Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 7 hónapja #51446 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szóval, hímnusz... Csajok, csalódást fogok okozni Nektek, de sajna ez kettőnkre, azaz rám és a férjuramra tartozik... :D
Úgyhogy sorry Lányok... ez van. A mi számunk a mi számunk marad, nem osztom meg másokkal... :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #51439 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hallgattam a Kell még egy szó című dalt. Egek! ,,Hol a fák az égig érnek..." meg ,,Az égig érő fáknak..." Egyből a Bakacsin-erdő jutott eszembe. :lol:
Pedig ez egész más témájú dal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #51435 Írta: Vic
naughty: ha nem láttad Orlit csókolozni még nővel, akkor tényleg nagyon ajánlom az Orlando Bloom Multimediát, és különösen
orlandomultimedia.net/video/video.html
ezen az oldalát. Itt találsz egy Midsomer Murders videót, amit zippelve lehet megnézni. Ha nem akarsz egy halom ideig várni vele, szívesen elküldöm az ágybeli jeleneteket Orliról e-mailben, csak írd meg. A csók pl. nem foglal sok helyet - nincs fél mega sem. 8)
A Midsomer Murdersben Orli három nővel van ágyban - nem egyszerre :D - és bizony hidd el nekem, hogy remek a fiú, pedig az a sorozat jónéhány évvel ezelőtt készült... :D

Több
22 éve 7 hónapja #51433 Írta: Morgil
Morgil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Boromirt kifelejtetted, pedig ő volt a legjobb, de sebaj a Legolas úgy is jó fej... Hanem csak úgy megkérdezném, hogy miért nem lehet avatargalérián kívül is beszúrni képet, mert a sulimban éedekes, hogy pont ilyen a fórum..., na mindegy, szóval ott lehet és biztos vannak képek amiket mindenki szívesen beszúrna, de hát nincs benne a galériában.

Na mi van?

Több
22 éve 7 hónapja #51415 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
igen szerepel a filmben, de csak egy apróbb szerepe van- bár azt nagyon jól csinálja, dem lehet vígasztalódni Jude Law-val és egy eléggéjó filmmel.
Orlando identitását illetően nem nyilatkozom. Egyrészt, mert ez enm mérvadó egy színész megítélésében és nem értem miért olyan fontos ez a kérdés, másrészt pedig ez egy ezerszer kivesézett téma itt fórumon és nekem , meg jónéhány embernek, nem biztos, hogy van kedve megint erről beszélgetni.
De különben, hogy ne hagyjalak kétségek közt- mert nekem is volt egy ilyen kérdésem régebben- én úgy tudom hetero.

Több
22 éve 7 hónapja #51412 Írta: madiraa
madiraa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
naughty. Igen játszott a filmben egy rakodó munkást játszott akibe Wild beleszeret. legalábbis így tudom :) :)

Tenger!! A tenger vár!!

Több
22 éve 7 hónapja #51395 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na hello mindenkinek. Legolas himnusz? Na ez egy kissé érdekes. Nekiálltam gondolkodni, bár lehet, hogy ez már rég rossz, szóval én oda jutottam, hogy nekem nincs ilyen. Lehet, hogy most kitagadtok, de nekem tényleg nincs. Bár ha jobban belegondolok, egy szer a Milonga del marról(Yonderboi) eszembejutottak a tündék, főleg Legolas és Galadriel, mert tengerzúgással kezdődik meg a szövege is olyan lágy és kellemes. de különben nem tudom. Tényleg nem.

Több
22 éve 7 hónapja #51387 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
sziasztok!!! :D

ugye orlando szerepel az oscar wild szerelmeiben???
nem tudjátok mekkora szerepe van???
amúgy is meg akarom nézni a filmet, nemrég adták!!!
szerintem orli egyébként biszeksz, mert még sosem láttam nővel csókolózni, csak pasival!!! mindegy, engem ez nem zavar, sőőőt!! 8)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 7 hónapja #51383 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
hello...
sajna megint nincs netem, és most egy ideig megint unaktív (figyelem, nem inaktív, hanem UNaktív:))))) leszek :cry:

OFF: Rayan, te hanyadikos vagyok? nem vagyok benne biztos, hogy yora gondolok, hogy az te vagy... akire én gondolok, az 11.es, és Vingender Ágival jár egy osztályba... és barna göndör haja van, szemüveges, viszonylag alacsony, és áltban összefogja a haját... magadra ismersz benne? :)

Több
22 éve 7 hónapja #51361 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan ... ööö ... Goldeneye??? Nem mondom. Ugye ismered a szövegét??? :lol:

"Other girls, they gather around him
If I had him I wouldn't let him out."

Meg

"Goldeneye, I found his weakness
Goldeneye, he'll do what I please
Goldeneye, no time for sweetness
But a bitter kiss will bring him to his knees"

Stb. stb. :lol:

Mondd, Vic 'Mrs. Greenleaf" nővérünk tud erről? :lol: :lol: :lol:

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 7 hónapja #51352 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azért is szeretem Orlit!!! Nem csak a tietek :evil:

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 7 hónapja #51343 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tényleg aranyosak ezek a sim-es képek, bár egynehány nagyon vad:)) És most megkockáztatom, hogy széttépjetek, ugyanis a bikinis Legoalsról tényleg azt hittem először, hogy nő.... :) )

Zene? America: The last unicorn. Nemrég be is linkeltem, talán egy-két hete. Az tényleg olyan, hogy Legolas jut róla az ember eszébe. De az Edenbridge-től a Holy Fire vagy a Sunrise in Eden is olyan, mint ő. Itt bele lehet hallgatni; válasszátok ki az MP3-at a számok mellett és mehet a muzzik:)):

www.edenbridge.org/htmleng/discogrphie_sunrise.htm

Több
22 éve 7 hónapja #51341 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szióka Mindenkinek!
Kissé le vagyok maradva, és ez a változás is gyors volt.De az elmúlt egy hét alatt, hogy nem voltam fenn, nagyon hiányoztatok.
Az én kedvenc olyan dalom (mert az összeset fel se lehetne sorolni!), ami Legolasra emlékeztet Enya: Watermark című dala.Meseszép szám. Eleve ad egy GYU-s hangulatot, és ráadásul oan fantasztikus, hogy ez csak Rá emlékeztethet.
Ez lehet, hogy off lesz :roll: , de azért annyira nem:
Ha vki tud vmi nagyon szép idézetet angolul a GYU-ból azt légyszi küldje el még ezen a héten az e-mail címemre. Kellene egy versenyre, és tudom, hogy rátok számíthatok! :wink:

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
22 éve 7 hónapja #51332 Írta: Vic
Csajok!

Menjetek el szavazni, please. Nagyon egyszerű a dolog: a TolkienMovies.com-on feltették a kérdést, hogy a filmben melyik szereplőnek van a legjobb kosztümje. Én persze Legolasra klikkeltem, és elkerekedett a szemem 8O amikor azt láttam, hogy a közel 5000 szavazatból 30 % gondolja hasonlóképpen.... :D
Legolas messze vezet mindenki előtt - még Arwen, Boromir és Gandalf rucija előtt is - úgyhogy lehet még szavazni:

ide klikk

Több
22 éve 7 hónapja #51322 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, nekem erről a miért éppen dologról a Black Hawk Down jut az eszembe, mikor Josh a halott bajtársához beszét és valami lyesmit mondott neki: 'Nem akartunk mi hősök lenni, csak néha úgy alakul...'
Szerintem ez teljesen fedi a lényeget. 8)

Észi, ez neked már egyátalán nem lesz új, én is Ákos számainál szoktam totálisan megfeledkezni Jarlaxleről és Boromirról... :D
Hogy pontosan melyik? Igy hirtelen nem tudnám megmondani.

(Nem árultam el a magyar szakosokat, csak nincs a billentyűzeten husszú 'i'.)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 7 hónapja #51316 Írta: Rayan

Több
22 éve 7 hónapja #51294 Írta: Vic
Szasztok!
Észi, ez most csak Neked, csak most, csak itt :D :D ... szóval:

klikk ide egy tejbajuszos Legolasért

De ez sem rossz: Haldír=Harry Potter

Ez viszont már brutális

Itt találtok még paródiákat a LOTR-ból, de nagyon-nagyon durvák is vannak, úgyhogy megkérnélek Benneteket, hogy többet ne illeszetek ide be - nem akarnék bikinis Aragornos és Legolasos képeket itt látni - legfeljebb röhögjetek magatokban rajtuk... 8)
klikk ide a honlapért

Több
22 éve 7 hónapja #51290 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Észi: Tina Turner: Goldeneye

Mondanom sem kell, hogy miért :D Egészen felidézi nekem Legolas alakját. És a May it be-ről és a Many Meetingsről is mindig ő jut az eszembe. Tényleg! Ez a két dal olyan, mintha egyenesen róla írták volna, főként az utóbbi, az mindig azt a kíváncsi, gyönyörködő arcot juttatja eszembe, mikor Legolas megérkezik Völgyzugolyba :wink:

És jó pár magyar népdal is eszembe juttatja. Meg a kínai relaxációs cd-mről a Wind and Water c. dal. Olyan csodaszép...Egyébként Legolashoz szerintem az összes távol-keleti dallam remekül illik. Orlinak nagyon sikerült visszaadnia a szamurájok harci és mozgástechnikáját :D

OFF: aki kéri, elküldöm neki a számot! (Csak hogy legyen fogalma, miről beszélek 8)
OFF2: ha már klipeknél járunk, Moby legújabb klipjében számos sztár, köztük Sean Bean is szerepel 8O

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51260 Írta: ÉSzAH
Gondolom, hogy már sok belőlem mára, de most olvastam a Boromir topikban egy felvetést, amit mi még nem tárgyaltunk meg, pedig Legolasszal kapcsolatban is érdekes lehet.

Kinek mi a Legolas-himnusza?

Azaz melyik az a dal (bármilyen műfajban), melyről Legolas jut az eszetekbe, vagy olyan a számotokra, mintha ő énekelné, mintha róla szólna, vagy ő önmagáról? Nem csak egy dalban lehet gondolkodni. Nagyon kíváncsian várom a válaszaitok.

Ja persze ... én is tartoznék valami ilyesmivel.
Hát ... Számomra talán Ákos "Keresem az utam" c. monumentálja. Így elsőre. De majd még gondolkodom.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 7 hónapja #51257 Írta: ÉSzAH
A harci képességeit és még inkább a képzettségét tekintve a 3000 évnyi gyakorlás nem semmi, viszont mi ez ahhoz képest, hogy sok tünde talán már 10.000 éve gyakorol. Ha Legolas így lő, így bánik a tőrrel, akkor hogyan harcolhat pl. az apja? Mert az igaz, hogy Legolas akármilyen idős is, a tündék között még fiatal. Persze, hogy fiatalnak tűnik. Ránézve az ember alig hiszi el, hogy egy olyan lénnyel áll szemben, aki mai mértékkel mérve majdnem megélte az emberiség dokumentált történelmét. (Gondoljátok csak el. Ott lehetett volna Jézus születésénél. Ismerhette volna Julius Cézárt, Spartacust, akár még II. Ramszeszt is.) Olyan dolgokat élt meg személyesen, melyekre a rövid életű fajok közül már senki sem emlékszik. Talán csak a krónikák írnak róla, de talán még azok sem. Persze, emberi mértékkel mérve ősöreg, de a tündék között még szinte ifjonc.
Az már felmerült korábban, hogy vajon részt vett-e Legolas az Öt Sereg Csatájában és mintha arra jutottunk volna, hogy ő nem volt ott. Én azonban kizártnak tartom, hogy ne lett volna más „éles” harci tapasztalata. Csak gyakorlással nem lehet ilyen harci gyakorlatra szert tenni. Igen, lehet, hogy napi 50 pók volt az adagja és 100 ork.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 7 hónapja #51255 Írta: ÉSzAH
Most biztosan sokan megkérdezitek, hogy vajon miért kekeckedik ÉSzAH má' megen, pedig erről szó sincs.
Egész egyszerűen csak nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy a hozzászólásnak címet lehet adni, így sokkal könnyebb nyomon követni a fórumon kialakuló vitákat, eszmecseréket. Szóval hadd emlékeztessek mindenkit, hogy VAN EGY TÉMAMEGJELÖLÉSRE ALKALMAS SOR a hozzászólás fölött. Használjátok!!!
n8n, neked külön köszönöm, hogy csatlakoztál a kezdeményezésemhez.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 7 hónapja #51253 Írta: ÉSzAH
Érdekes kérdés, hogy vajon Legolas a tündék között mennyire számít különlegesnek. Én nem hiszem, hogy nagyon különleges lenne. Az, hogy bekerült a Szövetségbe és legendás hős lett sokkal inkább a körülmények eredménye, nem pedig az ő képességeié. Persze azoké is, de szerintem egy másik tünde ugyanilyen képességeket tudott volna felvonultatni a Szövetség oldalán. Hívjuk akár sorsnak. Neki ez volt a sorsa. Talán jókor volt jó helyen (aznap, ott Elrondnál). Mert hát Középföldén – csakúgy, mint itt, ezen a világon – semmi sem történik véletlenül. Legolast erre szánták a valák. Engem sokkal inkább az foglalkoztat, hogy mi az a tulajdonsága, ami miatt a sors őt választotta? Mert szerintem épp, hogy semmilyen különleges képességről nem tesz tanubizonyságot. Természetesen imádjuk és ő a legtündébb tünde, de ha belegondoltok? Mit tudtok felhozni, ami miatt őt – csak és kizárólag őt – választanátok egy ilyen küldetésre? Nekem van egy válaszom, amit már nazgúl is megfogalmazott egy kicsit másképp: Ugyanazért, amiért Frodó lett a Gyűrűhordozó. Azért, mert néha a kisemberek (kishobbitok, kistündék) kezébe tétetik le a világ megváltásának feladata. Nem ártana, ha ezt néha mi, emberek sem felejtenénk el.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 7 hónapja #51243 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem egyértelmű volt, hogy Legolast válsztották, hogy menjen, hiszen az apja az ügy felderítése végett is küldte. Ő gyakorlatilag az északi tündéket is képviselte, a saját faján belül. A filmben Boromir mond erre egy eltalált mondatot, mikor csatlakozik a csapathoz: 'és Gondor kíváncsi a végére'.
Azt se feledjétek, hogy eredetileg Elrond gondolkodott azon is, hogy a fiait is elküldi a társasággal, helyettük ment végül a két hobbit. Tehát nem volt az olyan evidens, hogy Legolas képviseli egyedül a tündéket. A rangja miatt pedig szerintem is egyértelmű, hogy ő ment, a társai pedig visszatértek Bakacsinerdőbe és jelentették Thranduilnak, hogy mi történt.
Csak úgy mellékesen, gondoljatok csak bele, milyen gáz lett volna, ha Legolas hazamegy és helyette valamelyik társa indul a Kilencekkel. A papa összevonja szemöldökét, azán utánuk küldi...
:twisted:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 7 hónapja #51239 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
n8n:A Nőklapjában volt egy nagyon jó szöveg, valahol megtalálható a fórumban, és az elég jól leírja, hogy miért pont Frodó lett a Gyűrűhordozó. amúgy szerintem mindenki képvisel valamit a szövetségben, és úgy teljes, ahogy van..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 7 hónapja #51237 Írta: Rayan
:evil: A fene! A fele nem jön be!

Így próbáljátok:

www.geocities.com/lotrscreencaps/

Völgyzugolyos kép 5., és 9., Bridge-es kép 1., 2., 3. és 4.

Ha így sem lesz jó, tüntetést szervezünk a Geocities ellen.

Tündekaja? Szerintem a tündék ugyanúgy esznek, mint a rendes emberkék. Gondoljatok a vasudvardi vagy az edorasi lakomára. Nem hinném, hogy azalatt mondjuk Legolas lembast majszolt volna 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51234 Írta: Rayan
Ez hihetetlen. Még mindig találok új beállításokat a Filmből.
Legolas Völgyzugolyba érkezik:

www.geocities.com/lotrscreencaps ... iding5.jpg

www.geocities.com/lotrscreencaps ... iding9.jpg -Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék...

Ugrálós kép Móriából

www.geocities.com/lotrscreencaps ... ridge2.jpg

Szintén Mória

www.geocities.com/lotrscreencaps ... ridge6.jpg

www.geocities.com/lotrscreencaps ... ridge7.jpg

www.geocities.com/lotrscreencaps ... ridge8.jpg

www.webspawner.com/users/tonifish/Tonissig.jpg -A szöveget ne nézzétek :)

members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... bsmile.gif -Eniméjsön Orli édes mosolyáról

members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... ndo239.jpg -Fekete-fehérben

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 565109.ptp -Orli-LA premier

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 565093.ptp -Szeretlek, Liv!

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 565072.ptp -A mikrofon a levegőben (!), de Orlando rendíthetetlenül néz, és csak néz...

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 564747.ptp -Hogy a fenébe csinál 4 ráncot a homlokán? :)

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 534869.ptp -Egy hülye poén: 'Tévedtél, ha azt hitted, hogy nem én nyerem meg a szépségkirálynő-választást.' :)

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 534111.ptp -Azta de jó!!!!! Ork-gyilkosság után. Nyamm :)

pic5.picturetrail.com/VOL83/5206 ... 534079.ptp -Eztet sem láttam még-a kép neonosra sikerült, de jó!

Sípoljatok, ha láttátok már őket! Nem voltam 1 hétig, nem tudtam átnézni a képterméseteket, sajna.
Csók. Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51222 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hogy mit eszik egy tünde?

Szerintem nagyrészt erdei gyümölcsöket és ritkán vmi húst (erdei állatét, gondolom én), no és persze utikenyeret. Azonkívül szeretheti a nem nagyon édes ételeket (nem hinném, hogy egy tünde rajongana mondjuk a csokiért, legfeljebb a mézet tudnám elképzelni úgy, hogy 1 tünde szívesen megeszi). Ezek csak az én gondolataim, szóval lehet velük vitatkozni.
Tényleg ezt Tolkien leírta valahol?

Hogy Legolas mit gondol a szépségéről?

Véleményem szerint, ha tud is róla, hogy szép, nem érzi úgy, hogy ezért ő a világ közepe, ő a legszebb. Neki ez természetes, hisz ő a Szépek Népéhez tartozik, ő olyen környezetben nőtt fel, ahol nem a testi, hanem a lelki szépség számít igazán. Minden tünde gyönyörű (férfiak+nők), noha ez a filmben nem mindig mutatkozott meg (pl: Haldír). A csúnya náluk fajon belül nem létezik, ezért valószínűleg a tündék ezt természetesnek veszik, hogy ők szépek.
Na ennyi, egyelőre.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 7 hónapja #51219 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, mások esetében is fel lehet tenni a kérdést, s talán fel is kéne, de nem itt, hanem a megfelelő topicokban!
Azonban ne intézzük el ezt a kérdést csak így, visszakérdezéssel! Már így is felmerült néhány érdekes válasz!
Pl. Legolas képviselte a tünde fajt (írói fogás), ezért egyesíti minden előnyös tulajdonságukat, Tolkien szerette Legolast, egyik kedvenc figurája lehetett, a tünde-törp barátság bemutatása, hogy látszódjék: itt most a közös cél érdekében a régi ellentéteket félre kell rakni, stb.
A többiek hogyan vélekednek ezekről?

A tündék egyébként azt esznek, amit elkészítenek maguknak! 8)

Ja, s még tartozom Nektek az én kedvenc Legolas-idézetemmel:
'' A sirályok... soha már nem lelek békét a bükkök vagy hársak alatt. ''

Több
22 éve 7 hónapja #51210 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
utikenyér(nahát :P ) szerűségeket szerintem...
miért Legolas? igen, nekem is ez ugrott be, ahogy olvastalak titeket: miért Frodó? (aki halandó, ellenszemben a tündékkel) mért Samu? miért Trufa? miért Pippin?
egyébként Legolas igen rátermett, kitűnő a harcban és(íj théma :) ) össze/kitartó(Gimli)

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51209 Írta: Rayan
Sziasztok gyerekek!

Olyan fura volt egy hét után géphez ülni...Csehország a fellépésünket leszámítva tragédia volt, akit érdekel, elmondom a részleteket, nem lesz benne köszönet :twisted: :D

Anyám, ez az új dizájn! 8O Az első (mélységes) megdöbbenésem után mondhatom: szuper!

Na, akkó' témázzunk :)

Legolas véleményem szerint nincs igazán tisztában a saját szépségével. A tündék közt egyébként is csak átlagosnak számított, de enyhe gyönyörűség ide v. oda: nekünk ő akkor is a legszebb. Lévén csak egyszerű tünde, nem tartom valószínűnek, hogy alkalmas lett volna a Társaság vezetésére. ...azért Aragorn mégis csak király volt :D De különleges tünde, az biztos. És talán nem is volt nagyon tapasztalt, addig, míg el nem indult a nagy útra a Szövetséggel. Szóval Gandi, arra a kérdésedre, hogy hogyan válhatott egy 'egyszerű' tünde mítikus hőssé, a válaszom is egyszerű: Tolkien szeretete :wink: Meg tisztelete és nagyrabecsülése a tündék iránt. Már írtam korábban, szerintem Tolkiennek Legolas az egyik legkedvesebb alakja volt.

Vic: ez a kedvenc idézeteim egyike -mint egy fiatal fa szélcsöndes éjszakában :_) Ez olyan gyönyörű!

Most jutott eszembe egy nagy hülyeség: szerintetek a tündék miért szeretik annyira a bort? Miért nem pl. a sört? Fogalmam sincs. Azt viszont tudom, hogy a bort Legolasnál csak én szeretem jobban :mrgreen:
Szerintetek? Alkoholszakértők véleményét is várom! :D

Még valami: szerelmes vagyok ebbe a kézbe... :oops:

www.full-bloom.net/images/screencaps/sgn/18.jpg

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.574 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére