Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16719 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem bántom Boromirt, de szívesebben nézegettem volna Orlando pofiját :) Igen? sokat fog szerepelni? ÁMEN!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16718 Írta: Anonymous
Ja ! Hát aki ilyen nagy rajongó!:))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16715 Írta: Anonymous
Szerintem ez a buzi dolog hülyeség! Ki nem látott már olyat, hogy egy régnem látott barátot megölel valaki?! Ilyen alapon én is buzi vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16716 Írta: Anonymous
Nici:) ne bántsad szegény Boromirt, azért neki kellett ennyi szerep, hiszen több részben már nem szerepel! (majd a tesója:) amugy Legolas biztos sokat fog szerepelni a 2. részbe!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16717 Írta: Anonymous
nekem ezzel a szemöldökkel is teccik :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16713 Írta: Anonymous
Titeket nem idegesít a szemöldöke?? Elanor írtál??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16714 Írta: Anonymous
Mért nem raktok fel több képet? Olyan jókat találtam itt! Köszi mindenkinek aki feltett akár egyet is! köszke!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16712 Írta: Anonymous
Remélem a következő részben sokkal több szerep jut Legolasnak, mert folyton a Boromirral telt az idő, és mégiscsak jobb egy helyes Legolast nézegetni, mint egy randa Boromirt :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16711 Írta: Anonymous
Igen nekem meg azt tetszett hogy csináltak maguknak egy tetkót 9-en!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16710 Írta: Anonymous
Mért zavart a fekete szemöldöke? Ha szőke lett volna nem lett volna olyan érdekes az arca :) bár neki mindenhogy szép és érdekes arca van :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16709 Írta: Anonymous
Elanor: hát ezaz:) <br> ez nekem annyira tetszik, hogy így össze tudtak barátkozni, igazi szövetségesek lettek:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16708 Írta: Anonymous
Nem őnem! Legolast játszó sem és Elijah sem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16707 Írta: Anonymous
Engem már a könyvben elbűvölt Frodó&Samu őszinte barátsága, és külön örülök neki, hogy a színészek (nem csak az őket játszók) ennyire összebarátkoztak! Sztem nekik is könnyebb volt így együtt dogozni, és vmilyen szinten a filmen is meglátszik a jó kapcsolat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16706 Írta: Anonymous
Naná, az ilyen ujságoknak nem kell hinni! Minden hülyeséget összehordanak. És mi van abban, hogy leteperik egymást, meg ölelgetik? Én pl. olyasmi képet láttam valahol, ahol Sean megpuszilja Dominic arcát, de attol még nem gondolom, hogy buzik, csak jó barátok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16705 Írta: Anonymous
Sztem jól csinálták meg a filmben de iszonyatosan idegesít, hogy fekete a szemöldöke!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16704 Írta: Anonymous
Hello!! Legolas (Orlando) a csúúúcs! Ez a hapsi egy isten! De télleg! Már 2x láttam a filmet és most olvasom a könyvet is, szuppi! Természetesen az én szobám falairól is a mi drága Legolasunk pofija lógicsál :) imádom! Amúgy az sem baj ha meleg, akkor is tündéri az arca! A hangját még nem hallottam, de valaki azt írta hogy nagyon kellemes. nem voolna rossz ha a fülembe duruzsolna :) ) hehe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16703 Írta: Anonymous
Vic, honnan van Neked feliratos verziód?! :-) )) A képekhez annyit tennék hozzá, hogy akkor inkább az utóbbiakból tegyél be képet... :-) Pont a Filmcsillagnak nem fogok hinni, érdekes módon ezt külföldi weboldalakon sehol nem láttam... Na meg ennyi erőből Frodó és Gandalf is ölelgetik egymást a film elején, meg Boromir és Aragorn a végén... Nem beszélve az Elijah-Liv képekről! (Pedig Livnek vőlegénye van.)<br> Higgyetek amit akartok! :-) <br> Pereljük be a lapot... Hátha találkozunk élőben Orlandoval! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16702 Írta: Anonymous
Hát akkor holnap, kedveseim, személyesen fogunk egymás szavába vágva elkendezni. Már nagyon várom!<br> A pletykáktól meg falra mászom, nem hiszek semmilyen lapnak, ami a sztárok magánéletén csámcsog. Ha majd megismerem személyesen, akotok róla véleményt, a saját tapasztalataim alapján, nem pénzhajhász újságírók és tehetségtelen fordítók cikkeire támaszkodva. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16701 Írta: Anonymous
Dodo, Arwen: ha esetleg még ezek után is kételkednétek Orlando nemi hovatartozásával kapcsolatban, akkor később beteszek néhány képet róla és a volt barátnőjéről, meg egy halom másikat, amin Dominic ölelgeti igencsak félreérthető módon pl. Billyt, Sean pedig Elijah-t. Most akkor mindenki buzi???? <br> <br> De azt pl. hozzá kell tennem, hogy jónéhány amerikai kritikus (erről kérdezzétek meg inkább Lamorakot, mert nála vannak ilyen cikkek) kiemeli a filmben Frodó és Samu félreérthető homoszexualitását. Ehhez pedig csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Sean Astinnak most született meg a második gyermeke, és imádja a feleségét, Új-Zélandra is elkísérte őt a családja... Ezek után van még kérdés?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16700 Írta: Anonymous
Ma egyszerűen nem voltam netközelben, mert újra és újra a feliratos GYU verziót nézem a számítógépemen... :) )))<br> <br> Írtátok Ti is, hogy Legolas goblin-t kiállt az eredeti szöveg szerint Mória bányáiban, amikor kihúzza azt a nyilat az egyik hullából. Valóban így van, vagy háromszor meghallgattam. Ennek a pasinak olyan kellemes a hangja, hogy az már fáj....<br> Ha valamivel nem vagytok tisztában a filmmel kapcsolatban, írjátok meg, és én majd kielemzem :) ))<br> <br> Még mindig be vagyok teljesen zsongva...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16699 Írta: Anonymous
Kedves Dodo!<br> <br> Nincs kedvem még egyszer megismételnem magamat, de megteszem, mert sajnálom szegény Orlando Bloomot. Nem buzi. És itt a pont. Nézz utána néhány honlapon, pl. az IMDB.com-on, ami valóban hivatalos filmhonlap. A Filmcsillagban félregépeltek egyetlen szót, én pedig folyamatosan csak ismételem, hogy FÉLREÍRÁS!!! <br> <br> Komolyan gondolkozom azon, hogy be kellene perelni a Filmcsillagot. <br> <br> Ami pedig Elijah és Orlando ölelkezését illeti, szerintem Te is megpuszilnád a barátnődet, akit hónapok óta nem láttál, ráadásul ha azelőtt két évig éjjel-nappal együtt kellett minden idődet töltened vele. Ők 5-en állati jó barátok lettek ott kint Új-Zélandon, mindenhová együtt mentek, közös a tetkójuk, egyszóval olyanok, mint a filmbeli szövetség. Erről ennyit...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16698 Írta: Anonymous
Kezdesz észhez térni, Dodo!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16697 Írta: Anonymous
Hellósztok.<br> Sajnos ki kell ábrándítsalak titeket,mert most láttam egy képet amint Orlando leteperi Elijaht.A barátnőim most ezzel szivatnak!Szóval igaz a hír!És azt kell mondanom,hogy amíg nem tudtam,hogy tényleg igaz addig jó volt de mostmár kezdek kiábrándulni belőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16696 Írta: Anonymous
Az újságcikkben tényleg ezt írják róla... De valahogy a Filmcsillag nem győzött meg, főleg, hogy máshol ezt egy szóval sem említették. Az újságnak sem kell mindent elhinni elsőre! (A Hp-GyU topicban épp a média ártalmait fejtegettük...) Én azért bízom benne, hogy elírás, mint ahogy a többiek is. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16695 Írta: Anonymous
Hello!<br> Most olvastam el az üzeneteket.Szerintem is lényegtelen,hogy buzi e vagy sem.De örülnék ha inkább egy nőt ölelne át.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16694 Írta: Anonymous
Szia, és köszi a jókívánságot! :-) ))<br> Legolast tenni a falra soha nem vétek, akár hány éves vagy...! Még anyum szerint is szép arca van! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16693 Írta: Anonymous
most sajna mennem kell...pussazntás és Legolast mindenkinek ma éjszakára:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16692 Írta: Anonymous
hehe:)) otthon már lehülyéztek hogy vénasszony létemre képeket ragasztgatok a falra:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16691 Írta: Anonymous
Dodo, és honnan veszed, hogy valóban igaz? Külső alapján? Esetleg ismered Orlando Bloomot?<br> Mellesleg, szerintem is telljesen lényegtelen, hogy igaz-e vagy nem (na jó, azért nem telljesen... :-) a véleményem továbbra is fennáll: nagyon ééédes pasi! :-) <br> Elden, én is mindjárt megyek nyomtatni :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16690 Írta: Anonymous
na kész, végem vna...most nyomtattam ki egypár Legolast, és belehalok, annyira gyönyörű!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.581 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére