Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 10 hónapja #88948 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
na tessék ma meg Viggo magasan vezet, ezt hogy, tegnap még a 3. volt :? .
Na mind1. Mázlisták én még magyar újságban sehol nem találtam cikket Viggoról. :cry:

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88896 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na figyelem:
A mostani állás:
-Orli:3.196
-Lij:3.323
-Sean:3.129
-Viggo:6.328 :!: :D
Na ehhez már télleg nem szólok semmit...

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88889 Írta: Adelard

Narië írta: A másik dolog az,hogy Orli most nagyon befutott,de igazából nem nagyon értem,hogy miért,mert az egy dolog,hogy sztem qrva tehetséges,de ez csak annak jöhet ki aki legalább 3szor látta a filmet,és a rövid jeleneteibôl kisszűrheti a tehetségét.

Igen de neki(és Elijah-nak is) rengeteg rajongója van a kinézete miatt. És sokan vannak akiket egyáltalán nem érdekel hogy tehetséges-e v. nem, ha egyszer "olyan helyes"... ezt most nem azért mondom mert sztem nem tehetséges v. nem helyes(bár nekem igazából nem tetszik) de főleg az IM-Net-en van nagyon sok Orli rajongó és a környezetemből is folyton azt hallom hogy "jaj, az a Legolas, az a leghelyesebb a GYU-ból" és persze sokan vannak így Elijah-val is. Ezek az "álompasik" a legtöbb tini számára és egy tinimagazinnak ez a fontos, ezért vannak mindig ők benne. Igazad van Narie(asszem te írtad ezt is) hogy sehol nem volt még szinte Viggoról szó, ahol igen ott is legfeljebb egy picike kép . cikk volt róla és az is azért mert kérte vki tőlük levélben. wegyébként az égvilágon semmi bajom az IM-mel de ez télleg így van, met attól még hogy Vignek rengeteg tehetsége van, valszeg nem lesz címlapon, télleg azért mert 44 éves...
egyébként ez csak az én véleményem, be is fejezem mert egy kicsit off, de annyit még el kell mondanom hogy az Im-netes szavazások télleg manipuláltak, ezt tapasztaltam már néhányszor...

Caress the one

Több
21 éve 10 hónapja #88769 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Persze,nem mintha nekem bármi bajom is lenne Orlival vagy Lijjel,sztem tényleg helyesek és tehetségesek,de én úgy látom,hogy Vig egyikben sem marad el tôlük,kinézetileg se,bár ez mondjuk mindenki máshogy látja,de sztem neki is van annyi rajongója,mint Lijéknek;és tehetségileg meg sztem teljesen egyenrangú velük.(pl.Golden Satellite Award)És ha már Lijékrôl kb ugyanannyit írnak,nem látom be,hogy Vigrôl miért nem lehet.Elvileg pedig a GyU nak 2 olyan jelentôsebb férfi szereplôje van,aki "újságképes",és nem értem,hogy Viget miért mellôzik.
A másik dolog az,hogy Orli most nagyon befutott,de igazából nem nagyon értem,hogy miért,mert az egy dolog,hogy sztem qrva tehetséges,de ez csak annak jöhet ki aki legalább 3szor látta a filmet,és a rövid jeleneteibôl kisszűrheti a tehetségét.

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88748 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De a drága szerkesztők azt hiszik h csak erre van igény, nem mondom h nem örülök neki, mivel imádom Lijt meg Orlit, de télleg kicsit bosszantó h sehol egy Viggo :x :evil:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88746 Írta: xany
Az nyilván való, hogy Viggo nem fog bekerülni az újságba. Hiszen 44 éves, meg mindenki Orliért van oda. De ez anynira idegesít(előre is elnézést ha valakinek a lelkébe gázolok), valahányszor kinyitok egy ilyen újságot és a GYu-ról van benne szó, akkor rögtön Orliról és Lijről áradoznak. Nem azért mintha Orli színészi tehetségét vonnám kétségbe de eddig olyan nagyot nem alakított, hogy mindenhol róla legyen szó. Viggot meg lábjegyzetként megemlítik, hogy ja igen ő játsza Aragornt.
Pedig igazá írhatnának márvalahol róla, eddig az összes magyar újság nem írt róla összesen 1 oldalt( de lehet csak én maradtam le róla). Bezzeg az orli és Lij rajongók nem panaszkodhattak. Lij az Im címlapján van most, év elején is bekerült pár számba, Orli is meg volt található egy pár számban az év elejáén és még poszterek is voltak róluk.

Na ennyit erről. Bocsánat ha hosszú lett.
Amúgy ma megnéztem ismét a TGY-t :D , miután tegnap a GYu bővített változatában ismét felfedeztem milyen nagyszerű színész is Viggo. :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #88739 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát igen. Vigyázni kell az ilyenekkel.
Amúgy a hölgy ismerőseim eltérő állásponton vannak. A barátnőm Elijah-ért van oda, míg a hugom Boromir és Faramir között örlődik (most persze tiltakozik a hátam mögött :twisted: ).
Én meg csak egy indiai közmondásra gondolok.
Könnyebb elvenni a tigristől a kölykét, mint egy nőtől az ábrándjait.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88735 Írta: Narië

Losttu´´rwen írta: (jó, ez nem a legjobb péda, de ilyen is van, nna)

szerintem jó példa,én is átéltem már.Kb.12 éves lehettem,amikor egyszer karácsony környékén beteg lettem,és egész nap tévét néztem.A vivapluszon volt egy olyan nyereményjáték,hogy ha tudod a választ egy qrvaegyszerű kérdésre és betelefonálsz,akkor nyerhetsz kocsit,discmant stb.Én teljesen felpörögtem,hogy de jó lenne ha nyernék egy kocsit a családnak.Vagy 150szer(nem vicc...)betelefonáltam,olyan 25000 forintban került(ôseim majdnem padlót fogtak hónap végén).Erre 2 hónap múlva kapok egy mailt,hogy nyertem.úgy felpörögtem,hogy nemigaz.Elmegyek érte a postára,és tudod mit kaptam?5 darab lejárt túrórudit.Azóta nem nézek vivapluszt...

Különben az IMesek úgy manipulálják a végeredményt,ahogy akarják.Emlékszem,egyszer egy nappal a szavazás lezárása elôtt még asszem 0.500 -zal vezetett egy arc a másik elôtt és mégsm ô nyert.De az Imesek már annyira nem szimpatikusak...Mindenhol,ahol oda van írva hogy IM,ott virít mellette hogy Mo. elsô számú tinimagazinja.Ebbôl már elegem van,biztos hogy elôttük is volt vki elsô,de ilyen szimtű önreklámozást én még nem láttam újságnál.

Na jó,inkább térjünk vissza Vigre,sorry az offért...

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88730 Írta: [Nerwen]
Narie:hát egen, a szavazataink kb annyit érnek mint a libafos :evil: ...Olyan ez, mint a nyeremény-játékok "Küldj be száz kupakot és tiéd lehet a fergeteges főnyeremény ami egy...!"Néha-néha oda pottyantanak a népnek vmit h nehogy azt higgyék h kamu, a fődíjat meg egy olyan emberke nyeri meg aki teljesen véletlenül ott dolgozik...micsoda szerencse :x :evil: (jó, ez nem a legjobb péda, de ilyen is van, nna)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88728 Írta: Narië
Lost:És sajnos asszem ez lesz a végeredmény is...Ez most nem pesszimizmus,de most gondolkodjatok egy sznob tinilap szerkesztôinek fejével:
Elijah nem lehet,lentebb részletezett célokból...
Sean nem lehet mert nem elég híres,meg különben is,egy mellékszereplô... :?
Viggo nem lehet,mert mért tegyünk címlapra egy 44 éves arcot? Nem baj ha amellett jó színész,több díjra jelölték és emellett úgy néz ki mint egy 30 éves... :?
1szóval Orli a befutó...

Ui:Ez nem az én véleményem szóval ne tessék leszidni emiatt!Csak megpróbálok úgy gondolkodni mint ôk... :?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88706 Írta: [Nerwen]
Most néztem meg h áll a szavazás:
1:Orli (jól elhúzott...)
2:Lij
3:Viggo
4.Sean

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88704 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Min: az a karikatúra :D :lol: :lol: :lol: dúúúrva! :D

Az sz.tem egyértelmű, hogy manipulálva van az szavazás: Lij tuti hogy nem nyerhet, mivel a legutolsó címlapon is ő van, illetve van róla 2 oldal, szal. ő már kiesett :evil: :? tehát marad Orli és Vig... :roll: :x

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88571 Írta: Adelard
jaj, ne tényleg a harmadik!! ÁÁÁÁÁÁ!!!! :evil: Ezt nem hagyhatjuk!

Telumehtar írta: Adelard: Úgy hallottam jösz szilveszterezni Anához..akkor megtudod nézni ;)

Igen!! De jó! :bounce:

Caress the one

Több
21 éve 10 hónapja #88559 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez elég feltűnő! Én legutóbb kb. 60x szavaztam Orlira, és 2 tizeddel javult, ráadásul eléggé le volt maradva! Most meg Vig a 3.... Hát, nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy csak az Im-netesek kavarnak be! :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88530 Írta: Narië
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Most nézem,hogy Vig nem második,hanem HARMADIK!!!!!!
Szavazni,szavazni,szavazni!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88528 Írta: Narië
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?Megelôzték az istencsászárt?Naneeee....Egy hétig nem írok,erre ti meg hagyjátok hogy második legyen... :nono: :)
Szavazzatok sokat,mert ha nyer akkor az Im egy oldalt fog róla írni!!Egy oldalt!Tinimagazinok összesen nem írtak róla egy oldalt!!
Különben szokásosan khirályok a képek,a karikatúra nagyon üt...
off:olvastátok a humorban az A&A paródiát?Dúúúúúúrva!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88477 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Adelard: Úgy hallottam jösz szilveszterezni Anához..akkor megtudod nézni ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88470 Írta: Adelard
Sziasztok!!
Na először is: SZAVAZZATOK AZ IM-NETEN, NAGYON SOKAT!!!! (Viggora, természtesen :wink: ) Ugyanis imádott istencsászárunk(ez tetszik :)) a 2. helyre került, Orli megelőzte, pedig eddig első volt!!
Na ennyi volt a közérdekű közlemény. Amúgy tök jó dolgokat tettetek be amíg nem voltam->képek, cikkek, mindegyik nagyon szuper. Ha lesz időm lefordítom az angolul kevésbé értők számára az Undi által berakott cikket meg amit még régebben Sorel rakott be. Úgyis megyek nyelvvizsgázni, legalább gyakorlok egy kicsit..
Egyébként olyan kár hogy nem láttas azt a werkfilmet amiről beszéltetek! sokan mondják hogy nagyon jó volt.. :( De itt is megkérdezem: nem tudná vki kölcsönadni majd aki esetleg felvette??

Caress the one

Több
21 éve 10 hónapja #88396 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kezdem egyre jobban szeretni ezt a pasiit!! Találtam egy exclusive videot a www.lordoftherings.net-en, amiben van egy olyan rész, amikor Viggo ül a földön, és elmélyülten tisztítja a kardját... 8O /ISTENCSÁSZÁR!!/ :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88351 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kisfiús????? :oops: :lol: Ez teccik :mrgreen:
Öh..mééér nem válaszol a levelünkre??? :evil:
Na jó ma nagyon OFF vagyok..
Min: a képek RULZok ;) (bár a második :lol: )

Több
21 éve 10 hónapja #88314 Írta: Carram_Blindeye
Carram_Blindeye válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az a rész a legjobb, amikor Éowyn kardozik ott magában, és Aragorn megállítja a kardját.

Viggo a király!!!

"Szél hoz egy bús dalt, messze a tengerről, tán egy emlékből tér vissza."

Crystal

Több
21 éve 10 hónapja #88300 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aha, aha! *buzgón helyesel* Anyám megszólal rá, hogy milyen kisfiús azon a werfilmen, LOL! :lol: [size=9:3iiao950]Kisfiú, hehehe, ezexerint én pedofil vagyok? :tongue: :mrgreen: [/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #88296 Írta: xany
Mi megpróbáltuk!!
Vigasztalódom a tegnapi werkfilmmel. Viggo szupi volt benne. Meg az DVD extrákkal és ripotzokkal.

Több
21 éve 10 hónapja #88293 Írta: [Nerwen]
Min:Naoooon jóóóó :lol: :lol: ![size=9:28yd8k78]Az elsőn kicsit a kis hercegre emlékeztet, nem tom mér :? [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88291 Írta: Minerva
Sztem nem válaszolt, és nem is fog. ÁTOK RÁ!!!! :rmad2: :rmad2: :cross: :dead:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #88286 Írta: xany
Az a karikatúra nem semmi :D .
Szokásomhoz híven megkérdezem, mert még mindig tudatlan vagyok ez ügyben, mi lett a levelünkkel??? :?:

Több
21 éve 10 hónapja #88284 Írta: Minerva
Estel... :itscool:
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... notone.jpg
Ezt a karikatúrát látnotok kell! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... osouzi.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #88282 Írta: Minerva
Estel... :itscool:
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... notone.jpg
Ezt a karikatúrát látnotok kell! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... osouzi.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #88216 Írta: Minerva
El akarok menni az utóforgatásra... Valami gondori csajszit szívesen eljátszanék... :roll: ;) :tongue: Akibe VÉLETLENÜL beleesik Aragorn... :tongue: (Álmodozz csak... :P )

Több
21 éve 10 hónapja #88142 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Augustíne írta: Egész jó dolgokat mondott róla Miranda!! :wink:

Szerintem tök igaza volt! :wink:
Tényleg tökéletes Aragorn, és valóban könnyű beleszeretni...főleg ha egyeseknek megadatik, hogy több mint egy éven keresztül forgasson vele...főleg, ha az általa megformált szereplő szerelmes Viggoba/Aragornba :wink: :roll: :roll: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.188 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére