Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16359 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
MI AZ, HOGY MAJD A KÉSŐBBIEKBEN????? Igaz, hogy én is rajongó vagyok, mint itt sokan mások, de én sem vagyok milliomos, hogy minden egyes változtatást megvegyek.<br> Ezt egyébként már a S.W.-nál is eljátszották és ott is unorító marketing fogás volt. Ha P. J. valóban rajongó volna, nem csinálna ilyet velünk!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16357 Írta: Anonymous
Hű, Vic, fantasztikus vagy!!!<br> Fordíts csak! Szóval, ha minnél többen 'aláírjuk' a petíciót - én már megtettem, Ti is minél előbb!!!!! -, akkor sok-sok jelenet lesz még benne (sok-sok Legolasszal)????<br> :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16358 Írta: Anonymous
Mármint a DVD-n?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16355 Írta: Anonymous
Vic: az a rész benne van a filmben, amikor Legolas egyszerre két Uruk-hait lő át, de nem közeliben. Oldalról mutatják, a film közben majdnem felugrottam ennél a résznél, mert rettentő jól nézett ki. Futottak felé egymás mögött, aztán nyílvessző jobbról be, uruk-haiék balra el...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16356 Írta: Anonymous
8. AZ EREDETI ANYAGBÓL 30 PERCCEL TÖBB VOLT LÓRIENBŐL!!! Például az ajándékok átadása. <br> Ne haragudjatok, hogy így kiabálok, de nem vagyok eszemnél...<br> 9. A bevezetőban több verzió is volt Gil-Galad és Elendil halálára, ebből egyfélét láttunk csak a moziban. Ráadásul kimaradt egy jelenet, amikor a tündehadsereg egyszerre 1000 orkot (!) lő le a nyilaival. <br> <br> A cikk végén a honlap vezetője hozzáteszi, hogy a teljes director cut 4 óra 45 perc. Peter Jackson ezt a teljes anyagot nem fogja feltenni a DVD-re, csak majd a későbbiekben. A DVD max. 4 óra lehet ebben az évben. <br> <B><br> Ezt a cikket egyébként németül és angolul is elolvashatjátok: <br> www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/ ... ail_73.htm </B><br> Szerintem tegyétek meg...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16354 Írta: Anonymous
Folytatom:<br> 4. Kivágták, amikor Móriában Gimli lefejez egy orkot. (ezt a szót nem ismertem...)<br> 5. Legolas legtöbb harcjelenetét kivágták (!!!), mert annyira brutálisnak találták, többek közt, amikor Amon Henen <B>egy </B><br> nyilvesszővel fejbelő <B>két</B> Uruk-Hai orkot. (Imádom Legolast :) )<br> 6. A két varázsló harca is jóval rövidebb lett, lehet látni Gandalf arcán, hogy sokkal több sebesülést kapott, mint amennyit mutattak. Az elemzés kitér arra, hogy ténylegesen Ian az, akit pörgetnek a földön, nem trükk!<br> És itt a lényeg: <br> 7. SOK JELENETET KIHAGYTAK, AMI LEGOLAS ÉS GIMLI BARÁTSÁGÁRA UTALT VOLNA!! + Aragorn és Gandalf közös jelenetei is meg lettek nyesve!! + Boromir gonoszsága is !!!!<br> EZT EGYSZERŰEN NEM HISZEM EL, HOGY ILYEN BUNKÓK A NEW LINE-OSOK, DE AZÉRT FORDÍTOM TOVÁBB....<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16353 Írta: Anonymous
Ezt most olvastam a www.herr-der-ringe-film.de-n. A kivágott jelenetekről van szó. Tehát, ha jól értem a szöveget - ha nem, javítsatok ki! - az alábbi jeleneteket leforgatták, megvannak, de ki vannak vágva:<br> 1. Amon Hen 3 perccel rövidebb lett,<br> 2. Legolas és Gimli brutális jelenetet kivágták,<br> 3. Amikor Aragorn 40 orkkal küzd egyszerre, kivágták azt a lényt, aki középen harcolt az orkok között... mindjárt folytatom, de egy szót meg kell néznem a szótárban...<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16352 Írta: Anonymous
Szia Eia! Sőt, azóta a premierpark.hu-n is megtaláltam, a Magyar Hírlapban pedig meg is jelent. <br> Érdemes ellátogatni a <br> www.boxofficemojo.com/data/lordoftherings/ <br> oldalra, ahol most valódi kincset olvashat az ember: $515,300,000.<br> Ez a szám a LOTR eddigi bevétele a világon! Egy hónap alatt!<br> <br> Csak azt sajnálom, hogy a mai napon - az előzetes felmérések szerint - meg kell szakadnia a 4 hete első GYU vezetésének. Mint már korábban írtam, Ridley Scott csinált egy háborús filmet, ami ezen a héten elvileg letaszítja a trónról a GYU-t. (hiszem, ha látom :) Mindenesetre nem lennék Orlando Bloom helyében... Az új filmje letaszítja a régit, ráadásul a GYU-t. Örülhet is és sírhat is. Néha hálátlan dolog színésznek lenni...<br> <br> Egyébként túljutottunk az ezredik hozzászóláson :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16351 Írta: Anonymous
Vic: a korridoron is van valami ilyesmi.( www.korridor.hu )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16350 Írta: Anonymous
Ezt én is olvastam. Nagyon jó érzés volt, hogy az ember kedvence így tarol. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16349 Írta: Anonymous
Köszi Dwin.<br> Sietek, de ezt muszáj volt lementenem az index.hu-ról. <br> A GYŰRŰK URA NÉZETTSÉGI REKORDOT DÖNTÖTT!!<br> Az új sikerlista szerint a Harry Potter és a bölcsek köve csupán a második legtöbb bevételt hozta. A harmadik helyen természetesen a korábbi első helyezett, a Star Wars I. rész - Baljós árnyak áll. <br> <br> A Gyűrűk Ura első része egyetlen rohammal meghódította a magyar nézőket: négy nap alatt több mint 160 ezren látták a hazai mozikban. A film az egész világon hasonló sikernek örvend: az Egyesült Államokban már négy hete őrzi első helyét a népszerűségi lista csúcsán, és ezalatt összesen 228 millió dollárért váltottak rá jegyet. A világ más tájain szerzett bevételekkel így már több mint 500 millió dolláros eredményt könyvelhetnek el a film készítői. <br> <br> Mindeközben a Harry Potter-film sem vesztett lendületéből és sikeréből, hazánkban közel 730 ezren voltak eddig kíváncsiak az ifjú varázslótanonc kalandjaira. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16348 Írta: Anonymous
Vic: Ha gondolod utána nézhetek az álmodnak. Szoktam ilyesmivel foglalkozni. Legközelebb kedden leszek netközelbe. Ha érdekel és jutottam is valamire, majd megírom ide. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16347 Írta: Anonymous
Sesy: Az jó, ha hozzászólsz a témákhoz, örülünk neki, tudhatod jól, csak ne chatelj itt, meg más fórumokon se, mert nem az a célja.<br> :) <br> Üdv!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16346 Írta: Anonymous
Megöljük, mert soha el nem érhetjük...<br> :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16345 Írta: Anonymous
halál: (álomfejtők szótára)<br> 1. menekülés a megoldatlannak vélt problémák elől. <br> 2. A külvilággal való kapcsolatok megszakítása, pusztán lelki tényezők segítségével való továbbhaladásra törekvés. A hősök próbája, hogy szembe tudnak-e nézni a halállal. Ön szembe tudott nézni álmában a halállal? <br> Stekel szerint: az életkedv gyakran a halálvágyban fejeződik ki. <br> gyilkosság: félelem az önben dúló ellentétes érzésektől.<br> <br> Hát, ettől csak egy kicsit lettem okosabb...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16344 Írta: Anonymous
bocsi, félreírtam: realitáshoz való viszony <B> zavartságára </B>utal egy ilyen álom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16343 Írta: Anonymous
ÁLOMFEJTŐK SZÓTÁRA:<br> 1. gyűrű: hatalom, lehetőség, amelyet áldozatokkal járó szerződéssel szerezhet. Élvezheti a lehetőséget, vagy bánkódhat az áldozat miatt - Ön választ. <br> Apomasaris szerint: Ujjára gyűrűt talál: nagy hatalmat nyer (!!!)<br> <br> 2. tündérek (sajna, ők nem ismerik Tolkient): felnőtteknél: a realitáshoz való viszony zavartságra utal egy ilyen álom (na, ezért mondom, hogy kezdek meghülyülni :) <br> <br> 3. törpe: Önben megmaradt valami a gyermek kreativitásából, változékonyságából. Ha ezzel nem él, nem ismeri el, gyermeki lázadássá változhat, szembefordulhat saját felnőtt logikájával.<br> Ad-Damiri szerint törpével álmodni: elveszik vagyonát és szerencséjét (beperelem P. Jacksont!!!)<br> <br> 4. íj: megfeszítve, lövés közben: a villámlás ereje, a férfias agresszivitás, amely a célra irányul. <br> (Ezt kikérem magamnak, nem vagyok férfi, ráadásul egyáltalán nem vagyok agresszív Legolasszal szemben, sőt....)<br> <br> Nesze neked, álmok....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16342 Írta: Anonymous
Még valami: Annyira féltem végig, míg először olvastam a könyvet, hogy nehogy meghaljon Legolas. Tudni illik, mindig az hal meg, akinek én szurkolok... :( <br> <br> Egyébként, amíg írtam az álmomról, újra elöntött a düh, az orkok gyűlölete. Nem semmi. Nha szívesen lakaszabolnék néhányat, úgyis annyi van belőlük.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16341 Írta: Anonymous
De hülye vagyok, Vic, bocs, csak belém rögzült, hogy mindig le kell írni a 'nick nevet'. Ezer bocs, a megszólítás Neked szól! Bocsánat, bocsánat!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16340 Írta: Anonymous
Hát, Morgana, nem semmi. ÉN is álmodtam egyszer Legolas haláláról... Harc közben volt. Elfogtak a 'mineink' egy orkot, aki valami miatt fontos volt. Én velük harcoltam, de annyira gyenge voltam, hogy csak kolonc voltam a nyakukon, szégyelltem is magam rettenetesen emiatt. És az orkot kihallgatták. Az meg egyszer csak valahogy kiszabadult, és nekiugrott a csöndesen figyelő Legolasnak, akit meg én figyeltem a sarokból. Ledöfte és marcangolta. Valahogy Aragornék szétválasztották őket, de akkor már késő volt, Legolas csupa véresen feküdt a földön. Én ráborultam és őrjöngve sirattam. Aragorn próbált vigasztalni, az ork meg csak röhögött, és akkor történt valami. Éreztem, hogy megnövök, de nam fizikailag, hanem belül. Aragorn ijedten ellépett, én pedig ordítani kezdtem és kitártam a karjaimat és tűz jött ki a kezeinből és égettem az orkot, teljesen megősülve, téptem és hasogattam a hulláját a tüzes kezeimmel. Aztán valahogy vége lett. Az megdöglött én peig újra magam voltam Legolas mellett és sirattam, csendesen, zokogva. És a többiek féltek tőlem...<br> Két álmom volt nyáron, ami ennyire belém égett. Ez az egyik.<br> Úgy tűnik, megöljük, akit a legjobban szeretünk... Azt hiszem, az álomban a halál nem jelent feltétlenül rosszat, de ennek nézz utána az Álmoskönyvben, én nem emlékszem pontosan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16339 Írta: Anonymous
Morgana: olvasd el lejjebb kérlek, hogy mit álmodtam ma hajnalban... Egész nap ezt elemeztem, még az Álmoskönyvet is végigböngésztem, de hát, olyan bejegyzés nincs, hogy mit jelent, ha tündékkel álmodsz, és azokat lenyilazzák...<br> Mi a véleményed róla, szerinted kezdek meghülyülni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16338 Írta: Anonymous
Vic! Én ezt tegnap este olvastam!!! Csak felütöttem a könyvet valahol, és pont ez a rész volt! :) És én is ezzel a rövid beszélgetéssel aludtam el...<br> Bölcs, bölcs, bölcs!!! Gyögyörű és jó!!! Mi lehet ennél tökéletesebb?!<br> <br> És még valami. Ma annyira félünk, hogy ki mit szól a véleményünkhöz, hogy csak suttogunk. Pedig nem kéne. Az emberek lehetnek szépek, sőt gyönyörűek, függetlenül a nemüktől!!!!! És az Orlando alakította Legolas ilyen!!! Sokat tudnék erről beszélni, de így is velem van tele ez a téma, így inkább abbahagyom... most. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16337 Írta: Anonymous
Sesy: ez nem belekotyogás, hanem hozzászólás. Ezért van ez a topic:)<br> <br> A ma hajnali álmom miatt utánanéztem a könyvben a Minas Tirith-i résznek: találtam egy igen érdekes részt. <br> Legolas: '- Az emberek művei, Gimli, túlélnek minket.'<br> '- A végén, azt hiszem, mégsem marad belőlük más, csak a <B> lehetett volna</B>. - mondta a törp.<br> - Erre a tündék már nem tudják a választ.'<br> <br> Nem semmi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16336 Írta: Anonymous
szerintem nagyon jó, hogy Galadriel beszél az elején, olyan jol mondja azt a szöveget, hogy ''megváltozott a világ... érzem a vízben, érzem a földben, érzem a levegőben...'' ja bocsi, hogy belekotyogok ebbe a témába :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16335 Írta: Anonymous
Szia Morgana! Galadriel beszél a film elején, az szinte biztos. Szerintem is nagy ötlet volt Jackson részéről. <br> Orlando arca végig... hát, hogy is mondjam, már túlságosan szép. Erre szokták azt mondani, hogy gyönyörű. (csak olyan furcsa ezt egy férfiról állítani...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16333 Írta: Anonymous
Te Atya Ég, ne haragudjatok, hogy ez ilyen hosszú lett :) ) valahogy nem tűnt fel, csak írtam, és írtam... hogy kiírjam ezt magamból...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16334 Írta: Anonymous
Másodjára láttam. Hmm... Legolas még mindig gyönyörű, sőt egyre inkább az lesz. És most már nem merném mulyának nevezni sem, pedig tudjátok jól, mennyire fájhatott ez anno nekem. Inkább mellőzve érzem egyre inkább. Sőt, lehet, hogy csak belemagyarázás, de ha beszél, annak mindig súlya van, pl. Völgyzugolyban is egy csomó ideig hallgat, pedig mint Bakacsinerdő hercege, lehetne nagy mellénnyel. Csak akkor robban ki, amikor Boromir már nagyon elveszíti a mértéket. És hát Legolasban van akkora tapasztalat, tudás, hogy jogosan lesz mérges (és milyen harmonikus az arca akkor is... - bocs mindenkitől, aki ilyenkor nem tud elviselni), hiszen számoljatok csak utána, nem sokkal Sauron első bukása után született...<br> <br> Más: Már először is feltűnt, de most tudatosan odafigyeltem. Az elején, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy Galadriel bezsél, ő meséli el a történetet, ő érzi a változást. Ez mekkora ötlet!!! Galadriel! A lázadók utolsó életben lévő tagja! Akinek tekintetében més Valinor és a fák fénye ragyog. Ő, aki jelen volt a Gyűrűk kovácsolásánál, sőt birtokolja is a Három közül az egyiket. Ő, akinek hatalma és tudása talán a legnagyobb Középföldén! Ő, aki mindent látott, átélt, és most a legmélyebben érzi, hogy új világ közeleg, hogy itt a visszatérés ideje, hogy Frodó érkezése a Végzet lábnyoma! Azt mondjátok boszorkány?! Ugyan!!! Csak félelmetes, mert hatalmas és bölcs és ez mindig riasztotta a gyengét, a kicsit. Mert őszintén, mik vagyunk mi Hozzá képest?... Nem boszorkány, nem! Tünde ÚRNŐ! Istenem!... A Valák lehetnek ilynek... Sőt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16332 Írta: Anonymous
Muszáj leírnom a tegnapi álmomat, mert Legolasszal függ össze. Egész nap ezen rágódtam, úgyhogy kiváncsi vagyok a véleményetekre... <br> Szóval, álmomban egy öregembertől (homályos volt az arca) kaptam egy gyűrűt (ugye ismerős :) és egy levelet. A levélen az állt, hogy a gyűrűt felvéve és megforgatva az ujjamon Középföldére kerülhetek. Hát, gondolhatjátok, hogy azonnal ki is próbáltam, és ott találtam magam Minas Tirithben :) Én!! <br> A csatának éppen vége volt, rengeteg ember próbálta a romokat takarítani, a halottakat eltemetni stb. stb. Aztán persze bejutottam a várba, ahol az egyik teraszon szembetalálkoztam Aragornnal, Legolasszal és Gimlivel. (Ez most nem vicc, komolyan ezt álmodtam!) Azon most kár rágódni, hogy milyen nyelven beszéltünk egymással, de a lényeg az, hogy értették, amit mondtam, és viszont. Miközben beszélgetünk - már nem emlékszem, hogy miről - egyszer csak elhúz mellettem egy nyílvessző, és egyenesen Legolas mellkasába fúródott. Ő összeesett, Aragorn és Gimli pedig villámsebességgel körbenézett, hogy megkeressék a támadót. De addigra azt az ocsmány orkot, aki elbújt az egyik repedés mögött, már agyonverték az őrök. Én éreztem álmomban, ahogy remegek, teljesen kétségbe voltam esve, és még bőgtem is. Azt hajtogattam hangosan, hogy Legolas, Te nem halhatsz meg, mert Neked hajót kell építened és Gimlivel el kell menned Valinorba... <br> Aztán gondoltam egyet, odahajoltam mellé, és újra megfordítottam a gyűrűt az ujjamon. Egyszerre megint a jelenben voltam - ezúttal azonban ő is ott volt mellettem. Mint az őrült, hívtam a mentőket, akik hamar megérkeztek, majd a kórházra emlékszem, ahol arról faggattak, hogy hogyan történt a 'baleset a nyilvesszővel'. A műtét után ott voltam végig vele a kórházi szobában (gondolom, ezt a Vészhelyzetből szedhettem valahogy össze), aztán már magánál volt és azt kérdezgette, hogy hol van. Én pedig elmagyaráztam neki, hogy Magyarországon jónéhány ezer évvel Szauron bukása után...<br> Végül akkor ébredtem fel, amikor megjelent egy rendőr, hogy feljelentést akarunk-e tenni a támadó ellen, és ha igen, akkor Legolas írja alá a papírokat, illetve hagyjam őket magukra, hogy ki tudják hallgatni. Legolas pedig kérdően rámnézett, mert nem értette, hogy a pasas mit mondott (úgy tűnik, hogy a gyűrűvel az ujjamon én beszélhettem a Közös Nyelven?) Na nem értem, de mindegy, ez egy álom. Mit szóltok hozzá???? Szerintetek még normális vagyok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16331 Írta: Anonymous
Arra azért kíváncsi lennék, hol nevezik gyereknek Arwent a maga 2000 évével? Mert én nem emlékszen ilyenre.<br> Ők örökifjak, azt hiszem, inkább csak a tapasztalatok által való bölcsebbé válás koruk igazi fokmérője.<br> <br> A fület illetően: Mivelhogy a tündéket is meberek játszák, még ha vannak köztűk valóban kivételes szépségűek is, valahogyan érzékeletni kellett a különbséget. A germán mitológiában megjelenő elfek és így a fantazyké is hegyes fülű teremtmények - én is így képzelem el őket. Tehát, szerintem, teljesen korrekt a megjelenésük. Van egy-két olyan tündés arc, hogy csak lestem ma, második alkalommal...<br> :) <br> <br> Eia: Kösz. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #16330 Írta: Anonymous
Legyetek üdvözölve!<br> Mindössze egyetlen parányi hozzászólásom lenne: Legolas igazán TÜNDÉRI! Egy magamfajta vén barlangi trolltól ez valódi elismerés..<br> Bubáj a jóember!<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.584 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére