- Köszönetek: 0
THK
- Aeglos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(Tudom, akkor megkapom, h a kard az mindennél csírább, és én csak hallgassak... :crying: Különben is én konzervatív vagyok. )
Angwen: Szablyát pörgetni? Én ilyesmivel sose próbálkoztam.
Még patvisnyelet se tudok olyan jól pörgetni.
De majd meglátjuk...
Angwen, Felagund: Már régebben is meg akartam kérdezni, csak merő kíváncsiságból, hogy a Kill Bill-nek van köze a címhez, vagy nem?
Úgyértem: Egy Bill nevű fazont kell megölni?
Mert megnézni biztos nem fogom...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angwen
- Nem elérhető
Felagund írta: Aeglos: Angwen is tanult vívni, mégpedig jóval hatékonyabb fegyverrel, mint a párbajtőr
Azért ez így nem egészen igaz... Tény, hogy viszonylag jól tudok szablyát pörgetni jobb, bal vagy esetleg egyszerre két kézzel, de kétlem, hogy ez valami hú de hatékony lenne!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Artemisz
- Nem elérhető
Csatlakozom az ötlethez, ugyanis minden vágyam elsajátítani az alap vívófogásokat!Felagund írta: Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk
Mit gondoltok, miből csinálhatnánk?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
Alyr: keresztvas ide vagy oda, az ütőfa jó dolog
Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk
Our knees do not bend easily
- Toma gazda
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...
Nem gond egy THK-snak
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben )
Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :evil3:
Aeglos akkor ezennel veled is vívni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Angwen
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...
Nem gond egy THK-snak
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben )
Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :evil3:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Angwen írta:
Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal
(tesióra SUX!!!)
Már alig várom! Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)
Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Angwen
- Nem elérhető
Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal
(tesióra SUX!!!)
Már alig várom! Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Angwen írta:
Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub
Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!!
Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)
Nem, nem gyilkolásra játszol, csak mielőbbi harcképtelenné tételre...
És egyébként meg azzal hárítok ami éppen akad... én tehetek róla, hogy a lábad erősebb, mint az ujjam?
Nem is védekezem jól... csak szerencsém volt...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aeglos
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: [size=9:33oilgqs](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: )[/size]
8O :
Én nem emlékszem, h mondtam volna ilyesmit, bár meglehet.
Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
(tesióra SUX!!!)
- Angwen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub
Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!!
Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)
- Ery
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: [size=9:ux6t9dor]Hát... köszi, Felagund.
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.[/size]
Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt!
Nemhogy a vágások...
Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla?
A valák tanácsa a fellebbezési fórum.
Tekintve, hogy beavatásod tényét Melkor és Mandos is elismerte, nincs túl nagy esélye a fellebbezőkknek.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Avathattok még eleget, Alyr!! Majd ha kicsit megedződtem, akár veled is kiállok!!Alyr Arkhon írta: Artemisz nem is 4.5 percet harcolt, hanem csak max 4et és azt is elég lájtosan...
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...
Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...
Jól van, na, hová lett a humorod!!!!! Most mért kell mindenbe belekötni!
[size=9:1nlv3czk](MEGÁLLJ CSAK, JÖVŐRE NEM KÖSZÖNTLEK FEL!! :nono: )[/size]
És igenis érdekli Tolkien!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...
Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...
Pénteken jót harcoltam Angwennel, úgy látszik nála a péntek ujjas nap volt, mert majdnem eltörte az én ujjamat is...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.[/size]
Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt!
Nemhogy a vágások...
Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla?
A valák tanácsa a fellebbezési fórum.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Felagund
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:uxo44kdq](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: )[/size]
Igazából SEMMILYEN kritikát nem szeretek (persze különböző okokból )
Az unokaöcsédet is (mint mindenkit) szertettel várjuk
- Artemisz
- Nem elérhető
Felagund, mondtam már, hogy nagyon édes vagy?!!Felagund írta: Háát, én úgy hallottam, hogy Artemisz csak 4,5 percet harcolt... Hmm... A szabály az szabály!
De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:
Üdv a klubban, Artemisz!!!
[size=9:2v0n6ub6](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: )[/size]
KÖSZÖNÖM!!! Ígérem, igyelszem méltó lenni erre a kitüntetésre!
ÉLJEN A THK!!!!
Ja, és pici unokaöcsémet (16 éves) már spannolom THK-zni, két hét múlva jönnek haza Sydneyből, imádja a sportokat, szereti a GyU-t, búvártanfolyamot végzett, és ha nem is látszik rajta, erős, mint a vasék, és JÓ HOSSZÚ KARJA-LÁBA VAN, szóval Felagund, örömmel venném, ha beavatnád!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:
Üdv a klubban, Artemisz!!!
Ja, és gratula Elenielnek! (ő tudja miért )
És hajrá Namarië!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Aeglos
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
De akkor miért van még mindig fönt a Cinematrixon?Annyit kivettem belőle, h 2 részes és új. :Felagund írta:
Nimrocco írta: ((nagyon zárójelben Felagundnak üzenem, hogy a Kill Bill előzetese fent van a Cinematrixon, és ezer bocs, ha már tudja))
(((Nagyon zárójelben: Felagund már kétszer látta a Kill Billt )))
- Aeglos
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) az Élménybeszámolók topicba írta: Míg ti színházaztatok, mi FIGHToltunk!!
Aeglos jól helyrerakott, de azért annyira nem hagytam magam.. most aztán olyan izomlázam van, hogy még..!
Ámbár lehet, hogy a kétszeri fáramászás is közrejátszott..
Harcos Angwen jóvoltából Estel egyik kisujja csinos frankfurti virslivé dagadt... (ez a csaj előbb-utóbb le fogja rokkantani az összes srácot! )
Aeglos vimpár lett!!!!! (Most már a nagynéném!)
Alyr és Angwen fáradhatatlan távharcot mutattak be, lenyűgöző volt!
THK RÚLLZZZ!!!!!
Ui: Köszi a tippeket és a tanítást!
Ja :up:
Még hozzátenném, hogy nekem nem is szabadott volna harcolnom, mert le voltam sérülva, ennek ellenére én avattam be Artemiszt.
Der Maister nem volt ott, ezért aztán punnyadtunk (Artemisz, Estel, Aeglos)
De Angwen, és Alyr igazán kitett magáért :evil3: :itscool:
Ők vagy 1/2 órát folyamatosan harcoltak...
És naaaaaaaaaaagyon jó volt!!!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Angwen írta:
Alyr Arkhon írta: Eleniel: arra a bizonyos harmadik pontra rúgni, ütni nem ér...
Ööö... Ezt vegyem célzásnak?
Tudtommal te véletlenül tetted...
vagy nem?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/