Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 5 hónapja #64037 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát akkor ennyi mérgelődés után csapjunk a lovak közé... 8) :wink:
Az OB Multimedián frissítették a Fellowship Diary-t. amit eddig Penngaladiel volt olyan jó, és gyönyörű formában lefordított nekünk. Pennie, megkérhetnélek esetleg, hogyha van egy kis időd, nézd meg a frissítést, hogy mi az újdonság? 8) :D
orlandomultimedia.net/diary/fell ... ry800.html

Felkerült egy Orli-Liv interjú is ugyanide, ez a LOTR Fan Club Official Movie Magazine áprilisi-májusi számából való:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html

Itt lehet találni egy igencsak érdekes asztalképet: 8O
www.boomspeed.com/skyy/withyou.jpg

Ez pedig a Newsweek-es kép, amit Celebdringwen volt olyan jó, és belinkelt nekünk :wink: 8) - de ezúttal itt a cikk is mellette:
orlando.330.ca/pics/newsweek01.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64024 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Sziasztok!
Három napig voltam én is távol (MTT megalakuló ülés, ha lenne, aki még nem tudná :wink: ) és ez a három nap elég volt arra, hogy itt ismételten "elszabaduljon a pokol".

Nos, én drasztikus még igazán nem voltam, de most az leszek - sorry, de látom, hogy máshogy nem fog menni:
Moderátori jogomnál fogva ezentúl minden olyan bejegyzést, amely Orlando Bloom vagy Legolas szexuális beállítottságával kapcsolatban ezen topic keretein belül felmerül, azonnal, minden magyarázat és előzetes könyörgés nélkül TÖRÖLNI FOGOM. Ennyi. Nincs homoszexuális téma, nincs szex Andréval, szex Orli kutyájával, szex a szomszéd nénivel vagy az angol focicsapattal vagy bárkivel kapcsolatos hozzászólás. Itt nincs. Aki buzizni akar, tegye meg, hogy átfárad két ajtóval arrébb a Beszélgetős topicba, és buzizzon ott. De ott is csak kulturált ember módjára, mert törölni ott is lehet...

Remélem, hogy világos voltam. Remélem, hogy kemény voltam. Remélem, hogy megértettétek, miért.
Nem hiszem, hogy ez olyan téma, amit pont egy Orlando Bloomot istenítő topicban kellene megtárgyalni. Én tisztelem és megbecsülöm Őt és ez a minimum, amit megtehetek Érte.
Erről ennyit.

Most elmegyek kajálni, aztán visszajövök és keresek néhány új infót és néhány képet Nektek. Gondolkodom valami új témán is, amit megrághatunk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64005 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Még nagyon rég volt itt 1 téma, amihez most szeretnék hozzászólni, igaz kicsit késve, remélem még lehet, vagyis 1. találkozásom Orlandoval és Legolasszal:

Én igazán a filmben láttam és csodáltam meg, de igazán nektek köszönhetően szerettem meg, akkor ugyan még nem írtam be ide, csak olvagattam a fórumot, és nagyon tetszettek az írásaitok, így elhatároztam hogy figyelni fogok a tündére, figyeltem is, talán kicsit jobban mint kellett volna :D , és akkor megkedveltem őt. Sztem a szerepe a GyU filmben nagyon háűlás, mert sokan (pl: én) nagyon szeretik a tündéket.
Na ennyi, remélem normálisan össze tudtam szedni a gondolataimat és érthető voltam :) .

Legolas: 1szerűen a könyvben találkoztam vele és szerettem meg :) .
Jobban nem tudom kifejezni :wink: .

Üdv: Thaurwathiwen

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 5 hónapja #63991 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na kérem, ezt most tessék gyorsan befejezni!
Ezerszer megtárgyaltuk ezt a "buzi-nem buzi" témát. Ha valakit nagyon érdekel, kérem vegye a fáradtságot és lapozzon vissza, ne kezdjük már ezt az undorító témát előről.
Az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket törölni fogom. Engedelmetekkel.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #63984 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A következő rajzot Sesy "Lothlorien" oldaláról szedtem össze :) ( www.extra.hu/lothlorien )

Egy nagyon szép Legolas-Gimli manga
Remélem, még nem láttátok :mrgreen:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #63908 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.totalwaste.net/orlando/magaz ... wsweek.jpg ajaj! :oops:

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #63881 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hagyjuk a témát, please!!!

Ellenben borzasztóan kíváncsi lennék erre a filmre, főleg, ha valóban pozitív kritikákat kapott :D

Egyelőre semmi új info v. kép Orliról, és kitárgyalandó kérdés sem jut eszembe :roll: (Szeged isteni, de azért fárasztó volt :) ),
ellenben:
Kössétek fel az alsószoknyát, mert bár nem idevágó, de asszem visszavonom a Haldírról kialakított rossz véleményem, ugyanis ezen a spanyol oldalon van egy olyan kép Craig Parkerről, hogy kb. 5 percig nem kaptam levegőt 8O 8O 8O
Craig Parker alias Haldír

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #63726 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando/André cikk ITT--> giraf.elte.hu/~orlando-bloom/orlandoandre.htm

Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #63680 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt ugye tudtátok hogy a juniusi Girl!-ben van 1 Orlis poszter?? 8)

Több
22 éve 5 hónapja #63669 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Celebdringwen: :D :D :D :D :D :D :D

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #63662 Írta: Celebdringwen
Vigyázat a hasatokat fogjátok fogni a röhögéstől!
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1526

a többi megtaláláható itt: www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... a%20y%20TV

/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #63660 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Szia Legori!
Végl is nem mondtam, hogy nem választana jó csajt, mert ahogy az interjúiból is kivesszük, jó ízlése lehet, de amilyen nagy nőcsábász.. :)
Gekko! Mi voltunk az elsők, akik rohanak az újságárushoz, amikor megtudtuk, hogy benne van Orli, és Lij! (Vic már be is írta az interjút ide.)
:) Egyébként köszi!
Legori! Mi a véleményed A Gyűrűk Uráról, és Orliról? (Azon kívül hogy jó pasi. :wink: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #63563 Írta: Legori
Legori válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Én egészen új vagyok itt! De annyit mondhatok, hogy imádom Orlit!!!
Nagyon jó fej pasi és, ami a lényeg, hogy irtó jól néz ki :lol: De erre gondolom már ti régen rájöttetek! Amikor elősször láttam a film bemutatóját, nég semmit sem tudtam a filmről, de azt már megállapítottam, hogy van benne egy jó pasi

Több
22 éve 5 hónapja #63522 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ja: a gerincét, a bordáit, a koponyáját...
Saját bevallása szerint őt sokkal jobban vonzza a Föld gravitációja :P
Ezért mondtam (többek között), hogy jó fej lehet

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.

Több
22 éve 5 hónapja #63521 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én sem félek attól, hogy Orli vmi link csajjal jön össze, mert az interjúi alapján tök jó fej lehet.
Amúgy a mostani (júniusi) IM-ben is benne van.
Leírja, például, hogy hány csontját törte el ( több soron keresztül! :lol: )

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.

Több
22 éve 5 hónapja #63437 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
@#°^! Nekem nem jönnek be Vic képei :evil: Hol találtad őket? Most a dazzled honlapon próbálom megkeresni.

Több
22 éve 5 hónapja #63436 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
sziasztok!

Irtó jó lenne, ha Orli v.kivel összejönne.Szerintem nem kellene attól félni, hogy "hollywoodi példára" szétmennének, mert Orli nem lakik L.A-ben, és nem hiszem, hogy valamilyen kis macával jönne össze.Ha v.kivel összejön, akkor őt igazán szeretheti.Az előző barátnőjét is nagyon szerette(én ezt veszem ki az interjúiból :roll: ).Remélem értelmes lett. :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #63382 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hoztam nektek valamit! Remélem tetszik!
www.ew.com/ew/article/commentary ... wo,00.html

Több
22 éve 5 hónapja #63373 Írta: Undómiel
Az attól függ! Én nem tudom a sztori lényegét! Ha az jó, én aztán megyek! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #63371 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, szerintem sem ártana lenyugodnia...
Más: ki akarja megnézni a Deed Poll-t? ;) ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #63370 Írta: Undómiel
Olyan egyéb műfajra! Tudjátok ti, mire gondoltam! :wink: Akinek nem esett le elsőre (titeket ismerve ilyen nincs :wink: ), az gondoljon valami nagyon gonoszra!!! :twisted:

Több
22 éve 5 hónapja #63367 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Milyen egyéb műfajra gondolsz Undómiel? :lol: :oops: :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #63364 Írta: Undómiel
Augustine, én teljesen megértelek! Amit írtál, ahhoz még annyit tennék hozzá, hogy lehet, hogy a Kicsikének jobb lenne, ha nem egy hollywoodi nőcivel jönne össze! Mert akárki akármit mond, az amerikai színésznők zöme nem a játékának, hanem az egyéb műfajban tanusított tehetségének köszönheti, hogy ott van, ahol...

Több
22 éve 5 hónapja #63346 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Állatiak a képek!!! :oops: :oops: :D :D :D
Morgana! Lehet, hogy igazad van abban, hogy "lehűtené azt a háborgó, romantikus, kicsi lelkét", viszont ha "Hollywood nem a tartós kapcsolatairól híres", akkor inkább ne! :? :) Nem azt mondom, hogy féltékeny lennék, meg ilyenek, mert az előző beszólásomat is csak viccnek szántam (úgy látszik nem jjött be :wink: ). Egyébként összejöhet nyugodtan valakivel, (mondjuk velem :D -nyugi, ez is csakk vicc volt), csak akkor az a kapcsolata legalább legyen tartós! Na, mindegy.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #63344 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a köszönőbeszédet?
Sajna, nem láttam az átadást :( :(

Vic, Celebdringwen nagyon jók a képek, gazdagodott a képtáram :D :D .

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 5 hónapja #63318 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
jaj!!!! a movie awards -on , amit küldött Olri ( a felvételen) olyan őszintén beszél , amikor azt mondja, hogy nagy élmény volt a forgatás, meghogy megváltoztatta az életét!!!!!
olyan őszinték a szemei , olyan kis édi , de egy kicsit zavarban volt szerintem!!!
Bocs, ha tök másról beszéltetek, de rég vótam itt , és meg kellet osztanom az élményt!!! :D :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #63305 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ha majd elég hosszú lesz a hajam, befonom úgy, mint ahogy a filmben volt.... Morgana ötlete nem is olyan rosszzz.... Csak egyszer jelenne meg magyarhon utcáin... :twisted: :twisted: :twisted:

Több
22 éve 5 hónapja #63256 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
8O 8O 8O *Ithil csak ül kiguvadt szemekkel, már amennyire az álmosságtól ki tudja guvasztani* 8) inkabb így nézek ki, csak mosolygok :arrow: :x

Több
22 éve 5 hónapja #63253 Írta: Celebdringwen
Na és még mindig van tovább is:
www.totalwaste.net/orlando/magaz ... zine20.jpg
www.totalwaste.net/orlando/magaz ... zine23.jpg :oops: :oops: :oops: :oops:
www.totalwaste.net/orlando/awards/bafta19.jpg Ez aztán a spontán pillanat!!! :lol:
www.totalwaste.net/orlando/awards/bafta18.jpg És hát igen... :lol:

/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #63249 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tök jóó! Az első olyan mintha a föld felett lebegne! 8)
Celebdringwen: Csak nem jelenhet meg kócos hajjal egy troll előtt!! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.061 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére