Legolas (Orlando Bloom)
- ainawethien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/orlandodeedpollint.htm
Zsu
DEED POLL!! :
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez a csaj beteg!
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Rayan
- Nem elérhető
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... egolas.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... erelf1.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... powers.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... egolas.jpg
És egy új Lego-összes némi más szereplőkkel megtűzdelve:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... orli_s.jpg
És a legújabb Legolas-képből kreált wallpaper!! :_) Ez megér egy misét!!
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... leaf_s.jpg
Figyelem, a képek lassan töltődnek, de türelem (húúúdemégmilyen...) rózsát terem!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
De ne izgulj, lélekben veled vagyunk!
Vic: Már megint nagyon ott vagy a szeren Köszi!
A legeslegjobb a videójáték. Annyira király lett! És nem is olyan rossz a cyber-Legolastól az az 'Aragorn!' felkiáltás
Egy új interjú az OB Multimedián, Orli Andréról beszél:
www.expage.com/bloominterview
Bocs, nincs energiám most a fordításra. Ha valakinek van, az tegye meg, plíz!
Csók:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Vic, te már megint nagyon tartod itt a frontot, köszönet neked érte. Én mostanában elég keveset tudok netezni, mivel beköszöntött minden egyetemista rémálma, a vizsgaidőszak. De azért itt vagyok, figyelek és rettegjetek, ha véleményem van. Na, de ez senkit nem érdekel, szóljon a topik továbbra is Legolasról és Orlandoról, de durván ám! Tudom, hogy nem lehet valamit hónapokig tárgyalni, emiatt ez a rovat is leült egy kicsit, de örömmel látom, hogy mi még nem mentünk el teljesen valamilyen más irányba, más téma felé, csak azért, hogy beszéljünk valamiről. Üdítő ezt látni.
Csak így tovább. In Legolas we trust!
Csókjaim
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- ainawethien
- Nem elérhető
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Elendil
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
Keresgetős játék... megtaláljátok ezen a fotón Legolast?
nine.paul-bettany.net/nine912.jpg
És akkor én is nosztalgiázom egy kicsit... Lothlórien, Legolas két képen is feszíti az íját:
nine.paul-bettany.net/legslorien1.jpg
nine.paul-bettany.net/legslorien2.jpg
- Vic
- Nem elérhető
klikk ide
A két torony c. film (!!!) PlayStation 2-beli leendő játéka - szakadó eső, Helm-szurdok. Aragorn úgy aprítja az orkokat, hogy majdnem elbőgtem magam, Legolas pedig.... hát, a levegőmet is visszatartottam arra a fél percre... Alig lehet követni a mozgását, ahogy a tőrével és az íjával összhangban dolgozik.... 8O 8O 8O
A videóklipp hihetetlenül jó, a játék pedig eszméletlenül élethű, le a kalappal. Lehet, hogy beszerzek télig egy PlayStation gépet is????
És mit szóltok ehhez a fanarthoz?
thereandbackagain.xigroup.com/ar ... uado_1.jpg - Legolas és Gimli
Nézzétek meg Legolas lábát... nem olyan, mint Supermané?
- Vic
- Nem elérhető
www.full-bloom.net/animations.html - válasszátok ki az első animációt és go!
- Vic
- Nem elérhető
Valaki nagyon elszórakozott a megvásárolt akcióbabáival... de a végeredmény szerintem nem is olyan rossz...
www.foolofatook.com/af/page12.html - a Tanács - jól látom, hogy a legalsó képnél Gimli éppen Gandalfot készül megverni?
www.foolofatook.com/af/page13.html - a második képnél szegény Legolas térdig gázol a félcentis fűben...
www.foolofatook.com/af/page14.html - Mória bejárat - Legolas nagyon csinos oldalról is
www.foolofatook.com/af/page15.html - behalok, látjátok azt a trollt?
www.foolofatook.com/af/page16.html - Lórien - az uccsó fotónál Frodó Galadriel tükre helyett egy nagy adag gőzölgő húslevesbe hajol bele. Vagy csak én vagyok éhes korán reggel?
www.foolofatook.com/af/page17.html - Amon Hen (Boromir meg akarja erőszakolni Frodót.. -Legolas pedig hátralendítve a tőrét belezi ki az orkot.
Ha ennyi nem volt elég, még itt találtok beállított akciófigura-jeleneteket sőt, még ezeknek a fotóknak az elkészítési módját is. 8O
www.foolofatook.com/af/index2.html
- Vic
- Nem elérhető
Kezdjük a napot Legolas tőrével közelről és vitrin alatt. Jó alaposan nézzétek meg a fotót, mert valóban igazi műremekről van szó. Főleg, ha tényleg az ember lánya elképzeli, hogy ezeket a tőröket tényleg Legolas maga készítette...
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4056
Aztán folytassuk a nyílvesszőkkel (van itt mindenféle: Legolas régi és új vesszői, Aragorn nyílvessző, ork nyílvessző stb.) - úgyszintén közeli tanulmányozást kérnék mindenkitől:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4060
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Celebdringwen
- Nem elérhető
Szóval azon gondolkoztam, hogy a tündék születésükkor tudják-e már hogy halhatatlanok? Persze nem direkt, hanem inkább intuitív módon. És ha nem, akkor a tündék nevelésébe az is beletartozik, hogy ezt tudatosítsák bennük? Hogyan lehet ez? Hogyan érti meg valaki (egy tünde) hogy mi vár rá, hogy mit jelent az, hogy halhatatlan? : : :
Ez meg itten Orli "fülpróbán" :
www.mentally-unbalanced.com/orla ... ous083.jpg
Hát nem épp olyanok mint az igazi tündék...
www.mentally-unbalanced.com/orla ... ous084.jpg
Bár a BHD-s képek nem annyira jók (szerintem), de ezen helyes
www.mentally-unbalanced.com/orla ... mag065.jpg
Ez meg olyan haj-jaj...:
www.mentally-unbalanced.com/orla ... otr048.jpg
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- Elendil
- Nem elérhető
- Dae/siss
- Nem elérhető
Rayan: háát... még az is lehet. Konkrétan nem gondoltam senkire, amíg írtam, csak arra, hogy van egy tündefiú, meg egy halandó lány és hát...hajrá. Az a bizonyos féltünde egyébként nem halandó.
- Elendil
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Gandi: igazad van. De ha Orlit csak jó kis magyar kajákkal etetnénk, előbb-utóbb (akármilyen gebe is) csak növesztene egy kis pocakot Na jó, tokát azért nem
Én most vagy nagyon hülye vagyok (ami nem kizárt), vagy a Tolkien Enciklopédia A-tól Z-ig hibás! Mert pénteken volt szerencsém beleolvasni -nyilván először Legolas jellemzésénél nyitottam ki- és azt olvastam, hogy Legolas 'vadonföldei tünde'. Már bocsánat, de azt hiszem, Legolas a Bakacsin-erdő északi részén élt, Vadonfölde meg a Bakacsin Ny-i felén van Valaki homályosítson föl, legyen szíves! 8O
(Ha tényleg pontatlan a könyv, az szégyen, mert illene, hogy egy ilyen fontos válogatást legalább adathűen állítsanak össze.)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Elendil
- Nem elérhető
- Ody
- Nem elérhető
Nekem van egy barátnőm, akit el tudnék képzelni hobbitnak. Egy másikat meg tündének.
Más: pár napja voltam a Plazában, és a könyvesboltban találtam egy gyönyörű könyvet. Tolkien műveinek szereplőiről volt benne szó, és képek (festmények). Csak az a baj, hogy elég drága Bár lesz ballagás
- naughty
- Nem elérhető
majd ,ha lesz egy tali elviszem, de addig is kérdezősködj, mert lehet, hogy mások tudnak webcímet!!
IGEN , IGEN,NEKEM IS MEGVAN AZ A VOX!!! (a nagy képet Lij-ről már kiraktam)
ÉS A SZEREPOSZTÁSBAN MÉG AZ IS POÉN ,HOGY SEAN BEAN NEM HISZEM,HOGY NAGYON SZEREPELNE BENNE!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
Akiről meséltem nem szőke kék szemmekkel, hanem barna hajú és szemű (!). És ha megismered nem először külsőleg, hanem belsőleg mondod rá, hogy tünde, aztán minél több időt töltesz vele annál inkább érzed: kívül-belül tünde. Tudod: "Nem a szél, nem a függöny. A lebbenés."Esgalf: és kölsőleg is tündések???pl.elég magasak -e , szőke hajuk van , törékeny a testalkatuk???
A VOX-ban találtam egy előzetest A Gyűrűk Ura - A Két Toronyról. Hogy a címet nem tudják rendesen leírni O.K. (A gyűrűk ura), de a főszereplőknél ez olvasható: "Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Bean, Cate Blanchett, Christopher Lee, Viggo Mortensen, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Hugo Weaving" ÉS ORLANDO BLOOM??? Miért felejtik ki pont őt mindenből?
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- naughty
- Nem elérhető
nem vagyok a manga rajzok ellen, de a tündéket tényleg nem szabadna így ábrázolni!!!
ez tényleg olyan számítógépes...., vagy szóval túl modern !!
ez a tündéknek nem áll jól!!! szerintem!!
bár nem tudom,hogy láttatok-e már Tolkien rajzokat, de ő is valahogy így rajzolta le Legolast és Elrondot is, de érdekes Arwent nem!!
nekem nem tetszik az sem!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Celebdringwen
- Nem elérhető
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... cfm?ID=429 Na most azt nem állítom, hogy ez már hűűűű de jó, inkább érdekesnek találom a képet! A középen magasló alakot (Aragorn lenne?) azonnal Legonak néztem, de ő az a kis zöld lenne ott mellette... 8O 8O 8O
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- Gandalf
- Nem elérhető
De ne gondoljátok, hogy egy férfit olyan könnyen fel lehet hízlalni, pláne, ha lapjában véve sovány! Pacal ide, vagy oda...
- Elendil
- Nem elérhető
- naughty
- Nem elérhető
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
én is láttam már tündét, azt nem tudom,hogy belülről olyan volt-e, de külsőleg, igen!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"