Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 3 hónapja #69106 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát.

Hodica:Tök igazad van....1et ertek....el is vetem a Tmat....jo melyre hehe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69100 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!!!! :P

Újra feljöttem pár percre, de csak sutyiban, amíg anyu nem lát... :clown: :wink:
De van egy jó hírem(habár lehet, hogy ez nem mindenkinek jó.... :? ), szóval aug-tól majd rendszeresen jöhetek netre...jeeee!!!!!! :hello: :up: :itscool: tök örülök neki. mondjuk mostanság este a net haelyett olvasok...na mit?...GYU-t...olyan jó, hogy végre van könyvem,mert először a barátnőm könyvét olvastam ki, de az már rég volt, és egy csomó mindent elfelejtettem, de az utolsó fejezetet már kb. 20x végigolvastam és mindig bőgök a végén :bawling: :bawling:

Na jó, most már mennem kell, és sorry mert ez egy jó nagy OFF volt.

És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát. :nono: :down: :deal:

Akkor mindenkit üdvözlök, és hamarosan jövök.
Lij legyen veletek! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69084 Írta: Lara

Több
22 éve 3 hónapja #69066 Írta: Telumehtar
Egyreszt innend (Nemetorszag) nem fogom elkuldeni....
A Girl-ben irtak tom de nem csak ott....
Szal en a 100XSzepnek fogok irni...de lehet hogy nem...de mind1 haggyuk mert ez mar nagyon old Tma.....
Meg valami?????

Több
22 éve 3 hónapja #69057 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sztem az a 2 cm. nem sokat számít,de télleg nem ártana egy levelet írni nekik,mondjuk nem hiszem,hogy igazából érdekelné őket. :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #69055 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tudom, hogy a Girl!-ben 166 cm.-t írnak, de egy csomó helyen 168-at olvastam. Na, mind1! (Ezt úgyis csak ő tudja biztosan. mn :) )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #69048 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: a 166 cm a bravo girlben volt, még miel?tt elküldenéd!!

Több
22 éve 3 hónapja #69036 Írta: Telumehtar
Na azt akartam irni nekik hogy Lij nem hobbit termetü....
Meg meg azt hogy......Na ez az a resz lenni ahol olyanok jonnenek amik...naszovaltudjatok.....
Ja es elegge elegem van ebbol az "ujsagbol"...
Na de mind1...
A lajhar tenyleg aranyos de akkor is.....a lajhar lusta....es nem a legszebb latvany....

Több
22 éve 3 hónapja #68995 Írta: Lili
Sziasztok!

zsoffija:nem tagadom. :lol: :evil3: Vannak ilyen különleges képességeim... :biggrin2: :sungl:

Augustíne:sztem nem baj,hogy felvetetted ezt a témát,legalább tudtunk vmiről beszélgetni.
A Huckleberry Finn-t meg sajna én még nem láttam,talán ki kéne kölcsönöznöm... :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68978 Írta: Augustíne
Még mindig ez a lajháros téma van a topon? (Kár, hogy fölvetettem... :? ) Egyébként Lij nem 168 cm.? Ja, tegnapelőtt láttam a Huckleberry Finn-t a Rai Uno-n (ugye jól írom a nevét?). Olyan cukor volt!!! :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68971 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:Belelátsz a gondolataimba,ne is tagadd!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lajhár:szerintem is kedves kis állat!De miért hasonlítana Lij-re? :? :nono:
Telu:::és mit írsz nekik??? :P :hein: :hello: (csak kíméletesen! :nono: :biggrin2: :cooljump: )

(jameg!kb félóra,és már megint távozok...ezennel::::::szijasztok!)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #68956 Írta: Lili
Ja erre a cikkre én is emléxem,és most vmelyik újságban megint ez volt benne.Látszik mennyit tudnak a GYU-ról... :x :x :evil:

Több
22 éve 3 hónapja #68939 Írta: Telumehtar
Nem biztos hogy elkuldi az uzenetwemet ez a rohadt gep de csakazertis....na a lajharral kapcsolatban:HULYEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!

Grrrrrrrrrrr...... * Telu felrobban*

Irok is egy levelet majd a 100XSzarnak hogy mi volt ez????
Ja es egyszer azt irtak hogy a 166 cm-jevel tenyleg hobbit meretu.....
A hobbitok atlagosan 90-100 cm-ek...Lij 166 :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68890 Írta: Lili
Sziasztok!

zsoffija:hát nem is tudom,hogyan jöttem rá?? :roll: :biggrin2: :tongue:

Amúgy azért kiváncsi lennék,hogy ezt a lajháros dolgot egyáltalán ki találhatta ki?Nem egészen lehet normális... :mad2: :rmad2: :evil:

OFF:képzeljétek megvettem a Tolkien enciklopédiát,és találtam benne egy olyan nevet,hogy Zsákos Lili.Jó mi? :lol: :hello: :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #68831 Írta: Nyulhopsz!
Aranymag: miért ne emlékeznék? :D

Megjegyzem, én szeretem a lajhárokat, de Lijhoz hasonlítani tényleg durva, de szálljunk le a témáról!

A Frankás sztori elég furi... hát kíváncsi lennék az arcára, mikor kiderült, hogy nincs víz! :twisted: (ezt nem azért mondom, mert nem szeretném Frankát)

Több
22 éve 3 hónapja #68805 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili! Tényleg a százszorszépben! Én olvastam/láttam! Akié az újság volt, az bosszabkodott egy sort, mert azt az oldalt darabokban kapta vissza...

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 3 hónapja #68783 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lajhár? Lajhár? Ezt nem értem! Azt hiszem valakit kinyírok! :rmad2:
Nyulhopsz szia! Emlékszel még a jó öreg Aranymagra? :)

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68771 Írta: zsoffija
Lili:ahá!köszi! :)
:arrow: :shake: :crying: :bawling: :rmad2: :nono: :eek4: :down: :cyclops: :cross: :blackeye: :triste: :o h: :mad2: :heu: :dead: :evil: :crap: :cry: :( :x :?
Ezennel én is felháborodtam.Jó,hogy nincs meg nekem az újság.Azaz hogy nem volt meg...mert kb eddig élt volna. :evil:
Bár még mindij nem értem.Spec Lijben nem sikerült még felfedeznem semmi lajhárszerűt! :shake:

:arrow: Emoitikonok?Lili!hogyan jöttél rá??? :biggrin2:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #68767 Írta: Lili
zsoffija:arról van szó,hogy Lijt ez egyik újságban,asszem a 100xSzépben egy lajhárhoz hasonlították.Én egyáltalán nem találtam humorosnak,és sztem itt a többiek sem... :evil: :rmad2: :mad2:
Amúgy látom nagyon tetszenek az új emotikonok. :wink: :up:

Több
22 éve 3 hónapja #68753 Írta: zsoffija
:roll: 8O télleg,mit alarnak a lajhároktól???Nem fair!le vagyok maradva!
:bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce:

:closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed:

Több
22 éve 3 hónapja #68705 Írta: Telumehtar
Helloka!
Visszatérttem én is...aztán holnap huzok ujra de ott ahol leszek ottan lesz intörnet jejejejeje.....Na Franka hala elég cikis hehehe....úgy kell neki....
A lajháros Tmára:Mi köze van Lijnek a lajhárhoz????SEMMI!!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #68700 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
én is ma tértem vissza, és whoa! megint rengeteget írtatok....szal most nemtudom miről van szó, mi ez a Matt-Franka cuccos? :oops:
a Háboruról annyit hallottam, amit Erunis_ ömlengett róla, de sajnos nem láttam :cry:
a Frodós rajzok nagyon tetszettek!!! 8)
semmi hír a második filmről, semmmir hír Lijről...csak lenne már Január!!! :(
a TTT trailert én is próbáltam letölteni, de saja elszállt a net :evil: azért menjen el mindenki a www.lordofthering.net re, bár szerintrem rajtam kívül már mindenki járt ott :oops:
elég a hülyeségeimből, sajnos szerdán már megint megyek el, de ma és holnap itt vagyok!!! :D

n8n returns

Több
22 éve 3 hónapja #68685 Írta: Nyulhopsz!
Visszatértem!!!
Asszem elég nehéz lesz visszatérnem normális életemhez mivel minden nap hajnali 1-2 óra körül mentünk aludni és 9-10-11 körül keltünk és mindezt 2 hétig!
Ismeri valaki a Travist? Tudjátok a Sing, sing, sing! A Balcsin annyit hallgattuk én meg egészen belezúgtam az énekes (Fran) hangjába (meg nem csak abba :P )!
Királyak az emoticonok, csak használni nem tudom ?ket... :oops:
A lajháros cikket én is láttam... nos, mint tudjuk egyes embereknek igen érdekes elgondolásuk van arról, hogy mi a vicces és mi a sért?.
A bravo girlben meg olyan cikk van, ahol magasságuk szerint rakták össze a színészeket és ott 166 cmnek írták! Kedves... azért sztem a -2 cm nélkül is el tudnák adni az újságot...
A Háborút sajnos nem tudtuk megnézni, mert a barátn?m anyja a nappaliban aludt, és nem engedte, hogy nézzük :cry:
És itthon se vette föl nekem senki!!!! :evil: :evil:
Mostmár minden nap jövök, hála a vodafonenak meg az új kedvezménynek!! Így már el tudom nézni nekik, hogy mindig túlszámláznak... :P
Na jó, abbahagyom, még jövök!! :D

Több
22 éve 3 hónapja #68669 Írta: zsoffija
Tokjók a rajzok!Ezek mindig ÚGY tetszenek... :D

Pletykák:És,ezek leginkább maguknak a nevezett sztároknak milyen bosszantók lehetnek! :x
Dehát az ember már csak ilyen,kiváncsi a helyes (vagy nem helyes) pofi mögött rejlő valódi emberre,és azt hiszi,ezek a hírek/álhírekközelebb juttatják hozzá.Pedig ez nem egészen így van!És mégis,ezzel kell megelégednünk! :shake:
Megjegyzés:mibe,hogy a legtöbb hírességből közelebbi ismertség következtében teljes kiábrándulás menne végbe. :down: Vagy ugyanez ,fordítva. :up:

Úgyhogy,én maradok a Lijes képeknél! :oops:
:twisted: Egészen addig,amíg el nem látogat Magyarországra :twisted:
:sungl: :itscool: :cooljump: :hello: :mrgreen: :cool2: 8) :smokin: :pimp: :cheers: :bounce: :dance:

Több
22 éve 3 hónapja #68648 Írta: Lili
Sziasztok!

Aranymag írta: Az a baj, hogy nem tudunk semmit Lijről, mert mi nem vagyunk a haverjai, és emiatt a róla szóló cikkeket olvassuk, hogy megtudjunk róla valamit , és vannak szenzációhajhászok akik mindent kitalálnak szegényről... :!:

Igen,ez így van,de Lij szerencsére azok közé tartozik,akikről nem írnak olyan sokat,ezáltal nem találnak ki minden hülyeséget.De az a házasság dolog nagyon idegesítő... :x

OFF:képzeljétek ma láttam a TTT trailerét.Most olyan boldog vagyok! :dance: :bounce: :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #68639 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az a baj, hogy nem tudunk semmit Lijről, mert mi nem vagyunk a haverjai, és emiatt a róla szóló cikkeket olvassuk, hogy megtudjunk róla valamit , és vannak szenzációhajhászok akik mindent kitalálnak szegényről... :!:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68624 Írta: Augustíne
Ez a Franka-Matt-es dolog azért elég ciki! Egyébként Matt is a kedvenc színészeim egyike, de Lijt még nem előzte meg (és nem is fogja)! :mrgreen: :tongue:

Több
22 éve 3 hónapja #68595 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Leana: Tök jó, bár Mordorban hol van ien szép zöld hely??? :?

Több
22 éve 3 hónapja #68565 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ragoran: Akkor ez sem maradhat ki:
www.tolkiengathering.com/artgallery/art001.html

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 3 hónapja #68539 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pár rajz, hátha érdekel vkit...
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... nxiety.jpg

www.glassgriffin.com/fanart/images/frododrw1.JPG

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... awing2.JPG

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... WFrodo.jpg

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... lfrodo.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.419 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére