-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16239
Írta: Anonymous
Aztán ott volt pl. a film vége, amikor letérdelt Frodó elé - én elbőgtem magam a moziban...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16238
az tényleg nagyon tetszett nekem is, az a magába fordult, titokzatos, néma, sötét titkokat ismerő ember, aki ennél sokkal többre hivatott, és amikor este a szobában ült, és bámult kifelé az ablakon, nos akkor nagyon elégedett vooltam..
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16237
Hát, először is az a bizonyos első jelenet ott a fogadóban, amikor gubbasztott a sarokban. Tipikus Vándor. Elijah azt mesélte a forgatáson, hogy Viggo később került oda hozzájuk, mert eredetileg másnak szánták a szerepet, és ő vele először a fogadós jelenetnél találkozott. Be sem kellett mutatni, Elijah körbenézett, és rögtön kilőtte Aragornt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16236
erről még nem hallottam ,de ezek nélkül nemigen hiszem, hogy ily hitelesen el tudta volbna játszani Aragorn alakját, de téged mi fogott meg benne?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16234
remélem én is, az ő párosuk nyerte el szeintem a legtöbb ember rokonszenvét, már akik persze olvasták a Könyvet...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16235
Szia matzi!<br> Fari: Viggo szerintem is csodálatos Aragorn, és azok a hírek, miszerint a forgatáson is teljesen átalakult, csak a szereppel élt együtt hónapokig - nos ezek valóban mind-mind plusz pontok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16233
Én nagyon bízom benne, hogy a második két részben lesz elég ideje Jacksonnak, hogy kiemelje Legolas és Gimli barátságát. Elvégre már nem kell egy csomó mindent megmagyarázni, lesz idő a részletekre is - remélem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16232
Mindkettő, de leginkább Vigorra, mert ő olyan szemszögnől is bemutatta Aragornt, amit én a Könyvből észre sem vettem, mert elsiklottam felette, de ő rávilágítot ezekre az apróságokra... ezért minden csodálatom az övé...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16229
A filmbeli Viggora vagy Aragornra gondolsz?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16230
de azért Legolas is ámulatbaejtő volt... csak nem jöttek kiazok az apróságok, amik őt hamisíthatatlan tündévé tennék
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16227
másrészről nagyonérzékeny típus, de mivel elég sokmindent átélt már az eddigi élete során egy kicsit hajlamos az embereket lebecsülni, vagy csak én látom ezt így?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16225
ezzel egyetértek, bár nálam csak a megtisztelő második helyet foglalhatja el, de azért tőle ez is nagyon dícsértetes...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16224
Fari: csak le tudom ide másolni azt, amit ÉSzAH-nak válaszoltam még reggel:<br> Ami engem illet, én Legolasba vagyok belehabarodva. Orlando pedig remekül visszaadta a kedvenc karakteremet - nagyon jól néz ki tündeként. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az összes Orlando Bloom filmet mostantól meg kell néznem... De Orli (őt viszont tényleg lehet becézni, mert így hívják otthon) szerintem kiváló Legolas. Naaagyon jól néz ki abban a szerkóban és azzal a hajjal
)) <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16223
namármost, lányok, nektek tényleg ennyire bejön Legolas, vagy csak a fickó, aki alakítja?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16222
Sőt, ha továbbklikkoltok Laurenlindorenan´s Photo Album-ára lent, akkor még egy homályos kép bejön Legolasról is, amint lovagol, Gimlivel a háta mögött
)<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16220
Olórin megtanított vastagon és döntött betűvel írni a topicban. <br> <B> Legolas </B> <br> Szerintem állati jó.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16219
Legolas tényleg jól játszott. A Filmben a lórieni ruhája marha jó volt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16217
Észrevettétek, hogy bármilyen nagy csata volt Legolas haja mindig úgy nézett ki mintha 5 másodperce búcsúzott volna el a fésűtől. Gondolom ez azért volt mert ő egy tünde
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16216
))<br> Amikor még csak képen láttam, frászt kaptam tőle, mert nem ilyennek képzeltem, de a filmben király volt. Főleg a ruhája...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16214
Na neee!!!<br> szerinem Legolas nagyin jó volt a filmben!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16213
Neeee!!!!<br> Negyedik hete vezeti a listát a GYU az USA-ban, de az előzetes elemzések szerint ezen a héten le fogja győzni egy háborús film, amelyet Ridley Scott rendezett, és amelyben az egyik szereplő Orlando Bloom. Nem hiszem el, hogy pont Legolas fogja letaszítani a trónról a filmet. (igaz, szerepel még benne egy halom ismert színész, Ewan McGregortól kezdve Josh Hartnettig)<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16211
sokkal jobban átalakította volna a történetet a maga szája íze szerint. És hát igen: számára ez is ('csak') egy film lett volna a sorban...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16209
Spielberg filmjeivel nekem személy szerint semmi bajom, de azért ő biztosan nem áldozott volna fel az életéből erre 6 évet...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.726 másodperc