Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #65704 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudom, tudom, elcsépelt, ráadásul off téma is, de én még mindig kiakadik azon, hogy 'mi fenét keres Arwen a Helm-szurdokban' :?: :!: :?: :!: :?: :!:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65685 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Most pedig egy hatalmas Orli kép (éppen dedikál a lelkem)

nine.paul-bettany.net/nine930.jpg

Ezt pedig már múltkor mutattam Nektek, de most három kép is Legolasról, ugyanabból a jelenetből:

members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las230.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las236.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las237.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65683 Írta: Vic
Én még mindig nem tudom, hogy hol láttátok Gimlit külön pacin ülni?
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/m ... aser08.jpg
- ezen a képen, illetve ezen:
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F14%2Ejpg
lehet látni, hogy Gandalf vágtat elől, utána Aragorn, és utána Legolas, aki mögött ott ül Gimli. Legalábbis én úgy láttam. 8) Gandalf a kezében tartja a kardját, tehát kizárásos alapon az első lovas ő.
Legolas lovának pedig kantárja sötét színű, nem fehér:
www.dazzled.com/obfiles/pictures/ttt/ttt44.jpg
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... r/ttt1.jpg
Ezen a két képen is látszik, hogy Gimli ott ül mögötte....

Egy kis OFF még: LOVAK: Keselyüstök így néz ki:
www.quintessentialwebsites.com/l ... ax2_tn.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... ing_tn.jpg

Sőt, Arwen lova Kürtvár ostrománál is fehér: (hivatalos nevén az ilyen pacit szürkének mondják :wink: ):
www.quintessentialwebsites.com/l ... s_deep.jpg - lsd. itt vagy itt:
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg

Sőt, Éomeré is... :D :
Éomer a lovon - klikk

Több
22 éve 4 hónapja #65679 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Gandalf írta: Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?

Úgy emléxem mintha annakidején Eomer 3 lovat ajánlott volna fel nekik, mikor először találkoztak a pusztán.
Akkor asszem Gimli megprószálkozott az egyik lóval de aztán mégis Legolas mellett döntött.
Vagy rosszul emléxek és kapásból nem ült fel a lóra hanem csak a tünde mögé?

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 4 hónapja #65675 Írta: Vic
Szasztok, szép jó reggelt mindenkinek!
Kezdjük rögtön a napot egy kis rekeszizom-tornával :wink: : members.lycos.co.uk/greenleafgre ... nzmag.html - :D :D :D A fülbevalója sem semmi, tessék megnézni az alsó képen is! :D

Több
22 éve 4 hónapja #65669 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez a szörfözéses dolog, ez nagyon tuti... remélem azért a rohaniak nem fognak kánkánt járni... Vic, hová lennénk nélküled! :wink:

Legolas csilagjegyében asszem még nem nyilatkoztam... nos szerintem igenis tűz-jegyű a krampusz. Azon belül is Nyilas. (Most nem azért mert én is Nyilas vagyok :) ) Illik rá minden: bátor, önálló, gyakorlati munkákra nem kifejezetten alkalmas (de hát melyik tünde alkalmas arra), és szerintem igen, makacs is, lásd fene a tündék vastag nyakába című aragorni goldköpést.

Több
22 éve 4 hónapja #65623 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, én is megmnéztem a trailert, így végre véleményt mondhatok a Legolas-os jelenetekről...

Igen, a szörfözés elég bizarr ötlet, én egy kissé popcorn-szagúnak érzem, de hát már az első filmben is meg kellett hozni kompromisszumokat, hogy a laikusok is végig tudják ülni... Mindezek ellenére valóban nem néz ki annyira gáznak, mint amilyennek hangzik. De egyébként itt is esőben harcol, nem? Akkor mi maradt ki?
A haja, persze, még mindíg tökéletes... :lol: Apropó, haj! Ahogy Grímát elnézem, ő hajápolatlanságban még Aragornt is lepipálja! :D
Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?

Több
22 éve 4 hónapja #65583 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
most őszintén, én öööm, szal először észre se vettem ezt a jelenetet, csak hogy így Vic berakta lettem rá figyelmes :roll: szentem nem gáz, nekem semmi bajom vele :D (bár őszintén én a Legolasázikazesőben részt kerestem, de -amint már Vic írta- legnaobb dájdalmamra ki lett vágva :cry: )

Több
22 éve 4 hónapja #65582 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz 8) Kifejezetten jónak tűnik.

Well, én viszont jobbra számítottam... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #65578 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta: De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul 8)

Ez nagyon jó! :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Vic: Mi lenne velünk nélküled? :roll: :wink:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65572 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie: a film címe Kerge Kelly, de aki teheti, inkább ne nézze meg. :lol: 8O ;)

Bocsesz, semmi érdemleges hozzászólásom nincs, de Vic, mindezekért egy nagy puszi! :D :wink:
És hódica: az animációk istenek! :mrgreen:

A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz 8) Kifejezetten jónak tűnik.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65557 Írta: Penngaladiel
Vic, végülis erről az oldalról is meg lehet közelíteni a dolgot. De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65556 Írta: Vic
Penngaladiel: igen, szerintem is furcsa egy pajzsot ilyesmire használni :lol: , de attól még a dolog működik... :wink: Gondolj arra, hogy Legolas villámsebességgel le akar startolni segíteni a többieknek és ez tűnik a legegyszerűbbnek. Szörf Középföldén! Behalok. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65554 Írta: Vic
A trailer képeit normális, de kicsi minőségben ugyenerről a honlapról le lehet szedni:
www.dazzled.com/theobfiles/pictures/ttt1.html

Itt a szörfözös kép pl.:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... ailer8.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #65552 Írta: Penngaladiel
8O 8O 8O
Nemtom, ki hogy van vele, de ez a szörfözés kissé... izé :?

Több
22 éve 4 hónapja #65550 Írta: Vic
A trailerben lehet látni egy új jelenetet, amikor Legolas "leszörfözik" a lépcsőkről egy pajzson. Erről lehet látni egy animációt, tehát egy rövidített részt. Íme:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... tslide.gif

Ha nem jön be - mert elképzelhető - akkor az Orlando Bloom Files honlapjáról le tudjátok szedni:
Klikk ide:
www.dazzled.com/theobfiles/
Utána a honlap jobb felső sarkában klikkeljetek az animated Gif linkre és kész. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65522 Írta: Penngaladiel
Kicsit OFF:

Pénteken este 8-kor a Duna TV ismét leadja az 1970-ben készült Ned Kelly filmet, Mick Jagger főszereplésével. Nem egy nagy durranás, és túl sokat danolásznak benne :P , de egyszer talán érdemes megnézni a történet kedvéért. Ajánlott film hozzá: Yahoo Serious - Reckoning Kelly (a magyar címére már nem emlékszem :? ) :D

Több
22 éve 4 hónapja #65516 Írta: Vic
Ezt pedig feltétlenül nézzétek meg:

az Orlando Bloom Multimedia Legolas honlap-melléklete:

orlandomultimedia.net/legolas/le ... nleaf.html

Ezt a képet onnan szedtem le:
orlandomultimedia.net/legolas/legolas220.jpg - Legolas/Gandalf

Jas külön kigyűjtötte a Decipher kártyákat, amelyeken Legolas is rajta van. De az új Elf Lordos pakli képei még nincsenek benne a gyűjteményben.

Több
22 éve 4 hónapja #65514 Írta: Vic
Lementettem az új trailert, néhány apró kocka van, ami új a régihez képest, de a minősége tényleg nagyon jó az eddigiekhez viszonyítva. 6 mega összességében és Quick Time kell hozzá. Sajnos Legolas a szakadó esőben, Helm-szurdokban ki lett belőle nyesve... :evil:

Itt a J-17 nevű magaziból találhattok Orli cikket és képet:

orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html

Több
22 éve 4 hónapja #65508 Írta: Vic
OFF TOPIC: le lehet tölteni egy új TTT trailert!

www.comingsoon.net/movies/l/lotrtt.php

vagy innen is lehet próbálkozni:

homepage.mac.com/charliechicken/ ... Ttease.mov

A kép nagyon szép és színes, úgyhogy feltétlenül essetek neki, ha tudtok!

A TTT új plakátja pedig itt megnézhető:
www.lordoftherings.net/film/excl ... tures.html

/ON

Több
22 éve 4 hónapja #65507 Írta: Vic
Na jó, a melegtől én is meghibbantam... :oops: De ezeknek egyszerűen nem lehet ellenállni... Fiúk/lányok, ezt a három animációt beraktam ide, többet ne pakoljunk be, mert lassítani fogja a fórumot és Svindler az orrunkra fog koppintani...
hódica: nagyon-nagyon köszike a linket :wink: 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65461 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezek iszonyú cukrok!!!!! :D :D :D Nekem Orly tetszik a legjobban, meg Arwen és Aragorn! :oops: :D :) :P

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #65433 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Annyira jó képeket találtok!!Olyan, mintha a humor topicban lennék--->halálra röhögöm magam :D :D (Orli mint Superman :mrgreen: )

Ezeket láttátok már?(Legsie nagyon cukor :wink: ) :arrow: www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/lotr.html
www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/alotr.html (ezek még mozognak is :P az utolsó előtti a legjobb, mikor Gimli leesik Legolas lováról :P )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hónapja #65373 Írta: Penngaladiel

Esgalfanawen írta: Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif

A jobb klikk is működik :wink:

Az utolsó viszont nem jön be, illetve üres :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #65368 Írta: Esgalfanawen

Rayan írta: Hát nem gyönyörű?

(Zöld hajjal különösen )

Nem is zöld a haja! :( 8) :roll:

Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif

OFF: Rayan: Honnan szeded ezeket az emotikonokat?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65334 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sokan mondják hogy a nagyon sok meleg megárt az embernek....

Nos a nővérem a nagyon melegben egyszer csak elkiáltja magát:
,,Olyan meleg van hogy még Legolas is full barnára lesül!" 8O :? :lol:

(A nővérem nem szereti Legolast és csak sápadt csávónak hivja mert Legolasnak elég halvány a böre...)

Több
22 éve 4 hónapja #65331 Írta: Esgalfanawen
OFF: Tipp mindenkinek, aki a melegtől nem tud aludni: Lefekvés előtt zuhanyozz le annyira hideg vizzel, amilyen hideget csak el tudsz viselni. FONTOS: Ne azonnal jeges vizzel kezd! Fokozatosan engedj a langyos vizhez hideget, hogy a szervezeted is megszokja! (Különben hirtelen szívgörcsöt is kaphatsz, ami életveszélyes!) Zuhanyozás után egy törülközővel itasd fel a testedről a vizet: ne dörzsöld, és nem kell csontszárazra törülközni. Hálóruhának olyat válassz, ami nem műszálas és nem tethez simuló. OFF vége.

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65327 Írta: Rayan
És ezt láttátok már? Egy (szerintem) vadiúj Decipher!

www.dgma.com/graphics/cards/0015 ... anduil.jpg

Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65318 Írta: Rayan
Lányok!
Mindenkinek ezer hálám a képekért! Köszi!

Celi: Nagyon-nagyon gratula!!! :D :wink: És a képek is királyak! :D

Viiiiiiic!!!! Behalás!
A legelső kép...hát az nagyon ott van!
*Megeszem, megzabálom, rántottát sütök belőle*
Itten a teljes kép, aki még nem látta volna :)
Az öltöztetős babák...ezekre már nem is mondok semmit 8)

(Asztrológia szempontjából egyértelműen bak jegyű Legolas, akárcsak Orli->szerintem is.)
(És Orlandót nem vihetném magammal, mert mindenki rá ácsingózik :lol: , Legolas meg foglalt 8) 10 pasi meg nem kell egy nőre, úgyhogy asszem beérném a nagy Ő-vel is ;) )

Mindenesetre a véleményem továbbra is ez
Melléklet:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65316 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Diplomához gartula. Én éppen most teszem le a gólya évemet... :D

Tíz pasi? Kettő kapásból: Wincott, Jarlaxle.
Hmmm, ki is akadnának egymásra igen hamar. Ja, és Jarl megidézne egy mágikus kaput és egy-kettőre otthon lennénk, így veszett ötlet... :x

A képek durvák. Nagyon durvák. Kezd nekem is sok lenni. Remélhetőleg Orlandonak nem éppen most mutogatják meg a honlapokat...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.651 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére