- Köszönetek: 1
Legolas (Orlando Bloom)
- Morgana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
nine.paul-bettany.net/nine930.jpg
Ezt pedig már múltkor mutattam Nektek, de most három kép is Legolasról, ugyanabból a jelenetből:
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las230.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las236.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las237.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/m ... aser08.jpg
- ezen a képen, illetve ezen:
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F14%2Ejpg
lehet látni, hogy Gandalf vágtat elől, utána Aragorn, és utána Legolas, aki mögött ott ül Gimli. Legalábbis én úgy láttam. Gandalf a kezében tartja a kardját, tehát kizárásos alapon az első lovas ő.
Legolas lovának pedig kantárja sötét színű, nem fehér:
www.dazzled.com/obfiles/pictures/ttt/ttt44.jpg
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... r/ttt1.jpg
Ezen a két képen is látszik, hogy Gimli ott ül mögötte....
Egy kis OFF még: LOVAK: Keselyüstök így néz ki:
www.quintessentialwebsites.com/l ... ax2_tn.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... ing_tn.jpg
Sőt, Arwen lova Kürtvár ostrománál is fehér: (hivatalos nevén az ilyen pacit szürkének mondják ):
www.quintessentialwebsites.com/l ... s_deep.jpg - lsd. itt vagy itt:
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg
Sőt, Éomeré is... :
Éomer a lovon - klikk
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Gandalf írta: Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?
Úgy emléxem mintha annakidején Eomer 3 lovat ajánlott volna fel nekik, mikor először találkoztak a pusztán.
Akkor asszem Gimli megprószálkozott az egyik lóval de aztán mégis Legolas mellett döntött.
Vagy rosszul emléxek és kapásból nem ült fel a lóra hanem csak a tünde mögé?
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Vic
- Nem elérhető
Kezdjük rögtön a napot egy kis rekeszizom-tornával : members.lycos.co.uk/greenleafgre ... nzmag.html - A fülbevalója sem semmi, tessék megnézni az alsó képen is!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Legolas csilagjegyében asszem még nem nyilatkoztam... nos szerintem igenis tűz-jegyű a krampusz. Azon belül is Nyilas. (Most nem azért mert én is Nyilas vagyok ) Illik rá minden: bátor, önálló, gyakorlati munkákra nem kifejezetten alkalmas (de hát melyik tünde alkalmas arra), és szerintem igen, makacs is, lásd fene a tündék vastag nyakába című aragorni goldköpést.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Igen, a szörfözés elég bizarr ötlet, én egy kissé popcorn-szagúnak érzem, de hát már az első filmben is meg kellett hozni kompromisszumokat, hogy a laikusok is végig tudják ülni... Mindezek ellenére valóban nem néz ki annyira gáznak, mint amilyennek hangzik. De egyébként itt is esőben harcol, nem? Akkor mi maradt ki?
A haja, persze, még mindíg tökéletes... Apropó, haj! Ahogy Grímát elnézem, ő hajápolatlanságban még Aragornt is lepipálja!
Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?
- Fereste
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Well, én viszont jobbra számítottam...Rayan írta: A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz Kifejezetten jónak tűnik.
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez nagyon jó!Penngaladiel írta: De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul
Vic: Mi lenne velünk nélküled?
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Rayan
- Nem elérhető
Bocsesz, semmi érdemleges hozzászólásom nincs, de Vic, mindezekért egy nagy puszi!
És hódica: az animációk istenek!
A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz Kifejezetten jónak tűnik.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
www.dazzled.com/theobfiles/pictures/ttt1.html
Itt a szörfözös kép pl.:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... ailer8.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nemtom, ki hogy van vele, de ez a szörfözés kissé... izé
- Vic
- Nem elérhető
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... tslide.gif
Ha nem jön be - mert elképzelhető - akkor az Orlando Bloom Files honlapjáról le tudjátok szedni:
Klikk ide:
www.dazzled.com/theobfiles/
Utána a honlap jobb felső sarkában klikkeljetek az animated Gif linkre és kész.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Pénteken este 8-kor a Duna TV ismét leadja az 1970-ben készült Ned Kelly filmet, Mick Jagger főszereplésével. Nem egy nagy durranás, és túl sokat danolásznak benne , de egyszer talán érdemes megnézni a történet kedvéért. Ajánlott film hozzá: Yahoo Serious - Reckoning Kelly (a magyar címére már nem emlékszem )
- Vic
- Nem elérhető
az Orlando Bloom Multimedia Legolas honlap-melléklete:
orlandomultimedia.net/legolas/le ... nleaf.html
Ezt a képet onnan szedtem le:
orlandomultimedia.net/legolas/legolas220.jpg - Legolas/Gandalf
Jas külön kigyűjtötte a Decipher kártyákat, amelyeken Legolas is rajta van. De az új Elf Lordos pakli képei még nincsenek benne a gyűjteményben.
- Vic
- Nem elérhető
Itt a J-17 nevű magaziból találhattok Orli cikket és képet:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html
- Vic
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/movies/l/lotrtt.php
vagy innen is lehet próbálkozni:
homepage.mac.com/charliechicken/ ... Ttease.mov
A kép nagyon szép és színes, úgyhogy feltétlenül essetek neki, ha tudtok!
A TTT új plakátja pedig itt megnézhető:
www.lordoftherings.net/film/excl ... tures.html
/ON
- Vic
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- hódica
- Nem elérhető
Ezeket láttátok már?(Legsie nagyon cukor ) www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/lotr.html
www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/alotr.html (ezek még mozognak is az utolsó előtti a legjobb, mikor Gimli leesik Legolas lováról )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Esgalfanawen írta: Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif
A jobb klikk is működik
Az utolsó viszont nem jön be, illetve üres
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
Nem is zöld a haja!Rayan írta: Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )
Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif
OFF: Rayan: Honnan szeded ezeket az emotikonokat?
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nos a nővérem a nagyon melegben egyszer csak elkiáltja magát:
,,Olyan meleg van hogy még Legolas is full barnára lesül!" 8O
(A nővérem nem szereti Legolast és csak sápadt csávónak hivja mert Legolasnak elég halvány a böre...)
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Rayan
- Nem elérhető
www.dgma.com/graphics/cards/0015 ... anduil.jpg
Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Mindenkinek ezer hálám a képekért! Köszi!
Celi: Nagyon-nagyon gratula!!! És a képek is királyak!
Viiiiiiic!!!! Behalás!
A legelső kép...hát az nagyon ott van!
*Megeszem, megzabálom, rántottát sütök belőle*
Itten a teljes kép, aki még nem látta volna
Az öltöztetős babák...ezekre már nem is mondok semmit
(Asztrológia szempontjából egyértelműen bak jegyű Legolas, akárcsak Orli->szerintem is.)
(És Orlandót nem vihetném magammal, mert mindenki rá ácsingózik , Legolas meg foglalt 10 pasi meg nem kell egy nőre, úgyhogy asszem beérném a nagy Ő-vel is )
Mindenesetre a véleményem továbbra is ez
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Tíz pasi? Kettő kapásból: Wincott, Jarlaxle.
Hmmm, ki is akadnának egymásra igen hamar. Ja, és Jarl megidézne egy mágikus kaput és egy-kettőre otthon lennénk, így veszett ötlet...
A képek durvák. Nagyon durvák. Kezd nekem is sok lenni. Remélhetőleg Orlandonak nem éppen most mutogatják meg a honlapokat...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."