Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16749 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
helyes vagy legolas

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16748 Írta: Anonymous
:) ) ez aranyos volt :) télleg nem kell havat lapátolnia, ügyes a fickó, és még jól is néz ki hehe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16747 Írta: Anonymous
Legolas Rulz!Jó neki nem kell havat lapátolnia.Tud a gyerek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16746 Írta: Anonymous
Lestat: ha képeket akarsz itt találhatsz jókat! nagyon szuppi linkeket raktak fel én is innen szereztem a Legolasos képeim egy részét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16745 Írta: Anonymous
Helló! Sajnos Dodo elég könnyen befolyásolható, de ez van. Tuti, hogy csak a kétségbeesés miatt írta azt a levelet, mivel ma már megint olyan volt, mint régen. Eddigi mániáji:<br> Legolas-képek nyomtatása és bámulása, Legolas-feliratok készítése. Egyébként Legolasos karköt?je van!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16744 Írta: Anonymous
Nici: Pedig Aragorn még ennél is öregebb!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16743 Írta: Anonymous
Hát köszi, mostmár megoldódott a nyílszerzés nagy rejtélye :) Láttam Aragornról képet, de szerintem nem néz ki buzisan! De ennyire öregnek sem gondoltam volna. Én a Duna Plasaban láttam Legolasos (és mindenféle szereplős) golyós tollat :) 600.- forint volt, de nagyon jó kép volt a tollon :) asszem ideje lenne egy olyat beszereznem :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16742 Írta: Anonymous
Hát, a tünde nők valahogy meggyőzőbbek voltak, mint a tünde férfiak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16741 Írta: Anonymous
Olyan idegesítő, hogy reklámozzák a gabonapelyhekhez a CD-t, meg a hologrammos matricát, közben meg még nincs is forgalomban..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16740 Írta: Anonymous
Morgana, ez most gáz volt. Ugyanis a Haldír mögött állók mind NŐK voltak!!<br> Tinúviel: húha kire gondolsz?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16739 Írta: Anonymous
Szerintem a Haldír mögött állók sem voltak rosszak, vagyis tejesen megfeleltek az 'elf-konvencióknak'.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16738 Írta: Anonymous
Nekem annyira nem tetszik, csak mint Legolas. Nagyon eltalálták, ő volt a ''legélethűbb'' tünde a filmben. (Mármint férfi tünde.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16737 Írta: Anonymous
Legolas...hmm...Orlando Bloom rettenetesen jóképű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16736 Írta: Anonymous
A nyilak ugyanúgy nem fogynak el, mint ahogy a pisztoly tárja sem üresedik ki soha: a filmek többségében tízperces tűzharc alatt senki sem tölt újra, csak akkor, ha ennek valami külön jelentősége lesz - pl. akkor kapják el, lövik meg stb, szóval valami ''fordulat áll be''. :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16735 Írta: Anonymous
Annyira utálom, hogy a média kitárgyalja sztárok nemi hovatartozását és életét. Ez annyira idegesítő lehet. Engem speciel totál nem érdekel, hogy a színész, akinek az alakítása megragadott az buzi, nem buzi, transzvesztita, perverz aberrált állat vagy nem. Az érdekel, hogy mit csinál a vásznon. Leo diCaprio ha jól tudom nem buzi, mégis kifordul tőle a gyomrom, mióta láttam a Teljes Napfogyatkozás c. filmben Rimbaud-ként (mint Verlaine szeretője). Az sokkal kevésbé zavar, ha valaki az életben meleg vagy bármi. Az az ő dolga. Csak az övé, meg azé, akivel ezt meg kívánja osztani. Persze nem a mi hibánk, hogy ezt most itt kitárgyaljuk, hanem azé az újságé, aki ezt a hírt - ráadásul valószínűleg hamis hírt - tartotta érdemesnek elsőként közölni Legolas/Orlandóról. Én nem nyilatkozom arról, hogy szerintem buzi-e vagy nem, mert őszintén szólva nem érdekel. Jól alakította Legolast és én ezért rendkívül hálás vagyok neki. Ennyi. Köszi Orly!<br> ÉSzaH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16734 Írta: Anonymous
Még valami: <br> A TESCO-ban lehet kapni Legolasos könyvjelzőt és matricát, ha valakit érdekel. :-) Egészen jók!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16733 Írta: Anonymous
Vic, meg még azok, akiknek megvan a film CD-n! Honnan a fenéből??? Hetek óta vadászom és semmi. Van valami tippetek? Esetleg van valaki Pest-közelben, aki vállalná, hogy átveszi?<br> Más ... nyilak: <br> Valaki írta itt egyszer, hogy a nyilakon a nyákot csak a középkortól használták (nyák = az a kis bemélyedés a nyíl végén, mellyel az íj húrjára illesztik). Nos, a napokban nézegettem az uri (Ur = mezopotámiai város) királysírok leleteiről készített képeskönyvet és ott is van nyák a nyíl végén. Szóval igencsak ókori találmány, már i.e. 3000 körül is ismerték. <br> A filmben tényleg nem jellemző, hogy nyilakat szedegetne, de mentségére legyen mondva, hogy a könyvben többször is megjegyzi Tolkien, hogy elment nyilakat gyűjteni. Vagy ő maga jegyzi meg, hogy akkor most megy nyilakat gyűjteni. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16731 Írta: Anonymous
A nyilakról:<br> A legtöbbet összeszedték, viszont egy tündének meg se kottyan egy jó nyílvessző elkészítése!<br> Mondjuk azt nem tudom mennyi idejébe kerül, de sztem nem olyan sok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16732 Írta: Anonymous
Ja! Amikor a végén Frodó meg Samu megölelték egymást, valaki elkezdett vihogni, hogy hehe buzik, mindjárt smár is lesz.... és az osztálytársam volt... aztán azon nyavajogtak, hogy miért nem egy csókkal fejeződött be a film.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16730 Írta: Anonymous
Köszi dodie, még nem láttam, és tényleg nagyon jók:-)<br> Olyan szar, a sulikönyvtárból, meg a könyvtárunkból is ELLOPTÁK a Gyűrűk Urát, a Gyűrű keresését és a Szilmarillokat is:-( Én is gondban vagyok, hogy hol szerettem meg, Elden!<br> Miért buzi minden jó pasi??:-( Egyetértek Vic-kel. Ráadásul a hobbitok 3/4-ével már játszottak együtt más filmben is, biztos jó haverok. Egyébként a filmben azért néha egynéhányan felvihogtak, amikor Samu&Frodó öhm.. összemelegedtek. Néha valaki beszólt, hogy csókoljátok már meg egymást:-) Röhögött a fél mozi:-) (Tinúviel, tippelj, ki volt az:))<br> Nici, ezen most nagyon felháborodnának a Boromir rajongók, de teljesen egyetértek veled:-)<br> Szerepeljen is sokat, Faramir nekem valahol jobban tetszik, mint Legolas, mert a tündék valahogy kicsit lányosak... ne tessék felháborodni, én is imádom Legolast, de a Faramirt játszó színész se rossz:-)<br> Nici, láttál már képet az Aragornt játszó színészről? Na ha nem tudnám, hogy van egy fia, meg egy volt felesége, RÓLA biztos azt mondanám, hogy buzi...<br> A könyvben is az van, hogy Legolas összeszedegeti a nyilakat!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16728 Írta: Anonymous
A könyvben egy részen említik is, hogy összeszedi a nyilakat. A filmben meg nem untatnak minket felesleges részletekkel. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16729 Írta: Anonymous
Tinúviel kérdezte egy méterrel lejjebb, hogy ki fordította a Szilmarilokat...<br> <br> Gálvölgyi Judit.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16727 Írta: Anonymous
és Móriában? Ott a legtöbb nyíl a mélybe zuhant, vagy benne maradt egy ork fejében, és ott igazán nem állhattak meg keresgélni... és ott is elég sokat ellőtt! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16726 Írta: Anonymous
nyilakról:<br> <br> Teljesen megszokott dolog volt a valóságban is (régesrégen), hogy az íjászok a csatatéren összeszedték a használható vesszőket (a halottakból, fákból stb.), hiszen számíthattak rajtaütésre, és nem biztos, hogy addig jön utánpótlás...<br> <br> Mondjuk, Legolas bátran összeszedhetne pár ork-nyilat is, aztán vissza a feladónak a következő csatában...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16725 Írta: Anonymous
Nekem is azt mondták hogy kiszedegeti a hullákból. Ezek szerint születése óta ugyan azzal a 20 nyillal lövöldözik? érdekes lenne, nem? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16724 Írta: Anonymous
Nekem is ez volt az első reakció! Honnan van a sok níl? Aztán aztmondták, hogy kiszedegeti. Hát én nem is tudom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16723 Írta: Anonymous
Nincs annál szebb látvány mint amikor Legolas lenyilaz pár ronda orkot :) olyan gyorsan kár a keze hogy öröm nézni. Honnan a manóból van annyi nyila? Ezt sose értettem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16722 Írta: Anonymous
Van olyan ismerősöm aki a Boromirért van oda, de szegény biztos csak vak :) ) amúgy nem vészesen ronda, csak öreg, bár öregen is lehet jól kinézni pl: Aragorn :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16721 Írta: Anonymous
Amúgy szerintem tuti hogy nem buzi az Orlando :) ahhoz túúúúl helyes!!! :) )))) nyammi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16720 Írta: Anonymous
Na azért szegény Boromír nem olyan ronda csak egy picit!:))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.762 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére