THK

Több
20 éve 10 hónapja #158808 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK
Hallottátok már, hogy létrejött az Anti-THK? Ehhez mit szólunk? :D :wink: :?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158567 Írta: Angwen
Jól van: engedek a tömegnyomásnak, és az ünnepek idejére beteszem a szablyámat a vitrinbe. De a hógolyózáshoz ragaszkodom--feltéve, hogy addig leesik egyáltalán a hó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158540 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: THK
Az izraeliek egy katonai onvedelem jellegu stilusban nyomulna, ez a Krav Maga (annyit tesz: onvedelem).
Eleg lenyegretoro, nincs benne filozofia (csak az hogy gyozz! :twisted: )
Ninjutsut telleg nagyon keves helyen oktatnak normalisan, de a ninjutsun belul is vannak kulonbozo iskolak es szervezetek.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 10 hónapja #158532 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Eleniel (csillaglany) írta: A spektrumon is volt valamelyik éjjel a 10 legismertebb harcművészet címmel egy majdnem egyórás szösszenet. Jó atyám fel is vette a kérésemre.
Bevallom, egyik-másiknak a hírét se hallottam, nem mintha ez bármit is jelentene...
Volt benne aikido, ninjutsu, taekwondo, shaolin kung-fu (az 1. helyen :lol: ), muay-tai (thai box), izraeli stílus, kali (erről pl. abszolút nem hallottam még, valamilyen maláj stílus volt, ha jól emlékszem), karate (csak így simán)... öööö, maradékot elfelejtettem, de azok sem voltak ismerősek...

Egyik szimpatikusabb volt, mint a másik... főleg a szemre is szép stílusok, mint az aikido, vagy a shaolin... :wink: :bounce:

Nemrocc... néha a discoveryn is szokott lenni...
Csak a fixpöttyön magyarok mutatták be +ilyenek.
Mondjuk ez kicsit furcsa leosztás legismertebbeknek, tekintve h a wing-tsunt tanítják legtöbb helyen, és nem írtad a judot, ezenkívül pl a ninjutsut nagyon kevés helyen tanítják rendesen+sok technika máig is titkos.
Az izraeli stílusról én a Terminátor3 forgatásáról szóló cikkben hallottam először...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #158513 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
A spektrumon is volt valamelyik éjjel a 10 legismertebb harcművészet címmel egy majdnem egyórás szösszenet. Jó atyám fel is vette a kérésemre.
Bevallom, egyik-másiknak a hírét se hallottam, nem mintha ez bármit is jelentene...
Volt benne aikido, ninjutsu, taekwondo, shaolin kung-fu (az 1. helyen :lol: ), muay-tai (thai box), izraeli stílus, kali (erről pl. abszolút nem hallottam még, valamilyen maláj stílus volt, ha jól emlékszem), karate (csak így simán)... öööö, maradékot elfelejtettem, de azok sem voltak ismerősek...

Egyik szimpatikusabb volt, mint a másik... főleg a szemre is szép stílusok, mint az aikido, vagy a shaolin... :wink: :bounce:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 10 hónapja #158329 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...
Én nem megyek Kismarosra...

Viszont tegnap láttam a fixpötty TV-n a mozinet c műsorban egy wing-tsun bemutatót (ott ving-csun kiejtéssel mondták úgyhogy mégis ez lesz a helyes és nem az általam előzőleg ismert)
Egészen más volt mint vártam, de jó...
Érdemes az ilyeneket nézni...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #158323 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Öööö, emberek!

Biztos hogy mi Kismaroson bunyózni akarunk?

Nem kéne a THK-nak az ünnepekre fefüggeszteni a harci tevékenységeket? Már csak a látszat kedvéért :roll:

Kismaroson KARÁCSONYOZNI fogunk.
(Persze egy kis hógolyózás belefér, persze, ha lesz hó :twisted: )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 10 hónapja #158265 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK
Öööö, emberek!

Biztos hogy mi Kismaroson bunyózni akarunk?

Nem kéne a THK-nak az ünnepekre fefüggeszteni a harci tevékenységeket? Már csak a látszat kedvéért :roll:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 10 hónapja #158214 Írta: Angwen
Szerintem helyszínnek eléggé adja magát Kismaros. Amúgy mit (vagy kit) értesz "ízig-vérig THK-s" alatt?
Hozzátenném, hogy szteppcipőt csak akkor használhatsz, ha a másiknak felajánlasz egy ugyanolyat és ő elfogadja! :wink: :P :D

Több
20 éve 10 hónapja #158180 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: THK
arra jutottam,hogy szívesen vállalnék egy küzdelmet egy ízig-vérig THK-ssal. Kérem jelölje meg a helyszínt, időpontot, fegyver/harcnemet és a segédjét... :twisted:

Tünc

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 10 hónapja #158132 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: THK

Galadh írta:

Fimbrethil írta: [ :twisted: :
Egyébként szívesen beavatlak sógor-nővér ;)

Nem is lennék jo THKs én egy felettébb békés élölény vagyok, és egyébként is, minek egy ujabb tagsák, ha 4perc 59 mpig ugyis bárkit gyakhatok :twisted:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
20 éve 10 hónapja #158077 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: THK

Eleniel (csillaglany) írta: Hm...
Akkor az előbbiek fényében nekem sem ártana még harcolnom... :?:
(De hogy mikor?)

Ery, az íjász szakosztály továbbra is érdekel! :D

Megoldjuk!
Hozod az ijadat és meghatározott feltételek mellett lősz célba, a felvételed ezen fog múlni akkor! Majd kidolgozzuk a részleteket!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 10 hónapja #158075 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
Hm...
Akkor az előbbiek fényében nekem sem ártana még harcolnom... :?:
(De hogy mikor?)

Ery, az íjász szakosztály továbbra is érdekel! :D

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 10 hónapja #157975 Írta: Angwen
Alyr javaslatát is támogatom--magam is hasonlót próbálok megfogalmazni már jó ideje.

Több
20 éve 11 hónapja #157904 Írta: Felagund
Én asszem nem kiáltottam ki senkit senkinek, ha a többség úgy gondolja, hogy még harcolnia kéne, akkor én meghajlok az akaratotok előtt ;)

Több
20 éve 11 hónapja #157782 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...

Galadh már volt THK talin, csak nem maradt sokáig.

Másrészt a beavatásra lenne egy javaslatom: bárki beavathat bárkit, egy alapítótag vagy támogatott döntőbíró ellenjegyzésével. Tehát ellenőrzött küzdelem lenne, ahol ott kell lennie egy alapítótagnak vagy valakinek akit az egész THK többsége elfogad pártatlan bírónak, és figyelve a mérkőzést eldönti, megfelelt-e a követelményeknek mind idő mind egyéb szempontból.
Pl ha valaki öt percig elfut a másik elől az nem túl jó.
Ha valaki csak három percig harcol, az sem, hiszen tudtommal minimum 5 percig kell harcolni.
Ha valaki öt percen át tessék-lássék harcikál, miközben egy másik pár a földbe döngöli egymást, az nem egyenlő.
Persze figyelmbe kell venni, hogy valaki magához képest hogyan teljesít.

(éppen ezért nem támogattam Artemisz fölvételét a tagok közé, mert egyrészt túl rövid ideig harcolt, másrészt elég lightosan mivel előtte jól kifárasztotta magát. akkor egy háromperces hosszabbítás mellett döntöttünka mit Angwennel fog elkövetni, csak Felagund kikiáltotta tagnak... (ne értsd félre, Artemisz nem ellened dolgozom, hanem éppen azért hogy minden tekintetben teljes tagnak számíts))

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #157777 Írta: Aeglos

Angwen írta: A rangsorolással meg inkább várjunk az ütőfa-párbajunkig!

:evil3: :D

Több
20 éve 11 hónapja #157752 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK

Estel Adániel írta:

Felagund írta: Ezt az egészet eleinte semmivel sem szántam komolyabbnak, mint amilyen a Vimpárság (;))

Nos, ahogy elnézem, egyelőre még annyira sem komoly, mint az... :roll:

hát igen... de akkoris vimpárság rúlz :)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157745 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Ezt az egészet eleinte semmivel sem szántam komolyabbnak, mint amilyen a Vimpárság (;))

Nos, ahogy elnézem, egyelőre még annyira sem komoly, mint az... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 11 hónapja #157744 Írta: Prérifarkas
Felagund, nem akarom, hogy vmi nagy elit társaság legyünk, de aki csak azért akar beszállni, mermértne, egyébként nem érdekli a verekedés, vagyis a harc... szóval az ilyeneket akarom elkerülni.

Galadh

Több
20 éve 11 hónapja #157689 Írta: Angwen
Galadh felhígulás elleni felszólalását teljes mértékig támogatom!
Aeglos: inkább tartsd meg az alapító jogodat, jó helyen van az nálad! :wink: :D A rangsorolással meg inkább várjunk az ütőfa-párbajunkig!

Több
20 éve 11 hónapja #157686 Írta: Felagund
Igazatok van, értem mire gondoltok (végre!).

Én benne vagyok, várom az építő javaslatokat!
Viszont azt sem akarom, hogy egy ilyen elszigetelt elefántcsonttoronyba zárkózott elit legyünk, mert az megöli a társaságot. Ezt az egészet eleinte semmivel sem szántam komolyabbnak, mint amilyen a Vimpárság (;)), de ha erre többségi igény van, én nem zárkózok el előle...

Több
20 éve 11 hónapja #157683 Írta: Beleg Cúthalion
Azt hiszem Galadh attol fel hogy felhigul a THK, ezert emelte fel a hangjat a nyakra-fore beavatasok ellen.

Ha ez tenyleg igy lesz, akkor azt lehetne orvosolni egy szigoru alapszaballyal, ami arrol is rendelkezik hogy mi a feltetele annak hogy valaki THK tag is maradhasson.
Mert az hogy beavatnak valakit es 5 percig elugrabugral aztan honapokon at el van tunve vagy nem foglalkozik a dologgal, az milyen alapon vallja magat Tolkieni Harcosnak?
Es ebben van valami.
Tudom hogy en elegge militaris vagyok es tudom hogy ez itt nem egy katonai szervezet (meg csak az kene!). De a tagok vagy az altalunk definialt harcosok elveihez melto tagok, vagy nem tagok.
Szoval szigoritani kene, na!

Az en avatasom is meg hatra van de szamomra erteket veszti a dolog ha azt latom hogy igazabol nem is kell olyan komolyan megdolgozni erte, ha a kovetelmenyek szinte a 0-val egyenloek.

Beleg

Több
20 éve 11 hónapja #157639 Írta: Prérifarkas

Aeglos írta: részemről jó ez úgy, ahogy eddig volt, mert milyen már, hogy valaki csak azért másodrendű, mert később jött. Pl.: Angwen sokkal jobb mint én, ha akarja át is adom neki a jogaimat :D
Túl beteges vagyok én ahoz a sok avatáshoz... Túl törékeny vagyok :oops: :D

Szvsz egy szóval sem mondtam, hogy kisebbrendű lenne. csak azt próbáltamelmagyarázni, hogy ne minden második szembe jövő embert avassatok be, nem kéne túl "elszaporodni".

Szívesen megírok pár szabályt, amit jónak látok, aztán elküldöm nektek, és ti meg vagy beleegyeztek, vagy nem. csak hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek...

Galadh

Több
20 éve 11 hónapja #157615 Írta: Aeglos
Azt mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy addig nincs joga felszólalni az itt történő (vagy nem történő) dolgok ellen, amíg nem tett semmit!

Kedves THK-sok, az úgy nem megy, hogy mindenki felszólal, h ez így milyen tré, meg ez nem fair, meghogy engem miért nem kérdeztek meg, ami itt megy az röhej stb...

Kérlek titeket, hogy ha valami ötletetek van, vagy építő hozzászólásotok, azt jelezzétek, de azt, hogy a távolból beszóltok, hogy nem tetszik, de a kisujjatok nem mozdítjátok... hm, az úgy nem nagyon megy.
Amíg jól mennek a dolgok addig helyeseltek, és amikor elég lapos a hangulat, akkor kijelentitek, hogy ez rossz.

Nimrocco: Szerintem semmi akadálya, de a biztonság kedvéért várd meg a többiek válaszát is :wink: :twisted:

Felagund írta: Galadh: a javaslatod jó, de sajna az én részemről megint belefutunk az alapproblémába (nevezetesen: időhiány ). Ha Te, Aeglos, vagy Ery meg tudjátok oldani, akkor hála és köszönet!

Részemről jó ez úgy, ahogy eddig volt, mert milyen már, hogy valaki csak azért másodrendű, mert később jött. Pl.: Angwen sokkal jobb mint én, ha akarja át is adom neki a jogaimat :D
Túl beteges vagyok én ahoz a sok avatáshoz... Túl törékeny vagyok :oops: :D

Több
20 éve 11 hónapja #157605 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK
Angwennek(már megint :wink: ) igaza van.
Én speckó azt szeretném kérni(ha lehet :oops: ), hogy ha a nyárig Toma gazda THK-s lesz, akkor ő avathasson be a Balatonban.
Már ha ez nektek is megfelel.(víziharc) :P

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 11 hónapja #157548 Írta: Angwen
A csak alapító tag avathasson új tagot koncepció ellen erőteljesen tiltakozom! Attól még, hogy éppenséggel nem voltam jelen a THK születésekor, igazán nem szeretném magam másodrendű tagnak érezni!
A vitába igazán nem akarok beleszólni, ez asszem nem az én dolgom--de Galadh (igazán nem bántásból mondom), eddig tudtommal egy THK-s talin sem voltál jelen. Hogy tudott volna veled bárki bármit is egyeztetni?

Több
20 éve 11 hónapja #157499 Írta: Felagund

Galadh írta:
Bocsi, ha durva leszek, de mióta vagy te egyszemélyben itt a főember? És nem emléxem, hogy részt vettem volna eddig akármilyen okirat létrehozásában is, vagy akár megnéztem volna. És légy szíves a jövőben nem úgy tenni, mintha egyedül jogod lenne bármiben is dönteni.

Easy, Galadh, easy! :D

1.) Még nincs alapító okirat, csak egy terv van, amit (ha jól érzékeltem) a többség elfogadott fő irányvonalnak
2.) Ami azt illeti, úgy érzem több mindent tettem ezért az egész klubért, mint Te!
3.) Bárkivel bármit hajlandó vagyok megvitatni, és kompromisszumra jutni, amint lesz kivel! Mert valahogy mint közösség nem működünk :roll: :?

Több
20 éve 11 hónapja #157492 Írta: Beleg Cúthalion
Huha! 8O

Van valakinel egy vodor hideg viz? Szivesen szetlocsolnam itt a topicban hogy lehuljon a vita. :twisted:

Több
20 éve 11 hónapja #157489 Írta: Prérifarkas

Felagund írta: No akkor:

Ha Arden és Thaur rendesen, 5 percet harcolt a beavatójukkal, akkor rendes tagoknak számítanak, :arrow: Üdv a klubban! (alapító okirat: "egy taggal kell harcolni", nem muszáj alapítóval (nohiszen, meg is gárgyulnánk a sok bunyótól :roll: ))

Ami a végleges alapító okiratot illeti, valóban le kéne fixálni, de saccperkábé semennyi időm sincs most, úgyhogy a dolog lehet, hogy el fog húzódni a LEP-ig (mert akkor mindenki ott van).

Bocsi, ha durva leszek, de mióta vagy te egyszemélyben itt a főember? És nem emléxem, hogy részt vettem volna eddig akármilyen okirat létrehozásában is, vagy akár megnéztem volna. És légy szíves a jövőben nem úgy tenni, mintha egyedül jogod lenne bármiben is dönteni.

Galadh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.674 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére