Legolas (Orlando Bloom)
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Megnéztem tegnap az MTV Movie Awards-ot, és messze ez volt az utóbbi évek legjobb MTV díjkiosztója! Amit ez a Jack Black művelt, hát...sírtam a röhögéstől :_)
1. Leutánozta Pókembert->olyan sörhasa van, hogy az nemigaz
2. Kiparodizálta Elrond tanácsát-> Na itt már tényleg a földön fetrengtem (Aki még nem nézte meg, nem akarom lelőni a poént, de annál a bizonyos fellángolásnál, mikor Legolas: "The Ring must be destroyed!", már a hasamat fogtam...komolyan, föl kell venni videóra, mert hatalmas poén :_)
Láttam azt is, amint PJ-ék megkapták a díjat, az nagyon aranyos volt Vajon a mi Oscarunkat is megkapták?
Orli hihetetlen aranyos. Őszintén: nem érdekel, hogy néz ki, mert még így is nagyon édes, és bizony nagyot dobbant a szívem, mikor belekezdett a köszönőbeszédbe...
Gandi: a kérdésed szerintem az agyonrágott témák közé tartozik , amit korábban -biztos emlékszel- úgy tettünk fel, hogy a tünde-férfi miért nem szeret emberlányt? Szerintem is azért van ez, mert a férfiakban van egyfajta büszkeség, ráadásul ha még tünde is, miért adja fel a "lényét" egy külsőleg-belsőleg kevésbé szép asszonyért? A nőket tekintették (sajnos még ma is) a lemondó, úm. "behódoló" félnek. Meg, ha belegondolsz, végül is a Harmadkorra már elég nagy volt az emberek-tündék között a szakadék, és bár a korábbi időkben a két faj még jobb viszonyban volt egymással, ember-tünde között csak 3 házasság jött létre.* De ha mi írtuk volna A Gyűrűk Urát, a mai görlpávör-érzéssel, tuti, hogy lett volna igaz szerelem emberlány és tünde-férfi között
[size=9:3aent799]*Meg a negyedik , ami általam jött létre, ti. szerencsétlen Elóndra szülei titokban házasodtak össze [/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
nem elfelejteni:MA 21.00 MTV MOVIE AWARDS
Szerintem is borzalmasan néz ki ezzel a hajjal, meg a kis bajuszkával, de aranyos a köszönőbeszéde. (a guys-ba a lányok is beletartoznak, ugye? )
Az utolsó Legolaszos montázst elnézve ismét szembesülni lehet azzal, hogy mennyi őrült ember van a világon.Nagyon gáz!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- shaira
- Nem elérhető
Megláttam bajusszal, és egyszerűen dőltem a röhögéstől!
De biztos a Ned Kelly miatt kell neki.
Csak nehogy végig nevessem a filmet, ha megnézem...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Egyébként Mithrandir és nem Mithrandil...
- Fereste
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Jaj, de álmos vagyok. Azért megpróbálok írni néhány sort. Szegény Orli egyszerűen BORZASZTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!( ) Utálom a bajuszos, vagy szakállas embereket. Szerintem iszonyú kevés olyan kivétel van, akinek jól áll. De legalább aranyos beszédet mondott. A montázsról csak annyit, hogy elég elvont lehet, aki készítette. A fanartok egész jók. Egyre többet gondolkozom azon, hogy én is lerajzolom 1x Legolast. Nem mintha tudnék rajzolni, de próbálkozni azt lehet, nem? Na, megyek videót nézni az orlimultimédiára, aztán GYU-t olvasni.
ORLANDO 4ever!!!!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kár...
Amúgy azok a bizonyos rock-sztárok bizony egyátalán nem néztek ki rosszul. Gondolj csak J. M-ra. Hmm... Ha akkor lettem volna fiatal és ott, száz, hogy hippiként róttam volna az utcákat. És végigtomboltam volna Woodstock-ot!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ccccc.....csalódás....
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf: Te mindig jókor jössz témával, "letolással", javasolnálak (tiszteletbeli) Nilder Eldaronnak, de félek nem örülnél neki. Jó hogy velünk vagy Mithrandil. Én legalábbis nagyon szeretlek.
Szabad még nosztalgiázni? Mert én belinkelem ide a kedvenc képem. A Tünde
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Vic
- Nem elérhető
Az első kép... hát igen, a Photoshop sok mindenre képes, és sok mindenre nem. De Legolas szerintem ezekkel a fehéren izzó szemekkel átszerződhetne azonnal a Stargate-be goa'uldnak. (Te jó Ég, jól írom???)
A második kép nekem sajna nem jön be... Majd megpróbálom később, valószínűleg sokan vannak a geocities-en.
A harmadik kép nemigazán hasonlit Orlira, bár a festő odaírta a nevét...
A negyedikről... most tényleg legyen véleményem? Hát akkor van: Igazad van, valóban ronda agyrém.
- Celebdringwen
- Nem elérhető
Íme egy fanart, ami szerintem nagyon jó, bár kissé öregíti szegény Orlit.
www.geocities.com/orligallery1/maga58.jpg
Ezt láthattuk már??? Mert szerintem nagyon szééééééééééép 8O 8O
elfwood.lysator.liu.se/loth/t/i/ ... 2.jpg.html
WOW!
www.libraryofmoria.com/fanart/legolasfuzzy.jpg
Na ez megint valakinek egy elég ronda agyréme!!!
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- Morgana
- Nem elérhető
Káááááááááár...
(Persze most én egészen más hatás alatt állok, de azért az ítélőképességemmel még nincs baj.)
Nagyon remélem, hogy már nagyon gyorsan befejezik azt a forgatást és aOrlando startol vissza Európába. Nem, nem LA-be ide, hozzánk. A jó, öreg kontinens közepébe...
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- naughty
- Nem elérhető
Ez nekünk is szól csajok!!!!!!!!!!!!!
és a guys -ba is beletartozunk, mert szavaztunk!!!!!!!
Egyébként szerintem elég érdekesen néz ki ilyen "hosszú" hajjjal, és Szakállal!!!!!!!!!!!!! Persze tudom, a film miatt, azaz remélem!!4
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Vic
- Nem elérhető
"Hey, I'm sorry I can't be there with you in LA, I wish I was. I'm here in Melbourne, Australia, making a movie about a bunch of Irish outlaws, which is quite mad. But if that isn't mad enough, I'm sitting here and I'm receiving THIS, this beautiful MTV award which has been voted for by you guys, and I am so grateful. Thank you so much for voting for me. I'm flattered and uh, thanks. Um, the experience of working on Lord of the Rings was truly life changing, and I have to thank Peter Jackson and Fran Walsh, their creative team, everyone involved in making the movie, couldn't be done without them. And thanks to you guys for voting again. I hope you enjoy the second movie as much as the first one. And to all the people who I love in my life, thanks a lot. Lots of love. Bye."
- Vic
- Nem elérhető
Klikk ide a képekért (valóban nem volt ott, csak videóüzenetet küldött):
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... wards.html
Ilyet még nem írtam le Orliról, de szerintem szörnyen néz ki. Ennek a srácnak ránk van szüksége, hogy rendberázzuk egy kicsit... Kezdeném egy hajvágással... Jó, én is tisztában vagyok vele, hogy azért néz ki ilyen szörnyen, mert éppen egy filmforgatás kellős közepén van és a karakterének ilyen a haja, de akkori is! Gondolhatna ránk, nem?
Orli köszönőbeszédét itt lehet meghallgatni:
orlandomultimedia.net/
A honlap bal oldalán megtaláljátok az mp3-at.
A köszönőbeszéd pontos szövege pedig a Full Bloom Netről elérhető, de nem tudom még ide beilleszteni, mert nem engedi. Aki el szeretné olvasni:
www.full-bloom.net/main.shtml
aztán klikk az acceptance speech linkre.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
De szerintem a férfi és női jellem, hozzáállás különbözősége is magyarázza a dolgot. A mai, emancipált világban mi, nők elvárjuk a férfiaktól, hogy bizony néha ők mondjanak le valamiről értünk, pl. hogy maradjanak otthon a gyerekkel, míg mi a karrierünket építjük, vagy ők költözzenek hozzánk az ország másik feléből, és ne mi hozzájuk stb. De ez a férfiak számára egyáltalán nem természetes. Bárhogy is nézzük, övék a vezető szerep, és a nőké a követő. Ez így lett kitalálva, és így működik helyesen.
Egy tünde férfi lemondana a halhatatlanságról? Egy olyan nő kedvéért, aki szépségben nyomába sem ér a tünde lányoknak? Kizárt dolog
És ne felejtsük el, hogy egészen századunkig a legtöbb kultúrában a nők értékét kizárólag a szépségük és a háztartásvezetési képességeik határozták meg. A tudás, bátorság, erő, harciasság vagy akár a művészet a férfiak kiváltsága volt (persze azért mindig voltak kivételek).
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Tudjátok mi benne a legnagyobb fejlesztés? Hogy a játékosokra vonatkozó mondatokban már nem csak "his" hanem "her" is van. Már csak a sorrenden kellene változtatni és minden oké lenne. /Férfisoviniszta disznók, azaz malechauvinist pigs, vagy inkább pigchauvinist males?/
Szerintem az egész LOTR TCG-ből eddig ez a legjobb Legolas kép. (Ez már a negyedik.) Már alig várom, hogy a kezemben legyen a pakli.
A többi kép is remek. Köszi mindenkinek. Bár, ha páncélos tünde-sereg, akkor nekem még mindig a GYU Posztermagazin változata jön be, ahol A/2-es méretben feszít Elrond ügynök a seregével. Azon még anyám is behalt.
Gandalf a kérdésedre a válasz a kártyafejlesztésről szóló bekezdésem alatt, két nyelven, három verzióban. Ragozhatnám, de ez lenne a lényege.
De akkor is ... GIRLPOWER!!!
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Vic
- Nem elérhető
Addig is itt van a legfrissebb fotó Legolasról nagyobb verzióban (ezt láthattátok már az Elf-lordos kártyán is):
sticksnmags.0catch.com/leggypoo2.jpg
Gandalf: köszi a témafelvetést, várjuk mindenkitől a hozzászólásokat!
- Morgana
- Nem elérhető
Hmm, hódica, szerintem egyátalán nem mondtál butaságot, sőt! Én is nagy részt ebben, meg Tolkien felfogásában a párkapcsolatokról látom a promléma nyitját.
Viszont van egy kivétel. Túrin. A kedvenc alakom a Szilmarilokból. Szerencsétlen, elátkozott, heves, keserves alak. Nagyon.naygon megfogott. Szóval mellette volt egy lány, akit Thingol rendelt mellé, és Tolkieni-finomsággal rajzoltatott mag, hogy a tündelány bizony eleped érte.
Tudom, ez nem válasz a kérdésedre, csak a vissszautasított, ill. szerintem fel sem ismert szerelem egy példája. De szerintem ez is jelzésértékű.
Azért utána fogok nézni, hogy pontos voltam-e, de szerintem ő volt az. Fel kell frissíteni A szilmarilokat, nincs mese.
Tudjátok, ez valahol ugyanaz, minthogy van egy olyan megérzésem, hogy Tolkien maga is az Arwen alakot helyesli, nem Éowynét, akit aztán meg is "szelidít". Az életrajzából nekem az jött le, hogy bizony elég határozott elképzelései voltak a férfi-nő viszonyról... És ez csöppet más, mint a ma általános. No, de ez már más téma.
De mégis-mégis, én egyszerűen ebben látom a választ.
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- hódica
- Nem elérhető
Erre csak Tolken tudja a választ.Szerintem ez egyrészt azért van, mert ugye a XX.sz. első harmadában járunk, és ugye akkor a nőknek nem voltak olyan jogaik, mint manapság.Másrészt, ez véleményem szerint Tolkien jelleméből adódik.(mondjuk, nem olvastam el a róla szóló könyvet , de én ezt tartom valószínűnek).Remélem nem mondtam v.mi egetvwerő baromságot. Ha igen, szóljatok!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Vic írta: Orli már látta a Pókembert Ausztráliában. Ott volt a premieren :
"Spider-Man's Melbourne premiere was held at 6.30 last night at Hoyts Cinemas in Bourke Street. Guests included Orlando Bloom (who starred in Lord of the Rings), cast members of The Secret Life of Us and Neighbours, and footballers Peter "Spider" Everitt, James Hird and Nathan Buckley."
Nicsak, mégiscsak jó ízlése van a srácnak?
Spidey RULEZ! Már alig várom a jövő csütörtököt!
Ha nem bánnátok, felvetnék egy új témát:
Szerintetek mi az oka annak, hogy Középföldén mindíg csak az ember férfi szeret bele a tünde-lányba (az is csak nagy ritkán...), de fordítva SOHA? Olyan miért nem fordult elő az alatt a harminc-mittudoménhányezer év alatt, hogy egy halandó, ember lány beleszeressen egy tünde férfiba? Ennek mi az oka? Tolkiennek valami szándéka, üzenete lehetett ezzel?
- Vic
- Nem elérhető
fan.theonering.net/art/gallery/large/1161
Bár jobban nézne ki szerintem, ha nem lenne kerete a képnek.
- Vic
- Nem elérhető
És ez is az:
fan.theonering.net/art/gallery/large/1174
De én biztosíthatlak Benneteket, hogy Legolas nem szokott reggelente így kinézni az ágyban...
- Vic
- Nem elérhető
Újabb kártya az elf-lordos pakliban, Elrond:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... hefire.jpg
Ez pedig Galadriel megkísértése - szintén kártyán. Félelmetesen jó kép:
decipher.com/lordoftherings/card ... edawn.html
Ide is beillesztem, de már a TTT topicon is fent van. Vadiúj kép: a Helm-szurdoki tündék talpig páncélban:
www.npaige.freeserve.co.uk/EAHD.jpg
És végül a kedvenc képem Arwenről - igen, jól olvastátok, Arwenről. Már régi kép, de most újra előkerült, és én pedig nem tudok ellenállni a kísértésnek. Sorry.
nobodysgirl.net/evenstar/gallery/queen.jpg
- Vic
- Nem elérhető
Az a link, amit az előbb beillesztettem, nagyon jó. Egy halom forgatási képet is lehet látni Elijahról, Billyről, Dominicről, Seanról -- hogyan rakják rájuk a parókát, a füleket, az orrot. Szóval mindenképpen nézzétek meg!
Ha ráklikkeltetek, erre utána keressétek meg azt a fotót, ami alatt az alábbi szöveg van: Behind The Scenes Of "The Lord of the Rings: The Two Towers" És 22 baromi jó kép vár Benneteket!
- Vic
- Nem elérhető
Celebdringwen: az a homályos kép a forgatásról... ugye észrevetted a bal felső sarokban Legolast? 8O
Orli már látta a Pókembert Ausztráliában. Ott volt a premieren :
"Spider-Man's Melbourne premiere was held at 6.30 last night at Hoyts Cinemas in Bourke Street. Guests included Orlando Bloom (who starred in Lord of the Rings), cast members of The Secret Life of Us and Neighbours, and footballers Peter "Spider" Everitt, James Hird and Nathan Buckley."
Egy kis off még: az MTV Movie Awards - TTT kapcsolatban még egy kis adalék:
www.mtv.com/bands/l/lord_of_the_ ... re_050602/
- Augustíne
- Nem elérhető
Isten vagy, Vic! Viszont be tudtam hívni úgy is, hogy ráklikkeltem a "/bhd2.html"-re. Na, asszem ma jót fogok álmodni. Nem tudom, hogy mi történt, az én gépem volt idáig szar, vagy csak rossz címet írtam be, de nem jött be idáig az orlandomultimedia. Nem tudom mért!? Húúúúú, ezt nézzétek meg!:
www.orlandomultimedia.net/animation/ani.html
A 3.-at nézzétek meg!: GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!
A 14. pedig az én első talim Legolassal.
ORLANDO 4ever!!!!
- Celebdringwen
- Nem elérhető
Az én első találkozásom Orlandoval a LOTR trailerjében volt, és igazából ezért akadt el a lélegzetem, mert pár nappal azelőtt készítettem el a képemet róla, hogy milyennek képzelem, és akkor ugyanaz a kép tűnt föl elöttem a számítógépen. Nem hasonló, hanem ugyanaz...
Itt van 6 kép a Ned Kellyből, bár nem mind új:
orlando.omelhansen.dk/fotos-nk.htm
Egy kissé homályos de érdekes kép a GYU forgatásáról:
orlando.omelhansen.dk/images/fotrbk15.jpg
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/