Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16509 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Láttátok a VOX-ban, mit írtak Róla a kép alá? 'Legolas, a harcos tünde...' Ezt megkapta...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16508 Írta: Anonymous
Akkor tényleg a Bakacsinerdő királyának fia? eszembe nem jutott volna. A mi kis Legolasunk:)) Az a mondat nagyon jó volt. A népünknek nem kell elutazniuk, hogy háborúzzanak. A háború ment el az ő földjükre. vagy ilyesmi. ez nagyon tetszett!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16507 Írta: Anonymous
dodie: Igen, az!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16506 Írta: Anonymous
Legolas tényleg herceg? ezt olvastam a Kalauzban<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16505 Írta: Anonymous
:-) ))<br> Én is olvastam, bár aggódtam, hogy a könyvebolttól hazáig elfelejtem, hogy hány éves... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16504 Írta: Anonymous
Én annyiért vettem meg...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16503 Írta: Anonymous
Olvastam a filmkönyvben, hogy Legolas 2931 éves!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16502 Írta: Anonymous
Zöldlombfi Legolas...<br> <br> Csak csendben jegyzem meg, hogy az én Legolast dicsőítő kis ódámban (amihez most már jól vissza kell lapoznotok) szintén így szerepel :) <br> <br> Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16501 Írta: Anonymous
Nagyon jól választották meg a szereplot, és a szinkron is jó volt. Nagyon tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16500 Írta: Anonymous
Sesy: Nálam + egy jó pont volt Legolasnál, hogy kiállt Aragorn mellett. Valakinek ki kellett állnia... <br> Egyébként egy olyan barátnőmmel mentem el a moziba, aki nem olvasta a könyvet, és ha előtte nem magyarázom el neki, hogy Gondor az nem egy ember, hanem egy hely, hát, akkor alaposan meg lett volna kavarodva :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16499 Írta: Anonymous
Tényleg összelehet keverni őket. Legolas nagyon édesen mosolyog a képen!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16498 Írta: Anonymous
Hát az tényleg nem Gimli... Szegény Jackson! :-) ))<br> Azért vegyük figyelembe a tündék kifinomult igazságérzetét... Nem entekről van ám szó! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16496 Írta: Anonymous
Teljesen igazatok van!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16497 Írta: Anonymous
Na, ezt most az előbb jól elcsesztem... még nem nagyítottam ki a képet, és biza Jackson nagyon Gimlinek tűnt úgy messziről. Szóval, az előbbi helyesen ez egy forgatási kép, Legolas-Jackson-Aragorn, plusz egy csomó katona.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16495 Írta: Anonymous
Havo dad Legolas...<br> Nekem ott a Tanácsnál cdak az volt furcsa, hogy Legolas felugrott, minthe olyan kis heves tündécske lenne, pedig hát nem az. de amugy nem volt az nagy baj, valakinek meg kellett mondani, hogy ki is valojában Aragorn, vagy legalább azt, hogy ki az apukája :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16494 Írta: Anonymous
ÉSzAH, ha ez vígasztal, ezt én sem tudtam... Egyébként Galadriel versében is szerepel, hogy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16493 Írta: Anonymous
Na, most megpróbálom összeszedni a gondolataimat Legolasról, vagyis inkább a tündékről, és megosztani Veletek! Tehát sztem a tündék azok a lények Középföldén, akik valahogy képesek kívülről figyelni az eseményeket, azzal együtt, hogy általában szerves részét képezik azoknak. Ők (a legtöbb emberrel ellentétben) képesek megállni egy pillanatra (vagy esetleg többre), hogy elgondolkodjanak a dolgokon, a múltan, jelenen, jövőn. Nagyon sok dolgot tudnak, vagyis inkább éreznek, amit más teremtmények nem, mert a tündék sokkal kifinomultabbak. Ezt már egyszer leírtam valahol: nekem a tündék egyet jelentenek a természettel. Ők állnak a legközelebb ahhoz, a különböző népek közül, érzik minden rezdülését, és tudnak benne olvasni. A természet jelez nekik, ők pedig megérzik, megértik. Mindemellett, ha kell, akkor otthagyják az erdőket, a fákat, és keményen harcolnak. Ez is becsülendő bennük: azt teszik, amit helyesnek vélnek; amit tenniük kell (ez nem feltétlenül csak rájuk igaz). Azért én sajnálom, hogy elhajóztak Nyugatra! Ez azt jelzi, hogy valami végérvényesen lezárult, az Elsőszülöttek, a Bölcsek, a Szépek átadják helyüket egy másik népnek, talán egy életrevalóbb, életképesebb népnek, akik nem annyira érzékenyek, sokkal meggondolatlanabbak, de talán ez fennmaradásuk kulcsa.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16492 Írta: Anonymous
Emberkék, nos, aki szeretné látni Orlando Bloom valódi (tényleg meglehetősen mediterrán stílusú) arcát, az klikkeljen az alábbi oldalakra - NAGYON KIÁBRÁNDÍTÓ KÉPEK IS VANNAK, A GYU-S SZEREPLŐKRŐL IS, SZÓVAL SAJÁT FELELŐSSÉGRE..<br> <br> www.angelfire.com/celeb2/orlando ... tures.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16491 Írta: Anonymous
Tegnap a Jó Estét Mo.! éjjeli kiadásában volt szó arról, hogy milyen visszhang kísérte Amerikában a Black Hawk Down bemutatóját. (Naná, hogy a hawk-ot megint sólyomnak fordították. Mikor tanulják már meg azok, akik ugyebár a fordítást szakmai szinten űzik, hogy hawk = héja???)<br> Pont Orlandot mutatták a bevágásban. Csajok!!! Ki fogtok akadni! Ha ébren akarjátok tartani a Legolasos illúziókat, akkor inkább ne nézzétek meg. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csúnya, neeem! Szóval ne kezdjétek el védeni, mert nem bántom!!! Csak NAGYON FURCSA Legolas után! Nagyon más. De végül is ennek ez a rendje. Ettől színész a színész. Olyanná lesz, amit a szerep kíván. Döbbenetes, hogy ebben a filmeben (B.H.D) mennyire mediterrán jellege van a fazonnak! Ha nem tudnám, el se hinném, hogy ő játsza a kis szöszi Legót. Ööö ... bocsi ... Szóval Legolast. <br> Más ...<br> Ugyebár Legolas barátunk vezetékneve Greenleaf, azaz zöld lomb/levél, amit Göncz papa Zöldlombfiként interpretál. Ez a Két Torony kötetben szerepel, amikor Gandalf rákiabál, hogy vissza menjen már az entekhez, majd később. Én eddig végig azt hittem, hogy tényleg két neve van, erre most olvasom egy ilyen filmes könyvben, hogy valójában a Legolas mint szó jelenti azt, hogy zöld lomb. Vagy ezzel eddig mindenki tisztában volt csak én nem? Ha igen, akkor bevállalom. Jó papnő ugyebár holtig. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16490 Írta: Anonymous
Hát az interjúiban nagyon szimpatikus ember. Sesy, megkérdezed Gollamot, szinte minden szereplő interjúját kívülről fújja:-) Na jó, azért annyira nem, de nehéz neki újat mondani:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16489 Írta: Anonymous
Any: akkor jol gondoltam!:) és igen, láttam a filmet, de inkább nem fojtatok chat jellegű beszélgetést mert meg lesznek rám haragudva... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16488 Írta: Anonymous
Imádom Legolast!!! 1részt mert sokkal jobb pasi mint az aragorn (nem tom ki látott róla olyan képet amin rövid haja van aki nem az menjen ide: www.origo.hu/noilapozo/presszo/2 ... anhos.html ) Ja Legolasról meg még annyit hogy ő az emberi életbe is nagy arc, úgy hallottam punk :o )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16487 Írta: Anonymous
Egyébként tök fölösleges vitázni arról, hogy ki helyes, ki nem.. filmben szerintem Trufa Pippin Aragorn Frodó Legolas Boromir (stb) is jól néz ki, de életben pl. az Aragornt játszó színész tiszta buzisan néz ki. Szerencsére Orlando Bloomot még nem láttam paróka nélkül, remélem, le se veszi többet ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16486 Írta: Anonymous
Sesy: Igen, az az Any vagyok:) Láttad a filmet? Mi ma néztük meg mogyiékkal másodszor, de Rabyn már harmadszor látta:) Aragornnak februárban meglesz a második harmadik rész angolul, vágatlanul.. a rohadt mázlistája:)<br> Már az utolsó fejezeteknél tartok, nemsokára kész leszek a könyvvel. Vicces, az osztálytársam nyár eleje óta még csak a második könyvnél tart, én meg karácsonyra kaptam, és holnapra kiolvasom :) <br> Na szia(sztok)!:)<br> <br> LEGOLAS A KIRÁLY!!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16485 Írta: Anonymous
Az mááás... De úgy is le van mentve a kép... :-) <br> Szóval, még mindig nem chat, mejetek az Elijah topicba chatelni, mert felesleges emiatt újabb vitákat indítani (jogosan...)!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16483 Írta: Anonymous
De!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16484 Írta: Anonymous
Na jóéjt, mostmár megyek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16482 Írta: Anonymous
nem egyszerűbb keresni egy képet róla neten?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16481 Írta: Anonymous
A sors fintora, hogy 5 percre rá kifagyott a netscape... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16480 Írta: Anonymous
Tinúviel: Jajj!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.653 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére