Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 5 hónapja #61444 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Halihó! Ölég régen voltam itt, de nem kell megkönnyebbülni, mindent árgus szemmekkel figyelek ... :twisted:

Orli, avagy Legolas? Csakis az utóbbi. Nekem Orli túl hétköznapi (most meg lehet kövezni :) ). Olyan túl emberi. Lehet, hogy nem bírnék el egy tünde-horderejű társat, de...

És most figyelem!!!!

Régebben már írtam a fórumba, de ismételten alig vette észre vki (aki igen, attól elnézést kérek): felvetették a Kószáknál és szigorúan Brisa ötlete, de bátorkodom bedobni itt is: mit szólnátok egy Tündék Könyvéhez? Nem kifejezetten fanficek gyüjteménye lenne, legalábbis a szó hagyopmányos értelmében nem, mert ezek önálló sztorik lennének, általunk kitalált főhősökkel az élen. Kérem a kommentárokat/ellenvetéseket/helyesléseket . :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61418 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az első találkozásom Vele?

Hát, az jó régen volt. Éppen egy évvel a premier előtt indult a lordoftherings.net és akkor rögtön lecsaptam a stáblistára, hogy megnézzem, hogy ki fogja játszani az 'én' :oops: Legolasomat. És akkor ott volt Ő. Először kiakadtam, mert én totál másnak képzeltem el A Tündét (kezdve a fekete hajjal...). Aztán valahogy összebarátkoztam vele és rákerestem a nevére. És akkor láttam meg azt a nyilazós képet, ami, tudjátok, olyan beállított, három ujjal támaszta mellkasára, és rendesen nem is látszik az arca. Én akkor vesztem el. Mint az őrült, kerestem Róla mindenfélét, de akkor még néhány képecskén kívül semmit sem lehetett találni. Aztán lehűtöttem magam, mondván, hogy 'ne má' Anna, hogy Te egy filmszínészért fogsz rajongani!...' Azelőtt ez nekem (tiniként) teljesen kimaradt..., de azóta... :oops:
A nagy beavatás - kösz, Orlando! :lol:

És, igen, nekem Orlando nagyon bejön. Külsőre abszolút, és az, hogy ilyen teljesen őrült, hogy nőcsábász típus, hogy nem jófiú. Egy kicsit fiatalka még, és ez sokszor átjön a gesztusain, de tudjátok, mint azt még hónapokkal ezelőtt (november?) megírtam volt, nem dobnám ki magam mellől...
8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61407 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: /OFF: Az a McGregor ruci a nagy X-betűvel az elején - már, ami látszik belőle - nem semmi.. 8O /ON

Ez naon naon OFF, szóval csak [size=9:ot3y4n1n]egészen halkan jegyzem meg[/size], hogy aki a McGregor rucit meg akarja csodálni teljes panorámaképben, az nézzen be a SW:EPII topicba. :wink:
Ja, és gratula Orlinak!! :D
Vic: nekem elviekben van MTV Europe-om, de hogy ilyen sok Movie Awards-os dolgot adnának, már 7.-étől?? 8O Én ezeket nem láttam reklámozni. Nekem ez gyanús... sajna, mintha úgy rémlene, hogy kétféle MTV Europe van...? :? (De legyen Neked igazad! :D )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #61383 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic:
köszi a tájékoztatást, már izzítom a videómat! :P :D
(én abban a hitben éltem, hogy csütörtökön lesz a MTV.n a díjkiosztó :? , végülis mind1, a lényeget már tudjuk.)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #61357 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :o :o :o :o :o :cry: :cry: :cry: :cry:

LIJ NEM NYERT!!!! EZ AZÉRT VAN ,MERT ÉN CSAK 1X SZAVAZTAM RÁ!!! :cry: :cry: :cry: :cry: (minegy majd a lij-es topicba kitombolom magam)

DE ORLIRA ÉN IS SZAVAZTAM!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61343 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
bocsánat: Ewan, nem Ewen

Több
22 éve 5 hónapja #61342 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Első találkozásom Orlandoval? Hát... én először a filmben láttam. Még újságban sem láttam előtte. Tulajdonképpen a film előtt nem is olvastam a könyvet. Márciusban néztem meg először a filmet, és akkor tűnt fel Legolasként. Utána meg azt próbáltam kinyomozni, hogy ki lehet, mert sehol sem találtam a szereplőlistákon (általában Elijah és Ian McKellen után kifújtak). :)
Asszem tudom miről beszéltek a divatGyUsokkal kapcsolatban. Nem akarom megsérteni a barátnőmet, de ő a Star Wars után Orlandoról egyből átnyergelt Hayden Christensenre. Én inkább maradok, elhér Ewen McGregor mellett :)

Több
22 éve 5 hónapja #61338 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Penn: Lij a legjobb férfi főszereplő díját kaphatta volna meg, de sajnos nem kapta :|

Első találkozás: az apple.com/trailers lapon, A Gyűrűk Ura trailerében, augusztusban. Majd kiesett a szemem, mikor megláttam a Caradhras-on, miközben megy a lélekemelő filmzene, ő pedig Gandalf után olyan büszkén és magasztosan lépdel a sziklák között...AZ volt a pillanat :)

Vic: millió puszi!! Isteniek a díjátadós képek, meg a rajzok is, amiket beraktál a Humorba. :D (Szerintem Aragorn a legjobb :D )

[size=9:2uv1lp5v]OFF: Yo, tío! Estoy muuuy feliz porque el próximo día podría ir al concierto de Santana! Arriba, arriba!! /ON[/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #61331 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Én esküszöm kezdek megijedni magamtól, de nagyon. Most ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de kezdem azt hinni, hogy különleges képességeim vannak. :wink: Egyszerűen mostanában mindenkivel ugyanazt gondolom, és mondom! Legyen az a legjobb barátom, barátnőm, haverjaim, anyám, apám, tanárok, rokonok, ismerősök!-És most ti! :lol: Először Fereste volt, akivel ugyanazt gondoltuk, aztán most Ainawethien (remélem jól írom a neved!)! Azon gondolkoztam én is (és le is akartam írni, csak nem jutottam el a gépig), hogy ha Orly utálja az internetet, ebből kifolyólag nincs e-mail címe se, vagy ha van, feltehetőleg nem használja :arrow: De akkor hogy e-mailezhet egy újsággal??? Főleg egy kis ország, jelentéktelen tinimagazinjával, amit alig olvasnak! (bocs az alig-ért, lehet, hogy nem így van) :?: :?: :?: Ha meg tudnák oldani, és mégis Orli és Lij nyilatkoztak akkor is van egy nagy hazugság, méghozzá a címlapon: "Orlando! Elijah! MEGA EXKLUZÍV! Életük első közös interjúja!!!" HOGY LEHET EZT ÍRNI??? Tudtommal messze nem az első közös interjújuk?!!! NEM? :evil: :evil: :evil: Na, jó asszem több szót erre nem is vesztegetek, mert rögtön fölmegy a vérnyomásom, meg egyébként is sokat szidtuk már ezeket a lapokat. ( Csak azért becsülöm őket, mert legalább írnak róluk, és az Orlis poszter az ő jóvoltukból kint van a falamon!) :) A következő dolog: Orli vagy Legolas? Én őszintén szólva nagyon-nagyon nehezen tudnék választani. Legolas: gyönyörű, szőke haj, kék szem, erős, okos, és persze TÜNDE (az ebből kifolyó további jótulajdonságokaz nem sorolom el)! Szóval minden benne van, ami kell egy csajnak! Viszont, azt hiszem én unnám mellette az életet (főleg ha az örök lenne). Orlando: ő is nagyon szexi, viszont barna hajú, barna szemű (ez se rossz, igaz az lenne a legjobb, ha tengerkék szeme lenne, mert azt imádom), és emberibben néz ki. Laza, őrült, humoros, nem lehet mellette unatkozni (!), de nekem már túlságosan is nagy "nőcsábász", és van egy olyan érzésem, hogy már kezd elszállni (bocs), bár lehet, hogy a stílusából adódóan gondolom csak, és nincs is így. :? Szóval én az arany középútra szavazok: kersztezzük Orlit, és Legot, és csak a jó tulajdonságukat hagyjuk meg :arrow: Na, ebből lenne az én tökéletes ÁLOMPASIM! Az "elszálláshoz" kapcsolódóan van egy jó hírem: ha Orli netán túl nagyra lenne magával, itt marad még nekünk Legolas! :D :D :D A következő dolog: az első találkozásom Lego-val. Hát, amikor megérkezett Völgyzugolyba az én szőke hercegem a fehér lován és körülnézett, rögtön tudtam, hogy ennek a pasinak a képét még kiteszem a falamra. :) A díjnak én is szívből örülök! Ja, nem ide tartozik teljesen, de nem tudom már kinek elmondani: megkaptam a mobilom, és olyan király GYU-s logóm van, hogy nem bírom róla levenni a szemem! 8O :D Bocs a sok szövegért!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #61314 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jajj, de jó!!!!!!!! Megnyerte, yyyyyiiiiiiiiiiihhhhhhhhháááááááááwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D
Na, kiörültem magam!!! De nekem nem lehet rákattintani a Galleryre! Sajna! :(
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #61307 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Első találkozásom Orlandoval:
Én még a könyvet sem kezdtem el olvasni, amikor először megláttam őt a Filmcsillag decemberi számának címlapján, kék háttér előtt, Frodóval és Gandalffal együtt. Az a kép volt a végzetem. Azóta már láttam jobbat, de az akkor nagyon megfogott. Aztán kinyitottam az újságot és rögtön azt vágták az arcomba, hogy meleg. Pedig engem sokkal jobban érdekelt volna, hogy ki ő, miként került a filmbe, stb. Különösen tetszett, hogy jan. 13.-án született (én jan. 12.-én) és nagyon-nagyon tetszett a neve. Ez volt az első benyomásom. Akkor még nem lettem totál oda érte, inkább csak akkor, amikor elolvastam a könyvet és megismertem Legolast.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #61303 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

hódica írta: Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok Orlinak! :P :P :P Megérdemli ezt a díjat!
Csak Lij miért nem nyert?????(na jó, ez egy másik topic :roll: )

Lij nem most debütált, ez a díj pedig erről szólt :wink: :wink: :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #61268 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ha akartok látni premier előtti képeket az MTV Movie Awardsról (sajnos, az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy Orli csak videó "formában" lesz jelen, mert róla eddig nem láttam képet), akkor klikkeljetek a CNN honlapjára:
www.cnn.com/2002/SHOWBIZ/Movies/ ... index.html
és válasszátok ki a Gallery-t. 8)
/OFF: Az a McGregor ruci a nagy X-betűvel az elején - már, ami látszik belőle - nem semmi.. 8O /ON
De mielőtt valaki félreértené: az MTV Movie Awards még nem volt, csak lesz június 6-án. (Illetve nálunk 8-án Európában) Az egy dolog, hogy előtte már felvették a ceremóniát, de látni csak június 6-ától lehet az MTV-n. :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #61263 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Nagyon-nagyon örülök én is Orli győzelmének. :D :D :D
Nézzétek meg az MTV Movie Awards győzteseinek listáját: www.mtv.com/onair/movieawards/ma ... male.jhtml

Akinek van MTV Europe otthon, annak egy kis segítség:

Friday 7 June 2002 - MOVIE AWARDS W/E
13:00 MTV MOVIE AWARDS UNCENSORED
14:00 MTV MOVIE SPECIAL - LORD OF THE RINGS
15:00 [PREMIERE] ALL EYES ON THE MTV MOVIE AWARDS
16:00 THE BEST OF THE RED CARPET

Saturday 8 June 2002 - MOVIE AWARDS W/E - ismétlések péntekről:
11:30 MTV MOVIE AWARDS WEEKEND MUSIC MIX
12:30 THE BEST OF THE RED CARPET
13:00 MTV MOVIE AWARDS UNCENSORED
14:00 MTV MOVIE AWARDS WEEKEND MUSIC MIX
14:30 ALL EYES ON THE MTV MOVIE AWARDS

És a lényeg:
21:00 [PREMIERE] 2002 MTV MOVIE AWARDS :D :D :D

Ismétlés: vasárnap:
21:00 MTV MOVIE AWARDS UNCENSORED
22:00 2002 MTV MOVIE AWARDS

Videókat lehet izzítani! 8)

Több
22 éve 5 hónapja #61252 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én is gratulálok Orlinak, bár a győzelem várható volt, amilyen felhajtás van körülötte :wink:

Legolas vs Orli:
Orli gyönyörű, imádnivaló, de ha józanul meggondolom, túl fiatal hozzám :( , és annyira különbözik az élethez való hozzáállásunk és a temperamentumunk, hogy legfeljebb barátként jönnénk ki egymással, de lehet, hogy úgy sem.
Viszont Gandalfnak is igaza van abban, hogy Legolas túl nagy falat nekünk :? . És kicsi a valószinűsége, hogy egy olyan tünde, mint ő, miattam vállalja a halandóságot.
Úgyhogy én maradok a plátói szinten mindkettőjükkel :wink: :wink: :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #61187 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok Orlinak! :P :P :P Megérdemli ezt a díjat!
Csak Lij miért nem nyert?????(na jó, ez egy másik topic :roll: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #61179 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Drága Orlando! Gartulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Csak el ne szálljál...

Én nagyon aggódom érte, Ti nem?
Úgy értem, tök jó, hogy kap szerepeket, hogy elismerik/jük, de remélem, hogy mindig ilyen kedves srác marad, mint ahogy indult, és nem vakítja el 'a pénz és a csillogás'...
:?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 5 hónapja #61105 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
HURRÁ!!!!
Megnyerte!!

Mondjuk én abban a hitben éltem, hogy csak júni6-án osztják ki a díjakat
De legalább nem kell érte izgulnom :D :D :D :D :D :D !!!
Nekem is köszönheti, hogy megkapta kb: 50x biztos szavaztam. :)

1ébként az osztályomban is csak divatból imádták a Lotr-ot és Legolast (Orlit) először rosszul esett, de most már megszoktam.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 5 hónapja #61086 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ééééééééljen, Lando megnyerte azt a díjat hála yo istennek!!!!
(Lando, ugye tudod, hogy ezt nekünk is köszönheted, és hogy miattad görcsbe rándult sokak ujja annyiszor kattoltak? :D )
nah, ennek most örülök :D

Több
22 éve 5 hónapja #61084 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
HURRÁÁÁ!!!
:D :D
8O Már kiosztották a díjakat?!

Több
22 éve 5 hónapja #61080 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csajok, hatalmas hírem van!!! :P

"The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" had gone into Saturday night's show as the most nominated movie with entries in six categories, but it walked away with only two: the top prize for best film and a second for Orlando Bloom as breakthrough male actor of the year."

Az MTV Movie Awardson 6 kategóriában jelölték A Gyűrűk Urát, s bár csak 2 díjat vitt el:
a mi szívünknek a legkedvesebbet:
A legjobb film és Az év debütáló színésze díjat.

Éljen sokáig Orli, a legszebb!
Én most olyan boldog vagyok :D :D :D :D :D
A legjobb film díja nem is volt kétséges :twisted:

Szeretünk Orli!!
[size=9:3lt1ogbw](Meg az a 10 mó lány is, aki megszavazta Neked a díjat... :mrgreen: )[/size]
A negatívum persze az, hogy Orlandóból még nagyobb sztárt csinálnak majd, mint eddig...Persze amíg nem száll el, addig minden rendben. :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #61060 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ok, akkor nem fikázunk! :wink: Én a 100 pasis újság idején elég kicsi lehettem, nem tudom, nem maradt meg bennem... :oops: Én sem szeretem, ahogy az újságok (nem csak a Cosmo) ész nélkül sztárolnak egy embert! Sajnos Orlando is ebbe a kategóriába tartozik. Meg Dobó Kata és Görög Zita, csak hogy a Cosmónál maradjunk... Ja, így már értelek.. 100 pasi... És ezt mi alapján döntik el???!!! :idea: A mostani számban a Cosmo kihirdeti 2002 legjobb filmszínészeit, meg a filmeket is, stb. A GYU a legjobb film. Ez OK: De hogy Reese Witherspoon legyen a DR. Szösziért a legjobb főszereplő!!! Mondanom sem kell, Orli vagy más GYU-színész neve fel sem merült! És én Reese-t biztos nem szavaztam volna meg... :evil:
Az biztos, hogy az Elle nőiesebb, csak a célkorosztály nem én vagyok. Meg a Cosmóban a limit 100 000, ha ruhákról van szó, az Elle-ben pedig láttam már 1 000 000-t cipőt. Szóval... Árban meg szinten vannak...
A cosmo-girl dolgot meg nem gondoltam komolyan! Remélem nem bántottalak meg! :oops: Én mondjuk megsértődnék érte. A Cosmo egy szükséges rossz, de hát mit vegyek, Bravót? Talán ez a legkevésbé rossz...

Bocsi az offért, ígérem több ilyen nem lesz! :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #61059 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÉSZAH: nyugi,Landi nem lehet a Cosmo címlapján , mert csak nők szoktak lenni!!!! :D :D :D
egyébként lehet,hogy igazad van , abban ,hogy a Tinilányok nem is figyeltek volna fel rá,ha nem lett volna szőke Lego, (mondjuk szerintem is ez volt a fő ok) , de én magamból indultam ki, mert nekem maga, mint Orlando Bloom is tetszik (jó, monjuk az én izlésem nem tipikus tinilányos)
EGYÉBKÉNT NEKEM MÁR AZELŐTT TETSZETT (gondolom nektek is) ORLI ÉS EL, MIELLŐTT EGYETLEN LAP CÍMLAPJÁRA KERÜLTEK VOLNA!
sőt még miellőtt láttam volna a filmet!!!

emléxem már kb novemberben ki volnak rakva gyu-s plakátok a mozikba, és mikor barátnőmmel mentem megnézni vmit, megláttam Lij-t a plakáton (még nem is tudtam kicsoda, és a GYU-t sem igazán ismertem)DE RÖGTÖN MEGKÉRDEZTEM MAGAMTÓL:" hmmm, ki ez a nagyon édi fiú????? hát ezt a filmet is megnézzük majd!!!"
aztán Orlit először a vásznon láttam meg, és nem szeretem a szőke pasikat,de azt mondtam: "ez eddig a legszebb szöszi pasi , akit életembe láttam"

TI IS MONJÁTOK EL MILYEN VOLT AZ ELSŐ "TALÁLKOZÁSOTOK" ORLANDOVAL!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61033 Írta: ÉSzAH
Undomiel, így van, nem vagyok Cosmo-girl! De nem is áll szándékomban fikázni a Cosmot, megvan róla a véleményem, de semmi okom nyilvánosan cinkelni. Tudomásul veszem, hogy van, aki szereti, nekem egyszerűen csak nem ér meg 500-600 forintot.
Igazad van, Orlando tényleg nem lehetne a címlapon! :-) Egyszer volt a Cosmonak egy olyan száma, amiben mellékletként volt a "100 legjobb pasi"-ról egy külön kiadvány. Ugyanakkora volt, mint az újság és a hátlapjára volt befóliázva. Kásás Tomi vizilabdázó volt az elején és minden újságos azt fordította kifelé a standján, hogy a nők vegyék az újságot. Nekem ez óriási sokk volt, mert nagyon szeretem a vizilabdát és sokáig a Kása volt a kedvencem, de ez nekem teljesen betett. Utáltam, hogy a kedvenc sportolómból "Cosmo címlap-fiút" csináltak.
Ez annyira megmaradt bennem, hogy ezért mondom fiúkra is - alant éppen Orlandora - hogy Cosmopolitan címlap-fiú. :-)
Szóval akár még odáig is fajulhat a dolog, hogy a Cosmo "100 legjobb pasi 2002" kiadványának ő lesz a címlapján. :-) Csak ettől kíméljék meg őt is és minket is az istenek. :-) /Ez nem a Cosmo cikizése, hanem a tendenciáé, ahogyan a sztárt csinálnak az emberekből./

Off: Undomiel, egyébként én inkább az Elle-t szeretem. Sokkal reálisabb, sokkal "európaibb" és nőiesebb nőképet közvetít, mint a Cosmo és a legtöbb női magazin. /off

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #61027 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, akkor még a Deed Poll kapcsán itt egy link: deedpoll-themovie.cinephiles.net/ , de csak erős idegzetűeknek ajánlom!

Egyébként pedig Orlandot választanám, mert egy világban élünk, és egy korban, és ő is ember, meg én is, ráadásul egy rendkívül szabad gondolkodású, laza srác, akiben van egy csomó titok, erotikus, és nagyon szép is. Csak talán egy picit fiatal...

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #61023 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
No sziasztok! Itten van egy elég nyers fordításom a Rayan által talált Orli interjúról.

"Kihívást kerestem"

Itt a beveztőben Boyer arról beszél mennyire ügyes gyerek, hogy meg tudta csinálni az interjút a Deed Poll kapcsán Orlival...

B: Mit tartasz a munkádban a legnehezebbnek?
Orli: Mostanában, azt hiszem az volt a legnehezebb, és a legszomorúbb, hogy el kellett ajándékoznom a kutyámat Maude-ot, akit úgy szerettem, mint a saját gyermekemet. Valamint elhanyagoltam néhány barátságot, és ez legalább annyira szomorú...

B: Olvastam pár interjút André Schneiderel a Deed Poll kapcsán, de úgy tudom egészen mostanáig még nem látta a filmet. Te megnézted már?
Orli]Igen.

B: És...?
Orli: Hát, sokkal keményebb film annál, hogy egy mondatban beszélni tudjak róla. Te már megnézted?

B: Igen, és imádom! Különösen azt a jelenetet, ahol te és André olyan hevesen csókolóztok. Egész igazinak látszott! Élvezted az Andréval való munkát?
Orli: A Deed Poll volt a legizgalmasabbnek ígérkező munka, amit eddig csináltam. A kihívást kerestem amikor a próbafelvételre mentem, de sajnos a forgatáson ezt a nagy feszültséget már nem éreztem. Volt egy kis problémánk ugyanis a rendezővel. Aztán meg itt van ez az "meztelen jelenetek" dolog. 34 napig kellet így forgatnunk! De Atti (André) fantasztikus volt, pedig ez volt az első alkalom, hogy együtt dolgoztunk. Ő egy bámulatos ember! Német, tehát elég fegyelmezett és öszeszedett ember. Ugyanakkor nagyon mókás is... Mármint ha megismered a humorát, és ironikus modorát. És hát imádtam lágy hangját és a pillantását. Szóval hamar és könnyen lehetett beleszeretni... (a szerző szerint itt Orli elnevette magát :wink: )

B: André mesélt nekem egy storyt Arsenaultról. Arra gondolok, mikor azt mondta neked, "Ezt színészetnek hívják kedvesem".
Orli: Igen, ez egy kedves történet. Amikor az első szerelmi jelenetet vettük fel, én eléggé ódzkodtam a dologtól és mondtam Jeffnek: - ezt senki nem fogja nekünk elhinni! Láttad már őt? Nincs ember, aki elgondolkodna azon, hogy ágyba menjen vele. Akkor én hogy tegyem meg? - mire ő - "Ezt színészetnek hívják kedvesem". Persze én csak vicceltem.

B: Hogy ismerkedtél meg Andréval?
Orli: Joanne [Morley] a szülinapi partiján mutatott be minket egymásnak.

B: André és te a kezdetektől fogva jóbarátok vagytok, annak ellenére, hogy Joanne miatta dobott téged?
Orli: A mi viszonyunk J.-al már véget ért mielőtt mielőtt megismerkedett volna Andréval. Nem ő volt az oka. A többi csak pletyka, bár az igaz, hogy azonnal barátok lettünk.

B: És nem is tudtatok róla, hogy kis különbséggel ugyanazzal a lánnyal jártok/jártatok?
Orli: Amíg Joanne el nem mondta, addig nem! Hát! Mindekettőnkek igen jó ízlése van! Ez összeköt minket! De van egy csomó más dolog, amiben egyformák vagyunk.

B: Például?
Orli: Szeretjük a furcsa, különleges ruhákat, és a csinos lányokat. Komolyra fordítva a szót: sok olyan dolog van, ami mindkettőnket érdekel, pl.: bizonyos stílusú zenék, utazás, vegetáriánus kaja, és még egy csomó minden. És sok dologról tudunk jókat beszélgetni, mint például a politikáról.

B: André azt mondta hiányzol neki.
Orli: Hát igen. Nem láttuk egymást március óta. Ilyen munka ez... Ő is nagyon hiányzik nekem, de telefonon végül is bármikor tudunk beszélni.

B: Az a hírj járja, hogy megint együtt fogtok dolgozni a "The Calcium Kid"-ben, igaz ez?
Orli: Még nem tudom biztosan. Atti elég elfoglalt a színpadi szerepei miatt, és neki ez az élete. Szereti a filmet, de soha nem akart ebben a szakmában dolgozni. Soha nem vágyott arra, hogy filmsztár legyen. De néha együtt csinálni egy filmet... az egyetlen alkalom hogy igazán együtt lehessünk. Szóval ki tudja? Majd megkérdem, ha legközelebb beszélünk.

B: És mit szólsz André legújabb egyszemélyes showjához?
Orli: Még nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy rettenetes. Egyébként, André egy rendkívül vidám és szellemes ember, fantasztikus színpadi érzékenységgel. Komikusi tehetsége egyedülálló, hihetetlen. Imádtam a legutóbbi showját is. Azt hiszem 4szer vagy 5ször láttam. A legújabbat pedig biztosan megfogom nézni, ha elhozza ide Ausztráliába...

B: Köszönöm

by David Boyer, May 2002

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #61001 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando vagy Legolas? Azt hiszem Legolas. Nekem Orli nem igazán tetszik (most kövezzetek meg :) ) Pedig nekem éppen hogy a barna hajú, barna szemű pasik tetszenek, nem a szőke kékszeműek. De Legolas egyszerűen "szép". Orli jól néz ki, de mégsem olyan nagyon jól.

Ami meg az IM-et illeti, arra szerintem reagálni sem érdemes. :evil:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 5 hónapja #60957 Írta: Undómiel
Ezt találtam!

MTV asked newcomer and Best Breakthrough Performance Male nominee Orlando Bloom about how it felt to do the monumental Lord of the Rings as his first real acting gig.

Orlando Bloom: It was my first opportunity.

Iann Robinson: Talk about trial by fire.

Orlando Bloom: Yeah, absolutely, baptism by fire. It was like I was thrown into it, but I was given so many opportunities to sort of explore the areas of my character that I needed in order to kind of make him real. For Pete [Peter Jackson, LOTR's director] to have had the confidence in me, gave me the confidence to go ahead. The first thing they did was stick a bow in my hand, and I started doing archery training and through that I found the character. I found exactly what I wanted him to look like.

Iann Robinson: Your Legolas was great cause he's pissed.

Itt a link is!
www.mtv.com/onair/movieawards/ma ... ?intNum=10

Több
22 éve 5 hónapja #60916 Írta: Undómiel
Tán nem vagy Cosmo-girl?
A Cosmopolitan címlapján pedig nem jelenhet meg, amíg nővé nem operáltatja magát!!! :evil: Mert ugye csak nők szerepelhetnek a címlapján. És egyébként egész jó! :? Kár, hogy nem csinálnak velük interjút. :evil: Igazi interjút! :evil: :evil: :evil: A Cosmót meg nem fikázni, mert Undesz bedühödik, aztán nézhettek... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Arwen Undómielből kitör a cosmo-girl! :D :evil: :D :twisted: :D

Több
22 éve 5 hónapja #60907 Írta: ÉSzAH
Először is ... Vic hívta fel a figyelmemet, hogy ma Tünde napja van, úgyhogy sok boldogságot minden tündének, főleg Legolasnak. :-) (És részemről még Glorfindelnek és Elrond ügynöknek is nagyon.)

Orlando vagy Legolas? Hát, nekem Legolas.
Gandalf, lehet, hogy igazad van és az ember lánya nem találná helyét a tünde fia mellett, de a mai világban már az ember fia mellett sem nagyon, úgyhogy akkor már miért ne legyen tünde? :-) :-) :-) És valóban. Miért is ne álmodozzunk?

Ezzel kapcsolatban felmerült bennem még egy kérdés? Vajon mi lenne a legnagyobb probléma egy ember-tünde kapcsolatban?
Szerintem még csak nem is az, hogy az ember megöregszik és meghal annyi idő alatt, amennyi a tündének egy virág megcsodálásához sem elég. Sokkal inkább ott kezdődne a probléma, amikor a tünde elmegy vadászni vagy virágot szedni és oda van kb. 20 évig. Mert ugye az neki semmi és természetes, hogy elmegy, mert hát ez nem idő az ő öröklétükben. És addig az ember otthon ... hát jobb esetben csak lemond róla.
Ti mit gondoltok?

Naughty, szerintem Orlando egyátalán nem tipikus tinilányoknak tetsző típus. Ha nem ő lett volna Legolas, és szembe jönne az utcán, akkor azok a bizonyos tinilányok észre se vennék. Persze, hogy csinos srác, sőt bizonyos szempontból szép, de nem feltűnő. Az ő vonzereje igazán csak második ránézésre jön át, arra pedig a tinilányok már nem veszik a fáradtságot és nem szánják rá az időt. Én inkább úgy érzem, hogy azért tetszik manapság minden tinilánynak, mert sztárolják a tini-magazinok. Engem is bosszant a dolog, de még tűröm. Végképp kiakadni akkor fogok, ha meglátom a Cosmopolitan címlapján. :-)
Viszont van a dolognak jó oldala is. Ha nem lenne divatos Orlandoért rajongani, akkor nem cikkezne róla semmilyen újság. Még az ilyen IM-ek sem. Persze az is lehet, hogy talán jobb lenne. :-)

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.544 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére