Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16689 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
minden Legolas-rajongó hisz benne, hogy nem, de végülis számít?:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16688 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Én itt még új vagyok.Én is nagyon kedvelem Orlando Bloomot<br> (Legolas).Ám a Film csillagban azt állították,hogy buzi.<br> Barátnőmmel beírtunk nekik,hogy tényleg így van ez.Választ még nem kaptunk.Reménykedjünk benne,hogy az info téves.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16687 Írta: Anonymous
Elden, nézz be minden boltba! :-) ))<br> A Szilmarillokat ki fordította?<br> <br> Nna, Legolas. Néhány ismerősöm csatlakozott a Legolas rajongók táborához, öröm látni, hogy nem csak Frodó maszatos pofiját istenítik. :-) Bár a többiek véleménye nemigen hat meg, Legolas/Orlando akkor is sokkal szebb, mint Frodó/Elijah. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16686 Írta: Anonymous
Any: Aragorn a könyvben még idősebb. Szerintem remekül eltalálták a karakterét. Bár ez off-topic :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16685 Írta: Anonymous
Milyen durva már, hogy az Aragornt játszó színész 42 éves, elvált, egygyermekes apuka.. ezen újra és újra elszörnyedek..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16683 Írta: Anonymous
Vic: Aragorn? Hol lakik vidéken? Lehet, hogy ismerem. Nekünk is van Tinúviellel vidéki Aragorn ismerősünk:-)<br> És nagyon jók azok a képek, tündéri Orli, dehát ezt már az első pillanatban tudtuk;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16684 Írta: Anonymous
A Dakotás dologhoz: Hát nem tudom, ha engem kapott volna a karjai közé, aszthiszem addig beszéltem volna, amíg van bennem szusz:))<br> Azt a képet láttátok, amikor egy tó előtt ül tarajosan? az is naaagyon éédi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16682 Írta: Anonymous
Jaj, kedves Kicsik! Teljesen megbolondultunk. Részemről annyi a téma, hogy bár megvan, ki mellett ébrednék, ...azért egyszer nem dobnám ki magam mellől Orlandót, és a kéőpein is olvadozom, úgy kell felmosni utána... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16681 Írta: Anonymous
Bocs Vic, de a szombat nagyon rossz, már elígérkeztem. De ha legközelebb szerveztk, megpróbálok elmenni. A nem szinkronizált miatt úgyis fel fogok ugrani!Éljen soká legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16680 Írta: Anonymous
Csók mindenkinek, ha valaki látja Dwint neki is adja át. Én most hazamegyek egy időre, de otthon csak az irodában van net, az meg nekem nem mindig hozzáférhető, ugyanis ott dolgozni is szoktak. Nem érnek rá a mániámra. Sajnos. Szóval hétfőn remélem összefutunk, de kedden biztos. Addig is legyetek jók, rajongjatok Legolasért, imádjátok Orlandot, aki meg megígérte írjon mailt. A legjobb új képeket meg el ne felejtsétek kirakni, mert utólag ki leszek éhezve Legolasra! <br> Jó mozizást! Most megígérném, hogy megnézem pislant-e boromir, de a könnyeimen keresztül úgysem fogom látni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16679 Írta: Anonymous
kósza tündelány: hát, Aragorn is vidékről jön fel... tényleg van még két plusz hely, úgyhogy, ha gondolod, akkor jelentkezz be a másik topicon. Egy órát lehet dumcsizni a film előtt... alatta pedig bámulni Legolast...szerintem megéri. :) <br> Egyébként én is szívesen ébrednék Mrs. Orlando Bloomként :) <br> Sajna, de nekem mennem kell vacsizni... de azért legyetek jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16678 Írta: Anonymous
Tinúviel: szívesen mennék veletek, de van egy sanda gyanúm, hogy ti Pesten vagytok. Én meg nem...<br> Vic: az ellen senki sem tilzakozna. De én Mrs. Orlando Bloomként is szívesen ébrednék!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16677 Írta: Anonymous
Kedves Mindenki! Örülök, hogy így örültök a képeknek :) )) Majd beszélek Morganaval, övé ez a topic, úgyhogy biztos ő is így fog örülni :) ))<br> <br> kósza tündelány: ne írj, kérlek, badarságokat, istennő nem vagyok és nem is szeretnék lenni :) ), de azért, ha holnap felkelnék és egy csinos tündelányként az lenne a nevem, hogy Mrs. Legolas Mirkwood, nem tiltakoznék :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16676 Írta: Anonymous
Vic: Ha még sok ilyen képet beraksz, én is teljesen Legolas-fan leszek. Most láttam a filmet, és Legolas egyre jobban tetszik. A második részben biztos ő lesz a kedvencem, mert nem lesz már Boromir. :( (((<br> Egyébként szerintem Boromir nem pislog, pedig ott én csak őt figyeltem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16675 Írta: Anonymous
Tündelány, akkor majd Te szombaton nézed a képeket... :-) )) Miért nem jössz velünk? :-( <br> Látogató: bár nem illik ide, de azért köszi, erre figyelni fogok, ha megint megnézem! :-) <br> Vic, millió köszönet a képekért, hálánk sírig üldözni fog! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16674 Írta: Anonymous
Csak egy érdekesség:<br> A filmben mikor már Boromir megalt,<br> Aragorn fölé hajol,és a haja beleér a szemébe.Erre boromir pislog egyet..kár hogy akkor már halott.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16673 Írta: Anonymous
Bocs Tinúviel, de én vasárnap megyek moziba, hogy minden egyes Legolas-közeli kéjes mosolyt csaljon ajkamra, na meg, hogy elsirassam Boromirt...újra és újra...<br> Az én hétvégim: Szilmarilok, filmkönyv sokadszorra, Babó meg Fizikusok. Ja bocs ezt hanyagolom...Legolast meg úgyis állandóan bámulom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16672 Írta: Anonymous
Vic: te egy istennő vagy ! Az ilyen képek után én mindig csak mosolygok a kép felé 3-4 percig, aztán meg... folytatom a dolgomat üdvözült képpel, még mindig mosolyogva.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16671 Írta: Anonymous
Na jó, barna hajjal is egész helyes... nagyon helyes... :-) ))<br> Ma ellenőriztettek a buszon. Nagy nehezen sikerült előszednem a táskám aljáról a diákomat, amiben van egy-két GyU-s kép, plusz egy nyomtatott kép Legolasról. Kicsit lassan esett le, hogy tulajdonképpen a bérletemet keresem: egy ideig csak néztem mosolyogva a képeket... :-) ))<br> A Legolas-topic hétvégi programja:<br> szombat - mozi (kötelező mosolygás azoknál a részeknél, amikor LEgolast mutatják)<br> vasárnap - Orlando Bloom-os képek minimum 5 percig tartó nézése. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16670 Írta: Anonymous
kósza tündelány, Tinúviel: örülök, hogy nem raktam ide hiába :) ) Értékelitek :) )) De az az igazság, hogy annyira fel vagyok az ilyen képek után dobódva, hogy muszáj megosztanom az élményt másokkal is :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16669 Írta: Anonymous
Azut hiszem én még egy darabig bámulni fogom, ahogy kitekint a szenüvege mögül. Ez egy isten. Tök jó, hogy ennyi időtök van keresgélni, de tényleg! És az a legjobb, hogy ezt meg is osztjátok velünk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16668 Írta: Anonymous
Még, hogy barna hajjal se olyan rossz. Iszonyatosan szívdöglesztő, főleg azon a hobbitos képen, na de a díjkiosztón se semmi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16667 Írta: Anonymous
Vic, nem Tőled tudom... Köszi!!! :-) )))<br> A díjkiosztós képeket én is láttam, nem értettem, hogy mit csinál a lány (már azt hittem, hogy a tesója... :-) Tök aranyos! :-) ))<br> Tök jó, hogy ennyi linket tesztek be...! Nekem sajnos nincs túl sok időm keresni, de amiket Ti írtok, azokat mindig megnézem. :-) <br> A hobbitok+Legolas képet már én is láttam, bár azon alá is volt írva. Rá nem ismernék a szereplőkre az utcán mondjuk egy mozizás után! :-) <br> Egyébként Orlando barna hajjal sem nem ki olyan rosszul, bár lehet, hogy most már csak a megszokás... :-) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16666 Írta: Anonymous
Ha valakinek nincs ennyi ideje kivárni, de mindenképpen képeket szeretne látni a kislányról és Orliról, az <br> <a href=http://orlando.glisten.net/critics01.html> klikkeljen ide

vagy ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16665 Írta: Anonymous
De ez még mind semmi :) )<br> Végre letöltöttem a január 15-i Critics Choice Awards díjátadó ünnepséget, összesen kb. 5 x 4 mega, és hihetetlenül jó. <br> <br> A 'best young performer' díjat egy Dakota Fanning nevű édes kicsi lány nyerte, a díjat pedig Sean Austin és Orlando Bloom adta neki át. A kicsi leányka nem tudta megköszönni a díjat, mert magas volt a mikrofon és a pódium, ezért Orli felkapta, és addig tartotta, amíg Dakota elmondta, hogy ki mindenkinek köszöni meg. De a kislány egyszerűen nem bírta abbahagyni, folyamatosan csak mondta, mondta, Orlando pedig a végén már röhögve tartotta, a sztárok pedig odalent a közönség soraiban - Russel Crowe-tól Helen Huntig - úgyszintén halálra röhögték magukat. Végül, amikor a kis Dakota háromszor megköszönte az egész stábnak, anyunak, apunak és hugicának, Orlando letette a földre. Egyszerűen éééédes. <br> <br> Akinek van egy 'kis' ideje, és egy jót akar röhögni, az töltse le!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16664 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ!<br> <br> <br> Ezt nézzétek meg!!! Szuper!!! (Ha már látta valaki, akkor is csúúúúcs!!!)<br> <br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/details01.jpg> Klikk ide!!

A hobbitok és Legolas - egy kicsit másképp. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16663 Írta: Anonymous
Elden: ma Legolas rajongói - már ami engem illet - a lentebb már írt orlandomultimedia honlapon töltenek le bizonyos videoklippeket, én például egy mosolygó, naaagyon helyes Orlandot nézegetek egy cuki kislánnyal a január 15-i díjátadáson. 3 mega, és igencsak lassan tölti...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16662 Írta: Anonymous
Penngaladiel: :) ) A férfiakat öregíteni szokták, minket meg fiatalítani... de ennek csak örülni lehet. :) <br> <B><br> Mindenki, aki Orlando Bloom, illetve Legolas rajongó!<br> </B><br> Én lehet, hogy eddig vak voltam a neten, de most végre kinyitottam a szemem: találtam egy <B> orlandomultimedia.cjb.net/ </B> nevű honlapot, ami hemzseg a képektől és a videoklippektől!<br> <br> Akit sikerült kellőképpen bezsongatnom, az<br> <a href=http://orlandomultimedia.cjb.net/> klikkeljen ide

... és kezdődhet a kutakodás.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16661 Írta: Anonymous
Egyébként nekem akár lesz DVD-lejátszóm addigra, akár nem, a LOTR DVD-t mindenképpen megveszem :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16660 Írta: Anonymous
Vic:<br> Megnyugtattál Orlandóval kapcsolatban. Már azt hittem, nem tudott megtanulni tündéül :) ))))))))))<br> Egyébként a cikkben, amit említettél, öregítik szegényt. Még egy hete sincs, hogy betöltötte a 24-et, ők meg 25 évesnek titulálják :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.729 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére