Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 3 hónapja #67531 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ja igen és volt világítós alsógatya Frodósban és Legolasosban :D :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67529 Írta: Ithil Iarfeniël
Sötétkék, rá van írva hogy Legolas és éppen egy nyilat lő el a képen. Az Arrabonában a Kaiser's-ben vettem. Van még Frodós (a barátnőm olyat vett), Gandalfos és Lurtzos. 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67526 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlie-zoknit vagy Legsi-zoknit? És milyen és hol vetted és szerintem nem is off!!! :itscool:

Több
22 éve 3 hónapja #67523 Írta: Ithil Iarfeniël
JEEEE!! Vettem Legolasos zoknit!!! :dance: :hello: :bounce: 8) :biggrin2: :itscool: :up:
Bocsi az offért :oops: :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #67404 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát... én sem tudok sokat hozzászólni ehhez a témához, talán el kéne olvasnom a Babót. De mit jelent az, hogy egybeolvad a természettel? Valahogy úgy, mint az entek? :?: :confused2:

Több
22 éve 4 hónapja #67383 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az íráselemzéshez gratula, állati jó lett!

Vic, én rengetegszer gondolkodtam ezen, nem pont ebből az aspektusból, de belefér! Egy biztos! Zotyo érdekes dolgokat ír, kicsit naturalistán, de tetszik! Én nem tudok állást foglalni a témában, nem tudok ahhoz annyit, találgatásokba pedig inkább nem mennék bele... Én nem hinném, hogy a tündék eltűntek volna NY-on, vagy NY-ra menet. Ezt nem veszi be a gyomrom. Beteg tündékről pedig nem olvastam, nem tudom, léteztek-e. Talán a Tüdék-topicban kellene feldobni a dolgot! A kérdés egyébként nagyon jó, kár, hogy nem tudok értelmesen mit szólni a témához... :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #67349 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Témafeldobás
Nos, lehet, hogy ez plágiumnak minősül, ezért előre elnézést kérek. :oops: .. A Rejtett Uradalomban találtam az elfekről egy igencsak érdekes kis írást Zotyotól. Ebből szeretnék most idézni néhány sort:

Léteznek öreg és ráncos képű elfek? Léteznek beteg, nyomorék példányok? Hogyan hal meg egy elf?

Ha belegondolunk, ezek szintén emberi tulajdonságok, emberi kérdések. Senki sem mondta, hogy egy elfnek kötelezően végig kell élnie az ezerkilencszázhét évet, s nyálazdó öregként, tolószékben ülve maga alá kell rondítania aggkorára. Mert idővel talán ez is bekövetkezhet. Csakhogy ezt emberi szemmel nézve látjuk így.
Az elf, ha érzi, hogy valami okból kifolyólag felborult benne az a harmónia, szépség, egyensúly, amely születésétől fogva testi és szellemi lényére jellemző;, talán ösztönösen idegenkedik, borzad magától. Olyan bántó egy elfnek ránéznie egy nem tökéletes fajtársára (akár saját magára), mint rohadt, vagy férges ételt fogyasztani, fonnyadt virágokat látni, stb. Noha nem utálja meg saját magát, csak épp egyértelműen úgy véli, számára véget ért valami, ami az eddigi harmóniát jelentette a természettel. A környezetével.
Öngyilkos nem lesz, az elfektől távol áll az ilyesmi. Nem fog aggok házába vonulni, mert egy ilyen létesítmény (de akár egyetlen beteg és szánalmas elf látványa is) összeegyezhetetlen az elfekre jellemző szépséggel, bájjal és harmóniával. Mintha a hollót akarnánk repülni tanítani a víz alatt. Ilyen nincs.
Akkor mit tesz? Jó kérdés.
Eggyé válik a természettel, amíg még teheti. Senki sem lát egy elfet természetes úton-módon meghalni, mert... mert nincs ilyen. Valahogy elhalványul és átlényegül, egybeolvad azzal, ami számára eddig oly kedves volt - a természettel. Talán eljárja utolsó táncát, elénekli utolsó dalát... Ki tudja. Magányosan, vizsla szemektől távol történik meg ez az átlényegülés.
Tolkiennél az elfek Nyugathonra távoznak, azaz egyszerűen eltűnnek - soha senki nem látja őket, nem hall felőlük.
Ha egy elfet földbe temetnék, ha elégetnék, ha tutajon vízre bocsátanák... az olyan emberi szokás lenne, amely csak ránk jellemző. Mi így búcsúztatjuk a halottainkat. A mi öregjeink a szemünk láttára vénülnek és hülyülnek meg. Az elfek kötelezően mások. Életükben és halálukban egyaránt.

Mit szóltok hozzá, mi a véleményetek erről? :?: :?: :?:

Több
22 éve 4 hónapja #67347 Írta: Vic

Rayan 2002. márc. 03. 11:16 | Válasz erre | #3899

Vic: JÓ HÍREM VAN! Aki így ír, mint Orlando, hmm.. :) Szóval, amint megfigyeltétek, a betűk felső szára roppant magas, de az alsó szárat is néhol igencsak lehúzza: Önérzetes személyiség. Intenzív szellemi életet él, az érzelmi élet emellett némileg háttérbe szorul. Szépen kerekíti a magánhangzókat: precíz, alapos munkát végez, esztétikai érzéke fejlett. (Gondoljunk csak a ruháira ;) ))) Álló íráskép; határozott személyre vall, vagy kiegyensúlyozottságot mutat. A betűk felső szára néhol elhajlik: enyhe bizonytalanságot vagy hanyagságot jelent. És, ha megfigyeltétek, tényleg egybeírja a nevét: ez a füzéres írásmód, különben tipikus. Lobbanékony, impulzív embert mutat, tele szenvedéllyel és akarással. És most jön a lényeg: a füzéres írásmód a FIZIKAI és ÉRZELMI potencia legegyértelműbb jele. Fogalmazzunk úgy, hogy fantasztikus szerető :) )))

Íme, Orli kézírásának elemzése még egyszer... :smokin:

[size=9:28bmde1u]Telumehtar: OFF: írtam mailt.[/size]

Több
22 éve 4 hónapja #67346 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic:igy utolag teljesen igazad van.....Csak amikor az egyiknél Dom köti a cipöjét akkor olyan furi a feje...jo tom én is took olyan fejet vágni....
Ja Vic: OFF [size=9:d4as3b7g]Milyenek lettek a Gozos képek?Hogy tetszenek? [/size]

Több
22 éve 4 hónapja #67345 Írta: Vic
Telumehtar: nem, a Los Angeles-i premieren Orli nem volt részeg. Honnan veszed ezt? :hein: Teljesen normálisan néz ki azokon a képeken, a csíkos ingében. Persze, hogy vannak róla előnytelen képek is, de mindenkiről készülnek hasonlók.
Azonban vannak olyan friss fotók róla, ahol nagyon beesett és sovány az arca, de ezt se kell rögtön a piára fogni. Egyszerűen lefogyott, mert a srác nem eszik rendesen, csak zöldséget. :dead:
Megkeresem Nektek Rayan Orli-íráselemzését a régi fórumon, ha megtalálom, beillesztem ide újra... :wink:
De én is nagyon kérlek Benneteket, ne szakadjunk el Legolastól és Orlandotól ezen a topicon, ha valaki OFF-olni vagy CHAT-elni akar, szaladjon addig át a Beszélgetős topicba. Én is azt teszem, ha dumcsizni akarok. (A szülinapok ünneplése és a netezési idő megbeszélése nem tartozik a témába.... :? De ezt szerintem Ti is tudjátok. )

Több
22 éve 4 hónapja #67340 Írta: Telumehtar
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_premla1.html
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_premla2.html
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_premla3.html
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_premla4.html
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_premla5.html

Ezeket tuti hogy láttátok már de olyan furcsák....nem ezek a részeges képek???

Orlando:Nem vagyok Alumethar gondolom nem annak akartad irni de akkor is....

Több
22 éve 4 hónapja #67333 Írta: Telumehtar
Orlando:A mit tisztelt forumozonk ainawethien készitette azt az oldalt...
Tehát ismerjük...

Egyébként az aláirás megfejtés nekem is kimaradt ugyhogy plíz még 1X....

Több
22 éve 4 hónapja #67330 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A magyaor Orlando Bloom oldalt ismeritek?Sajnos nem tudom fejből a címét.Szerintem érdemes megnézni.Sok kép van rajta.

Több
22 éve 4 hónapja #67326 Írta: Telumehtar
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_sign2.html

Itt van 1 tömérdek aláirás Orlitól.....

Több
22 éve 4 hónapja #67323 Írta: Telumehtar
Agustíne:Én már 8X jejejeje....na jó nem OFFolok mert Észi az elöbb irt...
Na szóval én sem birném ki net nélkül....Mert én Orlival ellentétben Netmániás vagyok...függö....
Orlit viszont csodállom ezért....

Több
22 éve 4 hónapja #67280 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát asszem én sem bírnám ki!!! Lehet, hogy le vagyok maradva, de majd ha megjelenik videón, akkor gondolhatjátok, hogy nem 3x fogom megnézni... Igaz nekem nem is az a lényeg, hogy hányszor, hanem az, hogy MIT! :eek2: :D Telumehtar! Te hányszor láttad moziban? Nincs vm. újdonság v. tm Legsiről/Orliról? :| :? :closed:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #67258 Írta: Telumehtar
Augustine:Csak 3X-ra???Le vagy maradva...Jah...közbe rájöttem a Lijes topicban hogy Orli milyen jól zárkózik el a pletyiktől (jójójó tom hogy az André-s pletyik stb.,de én nem is ezekere gondoltam) azért mert nem néz TV-t nem vesz plety ujságokat és nem hallgat rádiót....
Woww...én 1 napig sem birnám ki.....

Ja és a legfontosabb:NETFÓB!!!!!
Apám....net nélkül élni???? 8O

Több
22 éve 4 hónapja #67255 Írta: Orlando
Augustine:háromszor láttad?Én négyszer! :D

Több
22 éve 4 hónapja #67236 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na, mit csináltam tegnap 3-tól 5-ig???!!! :evil2: :itscool: Hát pesze, hogy GYU-t néztem meg 3x-ra!!! :dance: :bounce: 8O Olyan gyönyörű volt! És persze a hülye fejemmel pont akkor kellett kimennem a mosdóba, amikor Legolas megérkezett Völgyzugolyba!!! :mad2: :rmad2: :crazy: :embarassed: Pedig az a rész a kedvencem! :wink: Én lemaradtam egyébként Orly íráselemzéséről, úgyhogy leírná még 1x vk. ? :oops: (Köszi!) Na, most megyek pakolni, mert holnap indulok Svájcba! Aztán jók legyetek! Ja, Vic nem adnád kölcsön az útra nekem Legolast, hogy ne unatkozzak? 8) :) :mrgreen:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #67235 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
(A linkedről az utolsó teccik: a kis elesdé! - legalábbis én annak nézem!)
8)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #67232 Írta: Ryana
Hajajj!
:smokin:
Megvan otthon az összes kép! (Na, jó, egy pár kivételével.)
A sálasak nagyon édesek!
:D
De most sajnos mennem kell.
Üdv mindenkinek, ímélben megtalál!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #67230 Írta: Telumehtar
Arról az oldalról... :D 8O 8O 8O Wowww....:
rzserv2.fhnon.de/~lg008550/gallery_orli1.html

Több
22 éve 4 hónapja #67227 Írta: Ryana
Mindenkinek meleg szívvel ajánlom a www.orlandobloom.de oldalt, mert (igaz, hogy német) könnyen meg lehet rajta mindent találni, és nagyon sok kép van a "Gallery"-ben! :dance: :bounce:
És ha ez nem elég, ha belépsz (alul, enter), az oldal alján találsz egy halom linket további Orlis oldalakra!
(További) :hello: :evil3: :smokin: :D

Több
22 éve 4 hónapja #67226 Írta: Telumehtar
Vic,Esgalfanawen:Képek elküldve a freemailes cimekre...bocs az OFFért.

Celebdringwen:A www.freewebz.com/orliandella/pic/ob160.jpg nekem csak mégegyszer a hozzászólásaink jönnek be.... 8O Apám...[/url]

Több
22 éve 4 hónapja #67223 Írta: Orlando
beyött az egyik!

Több
22 éve 4 hónapja #67221 Írta: Ryana
Az orkölős se rossz, csak kár, hogy Gimli van a középpontban.
:quasi: (Ezt most csak kipróbáltam.)

Több
22 éve 4 hónapja #67219 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Celebdringwen:ne aggódj,nálam bejön,és nagyon jók a képek,Vic erre csak egy mondat:a szokásos minőségi teljesítmény,csak így tovább,köszönjük :wink:

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #67218 Írta: Ryana
Hát igen, én is meglepődtem!
A másik jó, de ki a csaj középen?

Több
22 éve 4 hónapja #67217 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nahát! Ilyet sem láttam még! A második link (ami egyébként jó kép) nem jön be, viszont újra megnyitja a fórumot! 8O 8O Klón :?

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #67215 Írta: Vic
Találtam én is egy új Legolas képet, itt Gimlivel orkot öldököl éppen:

www.spaceports.com/~albion/Gimli ... %20orc.jpg

A fotó nem a legjobb minőségű, de legalább nagy... 8) :bounce:

Ha nem jön be, próbálkozzatok itt:
www.spaceports.com/~albion/gimli.html
Erről a honlapról szedtem le, a Gimlis képek között megtaláljátok, nem lehet eltéveszteni... 8)
De persze a gépre mentéssel is meg lehet nézni.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.885 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére