-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13647
Írta: Anonymous
<a href=http://www.halogirl.com/elijah/fave06.jpg
ez egy jó kép
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13646
Hello!Újra itt vagyok!Hogy vagytok?<br> Én megvagyok és sokat gondolok Elijah-ra!Olyan megnyugtató érzés!<br> Figyuka!!!Mindenki nézze meg a Elijahfan.com oldalt,mert irtó jó képek vannak ott!Nade a elijah-wood.com-ot se hagyjátok ki!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13645
Ide is berakok képeket<br> <a href=http://www.halogirl.com/main.htm
képek a családról
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13644
Nyulhopsz:ilyen korán kelsz vagy ilyen későn fekszel?.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13643
Nem kell, itt vagyok, és éppen keresem, mert én lementettem magamnak, de ugyebár a gépbe nem tehetek linket...<br> Ciki, de az oldal, ahonnan volt elköltözött, de ez inkább úgy tűnik nekem, hogy megszűnt... ez gáz, de vannak ilyen tiszavirág életű oldalak. De mindegy, akkor legalább felrakhatom az oldalra =>
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13640
nem jönne át valaki a chatelős topicba? olyan 1edül vagyok!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13641
Nyulhopsz itt vagy még??? Vagy már elmentél???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13639
Jaj... bocsi, elfelejtettem, hogy Te akkor még nem voltál itt...<br> Sajnos nem tudom, mivel elég sok az oldal, és nem nagyon figyeltem oda.
De majd ha rémlik, akkor szólok. Vagy kérdezd meg Nyulhopszot, Neki lehet hogy megvan!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13638
Kb mikor írta be? Most nézzem végig az összes oldalt???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13637
Csak azt a kis dalt, aminek a linkjét régen beirta ide Nyulhopsz... ahol még kicsi, és tök bájos, ahogy énekel. De szép hangja van, és ügyesen is énekel.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13636
De asszem gitározik meg zongorázik is! Hallottad énekelni is? Ha igen hol???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13635
Nem tudom. Csak azt tudom, hogy szeret énekelni, és hogy tud is jól, de azt még nem hallottam, hogy gitározik.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13632
Nem, nem Ő. Valami fanatikus pasas, aki tud gitározni... Van jópár ilyen zene. <br> Én már láttam az eredetit. És videon is meglesz, alig várom (pár hét:)<br> Lestat, nem.<br> *örül, hogy megint vannak hosszab beirások a fórumba!*
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13633
Tényleg, akkor e legszexisebb vámpír szöveg megy?!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13631
Itt leszek persze, na de aztán az a szöveg ne legyen túl hosszú!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13630
Nagyon megköszönném,ha tudnál hozni!Majd azt még kigondolom,hogy mit írjon rá....holnap itt leszel?<br> De tényleg,ugye nem Elijah énekli ezt a gógyiságot!? Csütörtökön megnézem DVD-n az eredeti angol változatát A gyűrűk ura c. filmnek!+lesz rajta interjú is!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13629
Rulez, de az ájulás nem erőltetett egy kicsit?!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13627
Azt hiszem amikor megkapom az autogrammot Tőle, akkor elájulok...
<br> Én láttam a Faculty-t, abban is jol játszik, annyira jol játsza el a szánalmas, kiközösített fiut, hogy... szoval iszonyuan lehet sajnálni.<br> A Flippert már régen láttam, de ha jol emlékszem, abban is jol játszott. Főleg az az unott kép a film elején, hogy semmi kedve semmi ilyen dologhoz...
<br> a Huckleberry Finnt-s is rlgen láttam. Sajnos nem is nagyon emlékszem rá, csak néhány kép rémlik...
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13623
Még szeretném megnézni a The Faculty-Az invázió -t,a Flipper-t,a Chain of Fools (Kötözni való bolondok) és a Huckleberry Finn-t.<br> Annyira jó neki,hogy már kicsi kora óta színészkedhet és egyszerűen belenevelte az élet a színészetbe....én is szívesen csinálnám ezt,de Mo-n ilyen lehetőség nincs....itt a tehetségeket csak lenyomják,nade itt most nem rólam van szó!<br> Szerinted nekem is hozna Maya egy aláírást,ha megkérném rá?Nagyon fontos lenne,mert nekem ez sokkal többet jelentene,mint bárki másnak....nehéz ezt szavakban leírni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13622
Ja! Én is néztem a szótárban, de nem volt benne!
<br> Láttam a Twist Olivert, hát abban is baromi jol játszik, és nagyon jol is néz ki. Iszonyu tehetséges abban is:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13621
Valószínöleg azért mondta így a nevét,mert ugyebár más az amerikai nyelv,mint az angol!És én ezt egy angol szótárból tudom így!<br> Mellesleg én láttam a Twist Olivér c. filmet,amit mindenképp nézzetek meg,mert nagyon jól játszik benne,és sz egész filmben látható,hiszen főszereplő,de nem ő Twist úrfi....az ő neve Jack Hawkins,alias Dörzsölt!
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13620
Szia Laura!<br> Ilájdzsö? Hát, amikor egyik interjujában bemutatkozott, akkor ugy ejtette a nevét, hogy Ilájzsá. <br> És igen, Illés, méghozzá régiesen!
<br> És igen, csodálatos! Tehetséges, okos, és kedves. Ilyen fiu sincs sok:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13619
Ki énekli?<br> Egyébként sziasztok!Már régóta figyelemmel kísérem társalgásotokat és úgy döntöttem,bekapcsolódom!<br> Én is nagyon szeretem Lij-t,bár ez más,mint egy rajongás!Én nagyon tisztelem őt....a tehetségéért,az intelligenciájáért,a kedvességéért és a múltja miatt!Egyszerűen csodálatos!<br> A nevét úgy ejtik ki,hogy: Ilájdzsö !!!! Erre nagyon figyeljetek oda!Magyarul pedig Illés!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-