felállítanák én egésznap csak az ablakban lógnék.......de ha viggo vagy orli kerülne oda akkor éjszaka is ott lógnék! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #104889 Írta: Dez
Az a plakát! 8O De jó lenne, ha az építkezéseknél, felújításoknál a hatalmas hálós felületre a csúnya építési plakátok helyett ilyeneket raknának ki... :cool2:

A képek gyönyörűek!
Én már sokszor elgondolkoztam azopn, mit csinálnék, ha kedvenc színészem végigvonulna az utcán. Azt hiszem megkövülnék, nem mernék szólni sem... Emiatt is kezdtem el anno angolul tanulni a német mellett, nehogy ha ilyen előfordulna - mert ugyebár ez mindennapos dolog itt Pesten :wink: - és elémtoppanna valamelyikük, legalább pár szót tudjak mondani... Nem nagy az esélye, de nem emiatt akartam lecsúszni a lehetőségről. :twisted:
És ne feledjétek, hogy az akcentussal beszélő lányokat kedveli a legjobban! Szóval szólaljatok meg mindenképpen, ha egyszercsak megjelenne... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #104832 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Anyám borogass! 8O Naon jók a képek! :D Az a palkát! 8O :D Épp darkos lennék és csak ránéznék és juuuuuuj!!! :lol: :D

Orlit én mostanság nem birom annyira...nem tom, túl tökéletes a drága meg elérhetetlen :? :) Nem mintha Lij nem lene elérhetetlen, csak hát ő mégis csak LIJ :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #104822 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaj, mennyit tudtok Ti írni! :wink:

A képek naon jók, mint mindig... ezerrel olvadok itt a gép előtt...

Aranyos annak a csajnak a válasza! :D Valszeg én is így reagálnék... bár asszem el sem hinném, hogy ott áll előttem teljes szépségében 8O :D

Hm, asszem én vaok az egyetlen, akinek nem tetszik Orlando... :roll:
Nekem már rögtön Lij drága tetszett... Áh, ien édes pofi nincs még egy a világon... :D

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 8 hónapja #104819 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
az a plakát a falon 8O 8O 8O :roll: milyen jó lehet azzal szembe lakni...reggel felkelsz, kinézel az ablakon és kit látsz?LIJT!!!!! :D :D :D (amúgy én azt hittem, csak Orli reklámoz GAP gatyeszt :? 8O )

amúgy meg jók a képek :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #104808 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Remélem még nem volt:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 628424.jpg
:lol:

Több
21 éve 8 hónapja #104788 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Nagyon szupi az összes kép!!! :D :wink:
Én is hoztam párat:
:arrow: always.ejwsites.net/images/mostwantedcosmo.jpg -hm...ez nekem nem nagyon jön be... :roll:
:arrow: always.ejwsites.net/images/tsprem_01.jpg -vááá... :D :wink:
:arrow: always.ejwsites.net/images/tsprem_02.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/tsprem_03.jpg
Ez a kép pedig a RotK-ból van,de gondolom már mindenki látta...
:arrow: always.ejwsites.net/images/kyliefrodo.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.269 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére