-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16268
Írta: Anonymous
Pest mellől úgy 15 kilométerről.<br> Szerintem Legolas szép. De ezt már az előbb kifejtettem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16269
inkább nem mondok semmit róla, mert szentségtörés ebben a topicban...
))<br> amugy meg jol játszott.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16265
Én még nem láttam a filmet, de én eleve azon vagyok felháborodva, hogy hozzányúltak és filmre vitték, ráadásul alá hálivúd.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16266
szerintem jo volt a film. de ezt már annyiszor elmondtam
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16264
Szerintem ahhozképest,hogy 3 órás<br> volt,alig szólt valamiről.Állandóan<br> csak azok a csuklyások nyomultak...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16263
Neked mi nem tetszett a filmben,<br> Lalaith?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16262
Éppen törit.<br> A sinda a quenyából alakult ki. Az az elterjedt tünde nyelv, a quenyát már csak Valinorban, illetve a tudományos feljegyzésekben használják, vagy ha nagyon előkelőek akarnak lenni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16261
Hát a Legolas nevet nem egészen a Nicolasról koppintotta Tolkien. Legolas sindául annyit tesz, mint ''éleslátás''.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16259
Szerintem a Legolas nevet a Nico-<br> lasról koppintották!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16258
Na mindegy.Szóval,szerintem <br> Legolas volt a legjobb pasi a film-<br> ben.Ha ne lenne olyan szopós szá-<br> ja!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16257
Egyébként az az ember, aki Legolast játssza, tényleg szép. Én csak képről láttam, de komolyan, arra a pasira nem lehet azt mondani, hogy ''helyes'', vagy ''jóképű'', hanem azt, hogy ''szép''. Aztán az is előfordulhat, hogy vásznon máshoz néz ki, de így elég tündésnek hat.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16256
Viggo Mortensenhez:<br> <br> Eredetileg, amikor felkérték, azt felelte a telefonba, hogy esze ágában sincs lebukni Új-Zélandra másfél évre.<br> Aztán a fia közölte vele, hogy nem normális (mármint Viggo) és azonnal húzzon el a forgatásra...<br> <br> Úgyhogy ifjabb Mortensennek köszönhetjük ezt az Aragornt.<br> <br>
<br> <br> Olórin<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16255
ÉSzAH:<br> <br> hehe a Legolas poén nagyon üt...<br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16254
Szerintem az egész filmben Legolas volt a leg szebb szereplő. nekem az egész film nagyon tetszett, és ezutén biztos, hogy el fogom olvasni a könyvet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16251
A harc nagyon kirchi volt. Pl amikor Legolas beleszúrta egy orkba a nyilát, aztán kilőtte az egy méter távolságnyira lévő orkra. Meg amikor hármat lőtt ki egyszerre. Vagy amikor visszapattant a nyíl az ork fejéről
Az nem volt semmi!<br> Aragorn és Boromir is klasszak voltak, de nekem Legolas jött be nagyon.<br> Hú amikor Galadriel átváltozott, amikor Frodó felajánlotta neki a gyűrűt, vagy amikor Bilbó arca eltorzult, én majdnem szívrohamot kaptam. Ijesztőbb volt, mint a balrog!! Meg a fekete lovasokat kísérő hangok sem voltak semmik.<br> Összességében a film kirchi volt, ahogy a könyv is az, és szerintem tök jó, hogy alig változtattak a szereplők szövegén. Meg a tünde-beszéd is nagyon bejött. Na tsáó!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16250
Látom titeket is lenyűgöztek az Aragorn/Boromir/Legolas hármas harci jelenetei. Engedtessék meg csatlakozni az előttem lelkendezőkhöz. Utoljára a Darth Maul - Obi van Kenobi harc tetszett ennyire. Mondjuk az tény, hogy követni nem lehet a mozdulataikat. Az volt a legdurvább, amikor Legolas felugrik a hátára. Az nagyon ott van szakmailag. Nem tudjátok, nem tart tanfolyamot?<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16249
B. Olórin, tudom, hogy azok Radagas madarai voltak, olvastam, csak nem emlékeztem rá, hogy milyen madarak is voltak. Egyébként nekem az egyik kedvenc részem az, amit idéztél. Legolas annyira laza ott, hogy csak szét ne essen.
<br> Olvastátok a humorban a Helm-szurdoknál vívott csata paródiáját. Valami ilyesmi: <br> Orkok: Mi 10.000-en vagyunk!<br> Legolas: Csak 8791-en!<br>
<br> ÉSzAH<br> (Élő Születésű Arany Hórusz)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16247
megtettem....<br> de azért a Legolast imádóknak: én Őt is kedvelem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16246
Fari: Aragornt éltető topic szerintem jöhet. Annyi új topic jött az utóbbi napokban, hogy azok mellett ennek végre valami értelme is lenne. (Tisztelet a kivételnek
) Nyisd meg nyugodtan.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16245
és ezért is fogom megnézni, de azt be kell vallanunk, hogy még egy ilyen akciódús jelenetekkel tarkított filmet még nem láttam.ezt tudtam követni, amit nem, azt meg minek is próbáljam, pl. Legolas mozdulatait, de volt itt minden, mi szem szájnak ingere, és ők hárman nagyszerű triót alkottak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16244
Csak nekem Mória túl gyors volt - mármint az orkok elleni harc. Nem bírtam követni sem Legolas nyilát (mondjuk azt nem is lehetett), de Aragorn és Boromir kaszabolását sem. Ehhez kell megnézni többször...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16243
de még mennyire, egy ilyen ársastáncot ritkán lát az ember....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16242
És persze nem szabad említés nélkül hagynunk a kardozást/íjazást/bunyót. Mert abban az Aragorn/Boromir/Legolas trió verhetetlen volt...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16240
Ez a bőgés egyébként az egész film alatt elő-előtört belőlem, már a főcímnél is
De hát, ez van, nemhiába vártam ezt a pillanatot már jó ideje...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #16241
meg amilyen tisztelettel emelte fel a kardot, amit Boromir egyszerűen csak ledobott a földra, a szemében az a vallásos tisztelet, amit az ősei emléke iránt érzett, nos ez mind mind benne volt....
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.578 másodperc