Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 5 hónapja #60875 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Szerintem is akkora kamu az az interjú!!! Hogy van képük!!! Van itt joghallgató? Ezekkel semmit nem lehet csinálni?

Nem érdemes ezekkel törődni, csak engem nagyon idegesít, hogy sokakat hülyére vesznek... és vannak, akik az ilyen hazugságok után elhisznek mindent.. (minden témakörben...)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60842 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem is akkora kamu az az interjú!!! Hogy van képük!!! Van itt joghallgató? Ezekkel semmit nem lehet csinálni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60833 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
szerintem Orli (vagy Lando) az a tipikus tinilányoknak tetsző jó pasi, ezért sokan imádják divatból!! de belsőleg nem úgy viselkedik, mint egy tipikus széjpfiú, mertha jól tudom (de javítsatok ki,ha nem így van) ő punk!!!
namindegy!! és főleg azért lett ez a tipikus szépfiú (már bocs a kifejezésért,nem akarom bántani, mert én is szeretem) , mert Legolasként szőke hajjal mutatkozott be!!
egyébként egyszer volt az im-ben ( :D !!!!) ,hogy azt nyilatkozta,hogy a szőkék tényleg előnyben vannak,mert eddig senki nem volt rá kíváncsi, de szőke hajjal legsziként felfigyeltek rá!!!

:? :? Lehet,hogy igazad van Orlika,de én azért asszem maradok fekete!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60832 Írta: Undómiel
Én naná, hogy nem sértődtem meg, és valahol igazad van (megint). De ugye nem azt kérdezték, hogy kihez illünk hanem, hogy kit szeretnénk... [size=9:1ddd6jel](sóhaj). [/size]Csak álmodozunk... Azt ugye szabad... :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #60831 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igazából csak átfutottam az IM interjúra vonatkozó beírásokat, és már lehet hogy említette valaki, és nem vagyok egyedül azzal az észrevétellel, hogy Orli technofób... és akkor most hogy is van ez? Szerintem ez az egész interjú egy akkora kamu.. Persze az is lehet, hogy valahol, mert ez az IM olyan ügyes, ki tudja, nem tudom... szal valahol rátalált az ügynökének az e-mailjére, és azon keresztül kérdezte ki Orlando-t, de nem tudom.. ez az egész sántít... Plusz, az interjúban tulajdonképpen semmi új nem hangzik el, egy ilyet bárki összedob. Csak össze kell ollózni 2-3 interjúból 1-1 kérdést.. És olyat, hogy Mari(szeged) én is ki tudok találni.. Na mindegy. Végülis ha más nincs, ott a kép. :/
Engem néha idegesít, ahogy ezek (úgy összességében a magyar újságok) át akarnak vágni minket.. Utálom ha hazudnak. Persze lehet csak én képzelődök, és mittomén tényleg elérték az ügynököd, dehogy nem Orli e-mail címére írtak, az tuti, mert neki olyan nincs is... Na, csak ennyit akartam.

Ehhez a divat.Gy.U. dologhoz meg annyit, hogy nem kell velük törődni, mert aki csak ezért "szereti", az egy idő után úgy is lemond erről a témáról, mert ki megy a divatból..
Én meg "direkt" nem olvasom el, nehogy azt mondjátok, divatból olvasom. ;) :D :lol: :wink:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #60830 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Válaszolhatok én is? 8) :twisted:
De nehogy valaki megsértődjön!
Szerintem Orlandohoz jobban illenétek, mint Legolashoz. Egy tünde mellett nem igazán találnátok meg a helyeteket (kivéve természetesen Mrs. Legolast! :wink: 8) ), mint egy ember mellett.

Több
22 éve 5 hónapja #60827 Írta: Undómiel
Hú, de nehezed kérdeztél. Én aragornista vagyok (ez nem azt jelenti, hogy Legsi nem tetszik, mert igen, csak épp Aragorn jobban), de azért remélem meghallgattok...

Nekem külsőre Legolas sokkal jobban bejön. Ez elég meglepő, mert nem szeretem a szőkéket különösebben, de ő mégis az esetem. Mert attól a hosszú, szőke hajtól annyira szimmetrikus, harmonikus és szép lesz az arca. Szóval Legolas egy nagyon szép férfi. Igaz ez most sántít egy kicsit, mert az arc, az ugyanaz, mint Orlié, de valahogy nekem Orli, mint FÉRFI nem tetszik annyira. Van benne valami, ami miatt nem ANNYIRA. A másik az, hogy nagyon tetszenek a hosszú hajú pasik. És ugye Legolasnak elég hosszú a haja. A másik a szeme. Az van olyan szép, mint Aragorné. És nem tudom feltűnt-e, de eszméletlen szép keze van ennek a pasinak. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy a külsőségek alapján ha muszáj dönteni, akkor én Legolasra voksolok.

A belső tulajdonságok meg... Legsit a könyv alapján elég jól ismerem, Orliról viszont nem tudok szinte semmit, csak azt, hogy imád bulizni és szőke nőcikkel enyelegni (láttam egy képet, lehet, hogy pont itt, de nem biztos, ahol egy ilyen szőke ciklonnal enyeleg). A kérdést elég egyszerűen eldöntöm: Legolas tulajdonságai alapján és mivel Orlit nem ismerem, Legolas mellett döntök. Ő benne szinte minden megvan, amit egy lány a pasikban keres. Azt hiszem.

Több
22 éve 5 hónapja #60755 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Még egy kérdésem lenne, ez inkább lányoknak: ha választhatnátok Legolas és Orlando között (az egyik garantáltan a tiétek) melyiket választanátok és miért? Vic szavaival élve: hosszú válaszokat kérek! :wink:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #60744 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez a divatGyűrűkUra téma nagyom bosszantó: hozzám a múltkor oda jött az egyik osztálytársam, és megkérdezte: "Figyelj, nem tudnád kölcsönadni a Gyűrűk Urát?" erre én megkérdeztem, hogy a CD-t? Mire ő: "Nem, a könyvet!" Kezdett felcsillani a szemem, újjabb hívő? A fenéket! Amikor megkérdeztem, hogy: "Ennyire tetszett a film?" tudjátok mit válaszolt? Azt hittem fejbevágom: "ÁÁÁÁÁÁ, dehogy!Nem egy nagy szám! Csak mindenki ezt olvassa, úgyhogy én is megpróbálom, de valszeg hosszú lesz nekem!" :evil:

Celeb írta: Na sziasztok! Elgondolkoztam valamin, és hátha valaki ennek utána olvasott már valahol!
Szóval azon gondolkoztam, hogy a tündék születésükkor tudják-e már hogy halhatatlanok? Persze nem direkt, hanem inkább intuitív módon. És ha nem, akkor a tündék nevelésébe az is beletartozik, hogy ezt tudatosítsák bennük? Hogyan lehet ez? Hogyan érti meg valaki (egy tünde) hogy mi vár rá, hogy mit jelent az, hogy halhatatlan?

Szerintem ezen érdemes elmélkedni! Nekem még kell egy kis idő, amíg megemésztem a kérdést. (nem mintha utána olyan jókat tudnék írni, de legalább megpróbálok gondolkodni.)

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #60702 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én is rég írtam...
Na, milyen szaftos pletykák terjengenek kis Orlinkról legújabban? :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #60692 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hali!
Má' megint de rég írtam!Nem hiába, mindjárt itt az év vége, és még pár hétig ki kéne tartani.Mért olyan nehéz ez? :roll:
Szntem minket, hűséges rajongókat természetes, hogy felháborít az a tény, hogy Orlit most mindenki imádja, de persze csak divatból. Meglátják, és menőnek akarnak tünni.De szerintem ezzel pont az ellenkezőjét érik el, hisz csak mennek a 'divat' után, mintha nem is lenne véleményük.
Én a meglátni és megszeretni elvnek vagyok a híve :oops: És ez elég gyorsan is ment, amint megláttam a poszteren!
:idea: Sőt! Végülis Orlinak ez a felkapottság csak jót tesz.Mert így talán több szerepre kérik fel, és az nekünk se utsó szempont, hogy minél több filmben láthassuk Őt :!: Nincs igazam?

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
22 éve 5 hónapja #60675 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Fereste! Ilyen nincs! Pont ezen gondolkoztam mostanában én is, hogy ooolyan szar, hogy most mindenki divatból úgy bukik Orlira, meg a GYU-ra! :evil: Egyszerűen zavar! Nem tudom, hogy miért! :? Azzal egyáltalán nincs bajom, hogy ti, a fórumon szeretitek, mert ti tényleg igazi rajongók vagytok. Viszont az ilyen csajok, akik az újságból hallottak Orliról, és nem is látták a GYU-t, azok zavarnak. Aztán a végén úgy állítják be, mintha ők is olyan nagy rajongók lennének, és hogy milyen sokat tudnak a filmről. :(
A cikk itt van P!nk-ről, és Lando-ról:
P!nk nem csak nagy zene, hanem filmrajongó is. Amióta látta A GYűrűk Urát, azóta le sem tudja tenni a film alapjául szolgáló könyvet. Saját bevallása szerint már háromszor elolvasta, és újabban Orlando Bloom társaságában jelent meg néhány partin. ( :evil: ) " Orlando csodálatos színész és nagyszerű ember. De semmi több nincsen köztünk, ugyanis mindkettőnknek megvan a maga párja"

Namármost: Orlinak nincs barátnője a GYU forgatása óta, és a partikra a film bemutatása után mentek együtt (ha egyáltalán igaz ez a hír). P!nkről elég sokat hallottam, de én úgy tudtam, hogy nincs barátja. Mellesleg egyáltalán nem is illenek össze. Meg itt a fórumon még egyikőtöktől sem hallottam ezt a hírt, pedig gondolom ti elég sokszor látogattok el mindenféle külföldi Orlandos oldalakra, ahol még nem írtak ilyeneket, nem? P!nkről csak annyi a véleményem, hogy meghallgatom a számait, de szerintem nagyon erőltetett ez a "rosszkislányos" imázsa. :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #60658 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pink egy mostanában egen felkapott csaj, és én eléggé bírom őt, de erről a hírről eddig egy szót nem hallottam! sajnos az IM szintje is mostanság a béka feneke alatt van, szóval legtöbbször érzékelhetően "kitalált" történetek vannak rengeteg sok hüeséggel. szóval nemigazán kell hinni a szavának :D :D

Orlando "szépségéről" : szentem Lando nem egy kiemelkedő férfiideál, és gondoljatok csak vissza azokra az időkre, mikor alig voltunk néhányan Landosok, főképp mindenki Lijre bukott. ehhez képest most qrva nagy sztár lett legnaobb bánatomra :cry: (pl: osztályomból van egy 'drága' divatGYUs szőke szépség, aki régebben nem igazán kedvelte Landot, aztán vmiért egyre yobban bejött neki.. kérte, mondjak neki Landos oldalakat, mert neki anyira tetszik, én meg ööizé egész véletlenül elfelejtetettm elküldeni a címeket :D a legbosszantóbb, hogy másnap azzal jött oda hozzám, hogy: szia, ha akarsz adok neked vagy 40 Orlis oldal címet, mindet tudom fejből, segítek neked! én meg csak fanyarúan: köszi nem kell, én tudok 50et is...) na de télleg, miért is jött be ő naon a divatba? :roll: [/i]

Több
22 éve 5 hónapja #60590 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

ÉSzAH írta: Találtam ebben az ominózus legfrissebb IM-ben egy zavarba ejtő hírt. Egy P!NK nevű lány (az IM szerint baromi nagy sztár, de én még nem hallottam róla, bár lehet, hogy az én könnyűzenei művletségem hiányos) a sztárvilágban szerzett barátairól beszél az egyik lap alján és Orlando is szóba kerül. Azt bizonygatja a csaj, hogy sokat lógnak együtt, de nincs köztük semmi, mivel mind a kettejüknek megvan a maga párja.

Ez a Pink szerepel a Moulen Rouge Lady Marmelade-klipjében. Amúgy én is csak annyit tudok róla, hogy arról nevezetes, hogy rózsaszínre szokta festeni a haját.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #60577 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Találtam ebben az ominózus legfrissebb IM-ben egy zavarba ejtő hírt. Egy P!NK nevű lány (az IM szerint baromi nagy sztár, de én még nem hallottam róla, bár lehet, hogy az én könnyűzenei művletségem hiányos) a sztárvilágban szerzett barátairól beszél az egyik lap alján és Orlando is szóba kerül. Azt bizonygatja a csaj, hogy sokat lógnak együtt, de nincs köztük semmi, mivel mind a kettejüknek megvan a maga párja.
Ez így, ebben a formában homlokegyenest ellentmond annak, amit mi tudunk róla.

Rayan, én szívesen lefordítanám a cikket az OB Multimédiáról, de sajnos vizsgaidőszakom van. Ráér utána? Ha nem, akkor átengedem, ha igen, akkor június végén itt lesz magyarul.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #60486 Írta: naughty
DE AZ IGAZ,HOGY KÖNNYEN ALAKÍTHATÓ ARCA VAN , MERT JÓL ÁLL NEKI A SZŐKE HOSSZÚ HAJ IS, ÉS A FEKETE HAJ MACSÓSABB KINÉZET IS!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60484 Írta: naughty
NAGYON KOMOLYAK EZEK A KÉPEK, MÁRMINT A SZAKÁLLASOK!!
viszont nem értek egyet Morganaval ebben a szépségideál dologban, mert szerintem orli néhány száz évvel ezelött nem számított volna szépnek!!!
pl. Shakes, vagy a hasonló szépfiúnak mondott embereknek legtöbbször nagy orruk volt , és elég markáns, karakteres arcuk!!!
Orlinak sokkal szabályosabb vonásai vannak, mai értelemben szebb vonásai!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60416 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Guildhallos képek!

BEHALÁS!!

www.dazzled.com/obfiles/pictures ... dhall3.jpg
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... dhall2.jpg
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... dhall1.jpg

Ez a hosszú haj :_) Sírtam a röhögéstől, olyan aranyos :mrgreen:
Tisztára Laár András, nem? :_))

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60358 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Augustine, én valamilyen okból :wink: vonzódom a fegyverekhez, bár nem tudnám elképzelni, hogy élőlényre emeljek kezet. Elsősorban a kardok, tőrök és íjak érdekelnek, a lőfegyvereket annyira nem szeretem. És az íjászat tényleg nagyon klassz :) Legolas tőrjei pedig a filmben a legszebben elkészített fegyverek!

Több
22 éve 5 hónapja #60306 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, emberek, Orlando tényleg nem semmi...
Szoktam azon gondolkodni, hogy azok, akiket ma 'szépnek', 'menőnek' titulálnak, vajon bírná-e ezeket a jelzőket évszázadokkal korábban is, amikor ugye totál más volt a szépségideál. (Volt eszük...)
Nos, a legtöbbször arra jutok, hogy nem. Ma olyan, szinte nemtelen, férfias, deszka nőket; lányos, gyenge, férfiatlan srácokat futtatnak, hogy az már kiborító. Hajszoljuk a rossz vért...
Nos, Orlando, mint ezek a képek is bizonyítják, bizony kivétel. Mindegy, hogy most, száz éve, csupaszon vagy szakállal, a srác mindig jól néz/nézett volna ki. A szó másik értelmében: kortalan.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 5 hónapja #60249 Írta: Rayan
Vic: újabb nagy köszi :D :D :D (De ezeknél az újságcikkeknél mindig erős dézsavűm van :roll: Tuti, hogy a buta újságok összeollózzák őket. Pfüh. :? )

Penn: Sajnos ezek a linkek nem mindig működnek :(

Augustíne: igazad van! Fegyver~egyéniség 8) Az íjazás nagyon király! Mázlista vagy 8) Van egy íjászpalánta ismerősöm, aki fiú létére Legolas-mániás :D

Zsu: köszi :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60235 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, jó ez az interjú! Kíváncsi vagyok, vajon tényleg Orlinak tették-e fel ezeket a kérdéseket, és ő válaszolt-e rá. :roll: Azok a képek elég meglepőek! Rá sem ismertem Orlira!
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #60207 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
IM: Elijah & Orlando - Popmail - 56-57. oldal.

Kate (e-mail): Ha nem színészek lennétek, akkkor mivel foglalkoznátok a legszívesebben?
Orli: Én Superman lennék! Amikor gyerek voltam, azt hittem, hogy ő valóságos ember, és amikor ráeszméltem, hogy "csak" színész, akkor döntöttem, el, hogy ez a nekem való munka.
Csillus (Bp): Én nagy állatbarát vagyok, ti szeretitek az állatokat?
Orli: Én főleg kutyapárti vagyok, de leszámítva a rovarokat, minden állatot nagyon szeretek. Éppen ebből a megfontolásból egyáltalán nem eszem húst. Miután a barátnőmmel szétváltunk, ő ragaszkodott Maude-hoz, a kutyánkhoz, akit még együtt vettünk egészen kiskorában. Sajnos emiatt le kellett mondanom róla, de mint egy hétvégi apukának, minden vasárnap látogatási időm van, és akkor elviszem magammal egész napra sétálni és játszani.
Móni (Balatonfenyves): Nem untátok meg egymást a másfél évig tartó forgatás alatt?
Orli: Egyáltalán nem, sőt, a forgatás végén már olyanok voltunk, mint egy nagy család. Képzeljétek el, miután befejeződött a munka, a stáb összes szereplője magára tetováltatott egy 9-est - tündenyelven - így életünk végéig viseljük az összetartozás jelét.
Elijah: Mindenki nagyon összehaverkodott, ezért januárban, a 21. szülinapomon hatalmas bulit szerveztem, ahová többek között Orlit is meghívtam, sőt az ő egészségére is koccintottunk, mivel előttem két héttel töltötte be a 25-öt.
Fruzsi (Pécs): A Gyűrűk Ura veszélyes jelenetei alatt egyetlen egyszer sem sérültetek meg, vagy voltatok életveszélyben?
Orli: Ha sérülésekről van szó, engem kérdezzetek, mert nagyon veszélyes vagyok! A forgatáson is sikerült eltörnöm az egyik bordámat, mert lecsúsztam a lóról, és egy sziklás részen landoltam. Egyébként pedig egész listám van csonttörésekről, sőt, alig van ép porcikám: eltörtem már a gerincemet, mindkét lábamat, a csuklómat, az orromat, az egyik karomat, több ujjamat, néhány lábujjamat, és a fejem is háromszor betörött!
Valery (e-mail): Nemrég azt olvastam rólatok, ohgy egyikőtöknek sincs barátnője. Ez tényleg így van, vagy azóta már változott a helyzet?
Orli: Sajnos én még azóta is facér vagyok, de lehet, hogy ez most jobb is így, mert egy kapcsolatban sok energiát és figyelmet kell fordítani a másikra, én pedig az utóbbi időben annyira kimerültem a forgatások miatt, hogy most egy kicsit jólesik lustálkodni. Ezért - két munka között - leginkább a barátaimmal töltöm a szabadidőmet.
Renáta (e-mail): Mi a legrosszabb szokásotok, amitől szívesen megszabadulnátok?
Orli: Büszkén mesélem mindenkinek, hogy sikerült leszoknom a dohányzásról, de a körmeimet a mai napig én is tövig rágom. Sokan cikiznek azzal, hogy leszokhatnék a csontjaim összetöréséről, de hiába magyarázom, hogy erről nem tehetek, mert rám - a normálistól eltérően - erősebben hat a föld gravitációja.
Zsu (Ráckeve): Most milyen filmet forgattok?
Orli: Április közepén kezdtem forgatni Ausztráliában egy ottani híres hősről, Ned Kellyről és a bandájáról szóló filmet, amit hamarosan be is fejezünk. Én a Kelly banda egyik tagját alakítom, és olyan nagy sztárokkal játszom együtt, mint Heath Ledger és Geoffrey Rush.

Több
22 éve 5 hónapja #60157 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Rég jártam erre, és sajnos mostantól még ritkábban tudok fórumozni :( Lehet, hogy megszűnik az internetezési lehetőségem a munkahelyen, otthon meg még nincs netezésre alkalmas gépem.

Nekem nem sikerült megnéznem a Rayan által belinkelt képeket :(

Több
22 éve 5 hónapja #60149 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Már megint olyan rég voltam itt, úgyhogy a végén már kezdtetek hiányozni! :wink: :lol:
Először is a moziról asszem már lekéstem Aragorn, mivel ha jól vettem ki a szavaidból, akkor ma 4-kor játszották. :cry:
Vic: jók a kártyák, bár engem nem annyira villanyoznak föl, mint téged! Bocs! :? :)
Rayan:kösz a képet, bár szerintem borzasztóan néz ki szegénykém. Nem, baj. Azért még szeretjük, UGYE??? :D Mellesleg a Máj. 28.-i képektől lehidaltam. :o
Ja, az animációkhoz szerettem volna még hozzászólni: egyszerűen csodálatosak! 8O :) Van, amit még nem is láttam :!: Az a kislány nagyon édes! Hát, igen a miénk Orlyval! :wink: (Na, jó, csak vicceltem! :D )
"Tanulmányoztam" a tőrt, meg az íjakat: gyönyörűek, bár nekem az éles késektől, kardoktól, tőröktől, és egyebektől a hideg szokott futkosni a hátamon. Legolasé persze a leggyönyörűbb, Aragorné a legveszélyesebb, az orkoké meg a legrondább, és a legkezdetlegesebb. Mindegyik fegyver olyan, mint a "gazdája" személyisége. Remélem érthető voltam, és ki tudtok hámozni ebből a megfogalmazásból vm. értelmeset. 8)
Atyaúristen! Majdnem elfelejtettem! Az IM-be ORLI-ELIJAH INTERJÚ :!: :!: :!: :D Hát, mostmár csak azt nem tudom, hogy tényleg Orli, és Lij nyilatkoztak az IM-nek, vagy csak átvágás az egész. :evil:
Húú, előző hétvégén én is íjaztam, és a végén az íjász kinevezett amazonnak. 8) Mondtam a többieknek, hogyha megtanulok íjazni, hozzámegyek Legolashoz! :) (BOCS VIC! :oops: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #60118 Írta: Rayan
ÁÁÁÁ, csajok, az első képek Orliról a Ned Kelly forgatásán!
Imádnivaló :mrgreen: Még szakállal is.

www.thecourier.com.au/images/sto ... 152228.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... kelly6.jpg

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60058 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
xany: és németen? Pl.: PRO7, RTL2... :?:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 5 hónapja #60016 Írta: Aragorn
Aragorn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic! :?
Te aztán nemsemmi vagy! :P
Mire végignéztem,és olvastam az írásod,és a beszúrt oldalakat.
Huh,olyan klassz dolgokat találsz!
Ezért mindenki nagyon hálás!
Vic,a legnagyobb!Ez tény ,és ezennel meghajolok előtted! :D
Csak így tovább,bár ha ezentúl nemtalálnál nekünk semmit,akkor sem lehetne felülmúlni!
Na,röviden ennyit,és üdvözöllek sok szeretettel,egy kósza! :?

Több
22 éve 5 hónapja #59878 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Elendil: igen bemutatták méghozzá az MTV.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #59877 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudja valaki megmondani, hogy Európában bemutatják-e a GAP- reklámot valamelyik csatornán? :?: (nem Mo.-ra gondoltam, mondjuk Németo., vagy Anglia)

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.851 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére