-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16779
Írta: Anonymous
Any, a Tescoban tuti, hogy lehet kapni a CD-s Crunchot. Egyébként én utálom, csak kiszedtem belőle a CD-t és a pelyhet lepasszoltam.
<br> Egyébként az nekem is feltűnt, hogy Legolas nem éppen egy tipikus tünde-temperamentum. (Remélem ezzel nem sértem meg senki érzéseit.) Pedig az örök életben pont az a jó, hogy soha nem kell sietni.
Na jó, néha igen, pl. amikor egy seregnyi uruk-hai van az ember nyomában. De miért kellene minden tündének egyformának lenni? Mert a sztereotipia az, hogy a tündék nyugodtak? Még az entek között is van egy Hamariberkenye, aki ugye krónikus hamariságáról kapta a nevét. Akkor a tündék között miért ne lehetne egy temperamentumosabb is? Belefér, nem? <br> ÉSzAH
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16776
) hiába Legolas a király, de sajnos van olyan aki a nyálas kis Frodó úrfiért rajong
) nekem is elküldted Lalaith? léccci ha még nem akkor küldjed!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16775
észrevettétek, hoyg a 'szeressük Elijah Woodot!' topic után, itt van a legtöbb hozzászólás? hát nem hiába...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16774
A Bridger of Khazad dum, a Concerninh Hobbits és a The Breaking of the fellowship: ezek a legjobbak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16773
Nekem a ''The Bridge Of Khazad-Dum'' a kedvencem. De a könyvben is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16772
Szerintem is, Dodie! Meg a 17-18. szám és az 5. is. Na meg Elrond és a Találkozások...
<br> Légyszi gyertek a másik topicba és ne chatnek használjátok, mert nem lehet követni annak, aki ilyenkor nincs itt. Valamelyik héten nekem is több, mint negyed órába tellt végig olvasnom az előző napi hozzászólásokat...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16771
a Councerning Hobbits vagy mi a legjobb<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16770
A mosolya télleg nagyon édes Orlandonak
hihi imádnivaló!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16768
Lalaith: honnan töltötted le az egész albumot? <br> Remélem télleg több szerepe lesz a következő részben! Ajánlom a rendezőnek!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16767
Sesy
))<br> Nekem is megvan a zenéje, nagyon jóóó!
<br> Nna, akkor Crunh-ot is venni kell... Azt hiszem, egy ideig megvan a reggelim!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16766
Szerintem Orlando Bloom k**** jó pasi. Hasonlít egy nagyon picit a volt barátomra. Mellesleg ma láttam a filmet. Oltári jó!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16764
A végén mosolyog és ott olyan aranyos! A többiek mondták, még a film előtt, úgyhogy, figyeltem is a végén!
<br> Egyébként vagy háromszor mondja a filmben, hogy ''Indulnunk kell''. Nem egy túl nyugodt tünde!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16765
És mindent előre megérez... lelövi a poént:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16762
Tinúviel: a Crunch-ban van Gy.U.-CD. Kétféle játék van rajta(memória és kirakó), háttérkép, képernyővédő és levélpapírminta.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16763
Csak MP3-ban. Letöltöttem az egészet...
))) Furi, de ez az első alkalom, hogy nem kapok rángógörcsöt Enyától. Nem szeretem szegényt, de legalább ez a száma nem olyan, mint a többi. Legalábbis nem annyira.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16759
Megvan valakinek a GYU filmzenéje? Mert az a zene, ami akkor mnet amikor a lidércek szerepeltek, baromi jó! És hátborzongatóvá tette a filmnek ezt a részét!<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16760
Nnnnna, ez a Legolas egy SZÉP tünde!!!
))) Csak kevés szerep jutott neki. De majd a második részben... Akkor viszont biztos fog mosolyogni, hacsak nem hagyják ki azt a részt, amikor Gimlivel versenyeznek a Helm-szurdokban, hogy ki hány orkot gyilkolászik le.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16758
Én is nagyobbra tippeltem mint 175, de az se kicsi
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16757
Au, még mindig-nem-chat!<br> A képek amik a filmben nem szerepeltek, azok a DVD verzión lesznek, a filmből ki kellett vágni, mert így is elég hosszú lett. (Na nem nekem...
<br> Tényleg, milyen a CD? Nekem olyan mobilos matricám van, de sajna csak a sötétben használható rendesen a mobil, különben nem látom a kiírások a kép miatt.
<br> És Legolas még mindig nagyon ééédi... Másodszori filmnézés után is. És jó a szinkronja!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16756
még egy kérdés: láttam képeket arról, hogy Galadriel átadja az ajándékokat(Pl:Legolas nézegeti az új íját), de ez nem volt benne a filmben. viszont utánna mindenkinek tünde köpenye volt, az ominózus csattokkal.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16755
Azon csodálkoztam, hogy nem is olyan magas(bár ezt is a Film csillagban olvastam, úgyhogy lehet hogy sz*rt sem ér...), csak 175 cm. legalább 185-re tippeltem volna. de persze az mindegy, ha ilyen helyes pofija van:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16754
Any: nekem már megvan a Chrunch-os CD. itt vettenm a sarki közértben, de áll. a Tescoban is lehet kapni. nem olyan nagy szám. Nekem az tetszett nagyon, ahogy Legolas az tőrökkel bánt. Haláli volt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16753
Vic: mielőtt lerontasz, hogy ez már tény, be kell vallanom, nem olvastam az előző bejegyzéseket(mea culpa!), de mostmár megnyugodtam, mert neked feltétel nélkül hiszek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16752
Dodo: fogadjunk, hogy arra gondolsz, hogy a szupermodell barátnőjét valami színészért hagyta el? ezen én is fennekedtam, de zatán oda jutottam, hogy nem érdekel, úgyse fogok soha találkozni vele, vagy ha igen(nem lenne rossz) akkor is mindegy. egyébként állítólag a homokosok tök jófejek:)de azért reméljük ő nem az. mármint homokos.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16751
Még még még képet lécciii!! A régieket már összenyálaztam
) hehe
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-