Frodó (Elijah Wood)

Több
19 éve 10 hónapja #234951 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel (Melklerien) írta:

Diamond/Samu írta: Dec. 24.: Film+ 14:00 - A tizenhetes csapdája!!!!

Felvettem!!! :D És amint az öcsém elszakad a TV-től, meg is nézem...
Egyébként miért ez a címe? :oops:

Szerintem azért ez a címe, mert a filmben az Elijah által játszott srác még csak 17 éves, (azaz nem nagykorú), de sokkal érettebb (felnőtt módjára egyedül él, egyetemre jár, idősebb lányokkal ismerkedik), és emiatt elég sok akadályba ütközik és nehezen boldogul.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #234686 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Diamond/Samu írta: Dec. 24.: Film+ 14:00 - A tizenhetes csapdája!!!!

Felvettem!!! :D És amint az öcsém elszakad a TV-től, meg is nézem...
Egyébként miért ez a címe? :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #234502 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Dec. 24.: Film+ 14:00 - A tizenhetes csapdája!!!!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
19 éve 10 hónapja #233911 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta:

olorin.papa írta: :P Csőre Gábor (Frodó szinkronhangja :oops: már ha nem tudná valaki... :oops: ) volt a Balázs sóban, és beszélt a szinkronszínészetről, és azt mondta, hogy a tavalyi LEP-en döbbent rá, és nagyon meglepődött, hogy mekkora szeretettel fogadták őt!!! :P /me nagyon büszke volt :P

Egyébként szuper a Cs

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 10 hónapja #233907 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

olorin.papa írta: :P Csőre Gábor (Frodó szinkronhangja :oops: már ha nem tudná valaki... :oops: ) volt a Balázs sóban, és beszélt a szinkronszínészetről, és azt mondta, hogy a tavalyi LEP-en döbbent rá, és nagyon meglepődött, hogy mekkora szeretettel fogadták őt!!! :P /me nagyon büszke volt :P

Egyébként szuper a Cs

Több
19 éve 10 hónapja #233843 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hello mindenkinek.Már régen jártam itt.De az IM-ben az Ifjúsági Magazinban van Lij-jel interjú.Amúgy nekem Elijah a kedvenc színészem.IMádoma játékát és magát a srácot is.RÉgebben tetszett nekem. :) De még most is.DE csak mértékkel.DE ha egyszer azok a gyönyörű kék szemei elvarázsoltak.AMúgy 15éves vagyok. :) puszzancs.

Hai!

Több
19 éve 10 hónapja #233729 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:P Csőre Gábor (Frodó szinkronhangja :oops: már ha nem tudná valaki... :oops: ) volt a Balázs sóban, és beszélt a szinkronszínészetről, és azt mondta, hogy a tavalyi LEP-en döbbent rá, és nagyon meglepődött, hogy mekkora szeretettel fogadták őt!!! :P /me nagyon büszke volt :P

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 10 hónapja #232896 Írta: Elvina

Több
19 éve 11 hónapja #230760 Írta: Coralie

Lin írta:

Lómion írta: Üdv!
Pedig nagyon jó film. Moziban már nem játszák, de talán majd a Kultiplex nevű pesti művelődési ház fölveszi valamikor a műsorára.

Üdv neked is!
Én úgy tudom, a Művészben, meg az Európában még játsszák. :wink:

Na igen, ti mázlisták ott Bp.-en... Bezzeg itt csak egy hétig adták... :crying:

Nimrodel

Több
19 éve 11 hónapja #230636 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lómion írta: Üdv!

Pedig nagyon jó film. Moziban már nem játszák, de talán majd a Kultiplex nevű pesti művelődési ház fölveszi valamikor a műsorára.

Üdv neked is!
Én úgy tudom, a Művészben, meg az Európában még játsszák. :wink: Volt róla szó, hogy nálunk is megjelenik karácsonyig, de szvsz nem lesz belőle semmi, nincs erre vonatkozó hír. :cry: A Try Seventeen-t viszont lehet kölcsönözni, sőt szvsz még kapató is. :)

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 11 hónapja #230544 Írta: Lómion
Lómion válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Üdv!

Lómion - a homály gyermeke

Több
19 éve 11 hónapja #230459 Írta: Coralie

Gyűrűk Úrnője írta: Apropó az Egy Makulátlan Elme Örök Ragyogása mikor lesz kapható dvd-n?

Na, ez engem is érdekelne, mivel én nem láttam moziban. :cry:

Nimrodel

Több
19 éve 11 hónapja #230069 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én már régebben írtam ide de egy picit Lhanyagoltam a topicot.Mi hír Lij-jel?Épp szombaton néztem meg a Faculty-t Tőle.Oylan édes volt benne.Uyge?Gondolom,hogy Ti már láttátok azt a filmjét.Apropó az Egy Makulátlan Elme Örök Ragyogása mikor lesz kapható dvd-n?És a 17-es csapdájában?

Hai!

Több
19 éve 11 hónapja #229136 Írta: Coralie

Arelenwen írta: Te többet tudsz erről a Franka-ügyről, mint én. Honnan szerezted értesüléseidet? És bővebben kifejtenéd? Mert én vszleg alul vagyok informálva.

Be kell vallanom, én is. Ez idő tájt még nem voltam túl aktív Lij-topicos... :oops: Szóval nagyon pletykaéhes vagyok én is! :wink:

Nimrodel

Több
19 éve 11 hónapja #229056 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta:

Gil-Celeb írta: Én is ebben reménykedek de végülis ha szereti akkor had legyen végre boldog!*mosolyogdefolyikakönnyeemotikon* :( *hüpp*

Ezzel Én is így voltam, még mikor Franykával jártak, egészen addig amíg nem szakítottak, és ki nem derült, hogy mi miatt, meg, hogy az egész csajnak csak karrierépítésre volt jó szegény...
Végülis mindegy, remélem most már Lij is óvatosabb lett, és ha egy rendes lányt talált, akkor persze, legyen boldog vele!

Te többet tudsz erről a Franka-ügyről, mint én. Honnan szerezted értesüléseidet? És bővebben kifejtenéd? Mert én vszleg alul vagyok informálva.

Több
19 éve 11 hónapja #228649 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gil-Celeb írta: Én is ebben reménykedek de végülis ha szereti akkor had legyen végre boldog!*mosolyogdefolyikakönnyeemotikon* :( *hüpp*

Ezzel Én is így voltam, még mikor Franykával jártak, egészen addig amíg nem szakítottak, és ki nem derült, hogy mi miatt, meg, hogy az egész csajnak csak karrierépítésre volt jó szegény...
Végülis mindegy, remélem most már Lij is óvatosabb lett, és ha egy rendes lányt talált, akkor persze, legyen boldog vele!

Lij, you are my life!

Több
19 éve 11 hónapja #228621 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is ebben reménykedek de végülis ha szereti akkor had legyen végre boldog!*mosolyogdefolyikakönnyeemotikon* :( *hüpp*

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 11 hónapja #227036 Írta: Iowa

Rochgil írta:
a csajjal kapcs.. mindig a legjobbra kell gondolni. lehet h csak Hannah vmelyik barátnője aki elkisérte őket...

:D Nah, ez a legjobb hozzáállás amit felvehetünk.

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 órája #226913 Írta: Arelenwen

Több
20 éve 4 napja #226375 Írta: Coralie

Iowa írta:

Lin írta: Én legutóbb ezzel a képpel kapcsolatban olvastam olyat, hogy "íme az új barátnője!": www.bagendinn.com/elijah/images/events/sff1.jpg

Én is erről a csajról tudok... állítólag egy cshe partyn is ott volt már...

Na, ennek a témának ihletése nyomán az Elijah-forum-on csináltam egy szavazást. :wink:
[size=9:9eacr333](Mellesleg a fórum éppen nem jön be...)[/size]

Nimrodel

Több
20 éve 5 napja #226195 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel (Melklerien) írta:

Lin írta: Az IMnek pedig a helyedben nem hinnék el mindent :roll:

Milyen tapintatosan fogalmaztál! :wink: Nem mindent jelen esetben a semmivel egyenlő...

hát valahogy úgy. azon az Lij-es IMes cikken halálra röhögtem magam annyira látszik h kamu.. biztos már lapzárta előtt találtak ki dolgokat /úgy a cikkek felét :? / hogy töltse a helyet. csak hogy egy jó példát mondjak uebből az im-ből :
Gwen Stefani ha férjhez menne csak fekete ruhában tenné :? és akkor az igazság: Gwen már féjhez ment kb 1 éve, ráadásul nem fekete ruhában...
szóval ennyit a hitelességről...

a csajjal kapcs.. mindig a legjobbra kell gondolni. lehet h csak Hannah vmelyik barátnője aki elkisérte őket...

önreklám: :P

Több
20 éve 1 hete #225255 Írta: Iowa

Lin írta: Én legutóbb ezzel a képpel kapcsolatban olvastam olyat, hogy "íme az új barátnője!": www.bagendinn.com/elijah/images/events/sff1.jpg

Én is erről a csajról tudok... állítólag egy cshe partyn is ott volt már...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 1 hete #225254 Írta: Iowa

Sil írta: Hát, én eddig csak olyan képekkel találkoztam az állítólagos barátnőjéről, amin a húga volt, őt nézték barátnőnek már többször, pedig még hasonlítanak is...

Mondjuk aki jól ismeri Lij-t, az ismeri a húgát is... tehát nem nézi a barátnőjének... Meg együtt vannak jó pár képen... de hát csak testvérek. :D
Én egy másik csajra gondoltam...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 1 hete #225020 Írta: Lin

Ilúvatar Gyermeke írta: Ezt a képet már a Lij fórumon megbeszéltük... itt . Hogy egy klasszikust idézzek: "Tessék jobban figyelni!" :lol: :lol: :lol:

Ilú: azért ne essünk túlzásokba :mrgreen: :mrgreen:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 1 hete #224917 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta:

A szőke csaj a húga, a másikat nem tudom (nem vagyok ugye Lij-rajongó, nem igazán követem az eseményeket).

Ezt a képet már a Lij fórumon megbeszéltük... itt . Hogy egy klasszikust idézzek: "Tessék jobban figyelni!" :lol: :lol: :lol:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 2 hete #224900 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

A szőke csaj a húga, a másikat nem tudom (nem vagyok ugye Lij-rajongó, nem igazán követem az eseményeket).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hete #224881 Írta: Arelenwen
Sztem az a szokás, h ha Elijah egy képen vmi lánnyal együtt van, akkor arra rámondják, h biztos a barátnője. Majd akkor elhiszem, ha ő is ezt mondja!

Több
20 éve 2 hete #224879 Írta: Lin
Én legutóbb ezzel a képpel kapcsolatban olvastam olyat, hogy "íme az új barátnője!": www.bagendinn.com/elijah/images/events/sff1.jpg
Bár ez már ezzel a képpel kapcsolatban is elhangzott: :roll: www.bagendinn.com/elijah/images/ ... alabd%20(2 ).jpg

Több
20 éve 2 hete #224864 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta: Szerintem sincs barátnője... mondjuk ki vagyok Én... De vannak képek amin az állítólagos barátnője van rajta... bár nem biztos persze, hogy az....

Hát, én eddig csak olyan képekkel találkoztam az állítólagos barátnőjéről, amin a húga volt, őt nézték barátnőnek már többször, pedig még hasonlítanak is...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hete #224836 Írta: Iowa
Szerintem sincs barátnője... mondjuk ki vagyok Én... De vannak képek amin az állítólagos barátnője van rajta... bár nem biztos persze, hogy az....

Lij, you are my life!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.210 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére