- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ainawethien
- Nem elérhető
Pussz;
Zsu
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ezt csak egy gyanús irányból jövő füstcsíkból feltételeztem.
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
elijahwood.lap.hu/
Kedveseim! Kérve kérlek, amelyikőtöknek van ideje és lehetősége, próbálkozzatok meg egy ilyesmivel Orliról!!!!
- Rayan
- Nem elérhető
www.dazzled.com/theobfiles/pictures/gap.html
Egyébként igazán szép pár. 8O
Csak az a kár, hogy nem illenek össze
Észi: persze, hogy érdekel!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Bizony-bizony, igazad van!madiraa írta: Szerintem se pipáztak a tündék
.Legolas mint ha említést is tenne rá Vasudvarban ,valami olyasmit hogy"nem burkolózik füstfelhőbe"..
"Egy darabig némán pöfékeltek, s közben sütötte őket a nap; nyugatról, a magasan szálló felhők közül nyilazott le rájuk ferdén. Legolas mozdulatlanul feküdt, rezzenéstelen szemmel bámult föl az égre, a napra, s közben halkan, magában énekelt. Végül fölállt. - Halljuk már! - mondta. - Telik az idő, eltisztul a köd, azazhogy tisztulna, ha ti, amilyen furcsa népek vagytok, nem burkolóznátok füstfelhőbe. Hogy is volt hát?"
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ui.: Jarlaxle rulez!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Miríel, üdvözöllek a klubban. Vagyunk itt páran, akiknek Drizzt Do'Urden a nagy szerelme! ))
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Más.
Legújabb számával a Filmcsillag magazin végleg elvágta magát előttem, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Hiába, igaz a mondás: "Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb." Pedig mennyivel tisztább lett volna beismerniük, hogy az az ominózus mondat tévedés volt. Senki sem tévedhetetlen, és ha ezt beismeri, tiszteletet érdemel. De aki ehelyett másra - a rajongókra - keni a felelősséget és mossa kezeit, az gerinctelen.
- Böszi
- Nem elérhető
Ezt csak egy gyanús irányból feltörő füstcsíkból gondoltam.
Bocs!
Böszi
- Augustíne
- Nem elérhető
Húúú, de régen voltam már itt! Köszi mindenkinek a sok jó képet. Bezzeg még mindig nem tudtam megnézni az első videót, viszont a másodikat már igen! Az a nő... Inkább nem is mondok semmit. Egyébként láttátok a legutolsó videót? Nekem teljesen új volt, de tetszett (de sajnos- nem tudom miért-csak gyorsítva tudtam lejátszani). Nem a GYU következő részeiből részletek? Remélem nem kérdeztem túl nagy baromságot. Ha már az álmoknál tartunk, én tegnap előtt álmodtam azt, hogy elmentem Új-Zélandra, és megismerkedtem a forgatáson a szereplőkkel. Háááááát, mit ne mondjak, nem nagyon akartam fölébredni. Vk. kérdezte, hogy játszák-e még a Sólyom végveszélybent: gondolom még igen, és a moziműsorban lehet megnézni, hogy hol. Egyébként nekem az első 1/2 óra tetszett, aztán meg a következő kb. 2 órát végigizgultam, hogy meghalt-e Orli. Na, megyek, nem untatok tovább senkit.
ORLANDO 4ever!!!!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Az a kép....jajj!
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- hódica
- Nem elérhető
Remélem értitek.
www.jcsoft.cz/fantasy/galerie/nove7/legoham2.jpg
Ezt láttátok már?
Annyira gáz!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Ez a forgatási fotó, Fereste!! Úgy imádom ezt az ezüstszőke fejecskét!! )
Rayan:együttálnak még azok a bolygók? Úgy értem, a cikk 17-i, ma meg 28-a van...
Erről jut eszembe- hogy lehet az, hogy én még az életbe nem láttam hullócsillagot? (és a Tejutat is csak egyszer?)
- Fereste
- Nem elérhető
szentem az is kizárt, hogy Móriában pipázott volna..
- madiraa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
.Legolas mint ha említést is tenne rá Vasudvarban ,valami olyasmit hogy"nem burkolózik füstfelhőbe"..
Tenger!! A tenger vár!!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A tündék csak igen ritkán vesznek át más népektől új szokásokat, s azt is csak akkor, ha rá vannak kényszerülve. Inkább a saját kultúrájukat és hagyományukat őrzik.
- hódica
- Nem elérhető
lLátom, megújult a magyar Orlando Bloom site, csak az a baj, hagy nem tudok bélépni, mert mindig az az mp3 megy, hogy "This is Orlando Bloom".
HELP!!!!!
Előre is köszi!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- ainawethien
- Nem elérhető
Haj-jaj! Ki ez a lány?
Ez Kate Beckinsale (Börtönpalota/Pearl Harbor), és ezek az új GAP reklám képei. (Habár nem bírom a csajt, el kell ismernem, nagyon összeillenének, ha járnának ugyebár, de nem.. egyenlőre legalábbis nem járnak)
Bővebben a reklámról itt: giraf.elte.hu/~orlando-bloom
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- fblack
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Megneztem megint de ő csak ott all nekidolve a falnak es nincs semmi nala..de nem fogok vitatkozni ...
Ahogy gondolod, o akkor is csak bamult es vart de ha ellenorizted akkor latnod kellett volna mert tisztan lehet latni.. o kulon van a tobbitol amugy is egykicsit...
fblack
- Celebdringwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Találtam egy preoscar fotót, ami szerintem tök új! Itt keressétek: www.starblue.net/galleries/index.html
Klikk ide a Legolas játékokért:
www.angelfire.com/super2/orliblo ... ntoys.html
(Szegény Lego! Becsomagolva... )
Haj-jaj! Ki ez a lány?
www.bloomed.net/p/other/gap001.jpg
www.bloomed.net/p/other/gap002.jpg
Legolas és a forgatás:
www.bloomed.net/p/movies/behindlotr021.jpg
Fanartok:
www.angelfire.com/celeb2/orliolo ... /Jun01.jpg
www.angelfire.com/celeb2/orliolo ... Lily03.jpg
ez egy nagyon cool op-artos kép
Vannak még tartalékaim, majd még csemegézek!
Na vigyázzatok magatokra!!!!!!!!
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- Rayan
- Nem elérhető
Tegnap este végre ellátogattunk a Polaris csillagvizsgálóba.
(Előre közlöm mindenkivel, hogy az öt bolygó [Merkúr, Vénusz, Mars, Szaturnusz, Jupiter] együttállása legközelebb csak 100 év múlva lesz látható, úgyhogy, ha csak nem élünk 120-130 évig, a mi életünk során nem lesz több ilyen lehetőség! Menjetek el megnézni! Bővebb info itt: www.origo.hu/tudomany/vilagur/20 ... aeste.html )
Szóval. Nem sokat láttunk, mert a ronda felhők jól eltakarták a bolygókat, de meg tudtuk nézni a Castort és a Polluxot, meg a Jupitert és a holdjait, mert ugye azok járnak most legmagasabban az égen. És mikor megpillantottam a távcsőben a Jupitert (anyám, király volt! ), nem hiszitek, mi történt! Pontosan akkor, ott, a Jupiter alatt, és akkor, amikor én néztem ezt a csodaszép bolygót, egy pillanat alatt felvillant és elsuhant egy hullócsillag! :_) Mondanom sem kell, rögtön kívántam valamit
Félelmetes volt.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
No comment
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Böszi
- Nem elérhető
Először talán én is azzal próbáltam magam meggyőzni, hogy valahonnan
a közeléből ülőktől jön a füst, de én gyanúsan úgy láttam ( tegnap direkt
megnéztem), mintha a kezéből jönne.
Amúgy meg egy pipázós tündéről sem tudok.
Böszi
- fblack
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Örömmel közlöm neked hogy rosszul láttad es ö nem pipázik!!!
Arathorn fia Aragorn , Pippin es trufa is pipazott illetve Samu is....,de ő nem.
De a könyvbe se pipázott soha ....
(remélem tudtam segítettem)/amúgy ellenőriztem/
fblack
- Míriel
- Nem elérhető
Amennyiben Drizzt Do'Urdenre gondolsz, a nemén is változtatni kéne
Mert az illető sötételf ugyanis HÖLGY, csodálatos keblekkel.
Ez, tudom, gonosz volt, de Drizzt Do'Urden változatlanul nagy szerelmeim közé tartozik, amúgy sem szeretném, ha ekkora szamárfülei lennének
pussz
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Böszi
- Nem elérhető
hogy Legolas pipázik-e.
Mert én nem emlékszem, hogy a könyv konkrétan írta volna,
hogy ő is hódolt ennek a szenvedélynek.
A filmben pedig, amikor elakadnak Móriában (Gandalf nem emlékszik a helyes irányra), mintha a kezében egy pipát tartana amellett,
hogy magához öleli az íját (a pipa nem látszik, csak mintha füst szállna föl a kezéből).
Akkor hogy is van ez?
Ha én láttam rosszul, akkor légyszíves ne haragudjatok!
Böszi
- Rayan
- Nem elérhető
192.188.244.188/~black/pictures_ ... ar_031.jpg
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002c.html
A lényege az, hogy Kate Beckinsale és Orlando a főszereplők (nyilván szerelmespárt alakítanak...), a klipet Cameron Crowe rendezte, a forgatás Pomonában, Kaliforniában zajlott. Az Egyesült Államokban a mozik holnap mutatják be olyan sorozatok szüneteiben, mint az Ügyvédek, a Criminal Intent és az X-Akták. Májusban még több sorozat között fogják reklámozni, mint pl. a 24, a West Wing, a Jóbarátok, a Vészhelyzet, a Will and Grace, a Felicity és az NBA rájátszásokban is. A klipet Angliában és Kanadában is bemutatják.
És Európában?
Mi mikor láthatjuk, kedves amcsi barátaink? Velünk mindig kiszúrnak
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4