-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16059
Írta: Anonymous
Elrond nem lehet nemestünde, márcsak azért sem, mert féltünde.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16058
Sőt, ő szerintem nem is tünde, hanem Elf. Szerintem hibásan értelmezték annak idején a fordítást. Ha minden igaz akkor Elrond valóban tünde, pontosabban nemes-tünde (Nolda ahogyan Tolkien le irta a Gyűrűk elötti korokból)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16057
Legolas a filmben nem is úgy néz ki ahogy Tolkien leírja
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16055
Dwin: nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó mozizást. De most komolyan! És Neked is hasonlókat matzi!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16054
Helyes!<br> Na lassan megyek, mert a végén lekésem a filmet!
=<br> Hali!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16053
Legolas a legjobb...ha mar ove ez a forum...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16052
Igen-igen, de nekem pl.: a kis szőröslábúak sosem voltak a legnagyobb kedvenceim. (Na jó, talán Samu.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16050
Ezt most komolyan nem poénnak szántam. Tök szimpi a fazon. Igaz lehet, hogy csak a szerepe miatt. (Bár Gimlit legalább annyira kedvelem...)
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16048
Jaj, ezt az előbb találtam:
www.herr-der-ringe-film.de
: <br> Orlando Bloomnak volt egy csúnya balesete (lsd. lent) még 3 évvel ezelőtt - kiesett az ablakból rá a hátára - , és az orvosok nem hitték, hogy valaha újra járni fog tudni. Hát, szerencsére sikerült...<br> <br> I broke my back, - recalls Bloom. - I [fell] out of a window...some friends had a roof terrace on the landing below their apartment, and I fell off the drain pipe. It gave way, actually, and I fell three floors. I was told I might not walk again. So, for about four days, I was contemplating that as a serious part of reality. Then they operated, and I walked out of the hospital in about 12 days.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16047
Legolasnak abban az értelemben úri kiváltsága van, hogy a papája király, ezért őt is mindenki ismeri. De mégis szabadon élheti az életét.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16045
Tünde hercegek keltek át a tengeren is Valinorból és királyok lettek (meg egy királynő), tehát nem lehetetlen a vállalkozás. És abban sem vagyok biztos, hogy ugrándoznának a helyért, mert az idealizált feudalizmusban, amilyen Tolkiené is, a királyi hatalom felelősség inkább. Hercegnek lenni jóval kényelmesebb... Csak mi nem akarjuk ezt felfogni, és igaz mérce szerint mérni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16044
De tul. képpen nekem kellene kitartanom még két napig, nem neki... hiszen Ő a szereplő...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16043
Muszáj ide is írnom valamit...<br> Legolas, tarts ki, már csak 2 nap!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16042
Ó Vi, de kár, hogy csak most szólsz! A fenébe, mindjárt vége. De azért kösz, hogy beírtad, hátha elkapok még valami érdekeset. (Ebből ma nem lesz szemináriumi dolgozat leadás. )<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16041
Most pedig egy kis LAPZSEMLE. <br> Én reggel - mielőtt eljöttem otthonról - belenéztem az RTL Klub Reggelijébe, és Panna azt ígérte, hogy az egész műsor a GYU-val kapcsolatos lesz. Mindenestre bekészítettem egy kazit
<br> <br> De most néhány mai újság, ahol GYU-ról lehet olvasni:<br> - Magyar Nemzet, 14. oldal: Tündérmese teremtett hősökkel<br> - Népszava: 13. oldal:<br> Ezerhatszáz pár műanyag fül + Népszava TV magazin 15. oldal: Út a Végzet katlanhoz<br> - Meglepetés: Elijah kicsiben a címlapon + 8-9 oldal: Pusztíts el a Gyűrűt! Itt egyébként sok színes kép is van (Legolas éppen céloz, Frodó könyvet olvas, Gandalf a botját fogja a kezében)<br> - a Magyar Hírlapot otthon hagytam, abban nem tudom, hányadik oldal
<br> Ha valaki még talál valahol valamit, szívesen venném, ha kiegészítene...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16039
Ha már a halhatatlanság/nagyon hosszú élet előkerült ... Nem szívás tünde-hercegnek lenni? Soha nem leszel király!
<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16038
Sötét Úr, igaz, tényleg nem halhatatlanok a tündék, de én valahogy úgy képzelem el, hogy akkor halnak meg, amikor már úgy érzik, hogy el kell menni innen. Nevezzük úgy, hogy virtuálisan halhatatlanok?
<br> Matzi, te kérdezted, hogy mi a nevem? Mozaikszó, melynek feloldása: Élő Születésű Arany Hórusz. Ha már neveknél tartunk ... Moxica! A nevedet Don Adrian de Moxicától kölcsönözted? Mert akkor nagyon rulz és örülök, hogy valaki emlékszik rá. Annyira jó karakter/színész volt az 1492-ben, kár, hogy így elfeledkeztek róla. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16037
ÉSzAH: a tündék <i>nem</i> halhatatlanok! Legalábbis nem örökre, egyszerűen csak <i>nagyon</i> hosszú életűek. Ez ügyben javaslom figyelmedbe az utolsó Tolkien-interjút, ami kitér erre is egy gondolat erejéig. A <a href=http://volgyzugoly.ini.hu/ target=\_blank>Völgyzugoly-on megtalálod a J.R.R.Tolkien link alatt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16036
Kezd el minnél hamarabb olvasni!!<br> De csak akko ha vállalod azt hogy jopár éjszakát a könyv elött tölts:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16035
Sziasztok! Én még nem olvastam a könyveket, de már beszereztem őket és alig várom már, hogy elkezdjem olvasni! A netnek hála, már elég tájékozott vagyok és az a véleményem, hogy a Gyűrűk ura egy fantasztikus történet!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16033
Egy kicsit hosszú az a fejezet az időmhöz képest..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16032
Gandalf: Légyszi, nézd majd át, ha lesz egy kis időd. Én és szerintem Morgana is örülne neki
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16031
Legolas is, és a többi herceg sinda, bár főleg erdőtündékből áll a királyság (köznépe). Most több nem jut eszembe, át kéne olvasnom...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.737 másodperc