Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 7 hónapja #52028 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na, ez már nekem is sokkkkkk.... :D
Legolas papír öltöztető baba... :lol:

www.dazzled.com/theobfiles/paperdoll.html

Még ki is lehet printelni pl. a hawaii-inges Legolast, a boxeresről már nem is beszélve... 8O :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52026 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nekem nem jött be...mármint kiírta, hogy nem stimmel, pedig többször is ellenőriztem, hogy jól gépeltem-e be...

Pedig nekem KELL! :wink:

Muszáj mindig a foglalt csajokra hajtani?:-)))

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52024 Írta: Vic
Rayan: nem is tudom, miért akarod annyira magadénak tudni azt a kezet?... :D :D :wink:

Aki szeretné az Arwen/Legolas arc-simizést és üdvözlést nemcsak animációként, hanem videóként is megnézni (mpeg formátumban), figyeljen ide egy kicsit... :!:

Klikkeljetek az alábbi honlapra:
www.dazzled.com/theobfiles/Multimedia.html
Ha ez megvan, válasszátok ki a "National Geographic Beyond the Movie: LOTR" címet, és klikkeljetek rá.
Meg fog jelenni a Yahoo Breafcase oldala, de semmi gáz.. :wink:
A bal oldalán megtaláljátok azt a felhasználónevet (theobfiles) és jelszót (orlando), amivel bejuthattok a "theorlandobloomfiles's briefcase"-be.
Ott pedig ismételten rá kell persze klikkelni az arwenlegolas file-ra és elkezdi rögtön tölteni.

Nem olyan komplikált, mint így olvasva, de higgyétek el, hogy megéri... 8O :D

Több
22 éve 7 hónapja #51875 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... n/gn51.jpg

Könyörgöm, ha már nem leszek se MRS. Gr., sem MRS. Bloom, legalább ezt a kezet adjátok nekem! Please! :oops:
:_) Egyszerűen csodaszép...Ahogyan Ralph Fiennes fogalmazott Az angol betegben, utálja a birtoklást, de hadd legyen az övé az a kis gödröcske a nő kulcscsontjánál 8) 8) 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51847 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De már kijavítottam egyépként kétlem, hogy O.B. homi lenne mert, csomó cikk van arról hogy a lányok miatt lett szinész mert úgy gondolja hogy így több esélye van náluk, meg barátnQje is volt és sajnálta, hogy összeomlott a kapcsolatuk.

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #51843 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
galadriel: nem inkább orlandomultimedia.net ???? :)

ott tényleg sok kép van és a mutkor és is láttam az El smárolósat ott!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #51840 Írta: Galadriel Úrno
bocsi azt elfelejtettem mondani hogy lhet hogy már nincs ot, a video klippeknél volt.

Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja - 22 éve 7 hónapja #51838 Írta: Galadriel Úrno
ilyet én is láttam még régebben www.orlandomultimedia.net oldalon azt hiszem ezen.

Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #51833 Írta: naughty
nyugi !!!!!
én nem vagyok homofób, meg satöbbi, nincs bajom orival sem és tényleg nem szávít ez egy színésznél,de én olyan képet láttam , ahol ORLANDO, MINT ORLANDO szorítja majához elijah-t és olyan is van , ahol viggot!!!!
NYUGI!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #51831 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Elegem van :!: :evil:
Ez egyszerűen nem lehet igaz... :evil:
Miért? Könyörgöm, miért kell még mindig ugyanazon a hülye, idióta csonton lovagolnotok, mint hogy Orli kivel és mikor és hol és hogyan?????

Könyörgöm, én csak megkérdeztem, hogy hol látta őt (FILM!!!!!!!!!BEN az istenért, és nem mint Orli.. , stb!! Hanem FILMBEN!!) pasival csókolózni, mert mint ahogy említettem, perverzitásomból kifolyólag már nagyon régóta keresek Deed Poll-os, stb-s képeket (ilyen jellegűeket). Remélem az világos volt, hogy én NEM Orlando+pasi csókot, hanem Orlando karaktere+egy másik pasi karaktere csókjának képét keresem. Nem tudom hogy fejezzem ki magamat ennél világosabban... :evil:

Ainawethien

(Multimédia részleg az oldalon! giraf.elte.hu/~orlando-bloom )

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 7 hónapja #51819 Írta: naughty
SZIASZTOK!!!

szia vic, megkaptam a mailodat, de szerintem vhogy rosszul küldted el a file-t , mert nem tudtam sehol lejátszani!!!!
hang volt, de kép nem :!:
megpróbálnád mégegyszer???? léccci!!!!! :D
megpróbáltam ma kivenni a TK-ból a Wild-ot, de egyik tékába sem volt benn......
de megnéztem a deep impact-et helyette, nehogy már teljesen bloomista legyek!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #51812 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
még nem láttam :D

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51809 Írta: Rayan
Vic: köszikösziköszi!!! Még mindig Istennő vagy!!! 8)

Nagyon jók a fanartok, de természetesen legjobb a LOTR.neten az Orli-kép:)))

A Szarumánosat nem értettem...Hömm. Tán Legolas megkísértése? Ez elképzelhető...

Celi: köszi! :D
Rago: Köszi! :D

Imádlak titeket, amiért ilyen lelkesen vadásztok infóra és lépekre! :D
Kár, hogy Orli Ausztráliában van...
Megnéztétek már a kulccsontját? 8O

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51806 Írta: n8n
Szerintem igaza van Vicnek, abban, h hagyjuk azt a témát h Orlando hol, kivel(/kel) hogyan, stb...ingább Legolasról a tündéről kéne beszélni...ezért is rossz, h Bloom és Legolas egy topicba került :?
sajna most nem jut eszembe értelmesebb, pusszant mindenkit:
n8n

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51799 Írta: n8n
Dodiee:remélem majd megtalálom...

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51787 Írta: Vic
Emlékeztek még az eddigi legjobb Legolas fanart képekre (amikor félmeztelenül guggolt vagy Mória tetoválás volt a hátán? :wink: )

Nos, az eddig már megismert képek mellé beraktak egy újat, ami ugyan más, mint az eddigiek, de azért szerintem meg kellene ezt is néznetek 8)
klikk ide Legolashoz és Gimlihez

Ha valaki pedig még nem látta volna ezeket a képeket (Boromir halála, Boromir, Aragorn és Legolas, Legolas képek, Galadriel) mindenképpen keresse fel ezt az oldalt és böngéssze végig az összes fanartot. Hihetetlen, ezt tényleg látni kell:

klikk ide a honlapért

Több
22 éve 7 hónapja #51786 Írta: Vic
Behalok! :D

Ezt nézzétek meg: manga-Legolas Völgyzugolyban... :D

klikk ide

ez pedig egy másik, ugyanaz a lány rajzolta

Több
22 éve 7 hónapja #51782 Írta: Vic
Látogassatok el az alábbi honlapra:
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... rgifs.html

Itt is animációkat lehet látni, szerencsére vannak már a Graham Norton Showból is. Hát, ha Orli valahol szégyenlős, akkor itt az... :D - lsd. pl. első animációt... :D De a többi se semmi... néhol már a a fejét fogja kínjában... :oops:

A hivatalos LOTR oldalon történt néhány frissítés, és a DVD-vel kapcsolatban beraktak néhány új képet Orliról és a többiekről.
Az elsőn éppen Orli és Dominic ölelik egymást:
klikk ide a képért

A többi pedig úgy jön be, hogy az előző kép alján szereplő "Enjoy a photo gallery from the event" linkre kell klikkelni, és lehet böngészni.

Remélem, hogy az Orli képet meg tudjátok így nézni, ha ez a link nem jön be, akkor marad a fenti változat...
klikk ide

Több
22 éve 7 hónapja #51778 Írta: Vic
Elegem van :!: :evil:
Ez egyszerűen nem lehet igaz... :evil:
Miért? Könyörgöm, miért kell még mindig ugyanazon a hülye, idióta csonton lovagolnotok, mint hogy Orli kivel és mikor és hol és hogyan?????
Ery, Awerni: köszönöm, hogy kiálltatok Orlando mellett, de a hozzászólásotokat azért töröltem, mert NEM IDE valók!
Erre találták ki az üzenetküldési lehetőséget az új fórumban. Ráklikkelsz az illető hozzászólásának alján lévő PRIVÁT ikonra, és elküldöd a véleményedet neki. Engem pedig megkíméltek az olyasmitől, mint a törölgetés...
Ne, ismétlem, ne írkáljuk már tele ezt a topicot újra tele ilyesmikkel!

naughty: ez Neked is szól. Magánjellegű üzeneteket a privátomba kérnék! De szerintem ezzel nemcsak én vagyok így...

Több
22 éve 7 hónapja #51745 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
SZIASZTOK!!! Hiányoztatok nagyon, de nagyon már. Mostanában annyira nincs időm! :( :( :(

Jó vissza térni ide, ebből a mostani hülye világból.

Most még nem volt időm minden hozzászólást végigolvasni, de pl: himnusz kérdésben: NNNNIIIIINNNNNCSSS olyan zene, dal amit el lehetne képzelni hozzá. Még ha talál is az ember egy-egy verset, ami jó, számomra a tündék zeneisége, és zenei világa, olyan ami az emberi fül számára kissé talán disszonáns, kicsit csengő-bongó, vagy éppen nagyon mély, és disszonanciája miatt nem a szépségével hat, hanem a hangok rezgése olyasmi amit a lelket kezdi "vibrálni". És szép lassan a tünde ének, és a tünde zene átjárja (ezt fizikailag is értem) az ember testét. Itt most előre elnézést kérek attól akinek ez esetleg rosszul fog esni: de kiráz a hideg attól, hogy Legolas hangját, és muzsikáját Ákoséhoz hasonlítsuk! (Pedig én is elismerem amúgy Á. tehetségét, de ő annyira emberi, és zenéja olyan plasztikus egy természeti lényhez képest, hogy nem merném párhuzamba hozni őket)

Most pedig pár kép (ha már nem újak akkor elnézést!):

ez a legszebb, legkedvesebb Legolasos képem: www.totalwaste.net/orlando/movies/fotr6.jpg

ez is nagyon jó: www.totalwaste.net/orlando/movies/fotr5.jpg

ez meg egy kissé gyűrött Orli: www.totalwaste.net/orlando/magaz ... zine11.jpg

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!! :wink:

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 7 hónapja #51559 Írta: Vic
Ez most tényleg OFF lesz, sorry, de úgy voltam vele, hogy ezt Nektek is látnotok kell... Nézzétek meg ezt az oldalt, please! Vannak itt forgatási képek, a legújabb akciófigurák, kosztümök a filmből...pl. Galadrielé. Ki ne hagyjátok, még akkor sem, ha Legolast nem találtok itt...
klikk ide

Ez pl. itt egy Elrond fazonigazításos kép 8) klikk ide

Több
22 éve 7 hónapja #51555 Írta: Rayan
Vic 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

www.orlandomultimedia.net/screencap/jcap11.jpg

Öööö....Figyelitek a nyakán azt a szubsztearális mélyedést, ott, a kulcscsontjánál?....Whaaaaaaaffff, húúúúú, ddde elkapnám a grabancát!!!!!! :P :P :P :P

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51552 Írta: Vic
Kedves Rayan!
Vic tud róla... bizony ám.... ÉSzAH volt olyan jó, és felhívta rá a figyelmemet... De tudod mit? Egyáltalán nincs harag.. :D Álmodozni mindig lehet, álmodozni mindig jó... :mrgreen: Nincs jogom beleszólni, hogy miként ábrándozol az Én férjemről. :wink: De nyitva tartom ám a szemem! 8O :wink:

Több
22 éve 7 hónapja #51545 Írta: Vic
Sziasztok!
Csak azért ugrottam be, hogy berakjam ide nektek ezt a linket.
Aki még nem olvasta, hogy kik lesznek Orli legújabb filmjében a szereplők Heath Ledger mellett, menjen a következő full-bloom-os oldalra:

klikk ide

ez még egy régebbi hasonló infós oldal, klikk ide

Több
22 éve 7 hónapja #51540 Írta: Rayan
Csajok!

1. Észi: Nem, Vic még nem tud róla :D :D :D :D Egyébként ismerem a szöveget, de eszem ágában nem volt, hogy abból Legolas és a köztem lévő kapcsolatra asszociáljak :mrgreen: Tényleg, nekem csak a szám dallamvilága emlékeztet rá, meg ez az egy szó: Goldeneye. A kis 'aranyszemű' :wink:
2. Vic: ez most önző volt :D :D :D :D De tetszett! :mrgreen: :mrgreen: Én azért még mindig kíváncsi vagyok 8O
3. Fereste: találtsüllyedt! :mrgreen:

Más: megvettem az áprilisi Bravo G!rlt, egy-egy oldalas cikk Lij-ról és Orliról, semmi újat nem mond, egyedül ezt: Orlando 180 cm magas. Végre tudom, mennyi az az 5 láb 11 incs :) *sóhaj
És a FLS (fotolávsztori) egyik jelenetében a pár bemegy GYU-t nézni a moziba, idézem:
Csaj: "De undik ezek az orkok."
Csávó: "Elég jó ez a film!"

Tök gáz :mrgreen: De legalább mutatja a németek GYU szeretetét :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51512 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hosszasan gondolkodtam, hogy a kedvenc számaim közül melyik igazán tündés és arra jutottam, hogy igazából néhány Enya szám fele meg ennek a kitételnek (főleg azok amelyeket ír nyelven énekel). :)

:!: :idea: Viszont van egy törpös indulóm is, a Rhapsody-tól :lol:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #51451 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A film magyarul Oscar Wilde szerelmei címen futott és a stáblistán ez szerepelt.
Rentboy - Orlando Bloom

rent - bérelni
boy - fiú

Innentől mindenki összerakja maga...
:wink:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 7 hónapja #51450 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Már említettem, hogy számomra a legtündésebb dal az a Brigitt-himnusz, mely a Bran együttes cd-jén van... Egyszer tényleg szívesen meghallgatnám Legolas előadásában (de nem hozzá, hanem Elbereth-hez intézve a fohászt...) Az az óír dal tényleg gyönyörű, s benne van minden, amit manapság szürke világunkban 'tündés'-nek lehet nevezni.

''Gabhaim molta Bríde!" - "Magasztaljuk Brigittát" (mellesleg Brigitt alakjában benne van Brigid, az ősi kelta istennő és a keresztény Szent Brigitta alakja egyaránt)

''Nem látja az a csillagot,
ki először nem veszi észre,
hogy ezüstből van mindahány,
s váratlanul lángba borul tán
mint virág - egy ősi dal hallatán...''

(Mythopoeia)

Több
22 éve 7 hónapja #51449 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudom, hogy ezt törlitek, de akkor is : Irigy kutyák. :)

Off: Vic, írtam neked!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.683 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére