- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Telumehtar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát.
Hodica:Tök igazad van....1et ertek....el is vetem a Tmat....jo melyre hehe...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
Újra feljöttem pár percre, de csak sutyiban, amíg anyu nem lát... :clown:
De van egy jó hírem(habár lehet, hogy ez nem mindenkinek jó.... ), szóval aug-tól majd rendszeresen jöhetek netre...jeeee!!!!!! :hello: :up: :itscool: tök örülök neki. mondjuk mostanság este a net haelyett olvasok...na mit?...GYU-t...olyan jó, hogy végre van könyvem,mert először a barátnőm könyvét olvastam ki, de az már rég volt, és egy csomó mindent elfelejtettem, de az utolsó fejezetet már kb. 20x végigolvastam és mindig bőgök a végén :bawling: :bawling:
Na jó, most már mennem kell, és sorry mert ez egy jó nagy OFF volt.
És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát. :nono: :down: :deal:
Akkor mindenkit üdvözlök, és hamarosan jövök.
Lij legyen veletek!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lara
- Nem elérhető
www.frodoandsam.net/images/elija ... en-004.jpg
www.frodoandsam.net/images/elija ... en-005.jpg
www.frodoandsam.net/images/elija ... en-006.jpg
www.frodoandsam.net/images/elija ... en-003.jpg
www.frodoandsam.net/images/elija ... en-002.jpg
www.frodoandsam.net/images/elijah/elijah-068.jpg elég mérges :cross:
www.frodoandsam.net/images/elijah/elijah-093.jpg
www.frodoandsam.net/images/elijah/elijah-193.jpg
www.frodoandsam.net/images/elijah/elijah-178.jpg
www.frodoandsam.net/images/elijah/elijah-089.jpg
www.frodoandsam.net/images/cast/theboys-016.jpg
www.frodoandsam.net/audio/hobbit ... smay01.mp3 a hobbitok énekelnek Cannesben Valaki zümmög alatta,a végén meg azthiszem Billy énekel
www.frodoandsam.net/audio/ew-dayo.mpga :dance: Elijah picinek
www.frodoandsam.net/multimedia.html Itt mindenféle videót találtok,nézzétek meg a Try Seventeen-eset
I make my own luck.
- Telumehtar
- Nem elérhető
A Girl-ben irtak tom de nem csak ott....
Szal en a 100XSzepnek fogok irni...de lehet hogy nem...de mind1 haggyuk mert ez mar nagyon old Tma.....
Meg valami?????
- Lili
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Telumehtar
- Nem elérhető
Meg meg azt hogy......Na ez az a resz lenni ahol olyanok jonnenek amik...naszovaltudjatok.....
Ja es elegge elegem van ebbol az "ujsagbol"...
Na de mind1...
A lajhar tenyleg aranyos de akkor is.....a lajhar lusta....es nem a legszebb latvany....
- Lili
- Nem elérhető
zsoffija:nem tagadom. :evil3: Vannak ilyen különleges képességeim... :biggrin2: :sungl:
Augustíne:sztem nem baj,hogy felvetetted ezt a témát,legalább tudtunk vmiről beszélgetni.
A Huckleberry Finn-t meg sajna én még nem láttam,talán ki kéne kölcsönöznöm...
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- zsoffija
- Nem elérhető
Lajhár:szerintem is kedves kis állat!De miért hasonlítana Lij-re? :nono:
Telu:::és mit írsz nekik??? :hein: :hello: (csak kíméletesen! :nono: :biggrin2: :cooljump: )
(jameg!kb félóra,és már megint távozok...ezennel::::::szijasztok!)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Lili
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Grrrrrrrrrrr...... * Telu felrobban*
Irok is egy levelet majd a 100XSzarnak hogy mi volt ez????
Ja es egyszer azt irtak hogy a 166 cm-jevel tenyleg hobbit meretu.....
A hobbitok atlagosan 90-100 cm-ek...Lij 166
- Lili
- Nem elérhető
zsoffija:hát nem is tudom,hogyan jöttem rá?? :biggrin2: :tongue:
Amúgy azért kiváncsi lennék,hogy ezt a lajháros dolgot egyáltalán ki találhatta ki?Nem egészen lehet normális... :mad2: :rmad2:
OFF:képzeljétek megvettem a Tolkien enciklopédiát,és találtam benne egy olyan nevet,hogy Zsákos Lili.Jó mi? :hello:
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Megjegyzem, én szeretem a lajhárokat, de Lijhoz hasonlítani tényleg durva, de szálljunk le a témáról!
A Frankás sztori elég furi... hát kíváncsi lennék az arcára, mikor kiderült, hogy nincs víz! (ezt nem azért mondom, mert nem szeretném Frankát)
- Hobbitleány
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.
- bea/mag
- Nem elérhető
Nyulhopsz szia! Emlékszel még a jó öreg Aranymagra?
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- zsoffija
- Nem elérhető
:shake: :crying: :bawling: :rmad2: :nono: :eek4: :down: :cyclops: :cross: :blackeye: :triste: h: :mad2: :heu: :dead: :crap:
Ezennel én is felháborodtam.Jó,hogy nincs meg nekem az újság.Azaz hogy nem volt meg...mert kb eddig élt volna.
Bár még mindij nem értem.Spec Lijben nem sikerült még felfedeznem semmi lajhárszerűt! :shake:
Emoitikonok?Lili!hogyan jöttél rá??? :biggrin2:
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Lili
- Nem elérhető
Amúgy látom nagyon tetszenek az új emotikonok. :up:
- zsoffija
- Nem elérhető
:bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce:
:closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed:
- Telumehtar
- Nem elérhető
Visszatérttem én is...aztán holnap huzok ujra de ott ahol leszek ottan lesz intörnet jejejejeje.....Na Franka hala elég cikis hehehe....úgy kell neki....
A lajháros Tmára:Mi köze van Lijnek a lajhárhoz????SEMMI!!!!!
- n8n
- Nem elérhető
a Háboruról annyit hallottam, amit Erunis_ ömlengett róla, de sajnos nem láttam
a Frodós rajzok nagyon tetszettek!!!
semmi hír a második filmről, semmmir hír Lijről...csak lenne már Január!!!
a TTT trailert én is próbáltam letölteni, de saja elszállt a net azért menjen el mindenki a www.lordofthering.net re, bár szerintrem rajtam kívül már mindenki járt ott
elég a hülyeségeimből, sajnos szerdán már megint megyek el, de ma és holnap itt vagyok!!!
n8n returns
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Asszem elég nehéz lesz visszatérnem normális életemhez mivel minden nap hajnali 1-2 óra körül mentünk aludni és 9-10-11 körül keltünk és mindezt 2 hétig!
Ismeri valaki a Travist? Tudjátok a Sing, sing, sing! A Balcsin annyit hallgattuk én meg egészen belezúgtam az énekes (Fran) hangjába (meg nem csak abba )!
Királyak az emoticonok, csak használni nem tudom ?ket...
A lajháros cikket én is láttam... nos, mint tudjuk egyes embereknek igen érdekes elgondolásuk van arról, hogy mi a vicces és mi a sért?.
A bravo girlben meg olyan cikk van, ahol magasságuk szerint rakták össze a színészeket és ott 166 cmnek írták! Kedves... azért sztem a -2 cm nélkül is el tudnák adni az újságot...
A Háborút sajnos nem tudtuk megnézni, mert a barátn?m anyja a nappaliban aludt, és nem engedte, hogy nézzük
És itthon se vette föl nekem senki!!!!
Mostmár minden nap jövök, hála a vodafonenak meg az új kedvezménynek!! Így már el tudom nézni nekik, hogy mindig túlszámláznak...
Na jó, abbahagyom, még jövök!!
- zsoffija
- Nem elérhető
Pletykák:És,ezek leginkább maguknak a nevezett sztároknak milyen bosszantók lehetnek!
Dehát az ember már csak ilyen,kiváncsi a helyes (vagy nem helyes) pofi mögött rejlő valódi emberre,és azt hiszi,ezek a hírek/álhírekközelebb juttatják hozzá.Pedig ez nem egészen így van!És mégis,ezzel kell megelégednünk! :shake:
Megjegyzés:mibe,hogy a legtöbb hírességből közelebbi ismertség következtében teljes kiábrándulás menne végbe. :down: Vagy ugyanez ,fordítva. :up:
Úgyhogy,én maradok a Lijes képeknél!
Egészen addig,amíg el nem látogat Magyarországra
:sungl: :itscool: :cooljump: :hello: :cool2: :smokin: :pimp: :cheers: :bounce: :dance:
- Lili
- Nem elérhető
Igen,ez így van,de Lij szerencsére azok közé tartozik,akikről nem írnak olyan sokat,ezáltal nem találnak ki minden hülyeséget.De az a házasság dolog nagyon idegesítő...Aranymag írta: Az a baj, hogy nem tudunk semmit Lijről, mert mi nem vagyunk a haverjai, és emiatt a róla szóló cikkeket olvassuk, hogy megtudjunk róla valamit , és vannak szenzációhajhászok akik mindent kitalálnak szegényről...
OFF:képzeljétek ma láttam a TTT trailerét.Most olyan boldog vagyok! :dance: :bounce:
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Leana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)
- Ragoran
- Nem elérhető
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... nxiety.jpg
www.glassgriffin.com/fanart/images/frododrw1.JPG
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... awing2.JPG
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... WFrodo.jpg
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... lfrodo.jpg