-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15063
Írta: Anonymous
mondom fórum...<br> <br> apám! Pedig kijavítottam
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15062
Sziasztok!<br> <br> Látom Maya & Lij a téma.<br> Én asszem nem tudok beszálni mert nagyon lassú most ez a rórum
(( De azért próbálkozok.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15658
És a Banyapók csípését is mindig érezte, mindig azon a napon, amikor a Banya megcsípte.<br> De tényleg, a lelki sebesüléseit legjobban a morgul-tőr ejtette seb jelképezte a legjobban. Még Széltető mellett sem tudott ugy elmenni, hogy ne fájt volna a sebe, és ne szakadt volna rá a Homály. Ő is tudta, hogy ezt itt nem pihenheti ki. Ezért volt neki megváltás, hogy elhajozhatott. <br> (Ehhez kapcsolódva: a Gyűrű keresésében azt olvastam, hogy Galadriel könyörgése miatt kapták Samuval /+Gimli/ azt a kegyet, hogy elhajozhattak. De a GyU-ban Frodó Arwen helyett hajozhat el. Akkor hogy is van ezh?)<br> <br> Szerintem Frodó Valinorban elsősorban pihent. Mert biztos sok idő kellett hozzá, hogy teljesen kiheverhesse a Gyűrű okozta sebeket.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15061
Uff... szegény Maya, mostmár lassan a fél fórum tudja...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15060
sziasztok!!!<br> hallottam egy pletykát, hogy maya találkozni fog Ellel???<br> ez nem csak kama??<br> de mégis hogy????
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15059
Bocsi Nenya! Ma tényleg nem tudok rendesn írni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15657
Szerintem a nazgul okozta sebe, valahogy jelképezte a lelki sebesüléseit is, azzal, hogy sohasem gyógyult be igazán. Mindig ott volt, hogy emlékeztesse Frodót arra, hogy ezt az utat sohasem lehet egészen kiheverni.<br> Szerintem Valinor nem az a világ, ahol csak úgy lehet boldog valaki, ha családot alapít. Ott mindenki úgy találja meg a saját boldogságát, ahogy az pontosan neki jó, ami hozzá illik, és Frodónak anélkül kellet boldognak lennie, hogy családot alapítson.<br> Sztem neki már az is nagy boldogság, ha valaha kiheverte ezt a kalandot.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15058
Nyulhopsz: nemá!! ez komoly??? *Rayannak nincs kedve 600 oldalt végigolvasni<br> <br> Tényleg??? Ezt a mázlistát!!
EZ esetben Nyenya felháborodása jogos
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15055
sok szerencsét Mayának!de rohadtul irigy vagyok !! és vayacondios!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15054
Te, először mindenki irigykedik... <br> én is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15053
ugy látszik hogy ez tipikus magyar mentalitás : ha nekem nem jön össze másnak se..de szégyenlem magam...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15052
Hát sokmindent irogatunk mi ide =
<br> azért nem kell mindent komolyan venni =
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15051
irta valahol hogy, ha megengedi akkor megszagolja a csuklóját
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15656
Szerintem a sebesülésen a lelki sebeket értette. A fizikai sebesülései is fájtak, de legjobban a Gyűrű okozta fájdalom kinozta, és a Gyűrű nélkül sötét volt az élete. Őt szerintem azért nem magasztalták az egekig, mert a Megye megtisztitásánál mindenkit arra akart rábírni, hogy ne harcoiljon, és semmi esetre ne öljön, így nem tűnt olyan bátornak és harciasnak mint a többiek. <br> Családot alapított volna? Nem hiszem. Hiszen hoigyan is? Nem hiszem, hogy Valinorban olyan sok hobbit-lányka éldegél, tündével meg mégsem alapíthat családot. Szerintem egész egyszerűen pihent, verseket meg énekeket hallgatott, olvasott talán, mint Völgyzugolyban a küldetés előtt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15049
olyan rossz hogy még csak esélyem sincs csak képeken látni...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15050
Ejnye bejnye, ha woodista vagy akkor inkább örülj velünk, annak, hogy valakinek ekkora mákja van! =
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15046
de azért az a csukló szaglászás vért kiván!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15045
Háhá, azt nem fogom hagyni! Maya szerintem jobban megérdemli, mint Te, már megbocsáss... nem téged szídlak, hanem Mayát dicsérem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15044
nem azért nem leszek ilyen brutális, bár mégis csak Lijról van szó
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15043
uhh hát az tök jó...hol lakik ez a Maya megölöm és át veszem a személyazonosságát
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15041
A keresztapja producer, és ő intézi el neki.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15039
Mostmár hivatalosan is Maya ügyvédje vagyok, szal most válaszolatok helyette! Igen, fog, ha meg nem gondolja magát!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15038
mert új vagyok és csak olvasgatom a dolgokat és erre következtettem<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15037
ja bocs lemaradtam Maya esetleg találkozni fog Lijal?
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.205 másodperc