Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16089 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Fari: nem tavasszal. Novemberben!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16087 Írta: Anonymous
Csak nem ez a rész jön ki tavasszal?Mert akkor én becsődölök.Mindegy, addig rongyosra olvasom a Könyvet, meg boldogítalak titeket is :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16088 Írta: Anonymous
Sajnálom, de nekem mennem kell, mert letelt a munkaidőm... De este szerintem még benézek. Holnap pedig feltétlenül megírom a véleményemet a filmről - végre.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16086 Írta: Anonymous
Eddig azért aggódtam, hogyan fogom kibírni holnapig, de az már mindjárt itt van. :) <br> Az egy év már nehezebb ügy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16085 Írta: Anonymous
Nehezen. Ráadásul a Heri Kókler 2 miatt megint csúszni az egész.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16084 Írta: Anonymous
Az nem lesz nehéz, egyi ksem, nem igazán a bunkó tirpák oldalamról vagyok híres, és a Mű, nos, azzal meg aztán tényleg nem lesz baj.Amúgy ti hogy fogjátok kivárni azt a majd egy évet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16083 Írta: Anonymous
Egyszerűen kezdj irkálni, légy humoros, töretlenül higgy az eszmében, és ne sérts meg senkit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16082 Írta: Anonymous
:) ))<br> Fari: ha már tetszik a Könyv, akkor nagyon jó úton jársz :) <br> Mi itt mind fanatikusok vagyunk, de pl. én is azzal kezdtem, hogy a kezembe vettem ama bizonyos Művet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16081 Írta: Anonymous
Hali, milyen értelemben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16079 Írta: Anonymous
Csak mert én kb. egy hete kezdtem jobban belemélyedni a dolgokba (elolvasni az első könyvet), sikerült is 2 nap alatt, aztán már az elején éreztem, hogy itt valami baj lesz, mert egyszerre a könyv hatása alá kerültem.aztán érdeklődtem a Gy.U.-val kapcsolatos honlapok iránt, és itt találtam rátok.És egyből bejött.De mégy ugyanott tartok, mert még lesznek vizsgáim, és nem akarom, hogy ezen múljon, meg én is csak kölcsönkönyvet olvasok, és hát a srác, aki a azspbatársam, most ismét nekikezdett. Egy másik szpbatársunk meg a mi nyomásunkra megvette az egykötetes kiadást, és most is azt bújj, szoval ez van.De nagyon tetszik mindaz, amit itt látok...De tényleg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16080 Írta: Anonymous
Csatlakozom Vic véleményéhez.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16078 Írta: Anonymous
Én kb. nyár óta olvasgatom ezt a fórumot, igaz, akkoriban nem igazán tudtam hozzászólni a dolgokhoz, mert még csak a könyvtárban tudtam netezni, és ott mire elolvastam, hogy ki mit írt, addigra letelt az időm...<br> Szóval, én is csak néhány hete csöppentem ide komolyabban, és látod, hogy itt vagyok :) )))<br> Szerintem, ha nem sérted meg a Társaságot, és ismered a Filmet, esetleg olvastad is a Könyvet, nem lehet gáz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16077 Írta: Anonymous
Nos ez abban merülne ki, hogy hogy lehet, ebbe a szerintem eléggé zárt közösségbe bekerülni, mert nagyon tetszik az, hogy ez a világ ennyi embert összekovácsol, és szeretnék én is ennek a részévé válni, szóval hogy lehet hozzátok tartozni?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16075 Írta: Anonymous
Tényleg, ezt nem is tudtam.Lenne hozzád egy kérdésem, Vic...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16076 Írta: Anonymous
Csak nyugodtan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16074 Írta: Anonymous
:) ))))) Imádom Legolast, úgyhogy csak nyugodtan dicsérjed :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16073 Írta: Anonymous
Még hogy nem semmi?szerény véleményem szerint ilyen íjász karakter még soha nem tapodta e föld porát.... Felülmúlhatatlan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16071 Írta: Anonymous
Csak mert amit Legolas művelt a filmben, azt csak bruce Leehez tudnám hasonlítani, de ő meg más műfajban alkotott.hogy mit ki nem hozott egy nyílvesszőből Móriában, az bámulatos.Asszem 3 orkot ölt meg vele... Nos ez azért nem semmi... Ja és Legolasnak tünde íja volt, ezt hozzá kell tennem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16072 Írta: Anonymous
Sajna, a filmet én csak holnap reggel látom, de amit a többiek írtak, az alapján nem lehet a pasi semmi :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16070 Írta: Anonymous
Legolas és az íj ugye elválaszthatalanok... Nos, a tegnapi Reggeli c. műsorban (RTL Klub) - mivel a GYU központi téma volt - meghívtak a Camponába, a stúdióba két versenyíjászt, hogy megmutassák, hogyan kell vele lőni... Nos, az egyiküknek sikerült keresztüllőni az ablakot, úgy, hogy betört az üveg :) )<br> Alföldi Robi halálra röhögte magát :) <br> Ezek a versenyíjak egyébként 90 méter/sec. (!) sebességgel képesek kilőni a nyilat. <br> Legolas még ennél is gyorsabb :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16069 Írta: Anonymous
Még valami: Az ember nagyon meg akar érteni mindent. A tündéket is, de ne felejtsük el milyenek is vagyunk valójában. Minden csak addig érdekes, amíg fel nem fedeztük teljesen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16068 Írta: Anonymous
Egy meglátás a régebbi örökélet témáról:<br> A tündék olyanok, mint a természet: Örök és harmonikus. Ilyenek az öröklétben is. Az ember pedig olyan mint a tűz: Tör előre, még saját magát is képes megsemmisíteni. Felperzseli a természetet, mert nem érti és mert kell neki az élettér. Ha a teste halhatatlan is lesz a lelke (vámpír, hegylakó, stb..) emberi marad, benne ugyanazzal a tűzzel és tudásvággyal.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16066 Írta: Anonymous
Hát igen, megvannak az előnyei annak, ha az ember ... ööö ... a tünde apja király. :-) <br> Egyébként egyetértek. Biztos, hogy egy tünde nem fogja törni magát (a másik tündét meg főleg nem, mint ahogy azt az ember tenné) azért, hogy király legyen. Az, hogy ő speciel egy király fia, az Legolas számára szerintem csak egy körülmény, aminek persze vannak előnyei. Pl. elég jó ajánlólevél. Kivéve mondjuk törp-hazában. :-) <br> Én is most olvastam a film készítéséről szóló könyvet. Lego tényleg 2931 éves? Hú ... Elég jól tartja magát. :-) <br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16067 Írta: Anonymous
Tinúviel: Egyetértek az anyuddal, és veled:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16065 Írta: Anonymous
Látom, csak engem lepett meg ez a hír... :-) ))<br> Legolasként nagyon kiri, remélem a filmben is olyan jó lesz a stílusa, mint a könyvben! Bár a barna haj kicsit furcsán áll naki a szőke után...! :-) ))<br> Na jó, mennem kell... :-( (( Holnap töri TZ. :-( <br> A Pesti Est rövid ajánlóját olvastátok? Az ifjú hobbit új hobbit talált... (most hadd ne menjek másik topicba... :-) <br> Jó éjt Mindenkinek, ha Ann erre járna véletlen, üdvözlöm! (És Titeket is! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16064 Írta: Anonymous
hát Faramirnak nem tudnám elképzelni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16063 Írta: Anonymous
Tinúviel: igen, Faramir Boromir testvére, és Orlando eredetileg az ő szerepére pályázott. Szerintem Legolasként isteni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16062 Írta: Anonymous
igen, Faramir akart lenni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16060 Írta: Anonymous
Akkor ezekszerint szerinted Celeborn felesége, Galadriel is féltünde, aki a valák elleni nolda lázadás vezetője volt, és fellázadtak ellenük mert Sauron rájuk uszította Ungoliant. HE HE

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16061 Írta: Anonymous
Tök jó, még anyum is azt mondta, hogy Legolasnak (illetve Orlando Bloomnak) szép arca van... Végre valaki egyet ért velem...! :-) )))<br> Kitartóan rávetem magam minden GyU filmkönyvre, ami a közelemben található könyvesboltokban van és többszöri próbálkozásra sikerült elolvasnom végig a Legolas-riportot. Tudtátok, hogy Bloom eredetileg nem is Legolas szerepére jelentkezett...? Ha jól emléxem, Faramir lett volna (Boromir testvére...? Bocs, ha tévednék, még nem tartok itt :-(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.671 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére