Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 5 hónapja #58487 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan:Erről már én is filozofáltam és én még azt a jelenséget Boromir halálakor is észre vettem...Legolas nem sírt nem szólt semmit hanem csak nézett....Meg még azt is észrevettem hogy talán azért is látnak jól a tündék mert a rosszat nem csak látják hanem meg is érzik.Erre örök példa amikor az 1. részben Legolas kétszer is érzi ezt.Elöször Móriánál mondja Aragornnak hogy mennijük kell másodszor meg Amon Hennél és akkor azt is elmondja hogy a rettegés lett úrrá a gondolatain...És szerintem Legolasnak azért nincs sok szerepe vagy inkább szövege a történetben mert nem beszél fölöslegesen. Mint például Pippin hogy éhes vagyok stb.Csak lényeges dolgokat mond.És azért hallgatag mert sokszor elmélyül a gondolataiban és Tolkien is ugy irta hogy amikor követik az orkokat akik elrabolták a hobbitokat akkor Legolas ugy menetel hogy a gondolataiba merül és nem is figyel nagyon amit az emberek alvásnak éreznének.
Meg amikor Gimlivel beszélget és Gimli azt mondja hogy bárcsak jönnének Galadrielék segitwni a csatában,akkor Legolas a távolba tekint arca elkomorodik és azt mondja hogy attól tart hogy a háború ment az ö földjükre.Szerintemakkor is érzi ezt a dolgot amiről Rayan mesélt.Na ennyi és remélem érthető voltam....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58481 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kedves Fórumozók!

Az Orlando szexuális beállítottságával foglalkozó eszmecserét én töröltem, s máskor is meg fogom tenni vagy ha nem én, hát Vic vagy ÉSzAH.
Sokszor kértük már, hogy hagyjátok a témát, sajnálom, hogy ilyen drasztikusan kellett beavatkozni. :?

Rayan: Le a kalappal előtted.
Hérának is páva volt a szent állata, és tőle még Zeusz is félt, ami nagy szó...
Csak egy kis adalék a témához... :D

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58454 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: Fantasztikus vagy! Nem igazán tudok hozzá tenni semmit, mindent leírtál. És szerintem tényleg képesek rá a tündék. :roll:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #58396 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: Naon naon teccett!!!! Már én is egy csomót gondolkodtam rajta,de nemigazán jutottam dűlőre. Úgyhogy most naon örülök! :D :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 5 hónapja #58376 Írta: Arwen_Girl
Arwen_Girl válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: Erről nem is tudtam 8O Most olvastam, hogy Legolas tegezén egy páva látható (és tényleg!) A páva a halhatalanság szimbóluma.
Nagyon sok érdekes dolgot találtam a LOTR szimbolikájával kapcsolatban-igaz, hogy némelyik már-már túl elvont.
Akkor dobok föl még egy témát :)

Sokat filozofálnak egyesek, hogy mit jelent az a bizonyos Legolas-mondat Lothlórienben:
'I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near.' (Szabadford.: 'Nincs szívem elmondani. Oly közeli még a gyász.')
A találgatások tárgya az 'oly' vagy 'túl közeli' szó.

A megoldás kulcsának pedig a következőt tartják: a spirált, a tündék szimbólumát. (Vegyük pl. ezt a képet vagy ezt vagy ezt -Ha nem jönnének be a képek: az első egy völgyzugolyi díszítő elemet ábrázol, a másik szintén egy spirális szimbólumot-így van valahogy befonva az édes Legolas haja, a harmadik pedig Legolas tegezét rögzítő csatját-tudjátok, a TTT-s képről.)
A spirál alsó hulláma a földi létet, a fölső hulláma a tünde-lelket jelképezi. A tündék élete is ilyen spirál. Amikor tünde-képességeiket mutatják, valójában végigfut az elméjük a spirál fölső hullámán. Vegyük pl. Legolas 'távollátó' képességét. Ezt úgy éri el, hogy bár fizikailag a földön marad, 'szellemét' kiengedi magából, és így képes nagy távolságról megérezni dolgokat. Tehát ezeket a dolgokat nemcsak látja, érzi is, ráadásul ugyanazt érzi, mint 'ők'.
Vezessük ezt vissza a móriai esetre (a filmre vonatkozóan). Gandalf belezuhant a homályba, és mi Legolas helyében vagyunk. És nemcsak látjuk őt lezuhanni, hanem érezzük is, mi is vele zuhanunk. És ahogy látványban egyre távolodik tőlünk, úgy érezzük magunkhoz egyre közelebb. Az ember hamar 'túllép' a tragédiákon, de a tünde számára ez nem olyan könnyű, mert azt az érzést még sokáig ott hordozza magában. Oly közeli még a gyász.
Nézzétek Legolast, mikor kirohannak Móriából. Aragorn hiába szólítja, ő még mindig kábult, mert még mindig az események hatása alatt áll. Nem ejt könnyeket, mert még mindig átéli, ami az előbb történt, még mindig Gandalffal zuhan. De képes visszatérni a valóságba, ám gyásza később újra előtör.
A gyász hozhat a tündéknek új harmóniát. Mert az intenzív és 'oly közeli' szomorúság és gyász révén (mely 'elillant' lelküket a földhöz láncolja megint) visszacsúszhatnak a spirál fölső hullámán lefelé, a középpontba, ahol a két spirál újra találkozik.

Ennyi. Remélem értettétek. Ez már eléggé mély filozófia, de engem nagyon megfogott.
A kérdés:
Szerintetek lehetséges mindez? Hogy egy tünde lelkét, szellemét, vagy ahogy nevezzük, amikor úgy érzi vagy úgy kívánja, szabadon eresztheti a teste?
Szerintem ezek rendkívül érdekes dolgok. Ha néhol nem is helyes találgatások, de kétségkívül elgondolkodtatóak.

Rayan:amit írtál az teljesen meghatott....most igy elgondolkozva teljesen igazad van

Több
22 éve 5 hónapja #58326 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Erről nem is tudtam 8O Most olvastam, hogy Legolas tegezén egy páva látható (és tényleg!) A páva a halhatalanság szimbóluma.
Nagyon sok érdekes dolgot találtam a LOTR szimbolikájával kapcsolatban-igaz, hogy némelyik már-már túl elvont.
Akkor dobok föl még egy témát :)

Sokat filozofálnak egyesek, hogy mit jelent az a bizonyos Legolas-mondat Lothlórienben:
'I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near.' (Szabadford.: 'Nincs szívem elmondani. Oly közeli még a gyász.')
A találgatások tárgya az 'oly' vagy 'túl közeli' szó.

A megoldás kulcsának pedig a következőt tartják: a spirált, a tündék szimbólumát. (Vegyük pl. ezt a képet vagy ezt vagy ezt -Ha nem jönnének be a képek: az első egy völgyzugolyi díszítő elemet ábrázol, a másik szintén egy spirális szimbólumot-így van valahogy befonva az édes Legolas haja, a harmadik pedig Legolas tegezét rögzítő csatját-tudjátok, a TTT-s képről.)
A spirál alsó hulláma a földi létet, a fölső hulláma a tünde-lelket jelképezi. A tündék élete is ilyen spirál. Amikor tünde-képességeiket mutatják, valójában végigfut az elméjük a spirál fölső hullámán. Vegyük pl. Legolas 'távollátó' képességét. Ezt úgy éri el, hogy bár fizikailag a földön marad, 'szellemét' kiengedi magából, és így képes nagy távolságról megérezni dolgokat. Tehát ezeket a dolgokat nemcsak látja, érzi is, ráadásul ugyanazt érzi, mint 'ők'.
Vezessük ezt vissza a móriai esetre (a filmre vonatkozóan). Gandalf belezuhant a homályba, és mi Legolas helyében vagyunk. És nemcsak látjuk őt lezuhanni, hanem érezzük is, mi is vele zuhanunk. És ahogy látványban egyre távolodik tőlünk, úgy érezzük magunkhoz egyre közelebb. Az ember hamar 'túllép' a tragédiákon, de a tünde számára ez nem olyan könnyű, mert azt az érzést még sokáig ott hordozza magában. Oly közeli még a gyász.
Nézzétek Legolast, mikor kirohannak Móriából. Aragorn hiába szólítja, ő még mindig kábult, mert még mindig az események hatása alatt áll. Nem ejt könnyeket, mert még mindig átéli, ami az előbb történt, még mindig Gandalffal zuhan. De képes visszatérni a valóságba, ám gyásza később újra előtör.
A gyász hozhat a tündéknek új harmóniát. Mert az intenzív és 'oly közeli' szomorúság és gyász révén (mely 'elillant' lelküket a földhöz láncolja megint) visszacsúszhatnak a spirál fölső hullámán lefelé, a középpontba, ahol a két spirál újra találkozik.

Ennyi. Remélem értettétek. Ez már eléggé mély filozófia, de engem nagyon megfogott.
A kérdés:
Szerintetek lehetséges mindez? Hogy egy tünde lelkét, szellemét, vagy ahogy nevezzük, amikor úgy érzi vagy úgy kívánja, szabadon eresztheti a teste?
Szerintem ezek rendkívül érdekes dolgok. Ha néhol nem is helyes találgatások, de kétségkívül elgondolkodtatóak.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #58325 Írta: Rayan
Fer: szerintem nekik a gyermek születése különleges esemény. Amennyire tudom, hosszú életük során nem adtak sok gyermeknek életet, így elképzelheted, milyen boldogság lehetett a szülőknek, ha mondjuk 1000 évenként gyermekük született :) (na jó, azért nem kell olyan szélsőségekre gondolni, mint pl. ha Elrond 10000 éves, akkor-mivel 3 gyereke van- 3000 évenként születik egy :) ) De ha azt vesszük, a tündék több ezer éve relatív, ők nem érzékelik annyira az idő múlását, mint mi...Így akár azt is el tudom képzelni, hogy a tünde-gyermek születése semmivel sem különlegesebb, mint az embergyereké. :) Magyarán ugyanúgy büszkék a tünde-szülők a csemetéikre, és természetesen nekik is fontos, hogy legyen utóduk, aki továbbviszi a családfát, de nem annyira, mint az embereknél. Azt hiszem, a tündék számára a múlt és főleg a jelen sokkal fontosabb, míg az ember folyton a jövőbe tekint.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #58314 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
lenne egy kérdésem a tündékkel kapcsolatban, amely ma fogant meg a fejemben. a tündegyerekekről már beszéltünk, ezért elnézést, ha a kérdést már érintettük.
tehát a tündék hogyan fogják fel egy gyermek születését?
értem én itt azt pl, hogy az emberekben benne van az az érzés hogy, 'tovább viszi a nevemet', 'nem hal ki a család' (és persze szerelnük gyümölcsének is tekintik) stbstb. de ez pl benne van a tündékben?

Több
22 éve 5 hónapja #58296 Írta: Rayan
ÉSzAH: bocsesz :) De nem volt szívem csak egy-két képet betenni :)

Celi: gyönyörűek ezek a képek! Nagyon köszi! :P

Csajok! Utolsó nap, hogy szavazhattok Orlira! Tegyétek meg!
www.mtv.com/onair/movieawards/ma ... male.jhtml
Persze ne csak rá, hanem értelemszerűen a FOTR-re, minden kategóriában :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #58278 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szép jó hétvégét mindenkinek!!! Amíg a nővérek távol, addig megpróbálok némi színt vinni a fórum életébe! :wink:

A pár nappal ezelőtt feldobott kérdésemre köszönöm a válaszokat! Valóban én is úgy gondolom, hogy nincsen tökéletes világ, de ahogy benne élünk ebben a tökéletlen világban annak van egy lehető legoptimálisabb módja, és létezik egy olyan rendszer (társadalmi együttélés) mely a lehető legjobb, de ezt még nem sikerült megtalálni. Nos, szerintem egy tünde, akinek több ezer év áll rendelkezésére filozofálgatni ismeri ezt a rendszert, de ez a rendszer/elv nem megnevezhető, formáló ereje maga az emberiség, ill. a lények együtt. Szóval ott van mindenben, főleg a lélekben, de itt most hosszas fejtegetés kezdődne, ami már nem e topic tárgya. Ami a lényeg szerintem Legolas is ismerheti ezt a rendező-elvet, és ezért tisztel minden lényt: embert, hobbitot stb. a saját tünde fajtáján kívül is. Tudja, hogy az erő így, vagy úgy mindenkiben benne van.

No akkor más: szerintem ezeket a képeket még nem láttuk! :)

www.totalwaste.net/orlando/premi ... iere12.jpg Orli a Sólyom premierjén, háttérben a bárpulttal...

www.totalwaste.net/orlando/premi ... iere13.jpg szintén :wink:

www.totalwaste.net/orlando/other/cannes2.jpg Cannes-ban Iannal. Szerintem itt nagyon kis szexi... :oops:

www.totalwaste.net/orlando/awards/bafta17.jpg hú, elég csúnya szegény ember ott Orli mellett :o

www.totalwaste.net/orlando/award ... party6.jpg hölgykoszorú a preoscaron

www.totalwaste.net/orlando/magaz ... zine16.jpg nem akármilyen csapat... :wink:

www.totalwaste.net/orlando/magaz ... ipines.jpg no igen... :oops:

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 5 hónapja #58240 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A petíció témához (kissé lemaradva): Szerintem ezt a témát kár ragozni, "itt és most kéne lezárni az aktát" nekünk is :twisted: . Szerintem kár cakkozni magatokat, mert a Filmcsillag "újságírói" abból a most alakuló embertípusból van, akik megszületnek egy (nagyon) alacsony mércével, amin nem tudnak mert nem akarnak változtatni. A "szerkesztőségben" valószínűleg elolvasták a petíciót, bedobták a szemetesbe, miközben azon sóhajtoztak, hogy " Vajh' miként létezhetnek ilyen ostoba emberek?" és húztak egy strigulát az "Orlando nem homokos!" részbe a panaszleveleknél. Szerintem válaszolni is csak azért válaszoltak, mert kell válaszolni az újságban a legtöbb panaszra, lehetőleg úgy, hogy a kedves levélíró érezze magát hülyének. :evil:
Rayan: Imááááádlak! Én szeretek nosztalgiázni, és ha Vic megkövez, szolidaritásból veled halok.
Celeb: Szerintem nincs tökéletes világ, csak tökéletes pillanat. Ezért nem tudják a tündék a titkot: mert nincs.

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #58225 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan, egyátalán nem utálunk, sőt, de akkor is megtaláljuk a képeket, ha csak a hozzájuk vezető linket írod be és nem az összes képet egyenként. Szerintem onnan már mindenki megnézegetheti maga a kínálatot. :-) De azért köszi.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #58185 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: a képek szupik. Van amit már láttam, csak éppen más szögből, de vannak teljesen újak is.
Más: tényleg nem adják le a TTT-t a német RTL2-n? :(

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 5 hónapja #58033 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kedveseim!
Az a nagy igazság, hogy Vic felvetésén, hogy kik lennénk Középföldén, nagyon sokat törtem a fejem.
Én most nem magamról fogok beszélni, hanem Tolkienról. Emléxem, naughty (remélem, jól írom a neved) azt mondta, hogy a Megye a legemberközelibb, legvalóságosabb hely.
Az írott műben ez ennyire nem csapódik ki konkrétan, de ha emlékeztek, a filmben, ahogy Frodó beszélget Gandalffal, azt mondja, hogy mindig úgy élt a Megyében, mintha kalandozna. És most, hogy el kell hagynia, majd megszakad a szíve.
Szerintem ezzel azt akarja mondani, hogy a Világunk elhagyása nagyon fájna még akkor is, ha azt egy Középföldéért tennénk meg.
És hogy igazából soha nem cserélné föl semmire ezt a világot, bármennyire olyan, amilyen.
puszi: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
22 éve 5 hónapja #58009 Írta: Rayan
Most lehet, hogy nagyon utálni fogtok...De kiválogattam pár nosztalgiaképet a filmből, és többségüket úgy "konkrétan" még nem láthattuk :) Szóval bocs :)
www.e-blooming.net/images/screen ... dell/8.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ell3/1.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ell3/3.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ell3/5.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... larg37.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... larg38.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... larg39.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _larg3.jpg

És Ezek CSÚCSOK!!
www.e-blooming.net/images/screen ... 0_lar9.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar10.jpg - EZ OLYAN HIHETETLENÜL ÉDES, fél óráig nevettem rajta :P Kis durci :P
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar11.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar13.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar18.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar19.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar20.jpg -AHH :P
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar21.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar22.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... _lar23.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_2/9.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... a_2/10.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... a_2/11.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_3/5.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_5/5.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_6/4.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_8/1.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_8/5.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... a_8/10.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... a_8/11.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_9/2.jpg
www.e-blooming.net/images/screen ... ia_9/7.jpg -Ez de jó 8O
www.e-blooming.net/images/screen ... 3_larg.jpg -Szintén édes :P
www.e-blooming.net/images/screen ... 7_larg.jpg -Puszit! :P

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én még most is élvezettel nézegetem ezeket :D (Persze, ha nem tetszik, kitörölhetem :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #57977 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÉSzAH\n

Augustine, Arwen is tünde! Valószínűleg a húga is tünde lenne, ahogy a bátyjai is tündék. :-) De ettől függetlenül igazad van, tényleg tévedtem. Nem mindenki szeretne tünde lenni.

Sziasztok!
Lehet, hogy már megint liba vagyok, de nem értem! Észah! Én tudom, hogy Arwen is tünde volt, és én is az szeretnék lenni. Egy szóval nem mondtam, hogy hobbit, törp, vagy vm. más lennék! A Filmcsillagos dologhoz csak azt, hogy az egy szennylap, és csak magukat minősítik ezekkel a cikkekkel. :evil: Rayan: én még jobban le vagyok maradva, mert én csak 2x láttam a GyU-t, de szinkronizálva. :oops: Már hónapok óta azon vagyok, hogy megnézzem feliratosan is, de mindig közbejön vm. , meg szerintem mire lenne időm arra, hogy megnézzem már nem is adnák a mozikban. :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 5 hónapja #57851 Írta: Rayan
OFF: Fer: sajna a BHD-t már nem játsszák a mozik :( De itt Kápmegyeren bemész bármelyik tékába, és szerintem már bőven lemásolták kazira. Magyarul próbálkozz egy videókölcsönzőben :P :wink:

Meg kéne osztanom veletek pár mondat erejéig, mi történt szombaton :)
Most 1-ször néztem meg szinkron nélkül a Filmet (jó, tudom, le vagyok maradva), de így, hogy már kívülről fújom a forgatókönyvet, hatalmas élmény volt! :D A 160 akárhány férőhelyes moziteremben voltunk össz. tizen, úgyhogy beültem középre, elnyúltam a kényelmes székben, és egyszerűen isteni érzés volt "átadni" magam Középföldének! Kb. olyannak képzelhetitek, mikor az ember a kis kényelmes házicuccában, kajával-piával fölszerelkezve végigdobja magát az ágyon/fotelban, jól belazul és abszolút nem zavartatja magát :D
És így, eredetiben egészen más. Persze Orlando hangja nem volt újdonság, lágy és bársonyos, mint mindig 8), de ahogyan a népek beszéltek...Lányok, én csak most hallottam igazán először az akcentusokat meg a tájszólást, és eszméletlen jó! :D Gimli kifejezetten poénosan pattog és raccsol, meg Pippin a maga skót intonációjával...Dőltem a röhögéstől. A mellettem ülő csaj hasonlóképpen :D Viszont mindent felülmúlt hallgatni, ahogyan a tündék ejtik azt a pörgetett r-t...Isten volt! Orlando meg fantasztikusan szerepelt r-ügyben :) Kedvenc idézeteim:
-The Rrring must be destrroyed!
-The Horrn of Gondorrr...
Annyira édes volt :P Bocs, ezt le kellett írnom :mrgreen:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #57833 Írta: Fereste
yayy istenem, ezer bocsánat a hüeségemért :!: visszaolvasni persze csak azután tudok, hogy már elküldtem az üzenetet :oops:
*Fereste Bmira szégyelli magát, és legszívesebben elsüllyedne*

akkor, hogy vmi értelmeset is írjak: én lemaradtam a Sólyom végveszélyben-ről, úgyhogy nem tudjátok mikor jön ki kazin? vagy már kijött? szeretném látni Landot abban a filmben is...

Több
22 éve 5 hónapja #57828 Írta: Fereste
Rayan: a becézéshez: én legújaban Orlit Landonak hívom :D :D bár valszínűleg ezt egy csomóan használják még, de nekem vhogy most ez fekszik.. :D

a Filmcsillag Fkázását nem folytatnám, már rengetegszer elmondtuk hol van annak a lapnak a színtvonala, és mi meg is tettük a tőlünk telhető lépéseket (apropó, petíció ügyben semmi új hír? :cry: )

Több
22 éve 5 hónapja #57812 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ehhez a témához írva:
Én azt hiszem minden nép életét kipróbálnám. Ha tényleg van lélekvándorlás, akkor ez nem is lenne olyan lehetetlen. Először hobbit lennék, majd tünde, aztán ember. Még az is lehet, hogy a Sasok vezérének életét is kpróbálnám. Lehet, hogy ez furcsán hangzik..... Sőt, biztos, hogy fura. :oops:
A Filmcsillag cikkét még nem olvastam, de ha tényleg olyan, mint amit írtatok, az szörnyű. :evil: Mért kell az összes ún. sztárt így lejáratni, mikor a riporternek fogalma sincs róla, mi beszél?
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #57779 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic a legolas-Orli különbségek mellett még felvetett egy témát,hogy ki lennék középföldén!
hát ez elég nehéz kérdés!!
én mindíg úgy éreztem ,hogy a Megyében élnék a legszívesebben és egy hobbitlány lennék!
szerintem a hobbitok hasonlítanak legjobban a mai emberekre , ők a leg emberközelibbek, bár lehet, hogy csak rám érvényes ez.
a Megye nagyon szép hely, persze sokkal e-világibb, mint pl völgyuzugoly!

de lehet,hogy pont ezért nem a Megyét választanám, hanem valami különlegesebbet, valamit ami misztikusabb!
nem tom, lehet , hogy inkább tünde lennék, bár a természetem nem igazán tündés!

szóval ez tényleg nehéz kérdés!!
legszívesebben egyész középföldét bejárnám a szövetség 10. tagjaként, mint én magam!!!
elkalaúzolnának minenhová, megismerném Samut Frodót , Legot....
igen, asszem ez lenne a legjobb!!! :) :)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57765 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
igazad van Rayan!!!!
a filmcsillag tényleg egy * :twisted: * :twisted: *
de nem csak orli miatt, hanem a színvonala ....... :mrgreen:
én is lehetnék a főszerkesztője, mert kb ilyen színvonalat én is tudnék csinálni!!!
tudom , ez nem a reklám helye , de ha jó mozimagazint akartok és színvonalas infókat és kritikákat, akkor a Vox-ot vegyétek!!! :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57759 Írta: Rayan
1. A Filmcsillag egy **** és **********!
A mi lelkiismeretünk tiszta marad, Orli becsülete úgyszintén, ők meg
égnek, mint chips-es zacskó a tábortűznél :twisted: :twisted: :twisted:
2. Én naggggyon kíváncsi vagyok a Deed Pollra :P *Rayan szintén
imádja a vámpírkodást, lásd Fereste :mrgreen:
3. Ahhh!!! Ezt nézzétek! Whúúúúaa, de szexi 8O :oops: :P

(Bár elég érdekes új nevet találtak ki kedvencünknek: Orland Bloom.
Tök jól hangzik, nem? :mrgreen: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #57753 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bocsássatok meg, hogy most szólok hozzá ehhez a témához.
Szóval ez egy igen érdekes kérdés:
Legszívesebben tünde lennék, mert vágyom a sok tudást, de nem hiszem, hogy kibírnám az öröklétet, úgy ahogy most vagyok.
Minden ember esendő és sajna ezen nem tudunk változtatni, csak annyit tehetünk, hogy megbékélünk a halandóságunkkal és hibáinkkal és megpróbálunk ezen változtatni, ezzel talán picit jobbá tehetjük a sorsunkat.
Na bocs, ha kicsit filozofáltam (ha ezt annak lehet nevezni).
De mondjuk egy elda szívesen lennék, ha lehetne.
Talán egy tünde érzései vannak bennem, néha vagy soha :( :) .
Ez most nagyon értelmes volt!

A Filmcsillag engem is felháborít, de nem tudunk mit csinálni. :cry: :cry:
Morganának van igaza egyszerűen primitív, azzal, hogy gyávák ahhoz, hogy bevallják tévedtek, inkább visszavonulót fújnak és az egészet a rajongókra kenik, na asszem ezt hívják gerinctelenségnek.
Még hogy tisztelik, az a tisztelet, ha nem pletykálnak az általuk tisztelt emberről, nem???
Miért nem lehet békén hagyni a sztárok magánéletét, hmm? :?: :?: :?:
Én akkor is tisztelném Orlit ha kiderülne róla, hogy meleg, talán még inkább mint most, mert a mi világunkban ami csak úgy bűzlik az előítéletektől, nem kis dolog lenne kimondani ezt egy színésznek (nem azt mondom, nehogy félreértsetek, hogy szeretném ha meleg lenne én csak elmondtam a véleményemet)
Elnézést ezért a kis eszmefuttatásért.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 5 hónapja #57746 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

ainawethien: nagyon köszi az infót a Deed Pollról, én már elveszítettem a fonalat a sztori bugyutaságán. Egy biztos, ezt a félórányi agyrémet én személy szerint nem hiszem, hogy meg fogom nézni. De valahol azt olvastam - javíts ki nyugodtan, ha nem így van - hogy maga Orli sem igazán akarja látni a végeredményt.

Majdnem... :) André Schneider mondta, hogy ő nincs oda nagyon az ilyen véres filmekért, és ezért ezt se fogja megnézni. Orlando erre annyit mondott, hogy szerinte ez nem annyira véres, inkább művészi. :) Én már nagyon várom. Kis perverz vagyok. :twisted: :oops:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #57729 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kicsit OFF, de ismét frissítettem a Winamp skin oldalamat. Felkerült két újabb, általam kreált skin. Enjoy! :D

pozo.rtlmail.hu/wskins/wskins.htm

Több
22 éve 5 hónapja #57719 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nja, hát... tisztelettel, szerintem most kéne előjönnie annak a bizonyos méltóságnak. :) Ahogy Nagy-Kálózy Eszter csinálja a a hamvadó cigarettavéggel, vállvonogatás, aztán fütyülünk rá. Ennél az alacsony szintű ellenfélnél nem lehet másképp.

Celeb: szerintem a tündék épphogy a maguk ideális világában élnek. Ezért nem tudnak lépést tartani a világgal- ezért hajóznak el :) Ezért egy csomó minden rejtély lehet nekik.

Több
22 éve 5 hónapja #57711 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hali!
Vic: A petíció 'következménye' engem is felháborít :evil: , de úgy látszik a Filmcsillag túl gyáva, no meg büszke (csak tudnám mire...) ahhoz, hogy beismerjék tévedtek. Mennyit gondolkodhattak, míg egy ilyen reakciót össze tudtak hozni, hiszen nem tegnap küldtük el a petíciót. Mi mindent megtettünk, amit lehetett. :(
Celebdringwen:Ez egy olyan szép gondolat lenne.Végülis a tündék a világot jobbá teszik (a mi világunkba is kellene néhány... 8) ). De azt kétlem, hogy tudnák milyen egy ideális világ. De a szemükben lehet, hogy a világ gondjai miatt érzett szomorúság tükröződik.

Nem tudom melyikőtök látta már ezt a honlapot, de szerintem érdemes megnézni:

thereandbackagain.xigroup.com/book.html

(Remélem bejön. Még sose próbáltam linkelni :oops: :roll: :oops: )

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
22 éve 5 hónapja #57707 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Penngaladiel: Erről már mi is beszélgettünk (N.E.), és végül arra jutottunk, hogy 'anyázáson' kívül úgysem tudnánk érdemben hozzászólni a dologhoz, ez is csak a papírhulladék közt végezné. Egyszerűen túl primitívek. Csak annyit tehetünk, hogy minden fórumon (GyU, Fantasy, filmes - ki mire jár + személyes kapcsolatok) rossz hírüket keltjük, egyfajta leleplezésképpen.
Csak az a gond, hogy sok ember van, akinek meg az ilyen pletykalapok jönnek be. Ez is egy szint és sajna, nem nagyon fognak elfogyni, így a lap sem fog csődbe menni...
Egy újabb ártány. Ha közvetlenül (levél) nem lehet, akkor közvetve (fórumok) kell ellene fellépni.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 5 hónapja #57658 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, szerinted mit csináljunk Filmcsillag ügyben? Van értelme csinálni valamit :?: :?: :?:

Celebdringwen, tényleg jó kérdések.

Szerintem a tündék sem ismernek minden titkot. A GYU függelékében van egy nagyon érdekes párbeszéd Aragorn és Arwen között, Aragorn halálos ágyánál:

"Te most a végső választás előtt állsz: megtérsz és elmégy a Révbe, és nyugatra viszed együtt töltött napjaink emlékét, amely ott is megmarad örökzölden, bár emléknél több nem lehet soha; vagy pedig bevárod az emberek végzetét.
- Nem, kedves királyom - felelte Arwen - , rég volt, amikor e kettő közül választanom lehetett. Most már nincs hajó, amely elvinne innen, és igenis be kell várnom az emberek végzetét, akár tetszik, akár nem: az elmúlást és a némaságot. De megmondom neked, númenoriak királya, hogy mindmostanáig nem értettem a népedről és bukásáról szóló történetet. Úgy gondoltam, hogy ostobák és bolondok voltak, de most már szánom őket. Mert ha csakugyan úgy van, mint az eldák mondják, hogy az Egyetlen ezt adta ajándékul az embereknek, akkor nagyon keserves elfogadni.
- Meglehet - mondta Aragorn. - De ne bukjunk el most az utolsó próbán, mi, akik annak idején megtagadtuk a Homályt és a Gyűrűt. Bánatban kell távoznunk, de nem kétségbeesésben. Hiszen nem vagyunk örökre a világ tereihez kötve, azokon túl pedig más is van, nem csak az emlék. Isten veled!"

A halandóság például rejtély számukra...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.864 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére