-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16538
Írta: Anonymous
Nem tudom, hogy olyan lehet-e csinálni, hogy másik fórumból mentünk le hozzászólást pl. a tolkien.hu-ba. Ha ez tilos, akkor az alábbit tekintsétek semmisnek.<br> <br> Nem akarom elhinni, de valaki ezt írta:<br> 'Louie 2002-01-21 12:37:31 <br> Ha már képek: <br> A Vox csak előfizetőknek mellékelt egy CD-t is, amin a filmekről van ez-az. <br> OTT OLYAN VIDEOKAT ÉS KÉPEKET LÁTTAM, AMIT SEHOL A NETEN!!! <br> A képek 1024 alatti felbontásban alig, nagyon szuper minőségűek és vagy 200 db van belőlük! Ezenkívül egy interjú és egy how make is felkerült! Ezenkívül nagyon részletes leírás, lista, stb.! Vagy 200 mega cucc... nem összesen, hanem csak a GYU!!! <br> De a jogok miatt sajna nem rakhatom fel őket, pedig olyan képek is vannak benne, amit eddig bélyeg méretben láthattunk, a kivágott jeleneteknél! Hú, de tetszett!'<br> <br> Ti hallottatok már erről a CD-ről????<br> <br>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16537
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem vagyok benne biztos, hogy Orlando minden szavazatot a színészi képességeire kapta, amiket egyébként nem vonok kétségbe. De a legnagyobb színészi teljesítményt Sean Bean nyújtotta. <br> De kétségtelen, hogy a többiek is mind zseniálisat alakítottak. És Orlando tündéri!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16536
Már bocsánat, hogy itten lerombolom a kedveteket, de szerintem a legjobb szereplő Sean Bean volt, ő volt a legjobb színész az összes közül, tény, hogy (a hugom szerint) Orlando a leghelyesebb, de Sean jobb színész...<br> Ezért nem értem én eztet...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16535
Eia: már változott
<br> 27.2%- Ian McKellen <br> 22% - Orlando Bloom <br> 18% -Elijah Wood <br> 12.3% - Viggo Mortensen <br> 7.3% - Sean Bean <br> De ha te is elmész szavazni, még változhat
<br> De egy gépről csak egy szavazot lehet elküldeni, úgyhogy mindenki alaposan gondolja meg, kinek adja...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16533
na mentem, cuppantás mindenkinek és ÉLJEN SOKÁ LEGOLAS!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16532
kicsit éthetetlen amit Írtam de belekeveredtem egy screensaverbe... na mind1...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16531
))) Gandalf az ok, őt még jobban játszott.... de az összes többi HOZZÁ képest csapnivaló
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16530
Elden: Nagyon sokan szeretjük, ami nem csoda
<br> Ezt a theonering.netről szedtem le: (Sesy, Aranymag és Nyulhopsz szerintem, amint ez elolvassa, rohan szavazni
))<br> Melyik színész végezte a legjobban a munkáját a filmben?<br> 27.6% Ian McKellen <br> 22% Orlando Bloom <br> 18% Elijah Wood <br> 11.8% Viggo Mortensen <br> 7.7% Sean Bean <br> <br> Hát, Orli igen előkelő helyet foglal el - Gandalf után.
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16529
egyébként sziasztok, most vagyok itt először de már megtaláltam a helyem, hisz itt mindenki őt szereti:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16527
Legolas a legjobb, a legszebb, szal kétség nem fér hozzá: viszi a pálmát rendesen minden szempontból
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16526
Mi tudjuk, hogy jó, és rajtunk kívül tübb millió ember.... ez elég<br> Vagy nem?<br> A gond, hogy nem a közönség dönt. .....De egy közönség díjat megszavazhatnánk..-..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16525
És most egy rossz hír. Amellett, hogy a LOTR a Golden Globe-on nem kapott egyetlen díjat sem, ráadásul 4 hét vezetés után lecsúszott az első helyről a boxoffice hétvégi listáján. (A Black Hawk Down lökte le...)<br> <br> Ez a nap nem Jacksonék napja... és már az enyém sem
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16524
Vargoss: drágaságos a 'képecske'. Már láttam ugyan régebben is, de ezt akárhányszor meg tudom nézni
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16523
<A HREF=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1066&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F12%5F24%5F16%5F17%5F46%2Ejpg>Itt egy kis képecske a Legolas rajongóknak :) Remélem így is müxik.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16520
Ezt most kár volt elmondanatok!
<br> Akkor Éowyn is nagyon szimpi!
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16517
Meg az is, aki a lován viszi Trufát (vagy Pippint?), bár róla még nem olvastam sokat... Meg ugye Aragorn is.
))<br> A filmben szerintem nagyon jó: tényleg olyan, mint ha Boromir testvére lenne - de egy tündével fel sem ér.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16516
a könyvben Faramir a szimpatikusabb, de a filmben nem valami nagy szám
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16515
Nekem a könyvben Faramir is nagyon szimpi, de a filmben Legolas jobban néz ki.
Bár egy tündét és egy embert felesleges összehasonlítani!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16514
Ne haragudj, de Faramir még versenybe sem szállhat Legolassal. Faramir elég gagyi
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16512
Nekem is tetszett. Jó fej embernek tűnik a rendező
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16511
Vic, kösz, hogy megosztottad velünk a linket arról a Legolas + Jackson/Gimli + Aragorn képhez. Nekem nagyon tetszett. Ez talán az egyik legjobb Legolas-kép, amit eddig láttam. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-