Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16659 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt pedig én is nagyon sajnálom, hogy a moziban nem élvezhetjük Legolas tündebeszédét. Én mindenesetre - lehet, hogy eladósodom addig - beszerzek szeptemberig egy DVD lejátszót, mivel a LOTR DVD lemezén bizony lesznek szépségesen szép mondatok Orlando szájából - legalábbis ezt ígérték... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16658 Írta: Anonymous
Szia Morgana!<br> <br> Van ismét netem! Keresek én is még képeket, ha találok valami szupit, beteszem ide.<br> <br> Penngaladiel: Gimli sajna amiatt az allergia miatt maradt a háttérben, hidd el nekem. Én is tele lettem volna pattanásokkal, ha egész nap azt a szilikonos bigyót kellett volna viselnem az arcomon...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16657 Írta: Anonymous
Hehe, Vic, az a kép nekem is megvan már... :) <br> Egyébként nagyon jó képkereső van a <br> www.google.com -on, érdemes arra járni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16656 Írta: Anonymous
A Theonering.net-en így áll most a szavazás:<br> 25.3% Ian McKellen <br> 25.1% Orlando Bloom <br> 16.9% Elijah Wood <br> 12.3% Viggo Mortensen <br> 7.6% Sean Bean <br> 3% Sean Astin <br> 2% Ian Holm <br> 1.8% Billy Boyd <br> 1.5% Christopher Lee <br> 1.4% Cate Blanchett <br> 1.3% Liv Tyler <br> 1.1% John Rhys-Davies <br> Én személy szerint Rhys-Daviesre szavaztam, mert olyan érdemtelenül háttérbe szorult.<br> Orlando Bloom szuper _karakter_ Legolasként, de sajnos a szinészi képességeit nemigen volt alkalma megmutatni ebben a filmben. Csak most, harmadszorra tűnt fel, hogy ő pl. egy szót sem szól tündéül az egész filmben, ami egy tündétől elég szokatlan...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16655 Írta: Anonymous
Elolvastam, a hozzászólásomat lsd. ott :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16654 Írta: Anonymous
Hello Vic!Olvastam az írásodat a Golden Globe-os topicban. :-) <br> Írtam én is nemrég egy szösszenetet. :-) <br> Ha van kedved olvasd el,és kérem a véleményed:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16653 Írta: Anonymous
Visszavonom, a nagy kép nem ugyanakkor készült - más rajta az öltöny. De mindkét helyen jól néz ki - bár itt barna a haja :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16652 Írta: Anonymous
Ezt most este találtam a onering.neten:<br> <br> Egy Orlando Bloomos cikk másolata egy singapuri újságban (még nem sikerült kibetűznöm a szöveget): <br> <a href=http://www.theonering.net/movie/scrapbook/large/3257/> klikk ide a képért

A fotó a cikk mellett nagyban és élesben:

itt van

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16651 Írta: Anonymous
Én úgy megijedtem Galadrieltől:))<br> Azér', mert Orli nem bukik a lökött tyúkokra, mont Liv>:))<br> Vic, ezek nagyon klassz képek!!:)Egyébként Tolkien imádja a szőkéket - vagy Jackson -, mert a hobbitok, és a tündék mind szőkék, és még Faramir is az lesz.. :) <br> Jaj, a Lórieni jelenet tényleg nagyon jó volt:) Főleg a Legolasos része:)<br> Most egy olyan könyvet olvasok - a GYUt már befejeztem függelékestül, mindenestül, a Szilmarillt még nem sikerült megszereznem -, amiben nem orkok, hanem orgok vannak! És ezek sokkal menőbbek, mert olvasnak az emberek gondolataiban, és a hangjukkal rá tudják kényszeríteni az akaratukat az emberekre. Ha azt mondják nekik, hogy főzzék meg magukat, megteszik. És persze emberevők. És tök jó nyelvük van!!:-)<br> <br> Ikvu pvacs brzzej ufedjee! (A mielőbbi viszontlátásra koboldul)<br> <br> =)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16650 Írta: Anonymous
Legolas, A tünde

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16649 Írta: Anonymous
Haldírnak ferde az orra!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16648 Írta: Anonymous
Tinúviel: lesz chat, de nem tőlem hallottad :) <br> Olvasd el a bombadil topicon alulról a hatodik Svindler hozzászólást :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16647 Írta: Anonymous
Hú, tegnap még arra sem volt időm, hogy benézzek ide. :-( Most sem vagyok normális, az tuti, ugyanis Odüsszeia olvasónaplót kéne írnom péntekre és még több mint a fele hátra van. Nem beszélve a többi tantárgyról: fizika, spanyol, matek... :-( <br> Alig győzöm megnézni a linkeket! :-) Vic, a kép, amit Te mutattál, nagyon éééédi! :-) )))<br> <br> Egy kicsit más: nem lehetne beszélni az oldal készitőjével, hogy tegyen fel esetleg egy chatet? Neten tök jó IRC-s chateket lehet regisztálni. Lehet használni netről is és IRC-ről is. Nekem pl csak ezek működnek... Talán akkor kevesebb lenne itt a ''felesleges'' hozzászólás. Bár szerintem a fórum sokkal jobb mint egy chat... Chaten max 1-2 mondatot lehet egyszerre bepötyögni és szerintem a hangulat sem ilyen jó. NEm beszélve arról, hogy nem tudnám visszaolvasni azt, amit a héten beszéltetek. :-) ))<br> <br> Visszatérve a tündékre... :-) <br> Haldír tényleg túl fiús... Nekem csak azután esett le, hogy Lórienben ott volt Haldír is, miután itt a fórumban említetétek. <br> Szörnyű, hogy majd' minden ismerősömnek tetszik vagy szimpatikus Legolas és a két legjobb barátnőm szerint meg egyáltalán nem szép. Mondjuk, ők még nem látták a filmet... :-) ))<br> <br> Na jó, még nézegetem egy kicsit a képeket, de lassan nekem is mennem kell... :-( Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16646 Írta: Anonymous
Szia Vic!<br> Dwin: szerintem Haldír elég gázos volt. Se szép, se bölcs, csak a szőke haj. Nekem túl fiús volt. Menni akarok, de ezek a paródiák a másik topicban nem engednek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16645 Írta: Anonymous
Vic: Hát az a kép, amelyiknek olyan homályos a részlete. (Mert nagyítás...) Lézernyomival lett kinyomtatva, de tök jó lett. Még azt is lehet rajta látni, hogy izzad a homloka.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16643 Írta: Anonymous
Dwin: Miiiii?????? Milyen kép van a barátnőd falán???? Kérlek, tudakold meg, hogy honnan van neki!!! Nagyon fontos!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16644 Írta: Anonymous
Szerintem a tündék mindegyike jó volt. Főleg elrond, meg a lorieni csapat is. (Akik elfogták a szövetséget.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16641 Írta: Anonymous
Vic: Ez a kép csak egy kis része annak, ami az im akérmicsoda oldalon is fent van. Ezt onnét tudom, mert a barátnőm szobájának a falán is kint van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16642 Írta: Anonymous
Dwin: köszike :) <br> kósza tündelány: mivel a legjobb képek szerintem is az <br> www.orlandobloom.cjb.net/ <br> honlapon vannak Orlando Bloomról, csak türelem. Be fog az jönni, csak mindenki azt nézi, és dugó van. <br> <br> Nekem sajna mennem kell haza (ennek mondjuk én örülök), úgyhogy sziasztok, és legyetek jók nélkülem is. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16640 Írta: Anonymous
Hát igen! Ez is nagyon csodálatos. Teljesen egyetértek, hogy itt ő a tünde. Nekem az egész filmben csak ő tünt tündének, úgyhogy...Hajrá, hajrá Legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16639 Írta: Anonymous
én is ott tombolnék, ha be tudnék jutni végre!!!!De nem tudok. Hol láttam én olyan képeket,ahol, mint orlando van barnán, kócosan és íjazgatni, vagy mit tanul? Azok nagyon tetszettek! Olyat akarok!de ha szerzel valamit azt megköszönnénk. Ugye Dwin! Haragszol?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16638 Írta: Anonymous
Ime az én kedvenc képem Legolasról. De ez nemcsak az én kedvenc képem, hanem egy másik fórumon, az USA-ban lévő Legolas őrültek is hasonlóan ezt a képet imádják leginkább (ki tudja, talán a sejtelmessége miatt?)<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=352&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F6%5F25%5F23%5F25%5F19%2Ejpg> Legolas homályos kép

Ugyanezt meg lehet nézni élesben is, de nekem az első jobban tetszik:

Legolas éles kép

Lehet velem vitatkozni, de itt valóban ő A TÜNDE.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16637 Írta: Anonymous
Meg akartam Nektek mutatni, mi az én kedvenc képem, de az angelfire még mindig nem jön be. Minden Legolasos ott tombol :) )) Ha megtalálom máshol, beteszem Nektek ide.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16636 Írta: Anonymous
Ne Vic! Ne hagyd! Ez a topic azért van, hogy ájulásig dumáljunk, Legolasról, Orlandóról. Szóval ne hagyjuk!Ha ez már chat akkor bocs...<br> Dwin:de édes...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16635 Írta: Anonymous
Ha legolas összejött volna Arwennel, akkor ki maradt volna NEKEM?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16634 Írta: Anonymous
kósza tündelány: nos, igen, a kedvenc képeim egyike. Jaj, ez a férfi... na de hagyjuk...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16633 Írta: Anonymous
Ez tényleg szép kép. Én nem tudom, hogy kell felrakni ide képeket,me be sincs kedvem gépelni mindent. Azt mondom:22- Legolasfires by tomb. Már biztos láttátok. Nekem ez a kedvencem.<br> Más: Arwen és Legolas azért nem jöttek össze, mert Legolasnak nem kellett Arwen... Semmi esetre sem más miatt:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16632 Írta: Anonymous
Nagyon belemerültem ebbe a Helm-szurdokba. Ime egy forgatási kép. Aki még kételkedne abban, hogy mekkora monumentális filmet csinált Jackson, az <br> <a href=http://www.theonering.net/movie/scrapbook/large/174/> klikkeljen ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16631 Írta: Anonymous
Ismét rá kellett jönnöm, hogy nem tudok gépelni... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16630 Írta: Anonymous
Upsz! Asszem az előbb elszúrtam valamit. Most próbálom javítani. Ha mégsem jönne össze, akkor bocsi!<br> {HYPERLINKhttp://community4.webshots.com/photo/20970199/21237379KqgdnVxzlO}

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.607 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére