Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 9 hónapja #93382 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most vasárnap láttam a filmet. És nagyon tetszett. Szerintem Frodó és amu összetartása nagyon jól ki van emelve.Hogy ugy mondjam szívszagatóan. De a csatajelenet is nagyon jó volt, meg amikor az entek megnyitották a gátat. Szerintem az entek nagyon jól meg voltak csinálva, bár kicsit vékonyak voltak, de jók. a meg Legolas stílusa. Szerintem Lij Oscar-t érdemelne!! Olyan csodálatos a kettejük barátsága, hogy minden ember megirigyelhetné(és követhetné).Én imádom Lij-t és megpróbálok a neten megismerkedni olyan emberkékkel, akik szintén szeretik. Csak néha kicsit lassú vagyok, hogy utolérjem az eseményeket.
A film 5-ösre vizsgázot. 2 rossz dolog volt: 1. Faramir stílusa, 2. majd bepisiltem a fél film alatt a sok cola-tól.

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93150 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Miért,Telu hány éves vagy?

Ne írjatok a harmadik részről könyi!Még most kezdtem olvasni!De így sem tudtam megállni hogy előre ne pillantsak,oda mikor Samu megtalálja Frodót.Teljesen elhomályosult a tekintetem,annyira szép volt...
Amúgy még tök az elején vagyok...(Hopp,off!)

Szerintetek hogy lesz ez a jelenet?

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93145 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most hogymár 2Xra megnéztem a filmet sokkal jobban át tudtam tanulmányozni Frodóék barátságát...tökéletes...öszinte az egész :) Imádom Őket...huhh..bele se merek gondolni hogy mit fogok csinálni amikor Frodó Valinorba megy.. valszeg sírni fogok az tuti... de már várom azt a jelenetet :)

Zsóff:jók a képek...a 2. télleg ilyesztő 8O

Erendil:Háát..arra várhattok mert nincs jelentkező..és egy ideig bizti nem lesz :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #93140 Írta: Erendil
Telu:Mikor lesz? :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #93139 Írta: Telumehtar
Hehe...majd meghívlak legfeljebb Titeket az esküvőmre :lol:
zsóff: Mjd szólok galadnak hogy figyeljen Téged :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #93127 Írta: Erendil
Jaaj!Én úgy szeretlek benneteket!Itt mindenki nagyon jó arc,és bár újnak látszom,olvasni már rég olvasom a fórumot(csak mindig elrontottam a regisztrálást..khm..mind1 :oops: :lol: )Szeretek itt mindenkit,mindenki olyan jó hozzám!És van köztetek olyan,aki ismer engem máshonnan,csak nem tud róla... :D (sunyi mosoly)
Tolkien élt,él és élni fog!Ezt biztos!Én biztos gondoskodom róla,és szerintem Ti is.És PJ után is van élet,bár tudom van aki Lij miatt és szomorkodik,de nyugi,neki is lesz még sok szép új filmje,a GYU pedig él tovább,és tovább,a szövetség pedig az életben soha nem oszik fel!
Elképzeltem,ahogy 20 év múlva megjelenik majd róluk egy újságban egy mostani csoportkép,és egy akkori kép,amin már mind komoly tapasztalt,sokat megért színészek. :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #93121 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most már nem is attól félek,h. nem fog érdekelni a GYU...Lij?de mi lesz,ha már dolgozni fogok?vagy ha nem lesz internetünk??? 8O
(szerettek,mi? :twisted: )
oanselesz,na :( :!:

Nojó,befogom+tessék,nem vaok én OFF,kép:
www.bagendinn.com/images/fycttt2.jpg
ijesztő... :( :arrow: www.bagendinn.com/images/A-D/frodotttposter2.jpg

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #93091 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én nem igazán szoktam ide irkálni, viszont olvasgatom a hozzászólásaitokat, és nekem is hiányozna, ha nem lenne. De szerintem sem a filmnek kell összekötnie az embereket - és nem is az köti. Aki csak divatrajongó, az úgyis lemorzsolódik, aki viszont nem, az úgyis itt marad fórumozni, amig csak tud. Bocsi az offért.

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 9 hónapja #93072 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én ugyan még nem voltam se talin, se táborban, és személy szerint senkit se ismerek, úgyhogy engem igenis Tolkien köt össze veletek, de kituggya, Tolkien mindig megmarad, és még én is, úgyhogy azért kijelentem, és is szeretlek titeket, meg a világ egyik legjobb színészét, a mi Wood-unkat is :lol: úgyhogy nyugi, évekig, mit évekig, évezredekig lehet beszélgetni a GyUról, meg a szereplők új filmjeiről, meg minden másról...igenis van élet PJ után :wink:
Nerwen, ez a kép... 8O öhh, cunci 8O :wink:

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Több
21 éve 9 hónapja #92987 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Örömmel jelentem, én is szeretek mindenkit :D :D :D

Lij kosárlabdameccsen Kirsten Dunsttal( 8O :? 8) ) :arrow: www.bagendinn.com/images/lijbbal1.jpg
www.bagendinn.com/images/ljbball2.jpg
www.bagendinn.com/images/lijbball3.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #92983 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #92976 Írta: Telumehtar
Huhh...nem gondoltam volna hogy ennyire "lelket öntök" Belétek :oops:
Na mind1..azért örülök hogy teccet ;)

Na hogy egy kicsit a Tmához is írjak:

Frodó nem sérül meg a 2.részben...mmint a film szerint bizti nem ;) Persze a könyvben megsérül a 2 rész végén..Banyapóknál :)
A hobbitok télleg nagyon összetartanak ezért is szeretem őket annyira :)

Több
21 éve 9 hónapja #92929 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Frodó megsebesül a 2. részben, a filmben? Hogyan? Amúgy a Calendar képen az van, amikor a Banyapók megsebesíti? Vagy nem? Az már ROTK. Egyébként meg örülhettek, hogy legalább a TI barátnőitek szeretik, a GYu-t, de nekem egy barátnőm sincs, aki szeretné. Ezért szeretem ezt a fórumot. Itt legalább tudok veletek beszélgetni.

Én nem vagyok egy érzékeny, sírós fajta, de a ROTK végén, amikor Frodóék a tengerentúlra mennek, majdnem elsírom magam, amikor azt a részt olvasom. Meg azok tudnak a legjobban meghatni, amikor Frodo és Samu, Trufa és Pippin összetartanak, és kiállnak egymásért.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #92925 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Elöször járok ezen a fórumon, de érdekes vitára bukkantam. :) Bár aboszút OFF Frodót tekintve, de ha már itt vetödött fel...
Én 22 éve rajongok A Gyürük Uráért. A társaságra a LEP kapcsán meghirdetett kvízjáték jóvoltából bukkantam rá. Ott voltam a Corvinban, és azóta is járok a fórumra, igyekszem minél többet találkozni veletek. Ahogy Telu írta, a társaság miatt. Nem a film miatt. Söt. Személy szerint utálom a filmet (persze azért megnézem...). Se a honlap fórumainak témája (a Film topicot kivéve), se Tolkien szeretete, se a Társaság tagjainak szeretete nem azon múlik, hogy a mozikban mit adnak.
Aki csak a film kedvéért jár ide, nem a társaság kedvéért, annak a maga idejében lesz más filmje, amiért rajonghat. Aki pedig a könyvet (is) szereti, annak örök téma lesz, hiszen lassan ötven éve, hogy elöször megjelent a NAGY ALKOTÁS, és a mai napig nincs kitárgyalva egy csomó minden ezzel kapcsolatban...
Én nem félek attól, hogy újabb filmek hiányában meghal az élet. Legfeljebb nem lesznek nyolcszáz oldalas topicok, amelyekben a beírások harmada értelmetlen, csak azért született, hogy az illetö lássa a saját nevét, a másik harmada pedig érdemleges mondanivalótól mentes chat.
De azért szeretem Telumehtart, hiába ö követi el messze a legtöbb beírást . :) Látjátok, az embert kell szeretni, nem a filmet.

Több
21 éve 9 hónapja #92920 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: Ezt csodálatosan elmondtad! Szerintem ezzel mindenkibe reményt öntöttél! :wink:
Nagyon helyeslem mindenki véleményét, már csak egyetértérteni tudok veletek! Én is úgy gondolom, hogy a "ROTK utáni élet" rajtunk múlik (bár én még nem olyan rég jöttem, és sok mindenkit még nem ismerek, nagyon szeretnék Veletek továbbra is fórumozni, és megismerni Titeket)!!!
Szóval ezzel még semmi sem veszett el!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 9 hónapja #92874 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én hálás vagyok PJ-nak is, hogy 3 évre való Gyűrűk Urát csinált, hogy nem csapta össze, így 3 évig lehet izgulni a filmen. Az igaz, hogy nem lesz vége, de mégis véget fog érni egy része az életünknek, még pedig a Gyűrűk Ura része, de ha szerencsénk lesz, PJ megcsinálja a Babót, Szilmarilokat, talán a szereplők is hasonlók lesznek.
Azért Én sajnálni fogom, hogy nem lesz GyU, de biztos, hogy rengetegszer megnézem. :cry: Olyan jó lenne addigra már Amcsiba lenni :roll: .
De Mi bizti találunk valami témát, és attól még ez egy Tolkien oldal lesz, hisz Ő valóban halhatatlan. :wink:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #92839 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bár ebbe a topikba most írok először, úgy érzem, évek óta itt vagyok. Csodálatos, hogy ilyen őszinte és érzelmes hozzászólások születnek egy egyre személytelenebb világban, ne felejtsük el, Tolkien közreműködésével. Ezt le kellett írnom.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 9 hónapja #92832 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:cry: :cry: :cry: Mikor még én is jártam ide, miért nem volt ennyi szeretet itt? Talán mert akkor még új volt minden. Ez a fórum is új volt(már úgy értem, hogy a régi zöldből lett ilyen). Meg akkor még talik sem voltak.

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
21 éve 9 hónapja #92824 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaj, én is annyira szeretlek Titeket (és kit érdekel ilyenkor az off ;) , najó Lijt is szeretm! ;) )

És olyan jó, hogy Ti is így gondolkoztok, mert, ha mi úgy akarjuk, hogy a RotK után is legyen élet, akkor lesz! Csak rajtunk múlik!!!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #92820 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu:teljesen igazad van.Ezt gyönyörűen leírtad! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #92819 Írta: Erendil
Sorry,még tanulom hogyan kell idézni valakitől...(Hopplá off..asszem ettől már nem menekülünk.. :oops: )

Több
21 éve 9 hónapja #92817 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaj Telu, ezt szépen elmondtad, meg meg is nyugtattál :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #92814 Írta: Erendil
"

Najó akkor tisztázzunk valamit: Most igenis OFF leszek de ezt a sok badarságot (szerintem ) nem nézem tétlenül

Szóval: Vége lesz a GYU-nak? Ugyanmár Hiszen minek lesz vége,mondjátok meg...ez olyan mint a halál...valami új fog kezdődni...kitudja kitudja? Nem kell ilyen rosszul látni a dolgokat..és ha végelesz? Akkor majd nosztalgiázunk és ha már semmi Tma nincs..azaz hogy már Frodó hajhosszúságát is részletesen kitárgyaltuk akkor jöhet az OFF...mert engem nem a GYU köt össze Veletek....hanem Ti kötötök össze a GYUval...amikor csak itt fenn vgayok sohasem csakéskizárólag a GYUról beszélgetünk...és élőben sem... vegyük például a cöcö-t Szóval a GYU után is lesz élet...ne féljetek..ha nem is ugyanazlesz akkor kezdődik valami más...valami új...hogy ezzel mit akartam eredetileg mondani azt már nem tom csak annyit hogy nagyon szeretlek Titeket! És egy jó társaság nem bomlik fel csak azért mert valaminek vége...higgyétek el, talán majd 3-4 év múlva nem a GYU lesz a Tma hanem valami más...de mi akkor is barátok leszünk Ebben biztos vagyok...jó tudom lesznek olyanok akik már nem fognak többet idejárni...de azért biztos Mindenki szivesen fog visszaemlékezni a talikra a táborokra...hogy mennyit baromkodtunk...vagy aki soha nem volt talin az arra fog vissza emlékezni hogy milyen jót is vitáztunk arról hogy ne OFFoljunk én ebben hiszek..nem lesz vége...a szívűnkben biztos nem

Huhh...ez hosszúra sikeredett...na mind1 Szeretlek Titeket...ez a lényeg"

Ez a beszéd!

Több
21 éve 9 hónapja #92813 Írta: Erendil
LIJ FOREVER!![/b]

Több
21 éve 9 hónapja #92812 Írta: Telumehtar
Najó akkor tisztázzunk valamit: Most igenis OFF leszek de ezt a sok badarságot (szerintem :roll: ) nem nézem tétlenül :)

Szóval: Vége lesz a GYU-nak? Ugyanmár :) Hiszen minek lesz vége,mondjátok meg...ez olyan mint a halál...valami új fog kezdődni...kitudja kitudja? :) Nem kell ilyen rosszul látni a dolgokat..és ha végelesz? Akkor majd nosztalgiázunk és ha már semmi Tma nincs..azaz hogy már Frodó hajhosszúságát is részletesen kitárgyaltuk akkor jöhet az OFF...mert engem nem a GYU köt össze Veletek....hanem Ti kötötök össze a GYUval...amikor csak itt fenn vgayok sohasem csakéskizárólag a GYUról beszélgetünk...és élőben sem... vegyük például a cöcö-t :D Szóval a GYU után is lesz élet...ne féljetek..ha nem is ugyanazlesz akkor kezdődik valami más...valami új...hogy ezzel mit akartam eredetileg mondani azt már nem tom :D csak annyit hogy nagyon szeretlek Titeket! :) És egy jó társaság nem bomlik fel csak azért mert valaminek vége...higgyétek el, talán majd 3-4 év múlva nem a GYU lesz a Tma hanem valami más...de mi akkor is barátok leszünk :) Ebben biztos vagyok...jó tudom lesznek olyanok akik már nem fognak többet idejárni...de azért biztos Mindenki szivesen fog visszaemlékezni a talikra a táborokra...hogy mennyit baromkodtunk...vagy aki soha nem volt talin az arra fog vissza emlékezni hogy milyen jót is vitáztunk arról hogy ne OFFoljunk :D én ebben hiszek..nem lesz vége...a szívűnkben biztos nem :)

Huhh...ez hosszúra sikeredett...na mind1 Szeretlek Titeket...ez a lényeg :) ;)

Több
21 éve 9 hónapja #92782 Írta: Iowa

Lili írta: Persze azt nem lehet mondani,hogy vége lesz a Gyu-nak mert én pl. biztos még utána is el fogom olvasni párszor és rongyosra nézem a videókat.De akkor is más lesz.Nem lesz mire várni és azt hiszem előbb utóbb a fórumra is egyre kevesebben jönnek majd. :roll: :cry:
De persze azért Lij-nek ez után is lesznek filmjei... :roll: :wink:
[size=9:21nlkfme]Bocsi az offért...[/size]

Lijnek sosem lesz vége.
Lij forever. :!:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #92779 Írta: Iowa
Igen, de a mozivásznon vége lesz. Na mindnegy, a lényeg, hogy még csak a második rész volt.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #92776 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Persze azt nem lehet mondani,hogy vége lesz a Gyu-nak mert én pl. biztos még utána is el fogom olvasni párszor és rongyosra nézem a videókat.De akkor is más lesz.Nem lesz mire várni és azt hiszem előbb utóbb a fórumra is egyre kevesebben jönnek majd. :roll: :cry:
De persze azért Lij-nek ez után is lesznek filmjei... :roll: :wink:
[size=9:3dwm9pes]Bocsi az offért...[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #92771 Írta: Erendil
A Gyűrűk urának sosincs vége!Mindig éltetik az új rajzok,az új rajongók,az új írások,és mi adjuk tovább a mesét azoknak,kik még nem ismerik!Ezzel éltetjük azt a kultúrát!(Én most tanítom a 8 éves unokahúgomat aKözépfölde népeinak nevére!)És újdonságok is fognak még jönni,mert minfig kitalálnak valami újat,új DVD,új jelenetek,pár év múlva ha nem lesz friss,lehet hogy majd kapunk bakiparádékat,és soha nem látott forgstási piilanatokat!
(Lehet hogy ez off volt,de le kellett írnom! :oops: :lol: )

Több
21 éve 9 hónapja #92770 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sajnos én is így gondolom,de nem mondhatom ezt... :( :( :(

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.228 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére