Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 5 hónapja #59865 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Itt a David Boyer interjú ~fordítása:

giraf.elte.hu/~orlando-bloom/orlandodeedpollint.htm

Zsu

DEED POLL!! : :oops: :P :lol: :) :D

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59862 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: beteg hát! :?

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59854 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
8O Jujjujjúúúúúúúújj! 8O Ezek a montázsok....................... Hát asszem Rayan, igazad van! :evil:

Ez a csaj beteg!

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #59834 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez a csaj beteg! Nézzétek, miket kreált! Elég bizarr :evil: 8)
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... egolas.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... erelf1.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... powers.jpg
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... egolas.jpg

És egy új Lego-összes némi más szereplőkkel megtűzdelve:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... orli_s.jpg
És a legújabb Legolas-képből kreált wallpaper!! :_) Ez megér egy misét!! :P
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... leaf_s.jpg

Figyelem, a képek lassan töltődnek, de türelem (húúúdemégmilyen...) rózsát terem! :P

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #59794 Írta: Rayan
Hehe, Észi :)
De ne izgulj, lélekben veled vagyunk!

Vic: Már megint nagyon ott vagy a szeren :D :D :D Köszi!
A legeslegjobb a videójáték. Annyira király lett! És nem is olyan rossz a cyber-Legolastól az az 'Aragorn!' felkiáltás :mrgreen:

Egy új interjú az OB Multimedián, Orli Andréról beszél:
www.expage.com/bloominterview
Bocs, nincs energiám most a fordításra. Ha valakinek van, az tegye meg, plíz! :)

Csók:
Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #59743 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Végre egy topik, ahol nem a STAR WARS Episode II-ről van szó! *huh*
Vic, te már megint nagyon tartod itt a frontot, köszönet neked érte. Én mostanában elég keveset tudok netezni, mivel beköszöntött minden egyetemista rémálma, a vizsgaidőszak. De azért itt vagyok, figyelek és rettegjetek, ha véleményem van. :-) :-) :-) Na, de ez senkit nem érdekel, szóljon a topik továbbra is Legolasról és Orlandoról, de durván ám! Tudom, hogy nem lehet valamit hónapokig tárgyalni, emiatt ez a rovat is leült egy kicsit, de örömmel látom, hogy mi még nem mentünk el teljesen valamilyen más irányba, más téma felé, csak azért, hogy beszéljünk valamiről. Üdítő ezt látni.
Csak így tovább. In Legolas we trust!

Csókjaim

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #59712 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
El se hiszem gyerekek!!!!!!! Most olvastam az OB Files oldalán, hogy hamarosan be fogják mutatni Budapesten is a DEED POLL-t!!!!! YEPEEEE!!! Persze kérdés, hogy be lehet-e rá jutni majd, meg ilyenek, de akkor is YEPEEE!!! :) Elnézést, ha nagyon OFF, de annyira örülök! :lol:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #59602 Írta: Elendil
Vic: Playstation2? 8O Én eddig csak szgépes játékról hallottam (amit a FOTR-ból csináltak)

Több
22 éve 5 hónapja #59570 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
És akkor még egy kis ráadás... :D
Keresgetős játék... megtaláljátok ezen a fotón Legolast?
nine.paul-bettany.net/nine912.jpg
És akkor én is nosztalgiázom egy kicsit... Lothlórien, Legolas két képen is feszíti az íját:
nine.paul-bettany.net/legslorien1.jpg
nine.paul-bettany.net/legslorien2.jpg

Több
22 éve 5 hónapja #59565 Írta: Vic
Hát, akinek van ideje, ezt ki ne hagyja... anyám!!!!

klikk ide
A két torony c. film (!!!) PlayStation 2-beli leendő játéka - szakadó eső, Helm-szurdok. Aragorn úgy aprítja az orkokat, hogy majdnem elbőgtem magam, Legolas pedig.... hát, a levegőmet is visszatartottam arra a fél percre... Alig lehet követni a mozgását, ahogy a tőrével és az íjával összhangban dolgozik.... 8O 8O 8O
A videóklipp hihetetlenül jó, a játék pedig eszméletlenül élethű, le a kalappal. Lehet, hogy beszerzek télig egy PlayStation gépet is???? :D

És mit szóltok ehhez a fanarthoz?
thereandbackagain.xigroup.com/ar ... uado_1.jpg - Legolas és Gimli
Nézzétek meg Legolas lábát... nem olyan, mint Supermané? 8) :D

Több
22 éve 5 hónapja #59561 Írta: Vic
Ha nem tudtátok még megnézni a GAP reklámot, animációként is meg lehet nézni - kisebb a képméret, de rögtön nézhető, ráadásul elég jó a minősége is... 8)

www.full-bloom.net/animations.html - válasszátok ki az első animációt és go!

Több
22 éve 5 hónapja #59559 Írta: Vic
Aztán folytassuk egy kis röhögéssel, az sosem árt... :D :D :D
Valaki nagyon elszórakozott a megvásárolt akcióbabáival... de a végeredmény szerintem nem is olyan rossz... :wink: :wink:

www.foolofatook.com/af/page12.html - a Tanács - jól látom, hogy a legalsó képnél Gimli éppen Gandalfot készül megverni? :?
www.foolofatook.com/af/page13.html - a második képnél szegény Legolas térdig gázol a félcentis fűben... 8)
www.foolofatook.com/af/page14.html - Mória bejárat - Legolas nagyon csinos oldalról is 8)
www.foolofatook.com/af/page15.html - behalok, látjátok azt a trollt? :D :D
www.foolofatook.com/af/page16.html - Lórien - az uccsó fotónál Frodó Galadriel tükre helyett egy nagy adag gőzölgő húslevesbe hajol bele. 8) Vagy csak én vagyok éhes korán reggel? :wink:
www.foolofatook.com/af/page17.html - Amon Hen (Boromir meg akarja erőszakolni Frodót.. :? -Legolas pedig hátralendítve a tőrét belezi ki az orkot. 8)

Ha ennyi nem volt elég, még itt találtok beállított akciófigura-jeleneteket sőt, még ezeknek a fotóknak az elkészítési módját is. 8O
www.foolofatook.com/af/index2.html

Több
22 éve 5 hónapja #59557 Írta: Vic
Szép jó reggelt!

Kezdjük a napot Legolas tőrével közelről és vitrin alatt. Jó alaposan nézzétek meg a fotót, mert valóban igazi műremekről van szó. Főleg, ha tényleg az ember lánya elképzeli, hogy ezeket a tőröket tényleg Legolas maga készítette...

www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4056

Aztán folytassuk a nyílvesszőkkel (van itt mindenféle: Legolas régi és új vesszői, Aragorn nyílvessző, ork nyílvessző stb.) - úgyszintén közeli tanulmányozást kérnék mindenkitől:

www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4060

Több
22 éve 5 hónapja #59543 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vadonfölde egész Rhovanion! Nem csak a Bakacsinerdőtől délre! Tulajdonképpen a Ködhegység keleti felétől kb. a Vasdombokig és a Rhún-tengerig, a Szürkehegységtől az Emyn Muilig... szerintem...

Több
22 éve 5 hónapja #59491 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na sziasztok! Elgondolkoztam valamin, és hátha valaki ennek utána olvasott már valahol!
Szóval azon gondolkoztam, hogy a tündék születésükkor tudják-e már hogy halhatatlanok? Persze nem direkt, hanem inkább intuitív módon. És ha nem, akkor a tündék nevelésébe az is beletartozik, hogy ezt tudatosítsák bennük? Hogyan lehet ez? Hogyan érti meg valaki (egy tünde) hogy mi vár rá, hogy mit jelent az, hogy halhatatlan? :?: :?: :?:

Ez meg itten Orli "fülpróbán" :wink: :
www.mentally-unbalanced.com/orla ... ous083.jpg

Hát nem épp olyanok mint az igazi tündék... :wink: :lol:
www.mentally-unbalanced.com/orla ... ous084.jpg

Bár a BHD-s képek nem annyira jók (szerintem), de ezen helyes :roll:
www.mentally-unbalanced.com/orla ... mag065.jpg

Ez meg olyan haj-jaj...:
www.mentally-unbalanced.com/orla ... otr048.jpg

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #59488 Írta: Elendil
Dae-Elena: hát nemtom, de szerintem Aragorn rémes, Boromir pedig nagyon ellenszenves. :evil: Sajnos én a rajzfilmet azelőtt láttam, mielőtt elolvastam a GYU-t ezért néhány szereplőt (Boromirt, Elrondot, Frodót) úgy képzeltem el. Legolas egy kicsit olyan.. semmilyen. Na mind1. Azért vannak benne jó jelenetek.

Több
22 éve 5 hónapja #59485 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én láttam, Elendil... szerintem egész jó. Boromir ott sokkal boromirosabb, mint a filmben. És Legolas is csinos :)

Rayan: háát... még az is lehet. Konkrétan nem gondoltam senkire, amíg írtam, csak arra, hogy van egy tündefiú, meg egy halandó lány és hát...hajrá. :) Az a bizonyos féltünde egyébként nem halandó.

Több
22 éve 5 hónapja #59484 Írta: Elendil
Rayan: nos, igazad van (legalábbis A Babó térképe szerint). Thranduil Bakacsin.erdő É-i részén él, Vadonfölde pedig az erdő D-i részén kezdődik. Viszont D-en is élnek tündék (szintén a térkép szerint) Bár Legolas fent él É-on (asszem). Szóval nem igazán tudom. :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #59476 Írta: Rayan
Dae: szép lett a vers! :D (Mintha Legolas sírna féltündéje után...Ha jól sejtem :D ;) )

Gandi: igazad van. De ha Orlit csak jó kis magyar kajákkal etetnénk, előbb-utóbb (akármilyen gebe is) csak növesztene egy kis pocakot :mrgreen: Na jó, tokát azért nem :mrgreen:

Én most vagy nagyon hülye vagyok (ami nem kizárt), vagy a Tolkien Enciklopédia A-tól Z-ig hibás! Mert pénteken volt szerencsém beleolvasni -nyilván először Legolas jellemzésénél nyitottam ki- és azt olvastam, hogy Legolas 'vadonföldei tünde'. Már bocsánat, de azt hiszem, Legolas a Bakacsin-erdő északi részén élt, Vadonfölde meg a Bakacsin Ny-i felén van :!: Valaki homályosítson föl, legyen szíves! 8O
(Ha tényleg pontatlan a könyv, az szégyen, mert illene, hogy egy ilyen fontos válogatást legalább adathűen állítsanak össze.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #59474 Írta: Elendil
Látta valaki a rajzfilm GYU-t? Nem mintha túl jó lenne, csak érdekes. Egy csomó jelenet benne van a filmben is.

Több
22 éve 5 hónapja #59414 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na, visszatértem Legolashoz, bár nem felejetettem el Obi-van Kenobit :) (bocs)
Nekem van egy barátnőm, akit el tudnék képzelni hobbitnak. Egy másikat meg tündének.
Más: pár napja voltam a Plazában, és a könyvesboltban találtam egy gyönyörű könyvet. Tolkien műveinek szereplőiről volt benne szó, és képek (festmények). Csak az a baj, hogy elég drága :cry: Bár lesz ballagás :)

Több
22 éve 5 hónapja #59264 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
gandalf: itt a neten nemtom hol, de nekem van egy könyvem, amiben vannak rajzok!!!!
majd ,ha lesz egy tali elviszem, de addig is kérdezősködj, mert lehet, hogy mások tudnak webcímet!!

IGEN , IGEN,NEKEM IS MEGVAN AZ A VOX!!! (a nagy képet Lij-ről már kiraktam)
ÉS A SZEREPOSZTÁSBAN MÉG AZ IS POÉN ,HOGY SEAN BEAN NEM HISZEM,HOGY NAGYON SZEREPELNE BENNE!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59254 Írta: Gandalf
naughty: Hol lehet megnézni Legolast ábrázoló Tolkien-rajzokat???

Több
22 éve 5 hónapja #59176 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Esgalf: és kölsőleg is tündések???pl.elég magasak -e , szőke hajuk van , törékeny a testalkatuk???

Akiről meséltem nem szőke kék szemmekkel, hanem barna hajú és szemű (!). És ha megismered nem először külsőleg, hanem belsőleg mondod rá, hogy tünde, aztán minél több időt töltesz vele annál inkább érzed: kívül-belül tünde. Tudod: "Nem a szél, nem a függöny. A lebbenés."
A VOX-ban találtam egy előzetest A Gyűrűk Ura - A Két Toronyról. Hogy a címet nem tudják rendesen leírni O.K. (A gyűrűk ura), de a főszereplőknél ez olvasható: "Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Bean, Cate Blanchett, Christopher Lee, Viggo Mortensen, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Hugo Weaving" ÉS ORLANDO BLOOM??? Miért felejtik ki pont őt mindenből? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #59134 Írta: naughty
IGAZ , MÁR MONDTAM,DE NEKEM SEM TETSZIK A VÍZESÉSES KÉP!!!

nem vagyok a manga rajzok ellen, de a tündéket tényleg nem szabadna így ábrázolni!!!
ez tényleg olyan számítógépes...., vagy szóval túl modern !!
ez a tündéknek nem áll jól!!! szerintem!!
bár nem tudom,hogy láttatok-e már Tolkien rajzokat, de ő is valahogy így rajzolta le Legolast és Elrondot is, de érdekes Arwent nem!!
nekem nem tetszik az sem!!! :?

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59085 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: a kártyák! Valami Isteniek! :lol: :lol: :lol: De a vízeséses kép... :? Szerintem (és most tényleg elnézést) rémes. Nekem valahogy minden manga rajz egy valamiféle technikai, a posztmodernt is meghaladó, globális képzavar. Tök egyforma az összes alak, és valahogy sosem azt érzem rajtuk, hogy rajzok, vagy alkotások volnának, hanem hogy animációk. Ami pedig már olyan gépesített, light verzió. És hogy tündéket (főleg Legolast!) így lerajzolni! Hozzájuk valamiféle egyediség, és szépség passzol. Művészet, művészi alkotás.

www.tolkienonline.com/gallery/ga ... cfm?ID=429 Na most azt nem állítom, hogy ez már hűűűű de jó, inkább érdekesnek találom a képet! A középen magasló alakot (Aragorn lenne?) azonnal Legonak néztem, de ő az a kis zöld lenne ott mellette... 8O 8O 8O

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #59076 Írta: Gandalf
Dae-elena: egész jó lett a vers! :wink:

De ne gondoljátok, hogy egy férfit olyan könnyen fel lehet hízlalni, pláne, ha lapjában véve sovány! :roll: Pacal ide, vagy oda...

Több
22 éve 5 hónapja #59048 Írta: Elendil
nekem van egy barátom, aki nagyon hasonlít Orlira. az egyik osztálytársam egy kicsit tündés, de csak azért, mert a haja szőke a szeme meg kék (mondjuk nekem is az). meg elég törékeny alkatú.

Több
22 éve 5 hónapja #59041 Írta: naughty
mondjuk ez a pasi, nem legolasra hasonlít, hanem orlira civilben, szóval nem túl tündés!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59040 Írta: naughty
Esgalf: és kölsőleg is tündések???pl.elég magasak -e , szőke hajuk van , törékeny a testalkatuk???
én is láttam már tündét, azt nem tudom,hogy belülről olyan volt-e, de külsőleg, igen!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.540 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére