-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16297
Írta: Anonymous
Jó kérdés. Engem is érdekelne. Ha találsz valamit légyszíves szólj. (És viszont.) Köszi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16295
Gimli sem volt egy leányálom. Főleg, mikor megtalálja a fivére sírját Móriában és felkiált, hogy NEM! Na azt tényleg elszúrták. SZegény Gimli!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16296
A tünde beszéd a szívem csücske. Az abc-t már megfejtettem, de nem tudom hol találhatnék szavakat ahhoz, hogy megtanuljam beszélni
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16294
Dwin: próbáld meg megnézni, mert tuti, hogy megéri. A szinkront sokan szapulták már, nekem csak Arwen és Galadriel hangjával voltak bajaim... de velük nagyon.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16292
Nem akarok kukacoskodni, de az ilyenekért fog kivágni minket Svindler innen... mint a sok pontpontpont és a mosolygó fejek. Úgyhogy csak óvatosan velük
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16293
Pécsett két teremben játszák egyszerre. Az egyiknél a fényújságon magyaru, a másiknál angolul van kiírva. Sajnos műsorújságot nem tudtam hozni, de elképzelhető, hogy eredetiben megy? Remélem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16291
Tinuviel: azt sejtem
<br> Már én is nagyon várom, hogy eredeti szöveget halljak (főleg a tündebeszéd érdekelne + a hobbitokról azt olvastam, hogy enyhe wales-i tájszólással beszélnek)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16290
Sziasztok!<br> Én már láttam feliratosan, és tök jó!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16288
Sziasztok! Végre itt, a kedvenc topicomon
<br> Morgana: én is megyek a húgommal a feliratos verzióra, csak még azt nem tudom, hogy mikor. Neki is vizsgaidőszaka van, most készül az utolsó vizsgára... Így nem tudom, mikor mehetünk végre...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16287
Heheh, az uruk-hai orkok, akik orkok lévén, rondán beszélik a Közös Nyelvet, amerikai akcentust kaptak
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16286
Igen és ahogyan besuélt, az sem volt semmi. Minden tünde szinte susogta a közös nyelvet. Fantasztikus élmény volt. Ezért mondom, hogy ha tudjátok, mindenképpen nézzétek meg feliratosan is, mert aki nem beszál angolul, az is érzékelni fogja, hogy minden faj más akcentussal beszéli a közös nyelvet. Eszméletlen jó!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16284
Én ilyen szépnek képzeltem, a hegyes füleit is imádtam, és jól volt megcsinálva mert nem csak a fülekből látszott hogy tünde, hanem az arcából, mozgásából...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16283
Csak azét kérdeztem, mert a legtöbbjüknek a filmen szabadon volt a füle (direkt) és Cate Blanchett (Galadriel) is azt mondta, hogy a fület szerette a legjobban a karakterben
<br> <br> Előfordulhat, hogy mondjuk egy lány furcsállna egy hegyes fület egy amúgy nagyon szép pasin.<br> <br> De az igaz, hogy szerencsére nem csináltak túl hegyes manófület nekik, ez így pont jó volt.<br> <br> De az kár, hogy Legolas nem fakad dalra, az szerintem nagyon emelte volna a film hangulatát (bár vitte volna az időt).<br> <br> és egy kis offtopic:<br> a MIELŐTT ÚJ TOPIKOT NYITNÁL-ban nem ártott volna elolvasnod Svindler kérését, hogy az ő bejegyzése után senki ne írjon semmit... Na mindegy
<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16282
Szerintem finoman oldották meg. Az én elképzeléseim szerint még hegyesebb lett volna, de így is jó. A tündeségüket nem kellett külön a füllel is kihangsúlyozni, ezt a járás, mozdulatok, beszéd (ahogyan a közös nyelven szóltak, nem a sinda - az evidens) mind-mind megerősítették. Ennek része csak a fül, nem a domináns elem, mint ahogyan a törpöket sem elsősorban a testméretük határozza meg, hanem sok egyéb tulajdonság is. Belesimul az egészbe, és így a jó.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16281
Akkor tündékről kérdezek:<br> <br> Mi a véleményetek a tündék hegyes füléről?<br> <br> Tetszik? Vagy épp ellenkezőleg?<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16280
És még egyszer arra azeretnélek kérni titeket, hogy itt, hacsak nem a témáról NE LEGYEN CHAT, mert így követhetetlenek az érdekes és értékes beszélgetések!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16279
Valaki kérdezte, hogy Legolasért vagyunk-e oda vagy Orlandoért. Aki nem hisz nekem (van itt olyan?...) nyugodtan utánanézhet, már tavaly nyáron megírtam a fórumba, hogy ő a kedvenc szereplőm. Vagy talán még korábban. csak akkor jött be a tünde-törp téma. Az biztos.
És akkor már régen elolvastam...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16278
Hát igen, Legolasba én is (alig köztudottan...) belegabalyodtam... Orladdo pedig egy nagyon szép ember és én nagyon szeretem a szép smbereket. És így, pont, ebben a szerepben tökéletes...
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16277
Vic,<br> <br> látom, kamatoztattad frissen szerzett vastagítási varázstudományodat
<br> <br> Az új topic nyitásáról szóló topicod sok bölcsességet tartalmaz, de ha nem irkálunk bele folyamatosan, akkor elsüllyed, ha beleirkálunk, hogy fennmaradjon, akkor meg nem olvassák el a legalján az okosságaidat...<br> <br> Megoldás:<br> Naponta másold bele az eredeti szövegedet...<br> <br> És könyörgöm, mondd már el, miért vagy Vic...
<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16276
Vic: Szerintem ez tök jó ötlet volt. Bár először frászt kaptam, hogy melyik... khm... butus nyitott már megint fölösen egy topicot, de ez tényleg jó volt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16275
)<br> <br> hát majdnem...<br> <br> Én már akkor bújtam a GYU-t, amikor ti még mind apró hobbitfiúk és hobbitlányok voltatok
<br> <br> De nincs hosszú ősz szakállam, se semmilyen
<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16274
Sziasztok!<br> Sesy: nem leszel megkövezve
))<br> Én csak beugrottam, mert nyitottam egy topicot, és hát elég nagy meló volt... remélem, senki nem nyír ki érte - és ha reményeim nem csalnak, megérte...<br> (Mielőtt új topicot nyitnál)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16273
Olórin? Hát, ott volt a világ teremtésénél, szóval inkább magázni kéne őt...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16272
én ne olvastam volna...
)) nekem ott nem nagyon lett Legolas a kedvenc szereplőm, de mondom, inkább ezt nem is mondom, mert meg leszek kövezve
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16270
Ne röhögjetek ki,de nekem nagyon<br> tetszett az a kis tünde!
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.599 másodperc