Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 7 hónapja #53690 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
uff Rayan, te ám nem vagy semmi.. :D

én most néztem meg a japán interjút... hát ez az Orli kész... persze minden lehetőséget kihasznál a hüéje :lol: bazzeg, miér nem engem puszilgat így? :D :D :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #53688 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hehehe, Vic! Igen, telepátia :D Akkor telepatálom Neked ezt is:
A nazgúlos kép király! :D

És megnéztem a japcsi interjút...Húúúúúúúááááááúúúúú, mekkora kujon ez a mi drága Orlink!! :oops: :D Kerüljön csak egyszer a kezem közé! :twisted: :P És olyan...huh...szexi volt, ahogy végighúzta az ajkait a lány könyökhajlatán...Na jó, abbahagyom. :oops: :mrgreen:
*sóhaj
A Midsummer murderst is megnéztem...
Wháúúúúúú!
*vonyítás, nyál-nyál :mrgreen:
Az a csókjelenet...Az már tisztán mutatja, hogy Orli milyen szenvedélyes!!...Ma nem alszom éjjel. Tuti, hogy csak rá fogok gondolni. :oops:
Anyám, fogjatok le!!!
*Rayan meghülyült

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #53591 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hú, ez nagyon-nagyon OFF, de be kell ide tennem, előre sorry mindenkitől... ezt látnotok kell... 8O 8O

A kipurcant szárnyas nazgúlról egy forgatási fotó

www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=1800

Behalok... 8O

Több
22 éve 7 hónapja #53589 Írta: Vic
Galadriel: szerintem erre gondolhatsz...
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/

Több
22 éve 7 hónapja #53581 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
bocsika hogy félbeszakitom a témát de mi az a magyar honlap cím O.B.-ról?

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #53575 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: szuperek a naplós képek! Az elsőket már láttam, de a többi még jobb. Nagyon aranyos. :D

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 7 hónapja #53571 Írta: Vic
OFF: Rayan: valóban, ez már tényleg telepátia kettőnk között... :mrgreen: :mrgreen:
Pont azt akartam leírni, hogy milyen az a puszi, erre ott a kép róla... :D :D
Szóval, essetek neki legalább az első felét letölteni a videónak, 10 mega, a végén a puszi egy kicsit durva, ahogy az a képen is valamennyire látszik. Az interjú elején még csak kezet fognak a riporternővel (Elijah, Liv, majd Orlando), aztán a végén Elijah, Liv kezet ráz a csajjal, Orli azonnal odahajol és "kiköveteli a puszit". A lány átkarolja a vállát, és mikor a srác vissza akar ülni a helyére, Orli végighúzza az orrát és az arcát a japán lány karján.... 8O :D

Több
22 éve 7 hónapja #53565 Írta: Fereste
uhhh, csajok, ugye tudjátok, hogy imádlak titeket? ezek a képek.. hüfff... :D

Nory: Figwit(h?) a Tanácsnál volt és Aragorn mellett ült asszem.. de szentem senki nem figyelt rá... yobb dolgunk is akadt annál, hogy ezt a nemtomkit bámuljuk :D szentem ezzel ejthetnénk is ezt az ügyet, mer már kezd idegesítővé válni... :)

Több
22 éve 7 hónapja #53562 Írta: Rayan
Vic: lehalok!!! Mi most egymás ellen harcolunk?? :D :D Gyerekek, nyilvános versengés, hogy ki tudja előbb feltenni a legújabb Orli-infókat!! :D :lol: :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #53561 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hali!
Látom, Vic belendültél.Az a Angels & Elves honlap tényleg érdekes.Egy részén már átrágtam magam (az én 'nagy' angol tudásommal :!: ). Azok a mangás képek még az én idegzeteimhez is elég erősek.
Mikor szerepelt Figwith (hű de rosszul hangzik!ki volt az az idióta...) a filmben? Én már kb.7szer láttam, de még nem tűnt fel.Lehet, hogy túl sokat koncentráltam valaki másra?! :oops: :oops: :oops:

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
22 éve 7 hónapja #53560 Írta: Rayan
Vic: még mindig imádlak! :D :D :wink:
Ooolyan édesek! Köszi! :D

Ezt nézzétek, mit tett fel Jas az OB Multimediára! (válasszátok a japan interview-t!)
www.orlandomultimedia.net/screen ... encap.html

Öh..Külön kiemelném ezt a képet...
www.orlandomultimedia.net/screencap/japan33.jpg
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lett volna, ha nem az a japán riporternő kapta volna azt a puszit...Mentem itt halok meg 8) Ilyen finom puszit is csak Orlando tud adni...
*megnyalja a szája szélét
:mrgreen:

www.orlandomultimedia.net/screencap/dvd_ttt4.jpg
Az igazi Orli-mosoly a DVD partin :)
pub75.ezboard.com/forlandobloomf ... =152.topic
Ez szintén új! Édes, mint eperhabos sütin a tejszínhab :wink:

Huh. Leszámítva a mai napi idegességemet, most köbre fel vagyok dobva :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #53555 Írta: Vic
Az Orlando Bloom Multimedia video részlegén ismét új videót lehet letölteni: egy japán interjút.

www.orlandomultimedia.net/video/video_2.html

Itt megtaláljátok.

Több
22 éve 7 hónapja #53553 Írta: Vic
Találtam egy érdekesnek tűnő honlapot, akinek van egy kis ideje, az bogarásszon kedvére, hátha talál valami értelmeset...

ANGELS & ELVES:

www.angelsandelves.com/

Több
22 éve 7 hónapja #53543 Írta: Fereste
Vic: az a rózsaszín törülközős kész... behaltam... :D

Figwith dologhoz: szentem is valószínűleg Elrond fia lehet, és nemtom ki volt az a nagyeszű aki ezt a förtelme nevet adta neki... mégha nem is Elrond sarja, akkoris hogy lehet ien nevet adni egy tündének??? :x

Több
22 éve 7 hónapja #53538 Írta: Vic
Nos, már volt itt néhány mangás kép Legolas titkos naplója illusztrálásaként, de ez már mindenen túltesz... :D

Legolas, amint rózsaszínű törölközővel a fején, rózsaszínű köntösben írja a naplóját... behalok.... :mrgreen:

De kezdjük az elején, ez az első adag, ezt már láthattátok korábban:
www.legolasgreenleafonline.net/i ... diary1.jpg

Ez ama bizonyos pattanásos és a hajhullásos rész..: :D
www.legolasgreenleafonline.net/i ... diary2.jpg

Ez pedig a finálé:
www.legolasgreenleafonline.net/i ... diary3.jpg

Jó szórakozást hozzá! :D

Több
22 éve 7 hónapja #53528 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azon a véleményen vagyok, hogy a képen szereplő alak valójában Elrond egyik fia, Elladan vagy Elrohir. Ezt egy "családi kép, ill. a film újbóli megtekintése után gondolom.
Az hogy egyesek átkeresztelték Figwitnek arra nem tudok mit lépni. Szerintem vagy nem gondolták át egészen, vagy valaki csak szórakozik velünk.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #53507 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A varázslattal kapcsolatban:

Samu Lórienről beszél: "Hogy ők alkották-e az országot a maguk képére, vagy az ország őket, azt nehéz volna megmondani, ha ugyan érthető, amit mondok. Itt csodálatos nyugalom van. Mintha nem történnék semmi, és úgy látszik, nem is vágyik rá senki. Ha ez varázslat, akkor nagyon mélyen rejlik...de azt nem látod, hogy ennek érdekében bárki is tenne valamit. Semmi tűzijáték, mint amilyet a szegény öreg Gandalf művelt. ... Rettentően szeretnék valami tünde-varázslatot látni...!"
A Tükörnél: "És te? - fordult az Úrnő Samuhoz. - Hiszen ez olyasmi, amit a te néped varázslatnak tart, azt hiszem; bár nem tudom pontosan, ezen mit értetek; úgy látszik, ugyanezzel a szóval jelölik az Ellenség szemfényvesztéseit is. De ez, ha tetszik, Galadriel varázslata."

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 7 hónapja #53503 Írta: Vic
Rayan: megelőztél :D :wink:
Éppen be akartam linkelni a két új Legolas képet, mert aaaaanyira jók, de azért úgy voltam vele, hogy megnézem, hátha valaki megtette előttem... :D
A nyilazós nagy kép tényleg nagyon ott van, és szerintem a Völgyzugolyos kép is jó, bár tényleg gáz a dublőr. De a képen Legolast kell nézni, és ő hozza a formáját... :wink:

Több
22 éve 7 hónapja #53497 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos ezzes a sráccal kapcsolatban annyi, hogy én már az első nézéskor kiszúrtam mindkettőjükjet, elég nehéz lett volna nem észrevenni őket... És azóta biztos vagyok abban is, hogy ők Elrond fiai, és szerintem teljesen jók. Ez a hisztéria meg... Fárasztó, annyit sem érdemel, hogy legyintsen rá egyet az ember.

A 'varázslat' kérdésben osztom Gandalf véleményét. Szerintem is, az inkább képesség, ami számukra teljesen kézenfekvő, mint különleges erő. Csak nekünk tűnik megfoghatatlannak. Gandalf (a könyvbeli...) tud varázslolni, valóban, ő maga is annak nevezi, de kétlem, hogy a tündék ilyesmivel foglalkoznának.
Nekik ez éppoly természetes, mint számunkra a járás vagy a beszélgetés, aminek mi sem tulajonítunk különösebb jelentőséget.
Ez is csak arra utal, hogy az ember mindig mennyire más akart lenni, mint ami valójában. Kár érte. Fel kéne ismernie végre a benne rejlő értékes lehetőségeket.
Ilyenkor mindig eszembe jut A szilmarilok azon része, mikor Tokien arról ír, hogy a tündék tistelettel és csodálattal vették körül azokat, akik mellettük harcoltak, estek el a csatában, s rövid életüket felajánlották. Igazán volt vesztenivalójuk. Talán ez az önfeláldozás 8amire viszont valóben nem képes akárki) a varázslatossághoz hasnló megbecsülést váltott ki az Elsőszülöttekben. Ki tudja?...

A féltündék. Én úgy hiszem, hogy ahogy valamennyien jobban ütünk valamelyik szülőnkre, úgy a tündék lelkében is dominál valamelyik faj világnézete, szenvedélye stb. Voltatok már úgy, hogy döntenetek kellett, de valójában nem volt válsztási lehetőségetek, mert a szívetek, sőt az egész lényetek egyértelműen válszt adott?
Ilyen lehet a féltündék sorsa is. Valami, minden kétséget kizáróan eldönti.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 7 hónapja #53456 Írta: Arwen_Girl
Arwen_Girl válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tud valaki Peter Jakson uj filmjéről a Salomerol valamit :?: :?: :?: :?:
Elörre is köszike :!: :!: :!: :D

Több
22 éve 7 hónapja #53449 Írta: Vic
Rayan: nagyon köszi, hogy felvetetted a "Tündék hogyan varázsolnak?" témát. 8)
Gandalf: Neked pedig nagyon köszönöm a választ rá, mert valóban elgondolkodtató, amit írtál. 8)

Én azt hiszem, hogy valamennyire minden tünde képes "mágiára" vagy varázslásra. Itt főként a különféle használati tárgyak mágiával történő feltöltésére gondolok, de ilyesmi lehet pl. az "eltűnés" vagy a gondolatolvasás is.
Ha pl. tündéket lepnénk meg tánc közben éjszaka a tűz fényénél, egy másodperc alatt kialudna a tűz és ők szétlibbennének, mintha ott sem lettek volna. Az igaz, hogy egy tünde villámgyors, de azért ennyire gyorsan nem hiszem, hogy mágia nélkül összeszedné a motyóját, a kaját/piát, felkapná a fegyvereit, eloltaná a tüzet és még el is pucolna onnan... :D Kizárt... Talán lehet, hogy valójában el sem tűnnének onnan, csak mi látnánk úgy, mintha nem lenne ott semmi és senki. :D
De gondolhatunk a lembasra, ami úgyszintén mágiával készített étel, vagy a fel nem boruló tündecsónakokra, vagy a már említett mágikus kapukra Thranduil várában és sorolhatnám.
Én viszont még emellett azt is megkockáztatom, hogy a tapasztaltabb tündék bizonyára nagyobb és komolyabb varázslatokra is képesek lennének, csak az erejüket egyszerűen nem merik használni.

Több
22 éve 7 hónapja #53430 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az én szerény véleményem szerint a tündéknek két "csoportja" van:
az egyik a "hétköznapi" tündék, akiknek nincsen varázserejük, és van a másik akiknek nagy hatalmuk van(ld. Elrond, Galadriel)Mondjuk szerintem Legolas v.hol a kettő között foglal helyet, de ugye most ellent mondok magamnak... :?
ha nagyon hülyeséget beszélek le lehet nyugodtan állítani. :?

(Gandalf:ez az értelmes hozzászólás katagóriájába tartozik?) :?:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 7 hónapja #53393 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
bocsika...így egy kérdés:Aragorn és Arwen gyermekei(voltak?) most féltündének számítanak?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #53381 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Miért ne lehetne Elrond fia? Most, hogy belekukkantottam a filmbe, látom, ő (és az a másik barna hajú tünde) ülnek Elrond mellett a Tanácsban! Ami azt jelenti, hogy nem a körben, hanem Elrond mellett! :)

Más: lentebb kérdeztem a féltündékről... mi a véleményetek róluk?

Több
22 éve 7 hónapja #53379 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Figwit NEM Elrond fia. Ez biztos. A hivatkozott lapon még azt sem tudják, ki van a képen.

Akinek nincs semmilyen értelmes gondolata az itt megtárgyalt témákról, arra kérném, hogy ne szóljon közbe, s ne adjon felesleges munkát a moderátoroknak!

Köszönöm!

Több
22 éve 7 hónapja #53378 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt nézzétek meg! Ez a Figwit-izé vagy hogy hívják, valszeg Elrond egyik fia!
www.imladris.nu/elrond_film.html [/color]

Több
22 éve 7 hónapja #53374 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ami a tündék 'mágikus' képességeit illeti, én nem hinném, hogy hagyományos értelemben mágikusnak minősülnének.
Először is: mit értünk varázslat alatt? Ami számunkra, emberek számára felfoghatatlan? De hát akkor túl sok mindent, beleértve a különféle természeti jelenségeket is mágikusnak hívhatnánk! A hobbitoknak van egy képessége, mely lehetővé teszi számukra, hogy nesztelenül és teljesen észrevétlenül közlekedjenek természetes közegükben. Az emberek számára Tolkien szerint ez is mágikusnak tűnik, pedig ez egy mindennapi dolog, semmi varázslat nincs benne. Ugyanez vonatkozik a törpökre és tündékre is. A tündék számára természetes, hogy járnak a hó tetején, könnyedén átfutnak a folyó fölé kifeszített kötélen, már 150 mérföldről meglátják sík terepen Rohan lovasait, vagy messziről meghallják az orkok csörtetését. Ez hozzá tartozik a tündék lényéhez.
Ugyanakkor nem lát minden tünde bele mások gondolataiba, s nem képesek telepátiára sem. Galadrielnek külön kegyként adatott meg a Látás képessége, amely szerintem még valinori örökség lehetett (mint Glorfindelnek az, hogy egyszerre létezik a mi világunkban és a szellemi síkon) - minden tünde, aki járt Amanban, s látta a Szentségeseket dicsőségükben, különleges tudás birtokosa lett, melynek forrása Eru Ilúvatar. Ez azonban nem jellemző minden tündére, s ezért Legolasnak sem voltak ilyen adottságai. Viszont rá is vonatkozott mind az, ami a többi tündére...

És ne feledjük Galadriel szavait: "Hiszen ez olyasmi, amit a te néped varázslatnak tart, azt hiszem; bár nem tudom pontosan, ezen mit értetek; úgy látszik, ugyanezzel a szóval jelölik az Ellenség szemfényvesztéseit is. De ez, ha tetszik, Galadriel varázslata. "

''Nem látja az a csillagot,
ki először nem veszi észre,
hogy ezüstből van mindahány,
s váratlanul lángba borul tán
mint virág - egy ősi dal hallatán...''

(Mythopoeia)

Több
22 éve 7 hónapja #53371 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ha azt merik mondani,hogy Gyu4,én sírni fogok. :?
(bár mondom,engem nem zavarna egy ilyen 'produkció'...mondjuk olyan Kószák könyve-szinten... :wink: nem belekavarva az eredeti zörténetbe!és nem is átírni Tolkien világát,kicsikét sem!!!)

Mellésleg...télleg,hol is volt ez a ...Figwitember?mielőtt Lórienbe mentek,és ő mondta Legolasnak(neki?),hogy milyen hangosak a barátai(vagy hogy is volt?)?
Vagy nem ott?
Szerintem nem kéne így felkapni...nem igazán volt ideje megcsillogtatni csodálatos színészi tulajdonságait.=HISZTI!!! :twisted:
/Vajon ki kezdte? :) /

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #53367 Írta: Fereste
ki a yo isten ez a Figwit? egyáltalán hogyan képzelik, hogy 4. rész lesz a GYUnak, ami majd erről a senkiről fog szólni??!!!! teljesen elképzelhetetlen.. én észre se vettem a pasast... gürrrrrr :evil:

a "varázsláshoz": sajna én sem olvastam a Silmarilok (mer sehol nem lehet kapni...) ezért nemtom, hogy vannak-e ezzel kapcsolatban hiteles adatok. én minden esetre úgy képzelem, hogy nem minden tünde tud "varázsolni". vannak akiknek megvan ehhez a képességük, ezért is leszenk "feljebbvalók" mint a többi tünde (bár szentem hüeség különbséget tenni köztük, de yobban nemtom magam kifejezni... :? ) de vannak az oan "átlagos" tündék, mint pl Leg, és ők nem tudnak ieneket csinálni... :( de értenek az íj és a nyíl használatához :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.599 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére