Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 3 hete #81699 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Képeckék... ;)
www.warofthering.net/movies/phot ... dex7.shtml
Miért ilyen kis szomorú? :(
www.warofthering.net/movies/phot ... e119.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... e120.shtml
Bárki bármit mondjon, nekem tetszik ez a fej! :tongue:
www.warofthering.net/movies/phot ... ge89.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge90.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge91.shtml
Hát nem cuki, ahogy ázik? :lol:
www.warofthering.net/movies/phot ... ge65.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge63.shtml
Ebből a szögből még nem láttam... 8O
www.warofthering.net/movies/phot ... ge78.shtml

www.warofthering.net/movies/phot ... ge40.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge39.shtml

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #81690 Írta: Minerva

sorel írta: (láttátok altta azt a 10 perces interjút Viggóval???!!!!)

Láttam, de tök uncsi. :( Viggo vmi verseket olvas fel tök monoton hangon, tisztára, mint a filozófiatanárom. :P

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #81683 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Helló!

n8n írta: nekem sajan csak kicsiben jön be, és nemtudom elolvasni... :oops:

menj a musingsofviggo.com-ra, és ott az első link :wink: (vagy lehet, hogy azóta már frissítettek :? )

De nekem., most nagyon nem jön be :evil: 8O

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hete #81667 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
31.-én tali?Áááááááá!!!!!!!Nem érek rá!affene....... :?

Több
22 éve 3 hete #81615 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sajnos én sem tudom elolvasni a MusingofViggo-n a kép melletti szöveget. Valaki esetleg elmondaná, hogy mi olyan vicces benne?
(láttátok altta azt a 10 perces interjút Viggóval???!!!!)

Több
22 éve 3 hete #81613 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
október 31, okróber 31, október 31... ez milyen nap is? ma egyáltalán hányadika van? ehem.... 29? nah, akkor 31, az még 2 nap, vagyis holnapután, vagyis, csütörtök! affene... nemjó... még egy talon sem voltam... :bawling:

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81598 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
minden OK Min., csütörtökön találkozunk
Undi, tényleg vicces az a néhány link :lol:
Mindenkinek, aki kimaradt volna belőle:
VIGGOS-TALI OKTÓBER 31-ÉN 13 ÓRAKKOR A WESTEND ZUHATAGNÁL

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 3 hete #81565 Írta: Minerva
Na jó, bocsánat, krisz meg mindenki, akkor találkozások topic. Csak kicsit kiborultam, de nem a ti hibátok. :(

Több
22 éve 3 hete #81483 Írta: n8n
nekem sajan csak kicsiben jön be, és nemtudom elolvasni... :oops:

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81450 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! :P

Undómiel írta: Hát, tessék elmenni a www.musingsofviggo.com - ra! Az első linkek nagyon viccesek!!!

Erre gondoltál :arrow: www.musingsofviggo.com/ArchivedN ... OTRMag.jpg (ez tényleg nagyon poén :D :wink: )

A talit tényleg a Találkozások topicban kéne szervezni, mivel már én is párszor le lettem dorgálva, mikor a Lijes talit szerveztük, és teli volt offal a topic... :oops: :roll: [size=9:2tvu508q](ez is egy jókora OFF volt :roll: :lol: )[/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hete #81435 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát, tessék elmenni a www.musingsofviggo.com - ra! Az első linkek nagyon viccesek!!!

Több
22 éve 3 hete #81415 Írta: n8n
kész.. feladom.. ennyi volt... lehúzom magam azon a bizonyos retyón *lehúzza magűt azon a bizonyos retyón* megkísérelmi, hogy felszenvedjem magam a netre, kudarcba fulladt.. itthon áll a bál, mert festés van... ez meg halál OFF, és ezért valószínűleg nagyon refde szemekkel fognak rám nézni a topic offmentesítéséért felelős egyének. ezúton is bocsánatot kérek. jaj.... bárcsal lenne több szabadidőm... most legalább szünet van, és talán tudok fórumni... remélem....
NA, SZAL akkor félre a búval, ím most itten leledzek. :dance:
mi van a mi hőn szeretettünkkel? teljesen elapadt a Viggoinfoforrásom....
VISZONT már közeledik a nagynap, a hiphip, meg a hurrá!! :mrgreen: [size=9:s7zb4tt9]a bemutatóra gondolok :tongue: [/size]

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81406 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nas most mi van a talival???? Mikor lesz?? Bele zavarodtam teljesen. Nekem 1-je nem jó az tuti a többi ok.

Mi lett a levélel?? Megkapta vagy sem????????? Ebben is tök tájékozatlan vagyok.
Így utolag hozzá szólva Daylight egy nagyon rossz volt. Viggo 15 perc szerepe aztán meghal+ Stallone hát nekem sok(k) volt.
A Psyho aránylag jó volt. Viggo jólnézett ki :D

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 3 hete #81399 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
sziasztok :lol:
Roppansz szórakoztató volt visszaolvasni az utolsó néhány beszólást :P
Egyrészt teljesen OFF, másrészt, százszor el lett mondva,hogy a Találkozások topikban van taliszervezés aranyosak.
Én nagyon szeretnék ott lenni, és próbálom megoldani valahogy.
Másrészt üzenem mindenkinek, aki privát üzit kapott tőlem,hogy reaglájon rá mielőbb. Köszi :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 3 hete #81366 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocs Min...ha mindenkinek csak az jó akkor nem szólok bele.... ;)

Több
22 éve 3 hete #81364 Írta: Minerva
Feladom!!! Akkor szervezzétek meg!

Több
22 éve 3 hete #81359 Írta: Telumehtar
Neeeeeeeeeeeeeeee :(

Több
22 éve 3 hete #81357 Írta: Minerva
:rmad2: Csütörtök 31????

Több
22 éve 3 hete #81355 Írta: Telumehtar
Hurrááá... :) Anának sem jó aza 7vége :) Min: Igen az 10.-e :)

Több
22 éve 3 hete #81354 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jaj, ne tegyétek ezt velem!!!! :bawling: :bawling: :crap:
Már teljesen beleéltem magam, hogy el tudok menni... :triste:
Csütörtöktől vasárnapig leszek Bp-en, ebből csütörtökön jövök és vasárnap megyek :arrow: péntek és szombat jó. És megkérdeztem, és elengednének. És erre mégse akkor lesz. :confused2:
Léccilécci legyen akkor!!!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 3 hete #81349 Írta: Minerva
Mivel kriszanának sem jó, akkor őszi szünet utáni vasárnap oké??? Vagy csüt 31? péntek 1? vasárnap 3? Esetleg az utáni hét? Nekem 8, csak NE Szombaton... (átok a szombatra... :rmad2:)Az nem tudom, hányadika, talán 10? Undi, számítok rád! [size=9:231095vj](Meg a DVD-mre... :evil3:)[/size] Meg a többiekre is!

Több
22 éve 3 hete #81338 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szegény Min! Jól van, akkor ne szombaton legyen a tali, csak akkor én hótziher, hogy nem tudok felmenni, mert én CSAK SZOMBATON VAGYOK PESTEN!!!
De a többség dönt...

Több
22 éve 3 hete #81306 Írta: Telumehtar
Min: Nem szereted a táncpartneredet???? Ezen segithetek ;) = Halál reá!!!! :twisted:
Ja és nekem csak az ösziszünet nem jó :( (L-A-K-Á-S-F-E-L-U-J-I-T-Á-S) De azután felölem lehet vasárnap ;)

Több
22 éve 3 hete #81279 Írta: Minerva
Kúl a mi Khirályunk! 8O ;) :itscool:
image.com.com/gamespot/images/20 ... een003.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een001.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een005.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een011.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een013.jpg
Banner! Kell nekem egy ilyen :!: 8O
nsyncwebguide.com/legolas/tttflag-aragorn.jpg

Több
22 éve 3 hete #81259 Írta: Minerva
Nagyon off, de nem tudom kinek elmondani: a szemét partnerem nem jött el a táncpróbára, és azt mondta, nem is fog eljönni! Ennyire ocsmány, gusztustalan és visszataszító lennék? :bawling: :cross: ÁTOK RÁ!!!!!!
ON: Viggo rulz, megkapta a levelet? nem reagált? nem is fog? dögöljön meg! (elvagyok itt magamban... :P )

Több
22 éve 3 hete #81256 Írta: Minerva
Rago: eszméletlen nagymamád van. Szent Pityu... LOLOLOL!B :mrgreen:
xany: sztem sok olyasmit fogsz látni a filmben, aminek a könyvben semmi nyoma... :(
Más: na van döntés taliügyben? Ne szombaton legyen, plíííz!

Több
22 éve 3 hete #81231 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A második kép Lothlórienben van. Félig háttal Haldír látható. Szép a frizurája :tongue:

Köhm... :oops: legalábbis egy tünde, aki nem Legolas :cool2:

Több
22 éve 3 hete #81230 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

hódica írta: Hellóka! :P

Ragoran írta: Mi ez a pangás???
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_44.jpg
Ez hol van?
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_39.jpg

A második kép az Lórienben van??? 8O :roll:
És az elsőn ott Gimli feszik???Az melyik filmben van??És hol???

Az első képen biztos Gimli fekszik! A másodikat én sem tom.. :oops: :roll:

Több
22 éve 3 hete #81204 Írta: Telumehtar
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil:A Psyho és a 28 nap 1 kazin? örökbe???? 8O Ha mondtad volna nekem akkor hááát...asszem elfogadtam volna :oops: :) De hát én nem hallottam erröl...tekintve hogy a nagy körben kb. veled szembe ültem :(

Több
22 éve 3 hete #81194 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Alig páran voltatok a kószás talin. :cry: Pedig vittem 2 videókazettát, hátha kell valakinek örökbe. (Az egyikre a Daylight-ot meg a Psycho-t, a másikra meg a Psycho-t meg a 28 napot vettem fel. :wink: )
Ez a Viggo tisztára olyan a filmjeiben, mint Estel a gyilkosos játékban: általában az első körben meghal. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.059 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére