Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 3 hónapja #68510 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na, remélem most senkinek sincs ilyen avatarja. Vagy igen? Én még nem láttam 8O . Mind1, most ez marad.
8) Szerintem Lij pont nem az a típus, akit idegesítenek ezek az állatok. Úgy képzelem el, mint aki elereszti ezeket a füle mellett. Persze itt a kulcsszó: képzelem. Lehet, hogy mégse, de ez magánvélemény.

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68480 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja,ezt én sem értem,eléggé idegsítheti szegényt... :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68479 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Csak azt nem tudom miért akarják mindig mindenkivel összeadni szegényt! :?:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68478 Írta: Lili
Sziasztok!

Lara:tök jók ezek a fan artok! :wink: Jó,hogy beraktad őket,kicsit már tényleg pang a topic. :(

Aranymag:sztem is kacsa a tvr-hetes hír,és a többi is amiben Lij házassági szándékáról írnak... :?

hódica:gratulálok :D :wink: (gondolom biztos sikerült)

Több
22 éve 3 hónapja #68476 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!!!!!!!!!!!!! :P

Hód újra itt, ha csak egy kis időre is. :?
Köszi mindenkinek, aki szurkolt nekem, asszem sikerült a nyelvvizsga, de még ne igyunk a szegény maci bőrére. :wink:

az a helyzet, hogy nem tudom mi a téma, és semmi új hírt nem tudok Lijről, sorry, úgyhogy inkább nem kerdezek hülyeségeket. :oops:

Mindenkit üdvözlök, majd augusztusban jövök többet(tudjátok matáv... :twisted: ).

Lij legyen veletek!
Üdv:hódica

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hónapja #68408 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #68373 Írta: bea/mag
A tvr7-es cikk sztem kacsa! Meg kicsit tényleg nagy a korkülönbség, és a magasság! :nono:

2_41 menni kéne
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68374 Írta: bea/mag
A tvr7-es cikk sztem kacsa! Meg kicsit tényleg nagy a korkülönbség, és a magasság! :nono:

2_41 menni kéne
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68217 Írta: Lili
Sziasztok!

Ejnye-ejnye így gúnyolódni Frankával,azért lányok! :lol: Mondjuk ez télleg elég ciki. :lol: De egyébként észrevettétek hányszor hozzák mostanában hírbe őket egymással.Jó közösen forgatnak egy filmet,de azért ilyet írni,hogy Matt Franka megmentője is... 8O :? :down:

Ja egyébként azon a TVR-hetes cikken én is eléggé kiakadtam,és azért a szövege se volt semmi...Az meg más kérdés,hogy ez már kissé régebbi hír,és még lehet,hogy nem is igaz. :down:

Több
22 éve 3 hónapja #68114 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja! Az a répaszín volt a csúcs! :evil2:
Ma olvastam a TVR7-ben, hogy Wood összejött Potente kisasszonnyal, gyűrűt is vett, és kezdik forgatni a Try17-t! Hát, asszem kicsit le vannak maradva...

Több
22 éve 3 hónapja #68104 Írta: Lara
Meg piros,meg kék.... :roll:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #68091 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jujjj, ez ciki! Hát, erre azt tudom mondani, hogy akinek fekete a haja, az ne akarjon szőke lenni!!!! :nono: :cross: :down:

Több
22 éve 3 hónapja #68088 Írta: Lara
Németország üdvöskéje,Franka Potente Matt Damon legújabb partnere.A szépséges színészeket azonban nem csak kollegális szálak fűzik össze:
Matt a lány megmentője is.

A két fiatal a The Bourne Identity című filmet forgatta Prágában,amikor megtörtént a baj.Franka haját újra kellett festeni.Persze nem ez volt a tragédia,hanem hogy miután a fodrász felvitte a színezőt,akkor vették észre,nincs víz a hotelban.Matt halált megvető bátorsággal elrohant,és néhány perc alatt több palackos vizet is szerzett.Franka és a haja tehát megmenekült,a film pedig hamarosan a mozikba kerül.

Forrás:RTL-klub

Na ehhez mit szóltok? :) Lehet,hogy Franka őszül :mrgreen:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #68034 Írta: Orchideácska
Orchideácska válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Írjatok nekem!Új vagyok,és itt szinte nem értek semmit. :confused2:

Egyébként,szüksége van intelligens hobbitokra
ehhez a fajta megbízáshoz... küldetéshez... tervhez...

Több
22 éve 3 hónapja #68029 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
sziasztok!!!!
ugye még emlékeztek rám???
éppen a munkahelyemen jutottam hozzá a nethez, úgyhogy nem fogtok túl gyakran látni, de nem tudtam megállni, hogy írjak , bár baromira nem tom, hogy mi a téma!!!!!
de remélem azért nem haragszotok rám!!!!!
itt elég *** a gép , úgyhogy még Emotionikont , se tok írni, örülök, ha ezt a hozzászólásomat elküldi!!!
ÜDVÖZLÖK MINDENKIT !!!
majd jövök, addig is maradok naughty!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 3 hónapja #67966 Írta: Lili
Szia Szméagol! :)
(Végre feltűnik itt vki,és rögtön megy is el... :( )

Több
22 éve 3 hónapja #67964 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Sajnos semelyiket sem láttam a Fekete-Fehéret meg nem tudom fölvenni. :cry: :cry:
De azért a Jófiún nagyon lehet izgulni!!! :wink:

Újra elköszönök. (Ez a sok köszönés fog a sírba vinni! :? :wink: ) :wink: :wink: :wink: :wink:
Namarie!

Több
22 éve 3 hónapja #67962 Írta: Lili
Sziasztok!

Úgy látom már megint nincs itt senki. :( Na mind1... :(

Ma végre megnéztem a Háborút,egész jó kis film,de viszont Lij szinkronhangjától kiakadtam... 8O Vmi szörnyű... :?
A tvr-hétben meg van egy cikk Lij-ről és Frankáról,már megint arról írnak,hogy össze akarnak házasodni.Most akkor mi az igazság??? :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #67933 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Hoztam egy általam eddig még nem látott LOTR-os képet :D

hobbit.bitofearth.net/images/weathertop.jpg

Több
22 éve 3 hónapja #67929 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen, én is csodálkozom, hogy a Fekete-fehérben minek kellett azt az utolsó öt percet így elrontani.... :?

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 3 hónapja #67845 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Minerva:Dededededede!!!!Igen ott lesz...pontos időt nem took...bocsi lusta vagyok megnézni...a mai után....

Több
22 éve 3 hónapja #67816 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaj, a Háborút felvettem, majd +nézem---
egyébként tegnap majdnem kivettem a Facultyt.
A fekete-fehér az HBO-n lesz, nem?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #67800 Írta: Telumehtar
Hello hello.....Most értem haza a MSzről.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Naon naon naon jóóó volt...meghaltam....Na jó nem offolok...
Nem láttam a Háborút :( Majd 1X.... Viszont holnap lesz a Fekete-Fehér éjjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzétek meg...szentem jó a film....néhol kicsit brutális....csak az az utolsó 5 perc :roll: Elég furi....

Több
22 éve 3 hónapja #67797 Írta: Erunis_
Telu: Betegre röhögtem magam az új híreknél...ezt mindenképpen folytatni kell! Aztán ... a képek.
Az a szemüveges nagyon aranyos :lol:
A Flippert már régóta meg akartam nézni, de sajna sehogyse jön össze... :cry:
Szurk-szurk a nyelvvizsgához!
Most hirtelen semmi nem jut eszembe, továbbvándorlok Aragornhoz...

Több
22 éve 3 hónapja #67795 Írta: Erunis_
Én láttam a Háborút...csak azért is fenn maradtam hajnalig, és még utána is sokáig gondolkodtam rajta. Szerintem nagyon jó. Jó lenne, ha Lij-ot nem a Deep Impact-ről, vagy vmi másról, hanem erről a filmről ismernék fel. Hány éves lehetett? Akármiben lefogadom, h nem volt több 10-nél. Jó, max. 13, de szerepe szerint kb. 10. Elcsodálkoztam,hogy 21 évesen is ugyanolyan gesztusai vannak, mint akkor. Például a nevetése egy az egyben. Vagy emléxetek még a GyU-ból arra, mikor még az elején odalöki Samut egy hobbitlányhoz, h kérje fel táncolni, utána pedig mosolyogva a térdére támaszkodik? Na, pon-to-san ugyanaz a mozdulat ott volt kiskorában is. Sztem nagyot alakított ebben a filmben, és naná h sírós, még jó hogy, de ha nem lenne az, senki se figyelne fel a film jelentőségére. Bírom, h mindig amikor játszik, látod az érzelmeket a szemében, amit a szereplő érez. Itt is...volt olyan, hogy összeverekedtek, és amikor a srác elment és Lij felnézett, látszott rajta a gyűlölet meg a bosszúvágy...na, értetek 8O :?: ?Én ezért imádom ezt a srácot, nem a hű-de-cuki pofija miatt/az már csak rátesz egy lapáttal :wink:
És valóban...a filmnek jelentősége volt...nem jut eszembe az a sok bölcs dolog, ami elhangzott Kevin Costnertől (az azért jelez valamit, hogy tizenévesen ilyen partnerekkel játszott, nemde 8) ?), de az még mindig bennem van, amikor azt mondja: Az Apám mindig azt mondogatta, hogy bármit is teszel az életedben, semmin sem változtathatsz. Csak ez gondolatok sergét indíthatja el, ha jobban belegondolsz, de én most nem írom le. Na, más. (Így is elég hosszas voltam)

Több
22 éve 3 hónapja #67778 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Megint itt vagyok!!!!!!!!!!! :hello: :D :D (Nem akarlak titeket elkeseríteni, így hát ide írom, hogy csak 3 :bawling: :cry: napig! :wink: )
Istenien telt a nyaram eddig és nem volt nap, hogy eszembe nem jutott volna "De jó volna leülni fórumozni egy kicsit!". Azt, hogy most itt vagyok a "Szilaj-A Vad Völgy paripája" (ló rajongó vagyok, ezt nem hagyhattam ki) c. filmnek köszönhetem, úgyhogy kétszeresen is hálás vagyok neki! :wink:
Úgy vészeltem át ezt az időt, hogy volt nálam egy Lijes kép, egy GYU-s plakát, meg a Könyv. :wink:

Megnéztem a Flippert (végre, hála a jó égnek) nagyon jó volt csak az elejét végig rimánkodtam, hogy "Vedd már le azt a napszemüveget arról a szép szemedről!" :wink:
Lij meg a lajhár???? :evil: :evil: Sid aranyos, de azért nem annyira mint Lij! :evil:

Több
22 éve 3 hónapja #67765 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggel képes voltam felkelni, hogy netezhessek!
Pedig ez 11 előtt nem szokásom.
Pláne úgy, hogy holnap fél 5kor (hajnalban!!!!) indulunk cápászni.

De ennyit megér.
Meg tudtam nézni a videót, csak a végét szedte szét, de addigra már vége volt a filmnek (hál' istennek)!
Ti láttátok?
Hogy teccett?
Szerinetem kicsit túl sok volt benne az érzelgés-kinyilvánítás. Szóval a lényegi mondanivalójával nincs semmi bajom, az pont hogy nagyon jó, csak ezt nem kéne könnyek közepette a szánkba rágni - szerintem.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 3 hónapja #67758 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Fú, ez a kép!!! Akármennyire is szeretem Lij-t, akkpor is elfogott a nevethetnék.... :biggrin2:
Nekem még így is tetszik... :up:

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 3 hónapja #67736 Írta: Telumehtar
Láttam a képet....jujjjjjj....szeeeegény Lij.... :nono:

Több
22 éve 3 hónapja #67733 Írta: Lili
Semmi gond.
Egyébként már ott vagyok a chaten. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére