Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 7 hónapja #52420 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen, pl. a Fekete-Fehért, de abban nem jőátszik vmi sokat.
De én a Faculty-t sem tartom jónak, ikor először láttam, akkor csak Lij miatt néztem meg, és nem nagyon tetszett. Most meg már szinte megnézni sincs kedvem...

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52415 Írta: Sarah
Sarah válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sesy: Melyik filmjeit tartod igénytelennek?
Szerintem az egyetlen rossz filmje a Fekete-Fehér. Néhány az "elmegy" kategóriába tartozik, de a nagy része tényleg jó!

Sarah Michelle Gellar

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52411 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én a North-t és a Radio Flyert láttam a régebbi filmjei közül, azokban sztem jól játszott!

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 7 hónapja #52410 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát én a Jégvihart nem sorolnám a 'gyerek' kategóriába...
Nekem kb. az az elképzelésem, hogy a North-ig van a 'gyerek' kategória, a Flipper, Jégvihar, Twist Olivér, Deep Impact, The Faculty megy a 'tini' kategóriába, a Fekete-Fehértől kezdve meg az a kategória, aminek még nem adtam nevet :oops: :D ...
Vhogy egyik se teccett, amit én kitaláltam...
:oops: :oops: :oops:

Több
22 éve 7 hónapja #52408 Írta: Sesy
Én csak a Radio Flyert láttam a régebbi filmjei közül, és az jo volt, a többit nem láttam.
Amugy az a baj, hogy Elijah sok igénytelen filmben játszott... és akármennyire jó is egy szinész, a történeten nem tud változtatni.

Több
22 éve 7 hónapja #52407 Írta: Sarah
Szerintem a gyerekkori filmjei is nagyon jók! Azokból nekem a Háború tetszett a legjobban, meg a Radio Flyer.

Sarah Michelle Gellar

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #52372 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Annyira azért ne sajnáljátok azokat a gyerekkori filmeket.Nem túl jók-kivétel a Radio Flyer.
Én csak a Jégvihart sajnálom, mert az egy jó film, kiváló szereposztással.Sajnos még én sem tudom kivenni, tv-ben láttam, késő éjszaka vetítették.Napközben meg nyomják a sok szart.Hihetetlen.

Több
22 éve 7 hónapja #52287 Írta: Nyulhopsz!
Sarah: Hát, ez tényleg gáz, hogy nem lehet megszerezni ezeket a filmeket... meg úgy Elijah majd' összes gyerekkori filmjét...

Én a Flipperre tökre emléxem, mivel nem is olyan rég kivettem a viditékából. 8)

Több
22 éve 7 hónapja #52239 Írta: Sarah
Szijjasztok!

Lenne egy fontos kérdésem hozzátok: Látta vki az Avalon vagy a Földi Paradicsom c. filmeket?? Mert ezt a 2-t sehonnan sem tudom megszerezni, egyik tékában sem tudnak róluk semmit! :cry:
Ha vki látta mondja el hogy jó vol-e vagy vmit! :D

Sarah Michelle Gellar

Több
22 éve 7 hónapja #52192 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is láttam a Flippert ezer éve, de semmire nem emlékszem belőle, csak arra, hogy ott nem igazán fogott meg Elijah... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 7 hónapja #52184 Írta: Sesy
Én láttam, olyan 5 éve. Ami meg maradt bennem, az Elijah unott arca a film elején :oops: :) :)

Több
22 éve 7 hónapja #52183 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nem akarok reklámozni de a bravo girlben van egy két dolog lijröl meg egy kevésbéjó kép nem ál jól neki a szakál. :roll:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #52182 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én láttam, kint Angliában, úgy 6 évvel ezelőtt, kábé az 5. sorból, úgyhogy a nagy kék szemeken kívül nem sok maradt meg bennem...

Galadriel Úrno írta: Valaki látta itt a flippert? bocsi hogy igy félbe szkitom a témát. :oops:

~ Une lumi

Több
22 éve 7 hónapja #52179 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
én nem , de nyuszi biztosan!!!!!

nekem most mennem kell!!!!
szasztok!!
El veletek!!
szép álmokat!!!

Erendil fénye kísérje utatokat és álmotokat!!!

naughty

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #52176 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Valaki látta itt a flippert? bocsi hogy igy félbe szkitom a témát. :oops:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #52160 Írta: Nyulhopsz!
Off: Az Armageddonról eszembe jutott, hogy vki. megkérdezte ma a tanárt, hogy az, hogy 'armageddon' mit jelent?' :D :D :D :D

Több
22 éve 7 hónapja #52158 Írta: naughty
kössz az útbaigazítást nyulhopsz!!! :oops:
megnéztem a deep impact-et a hétvégén ,de aszthittem, hogy többet szerepel benne!!!
de nem is olyan gáz az a film, mint az ilyen világvégések szoktak lenni!!
pl az armageddonon és a függ.napján csak röhögni (vagy a szörnyülködéstől sírni)tudtam!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #52152 Írta: Nyulhopsz!
Elijah 11 volt a RFben!! :lol:

Végülis ő egy kis 'small guy', ahogy ő mondta :D :D

Több
22 éve 7 hónapja #52147 Írta: naughty
n8n:nem olyan nagy szám a film,de persze lij édi benne .! :)
kb 8 éves, vagy ilyesmi!!!!
te ott voltál a talin???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #52140 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
naughty: sose lehessen tudni, avagy "Never knowse what the truth is..."
én még nem láttam, és nincs HBO-nk!!! :cry:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52132 Írta: naughty
háát, alahogy én sem tudom őt szerelemtől tébolyultan, boldognak elképzelni!!!
nam az a fajta pasi szerintem, bár szerintem a pasik kevésbé tudnak megrészegedni a szerelemtől , mint a csajok , bár lehet, hogy tévedek!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #52126 Írta: Sesy
Óóh, ez nagyon aranyos sztori :) :oops:
de valahogy a kis drágát nem tudom elképzelni szerelmesnek :)

Több
22 éve 7 hónapja #52124 Írta: naughty
hééé emberek !!!
épppen a radio flyer megy az hbo-n,aki még nem látta!!!!

egyébként sziasztok!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #52123 Írta: n8n
Nyúlhopsz:
ne szomorkodj nem érdemes! *vigasztal-vigasztal-vigasztal* :D
ya, h egyszer volt igazán? így már érthető...szegény barátnői, ha ezt most olvasnák...

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52120 Írta: Nyulhopsz!
Ezt gondolom inkább úgy értette, hogy egyszer volt igazán szerelmes.
Szerette a többi barátnőjét is, de igazán, olyan tényleg nagyon csak ebbe a Sarahba volt szerelmes.

Óhhh, ilyenkor mindig olyan hülyén érzem magam!
Elképzelem milyen lehet Lij, amikor szerelmes, és elszontyolodom, hogy asse tudja, hogy létezem!! :cry:

Több
22 éve 7 hónapja #52112 Írta: n8n
Sesy: mi van azon a képen? nem jön ki...valami olaszhablaty jön ki...aranyos a story... :lol: egyszer volt szerelmes? naffene..és az úgynevezett barátnői(lásd.előbb :wink: ) :?:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52100 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tudjátok mit imádok én a Szépszeműben? Hogy nem álszent. A szép archoz nem társul báj-image! Ő olyan, amilyen, és ezt nem takargatja. Nem akar édi-bédi, és tündi-bündi lenni. Kicsit nagy arca van, és ezt vállalja is. Na, ezt értékelem a lurkóban! 8)

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #52093 Írta: Anna
Ok, nem sikerült. :(
Na szóval, angolul jól tudóknak:
A www.elijahfan.com oldalon találtam egy nagyon jó kis Rollingstone magazin-interjút.Tényleg érdekes, nagyon sok infó megtudható belőle.
Az Information feliratra kell kattintani, azon belül pedig az Interviews-ra.
Ott már biztosan megtaláljátok.
Addig is egy kis ízelítő:

"Egy délután megkérdeztem Elijah-t:Hányszor voltál szerelmes?
EW:Ó, a francba(ok, rondábbat mondott,de ez egy rendes fórum-Anna)
Ó, Jézusom-mondja brit akcentussal.
Aztán újra a saját hangján válaszol végre a kérdésre.
EW:Egyszer voltam szerelmes, de ez egy olyan igazi ügyetlen gyerekszerelmféle volt, tudod, amilyen egy tizenhat éves szerelme lehet.
Egy Sarah nevű lány volt az illető.Hajnali ötkor odajött a házunkhoz, csak ölelkeztünk, amíg el nem kellett indulnia a suliba.

Hát, ez egy aranyos kis történet. :)
Tényleg érdemes elolvasni ezt az interjút.

Több
22 éve 7 hónapja #52090 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szia Anna! Mi van veled? Rég láttalak, vagy mi...
Van valami új fejlemény a házad táján. Na meg valami új hír a Szépszeműről? :?: :P

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #52088 Írta: Anna
Most teszek egy próbát:
www.elijahfan.com//rollingstone interview

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.227 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére