Legolas (Orlando Bloom)
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.almost-perfect.org/~orli/ima ... fotr/1.jpg
www.almost-perfect.org/~orli/ima ... fotr/9.jpg
És egyik kedvenc félisten-képem:
www.almost-perfect.org/~orli/ima ... fotr/2.jpg
Ezek szinte újak a képek sorában!!
www.almost-perfect.org/~orli/ima ... otr/19.jpg
www.almost-perfect.org/~orli/ima ... otr/27.jpg
És még valami: ma megint gyönyörűen látni a bolygókat, úgyhogy nézzétek! Bocs, ha az idegeitekre megyek
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
...még sosem láttam eztet a plakátot
És ez is tök poén
www.sev.com.au/toonzone/fotr.jpg
Ezt nézzétek! 8O
aniraninbloom.home.icq.com//KupferLINKS.JPG
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- ainawethien
- Nem elérhető
Who are the two women with orlando on the after the oscars party 2 picture? i thought it was his mum and sister
They're definately not his mother, and his sister The lady to the left (the blonde one) is Sonya Walgar, she plays "Donna Barnes" on "The Mind of the Married Man" (ya know? she's the wife). And the lady to the right (the brunette) is Ngila Dickson, she was the costume designer on LOTR's.
Más:
Szerintem is biztos, hogy az a nővére.
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Rayan
- Nem elérhető
naughty: ne légy szomorú, hozzám sem illik a Bak, Lij annál inkább (lévén Oroszlány vagyok) Attól még Orli az abszolút etalon
Szépséges össz-kép:
www.starz-lover.com/fanart/fanartbirgett.jpg
Vic: Affene Pechünk van...Mindenesetre 70% esély van rá, hogy még ebben a hónapban felkerül a netre a trailer
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ha alaposabban megnézitek azt a képet, látszik hogy hasonló a szemük, szemöldökük, orruk, sőt, még a szájuk, fülük is. Az, hogy Orlinak barnább a bőre, az csak azért van, mert sokat van szabad levegőn. Nem olyan feltűnő a különbség, és Orliról is láttam már Hófehérke képet...
Én és a nővérem egyáltalán nem hasonlítunk egymásra, csak a szem- és hajszínünk egyezik. És alkatra is teljesen különbözőek vagyunk. Viszont ennyi hasonlóság láttán számomra nem kétséges, hogy ez a lány a nővére
- Vic
- Nem elérhető
OFF TOPIC:
A TTT trailer úgy látszik, mégsem lesz leadva az RTL2-n...
Infó a theonering.netről:
"Steffi writes: Here is a follow up to the earlier announcement of the German TV showing of the TTT trailer. I talked to the programming director today since I thought it curious that no other TV station around the globe would have it and here is the very sad but up-to-date information: They had massive problems to get the airing rights and thus the trailer won't be in the magazine to be shown on May 19th. They try to get it for a later date."
Gáz.
Ezt mindenképpen nézzétek meg, mert érdemes
(De off topic ez is...) Jó, tudom, nem vagyunk az USA-ban, de azért jó tudni, hogy ilyesmi is van...
www.theonering.net/perl/newsview/8/1020887960
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ez Orli nővére, ha lehet hinni a www.allstarz.org/~orlandobloom/friends.html információinak:
www.allstarz.org/~orlandobloom/others7.jpg
Ez elég valószinű, mivel nagyon hasonlítanak egymásra. Már amikor először láttam ezt a képet, biztos voltam benne, hogy ez a lány a nővére.
Billy Boydhódica írta: tudom, hogy ez egy Legsie/Orli topic, de azért megkédezem:
tudja v.ki Hugo Weaving(Elrond), Dominic Monaghan, vagy Billy Boyd autógrammcímét?(Orlié már megvan)
Bocsesz hogy mindig Offolok. !
Brunskill Management
Suite 8a
169 Queensgate
London
England
SW7 5HE
Hugo Weaving,
PO Box 478,
Kings Cross NSW 2011,
AUSTRALIA
Hugo Weaving
Shanahan Management
129 Bourke Street
Woolloomooloo
Sydney NSW 2011
Australia
Dominic Monaghan c/o PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
ENGLAND
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- hódica
- Nem elérhető
egy ilyen álom után gondolom, nem akartál felébredni.
OFF
tudom, hogy ez egy Legsie/Orli topic, de azért megkédezem:
tudja v.ki Hugo Weaving(Elrond), Dominic Monaghan, vagy Billy Boyd autógrammcímét?(Orlié már megvan)
Bocsesz hogy mindig Offolok. !
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ez most nagyon OFF lesz, de bocsássatok meg érte, megosztom Veletek az álmomat.
Nagy álmom az, hogy Orli szülinapján hastáncolhassak Neki, méghozzá Loreena McKennittől a Marco Polo c. számra.
Úgyhogy aki ismeri azokat a (szerencsés) lényeket, akik Orli jövő januári szülinapját szervezik, ajánljon már be, jó?
puszi: Míriel
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
És hogy-hogy megnéztétek? Úgy értem, DVD-n? Vagy net-ről van VHS-en?
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Rayan
- Nem elérhető
Komolyan a filmet néztétek a suliban? Megáll az eszem...
Át tudom érezni az örömödet!
Vic: nagyon-nagyon-nagyon köszi! Izzítom a videót, ha addigra nem fullad le szegény, mert már igencsak 15 éves. Tök jó lesz végre színesben nézni a trailert A Teen People videót még mindig nem sikerült letöltenem, sőt, addig nem is tudok letölteni semmilyen zip file-t, amíg le nem töltöm végre a hülye Winzipet De majd igyekezni fogok
A barátnőm megkérdezte, mit szeretnék névnapomra Orlando Bloomon kívül. Persze a válaszom az volt, hogy "semmit"
Mentem művelődni. (kémialecke + Vígszínház)
Csók:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Ezt nézzétek!
Orli Nicole-lal 8O Ahogy néz...Jajj...
"Jöjjön csak a Star Wars! Mi kiütjük a nyeregből!"-Orli Dominic-kal
Egyem meg azt az édes képét!
Orli és EGY CSAJ -a találgatások szerint a nővére, Sarah. Ajánlom, hogy az legyen
KIHALOK, KIHALOK, KIHALOK.
Visszafogtam magam. Sikerült. Már amennyire
MINDENKINEK kötelező a BM fórumot (legalább kétnaponta) látogatni, aki friss képeket szeretne nézegetni!
Itt: pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ma a suliban első négy órán keresztül GyU-t néztünk (10-en hiányoznak, a tanárok emiatt nem akarnak továbbmenni az anyaggal).
Király volt!!!!
De a holnapi nap nem lesz már túl jó, 1. órában matekból dogát írunk, én meg teljesen hülye vagyok hozzá
Elnézést az offért
Muszáj volt vkivel megosztanom ezt az élményt, egyébként az osztálytársaimnak is nagyon tetszett Legolas.
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Vic
- Nem elérhető
A német RTL2-n május 19-én helyi idő szerint (azaz a mi időnk szerint) 13 óra 25-tól leadják a TTT trailert!Videókat izzítani!
Ez itt off topic, de szerintem sokatokat fog érinteni:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1020789496
A TTT trailerekről, plakátokról, a FOTR DVD-ről stb-ről egy kis összefoglaló...
Nézzétek meg ezt a linket is:
www.full-bloom.net/images/teen25.html
Egy kis magyarázat hozzá:
Teen People c. újság szavazását már belinkeltem Nektek ide, de Orliról és persze Legolasról ebben a témában van egy kis videó is az MTV jóvoltából, amit le lehet tölteni a full-bloom.netről. A fenti link annak a videónak a képanyaga.
Ha a videót is szeretnétek letölteni (nem sok helyet foglal, nekem alig 3 perc alatt letöltötte), itt megtehetitek:
www.full-bloom.net/media.html
Ha még nem szavaztatok Orlira, itt megtehetitek:
www.teenpeople.com/teenpeople/20 ... /poll.html
- Vic
- Nem elérhető
Aki ezek után azért szeretné megnézni Augustíne képeit, az alábbi módszert javaslom:
Klikkeljetek rá erre a linkre, majd keressétek ki a hosszú listából a ttt41, ttt45 és ttt14-es jpg-t.
www.always.ejwsites.net/images/
- Lili
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Találtam néhány képet egy Elwood weblapon, és ha jól tudom akkor a GYU 2. részében lesz benne:
www.always.ejwsites.net/images/ttt14.jpg
www.always.ejwsites.net/images/ttt41.jpg
www.always.ejwsites.net/images/ttt45.jpg
ORLANDO 4ever!!!!
- Augustíne
- Nem elérhető
Bocsi! Úgy látszik a végére tényleg elég fáradt lehettem, ha még az sem jutott el az agyamig, hogy az nem Orli volt. (Pedig az nagy szó!) Még egyszer bocs mindenkitől!
ORLANDO 4ever!!!!
- ainawethien
- Nem elérhető
Akinek a lábát meglövik, az is nagyon szép srác , de nem Orli. És ő tényleg meghal.
Szép bizony, és ő tényleg nem Orli, hanem Charlie Hoffheimer, és ismerős lehet az "Apák napja" című Robbin Williams/Billy Cristal filmből.
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- naughty
- Nem elérhető
Erendil: már értem a póló ügyletet!!! kirááály!!!
nemtom ki írta,de annak üzenem ,hogy Orli a Black HAwk Down-ban nem halt meg!!!!!!
mert a végén JOsh Hartnett mondja,hogy beszélt vele (már nem tom mi volt a neve) valamit és csak gerincsérülést szenvedett!!!
ORLI EGYÉBKÉNT AZ IM-BEN ERRŐL IS BESZÉL EGY KICSIT, ABBAN A BIZONYOS RIPORTBAN!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Szóval nem tudja vki elküldeni nekem az im-es interjút e-mailben vagy privátban? Nagyon örülnék neki, mert nem tudtam megszerezni.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Na most lehet, hogy sok baromságot összehordtam, de a téma felcsigázta a képzelőerőmet.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Celebdringwen írta: www.geocities.com/it_could_happen2001/awesome_view.html
Ez meg olyan mintha ott lennél mögötte mikor harcol!!!
Ma néztem meg jobban ezt a képet. Figyeljétek meg az íjat. Csak úgy tesz, mintha lőne, de csak imitálja
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ithil Iarfeniel írta: Hátgerinc-törésben már nagy a gyakorlata. Bocs
Azt hiszem, ennek a ténynek köszönheti, hogy megkapta a szerepet
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5