Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16389 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet, hogy nem voltam világos... mindegy, úgy éreztem, jobb, ha kijavítom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16388 Írta: Anonymous
Sziasztok! <br> Átolvastam még egyszer a német/angol cikket (lsd lejjebb) és találtam egy hibát, amit én követtem el a fordításánál... <br> Tehát, a kivágott jelenetek közül a 3. pont így szól korrigálva: <br> Aragorn, amikor a 40 orkkal küzd, akkor nem egy lényt vágtak ki a mészárlásból, aki középen harcolt az orkok között, hanem a mészárlás közepét vágták ki, ahol brutális jelenetek voltak. <br> Ez teljesen mást jelent.... bocsi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16387 Írta: Anonymous
Meg a tündék!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16386 Írta: Anonymous
Massza Rex,<br> <br> attól tartok, hogy még sokat kell tanulmányoznod az Óidők történetét, hogy megértsd, Szauron hol áll az egész históriában...<br> <br> :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16385 Írta: Anonymous
Egyszóval Legolas a csúcs!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16384 Írta: Anonymous
Eena...! :-) ))<br> <br> Samu, Trufa, Pippin aranyos, Frodó tényleg helyes, Legolas tényleg szép, Aragorn a fimben nem túl helyes, de ez az ő esetében szerintem nagyon nem számít, mert a film alapján is nagyon jól meg lehet ismerni és Aragornnak tökéletes. Boromir meg nagyon szimpatikus. :-) <br> (Jajj, Gimli is aranyos!!! :-) ))<br> <br> Szia Aragorn! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16383 Írta: Anonymous
Én is tündérpárti vagyok. <br> Legolas a legjobb és a legpontosabb:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16382 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Megjött a királyotok!:-)<br> Húú jó sokat írtatok mindenhova!:-)<br> Alig győzöm olvasni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16381 Írta: Anonymous
Egyébként Frodo helyes, Legolas szép és (legalábbisnálam) mély éréseket vált ki bennem. Mellesleg Boromir és a vándor se rossz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16380 Írta: Anonymous
ÉSzaH! Egyet értek veled.Legolas az ideális ideál. Engem nem csak a külseje fogott meg, hanem az elszántsága, a bölcsessége, és úgy az egész tünde. Teljesen odáig vagyok. Massza Rex: igazad van neked is. De ez egy tündérmese és a rossz, legyen rossz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16379 Írta: Anonymous
Szereplőket tekintve nekem Aragorn a kedvencem, de nagyon szeretem Frodót, Samut és Legolast is... <br> Mi csak ártatlanul ábrándozunk Legolasról, nem komoly észérveket vonultatunk fel és számomra egyértelmű, hogy más nagyon jó szereplő is van rajta kívül a könyvben.<br> Nekünk sincs semmi bajunk Szauronnal! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16378 Írta: Anonymous
Hali!<br> <br> Ha már a rajongásnál tartunk, szerintem a legjobb karakter Szauron, a sötét Úr!<br> Nagyságát és hatalmát sejteti, hogy mindenkinek összekell fognia ahhoz, hogy mellette labdába tudjanak rugni...Ez azért elgondolkodtató, nemde???<br> Megfékezéséhez nem elég az összes tünde, sőt még Legolas és szerény csapata is kevés hozzá...<br> Hogy miért is???<br> Azon egyszerű okok miatt, hogy a hatalomvágy, a birtoklási vágy megtalálható minden élőlényben, aki gondolkodásra és önálló cselekvésre képes.<br> Még a hűde ölcs tündékben is.<br> Mivel az anyagi javak nem állnak korlátlanul rendelkezésre a világban élőknek, kénytelenek azokat jól-rosszul elosztani, ami gyakori nézhetletéréshez vezethet.<br> Mert hát könnyen beszélnek a tündék, hogy milyen hatalomvágyok a gyenge emberek, miközben saját földjeiket körömszakadtáig védik, egyetlen talpalatnyi földet sem adva másoknak. Kevés létszám növekedésük miatt jelenleg birtokolt földjeik még sokáig elbírják tartani őket, ezzel szemben a nagyobb szaporulatú embereknek pedig szükségük van újabb földekre...Ettől hatalomvágyók???<br> Hisz csak otthon szeretnének teremteni gyermekeiknek...<br> Ez tán bűn???<br> Bűszkén fegyvert emelenek a béke érdekében...<br> Hah...míly csodás megfogalmazás...<br> Háborút a béke érdekébe...bah...<br> Ehhez képes Szauron egy teljesen korrekt lény, aki nem kertel, nem vakít, hanem megmondja a frankót, neki a világ kell, akinek nem tetszik az tegyen ellene...pont.<br> A gyűrű szimbolizálja a hatalmat, amellyet mindenki szeretne megragadni, hogy hangzatos, de üres mondatokat hangoztatva saját céljait elérje. Ami nem más, mint az anyagi javak újra elosztása. Újra és újra, mindig az aktuálisan hatalmon lévők kedve szerint.<br> Nem tudom sikerült e rávilágítanom azon fontos dologra, hogy Szauron semmivel sem rosszabb, vagy aljasabb, gonoszabb mint a többiek.<br> Csupáncsak nem bújtatja szándékat jólcsengő ámde hamis szavak mögé.<br> Ki a jó, és ki a gonosz ebben a históriában???<br> Nehéz kérdés, mert a történelmet mindig a győztesek írják...<br> <br> Ui: nincs semmi bajom Legolassal, egy a sok tünde között...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16377 Írta: Anonymous
:-) ))<br> Elsősorban nekem is belsőleg tetszik, de az arca érdekes... Talán nincs rá jobb szó: szép. Frodó helyes, de az más... :-) <br> Érdekes, nekem soha nem tetszett szőke hajú pasi, akár fehér lovon jött, akár nem, Legolas az egyetlen kivétel :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16376 Írta: Anonymous
:-) )) Érdekes, de nem lep meg, hogy ő jött be a legtöbb lánynál. Végül is ő a hagyományos ideál minden kritériumának megfelel: <br> szőke<br> herceg<br> fehér lovon érkezik (ugyebár Völgyzugolyba)<br> Ezen kívül szép és jó és becsületes és bölcs, meg minden. <br> A világon mindenhol őt istenítik a csajok /és hmmm ... szóval nem egy pasi is, de erről ne szóljatok neki, mert kiakad és tekintve a másodpercenként kilőtt nyilai számát én inkább nem akasztanám ki :-) / a szingapúri barátnőm mondja, hogy még ott is. A 12 éves csajoktól az 55 éves már többunokás középkorú hölgyekig mindenki őérte van oda. Mondjuk nem csoda. Bár én inkább a személyiségéért bomlok, nem a külsejéért (mediterrán-rajongó vagyok), de el kell ismernem, hogy nagyon csinos. <br> Nálunk a tanszéken a lányokkal azt szoktuk mondani, ha a gyengénkről kérdeznek, hogy csak legalább 3000 éves, uralkodói ambíciókkal rendelkezők jöhetnek szóba (célzásképpen a fáraókra, egyiptológia szak ugyanis a szóban forgó tanszék). Hát ... Legolasnak még érnie kell úgy 69 évet. :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16375 Írta: Anonymous
Elanor, igaza van a barátnődnek. :-) ))<br> <br> Aksunna: Nyelvek és Írások topic, ahogy ÉSzAH is írta. De ha jön Olórin, ő is tuti, hogy el fogja mondani! :-) <br> <br> Azt hiszem, színpadi szerepe volt eddig... De két nappal a színész-suli befejezése előtt kapta meg Legolas szerepét! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16374 Írta: Anonymous
Úgy tudom, hogy ez volt az első filmje! Én ugyan Frodó párti vagyok, de egy barátnőm, aki ugyan nem olvasta a könyvet, de együtt néztük meg a filmet, teljesen el van ájulva Legolastól! Mutattam neki, hogy nézd, milyen helyes Frodó, erre ő azt mondta, inkább az a szöszi! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16373 Írta: Anonymous
Aksunna, Olórin már felvetette a tünde nyelvtanfolyamot, ha jól értem a Nyelvek és Írások topicban. <br> Hát persze, hogy figyeltük (Morgana, Vic és lányok, ugye nem tévedek, ha többesszámban beszélek?) hogyan fut Legolas. Annyira tünde, hogy rulzási együtthatója a párhuzamosok találkozási pontja felé tart. Ööö ... bocsi, egy kicsit el vagyok szállva agyilag. Még hatása alatt vagyok a tegnapi feliratos változatnak. <br> Nem tudom mennyit gyakorolta a srác ezt a könnyed léptet, de nagyon megy neki. Látta valaki már más filmben? Ott is ilyen könnyű-léptű a drága(ssssszágunk)? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16372 Írta: Anonymous
Nem tudom hogy vagytok vele, de amikor megjelen Legolas azután csak őt figyeltem. Illik rá a tünde szerep. És azt figyeltétek a filmben hogy fut? Mintha repülne.Na mindegy. De szeretnék többet megtudni az elf nyelvről.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16371 Írta: Anonymous
Szerintem nem maradnának bevétel nélkül, ha lenne egy külön változat rajongóknak: pl egy héten kétszer - szombaton és vasárnap - levetítenék a moziban a hosszabb, öt órás változatot is. Aki nem olvasta a könyvet, megnézi a ormál filmet. Én tuti, hogy beülnék egy ilyenre. Esetleg még ha egy picit drágábban is adnák a jegyet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16370 Írta: Anonymous
Na, jó mondjuk a három óra sem kevés, de ha egyszer leforgattak másfélszer annyit, akkor mit szaroztak vele? Jó, persze nem biztos, hogy aki nem rajongó, az beült volnak egy közel 5 órás filmre, de akkor is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16369 Írta: Anonymous
Én még mindig nem olvastam ki telljesen a könyvet, bár most már szándékosan olvasom lassan, mert nem akarom, hogy olyan hamar vége legyen... :-( <br> Amikor még csak az első köteteknél tartottam, kicsit előre lapoztam a könyvben, hogy a vége felé fog-e még szerepelni Legolas. Erre pont annál a résznél nyitottam ki (amit véletlen el is olvastam), hogy már Aragorn, Legolas és Gimli is a Holtak ösvényére léptek...- vagy vmi ilyesmi (itt még nem tartok; most ért Gandalf és Pippin Minas Tirithbe) és tökre megijedtem, hogy meg fognak halni! Na meg amikor Boromir halálához értem és tökre az jutott eszembe, hogy ebben a felsorolásban Boromir is szerepelt... :-) ))<br> <br> Az álmokra visszatérve, van, ahol érdemes az álmos könyvet figyelembe venni, de van, ahol nem. Én nemrég valami nagyon furát álmodtam, gyorsan utána is néztem a jelentésének és nagyjából igaz is volt. De pl néhány napja amit álmodtam, azt telljesen meg tudom magyarázni, mert semmi köze a szimbólumokhoz: a vonat azért szerepelt benne, mert közle lakunk a vonatállomáshoz és valami ilyesmin gondolkodtam elalvás előtt, a nyári emlékeim szintén így jöttek bele. A GyU is valahogy így mászott bele az álmomba, hiszen azt olvastam egész este + itt fórumoztam :-) Na meg a mi álmoskönyvünk szerintem nagyon vacak: soha semmi nem jön be, amit elvileg megfjtek. A Nagyimnak viszont van egy iszonyatosan régi könyve (talán tündéktől kapta :-) az meg telljesen mást ír - és többnyire be is jön.<br> <br> Diktafonra felvettem részleteket a filmből és visszahallgatva tényleg nagyon jó a szinkron!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16368 Írta: Anonymous
Hát ez durva: 4óra45perc!!!!!<br> És nekünk meg kiszúrták a szemünket, nyavalyás 3órával! És legalább DVD-n az egész rajta lesz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16367 Írta: Anonymous
Vic, a legbrutálisabb álom sem jelenti azt, hogy elment az eszed. Úgyhogy nyugodj meg! :-) Szerintem itt sokan inkább irigyelnek azért, mert Legolassal álmodtál még akkor is ha megsérült. De hát minden jó, ha jó a vége. Az álmoskönyveknek ne higgyj! Túlságosan általánosítanak. <br> <br> Amikor még nem olvastam a könyvet, megkérdeztem Mamát, aki akkor már olvasta, hogy vannak-e benne tündék. Mire ő mondta, hogy igen vannak és az ő kedvence Legolas, aki sajnos meghal. Na hát gondolhatjátok ... Még nem is ismertem, de már akkor ki voltam ezen akadva. De engem sem lepett meg. Bárki, akit kedvencemnek választok - akár látatlanban is - meghal. Aztán újraolvasta és szólt, hogy ne hisztizzek, tévedett, összekeverte az egyik másik szereplővel, mert már olyan rég olvasta legutóbb. Gondolhatjátok mennyire megnyugodtam. Főleg azért, mert akkor már én is olvastam a regényt és már megismerkedtem Legolassal az oldalain. <br> <br> Egyébként tegnap láttam a feliratos változatot. Észrevettétek, hogy Legolas nevét úgy ejtik ki, mintha két szó lenne? (Lego Las) Ott hallani a legjobban, amikor Mória kapuján kívül agonizálnak Gandalf halála után. Annyira szép. Szinte simogatja ez a név a fülemet. <br> Egyébként Legolas/Orlandónak is szép hangja van és Rékasi Károly még hasonlított is rá. Szerintem jó volt a szinkron. Mindegyik.<br> <br> Egyelőre ennyi. <br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16366 Írta: Anonymous
Ez nem igaz... Vettem a fáradtságot és elmentem a lakótelep túlsó végére a tök hidegben újságot venni, erre a lapban csak annyit írtak a GyU-ról, hogy Bővebbet jövő héten. Ennyit erről...!<br> <br> Végigolvastam a hozzászólásaitokat, mióta nem jártam itt és most kivételesen még sajnáltam is, hogy ilyen hamar végig tudtam olvasni. Már előre féltem, hogy oldalakon keresztül csak egy-egy mondatok lesznek. De olyan jó volt az álmaitokat olvasni! :-) Egyszer karácsony táján én is álmodtam valamit Legolasról, de már fogalmam nincs, hogy mit, csak az arcára emlékszem. :-) <br> <br> Tök jó, hogy a DVD változat ilyen hosszú lesz, de sajnos nem fogom látni - mivel nincs DVD-nk és tesóm most scannerre meg mp3 lejátszóra gyűjt. Tegnap hisztiztem is miatta eleget... :-( (((<br> <br> Mutattam néhány barátnőmnek a GyU-s plakátot (csak az egyik barátnőm olvasta a könyvet), mire közölték, hogy Legolas szörnyen néz ki(...)! Meg is bánták, hogy kritizálni merték... Vagy 10 percig erősen váltakozó hangerővel magyaráztam nekik, hogy mennyire nincs igazuk, és azért, mert egy pasinak szőke haja van és SZÉP az arca, azért nem kéne rögtön yálasnak mondani. Nincs ízlése annak, aki rondának találja...!<br> <br> Én is megnéztem az általatok ajánlott képet. Sajnos a cikket nem értettem (most keztem angolt tanulni) de a kép nagyon jó - legalábbis nekem jobban tetszik, mint telljesen rövid hajjal. De a szőke a legjobb :-) ))<br> <br> Ha minden igaz, hétvégén megyek (megint) GyU-t nézni, de csak apukám hajlandó eljönni velem. Egyedül meg nem jó menni, mert a mellettem ülők hülyének néznek amikor nagyon vigyorgok a Legolas-jeleneteknél. Barátnőm, akivel néztem, már tudta, hogy mire számítson, mert mondtam neki, hogy kit is kell majd figyelnie a filmben. Amikor először mutatták Legolast Völgyzugolyban, barátnőm kapásból engem nézett és nem a filmet. :-) ))<br> Na jó, nem áradozom tovább! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16365 Írta: Anonymous
Örömmel jelentem be, hogy bár nálunk is elég sok felesleges chat-bejegyzés található, az egyik leglátogatottabb topiccá váltunk, ahol igen sok értelmes és hasznos szövet olvashatunk. Köszönöm mindnyájatoknak!<br> <br> És mi, akiknek Legolas a legkedvesebb alakjuk a történetben, folytassuk így tovább, hiszen neki, A tündének is vannak, nem is akármilyen rajongói...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16364 Írta: Anonymous
én is aláírtam, remélem lesz foganatja...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16363 Írta: Anonymous
Morgana: megtettem :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16362 Írta: Anonymous
EZT ÍRJA MINDENKI ALÁ!!!<br> <br> www.petitiononline.com/LoTRdvd <br> <br> (Ha rosszul gépeltem be, reklamáljatok.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16360 Írta: Anonymous
Morgana: csak helyeselni tudok. Ez van, megint ki lett velünk cseszve. De azért jó tudni, hogy ennyivel többet láthatunk később...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16361 Írta: Anonymous
Azt meg tudod írni, hogy hol találom azt a petíciót?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.734 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére