THK

Több
20 éve 11 hónapja #156339 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: THK
Felagund: Én nem párbajtőröztem, hanem kardoztam. Nem ugyanaz! :roll:

(Tudom, akkor megkapom, h a kard az mindennél csírább, és én csak hallgassak... :crying: Különben is én konzervatív vagyok. :) )

Angwen: Szablyát pörgetni? Én ilyesmivel sose próbálkoztam.
Még patvisnyelet se tudok olyan jól pörgetni. :oops:
De majd meglátjuk...

Angwen, Felagund: Már régebben is meg akartam kérdezni, csak merő kíváncsiságból, hogy a Kill Bill-nek van köze a címhez, vagy nem?
Úgyértem: Egy Bill nevű fazont kell megölni? :roll:
Mert megnézni biztos nem fogom...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156273 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK

Artemisz (Celebthil) írta: Mit gondoltok, miből csinálhatnánk? :wink:

Partvisnyél + szivacs/polifoam + szikszalag
Ilyen egyszerű ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156268 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Aeglos: Angwen is tanult vívni, mégpedig jóval hatékonyabb fegyverrel, mint a párbajtőr :roll:

:oops: :oops: :oops:
Azért ez így nem egészen igaz... Tény, hogy viszonylag jól tudok szablyát pörgetni jobb, bal vagy esetleg egyszerre két kézzel, de kétlem, hogy ez valami hú de hatékony lenne! :wink: :?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #156265 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk :D

Csatlakozom az ötlethez, ugyanis minden vágyam elsajátítani az alap vívófogásokat!

Mit gondoltok, miből csinálhatnánk? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #156262 Írta: Felagund
Aeglos: Angwen is tanult vívni, mégpedig jóval hatékonyabb fegyverrel, mint a párbajtőr :roll:

Alyr: keresztvas ide vagy oda, az ütőfa jó dolog :D

Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk :D

Több
20 éve 11 hónapja #156193 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: THK

Aeglos írta:

Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

Nem gond egy THK-snak :D
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve :D :roll:
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben :wink: )

Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :twisted: :evil3: :D

Aeglos akkor ezennel veled is vívni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 11 hónapja #156176 Írta: Angwen

Felagund írta: Ja, és még egy régebbi kritika a Kill Billről (Angwennel néztük meg ;) )

Angwen: "Jó film, jók a vágások benne..."

:mrgreen:

Nem azért mondom, Felagund, de ezt a beszólást még te szülted! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #156161 Írta: Angwen
Ajajaj! Vívó előélettel rendelkező személyek kíméljenek! :D Nem baj, Aeglos, legalább lesz mit tanulnom Tőled! Éljen a vívás, és minden, aminek pengéje van (még ha jelképes is, mint például az ütőfa esetében). Szóval honnan tudnánk ütőfát szerezni?

Több
20 éve 11 hónapja #156143 Írta: Aeglos

Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

Nem gond egy THK-snak :D
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve :D :roll:
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben :wink: )

Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :twisted: :evil3: :D

Több
20 éve 11 hónapja #156136 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Angwen írta:

Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal :D
(tesióra SUX!!!) :twisted: 8)

Már alig várom! :D :D :D Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)

Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #156133 Írta: Angwen

Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal :D

Már alig várom! :D :D :D Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)

Több
20 éve 11 hónapja #156132 Írta: Alyr Arkhon

Angwen írta:

Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub

Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!! :D :P :twisted:

Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)

Nem, nem gyilkolásra játszol, csak mielőbbi harcképtelenné tételre... ;)

És egyébként meg azzal hárítok ami éppen akad... én tehetek róla, hogy a lábad erősebb, mint az ujjam? :D :D

Nem is védekezem jól... csak szerencsém volt...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #156125 Írta: Aeglos

Artemisz (Celebthil) írta: [size=9:33oilgqs](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

8O :?:
Én nem emlékszem, h mondtam volna ilyesmit, bár meglehet.

Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:

Több
20 éve 11 hónapja #156122 Írta: Angwen

Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub

Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!! :D :P :twisted:

Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)

Több
20 éve 11 hónapja #156072 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: THK

Eleniel (csillaglany) írta: [size=9:ux6t9dor]Hát... köszi, Felagund. :oops:
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.
[/size]

Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt! :lol:
Nemhogy a vágások... :twisted:

Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla? :P
A valák tanácsa a fellebbezési fórum. :twisted:

Tekintve, hogy beavatásod tényét Melkor és Mandos is elismerte, nincs túl nagy esélye a fellebbezőkknek. :twisted:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #156070 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Artemisz nem is 4.5 percet harcolt, hanem csak max 4et és azt is elég lájtosan...
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...

Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...

Avathattok még eleget, Alyr!! Majd ha kicsit megedződtem, akár veled is kiállok!!

Jól van, na, hová lett a humorod!!!!! Most mért kell mindenbe belekötni! :evil: :cry:
:? :?
[size=9:1nlv3czk](MEGÁLLJ CSAK, JÖVŐRE NEM KÖSZÖNTLEK FEL!! :nono: :evil: )[/size]
És igenis érdekli Tolkien!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #155979 Írta: Alyr Arkhon
Artemisz nem is 4.5 percet harcolt, hanem csak max 4et és azt is elég lájtosan...
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...

Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...

Pénteken jót harcoltam Angwennel, úgy látszik nála a péntek ujjas nap volt, mert majdnem eltörte az én ujjamat is...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #155977 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
[size=9:1e8u7ol6]Hát... köszi, Felagund. :oops:
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.
[/size]

Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt! :lol:
Nemhogy a vágások... :twisted:

Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla? :P
A valák tanácsa a fellebbezési fórum. :twisted:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 11 hónapja #155964 Írta: Felagund
Ja, és még egy régebbi kritika a Kill Billről (Angwennel néztük meg ;) )

Angwen: "Jó film, jók a vágások benne..."

:mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #155963 Írta: Felagund

Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:uxo44kdq](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

Igazából SEMMILYEN kritikát nem szeretek (persze különböző okokból :P )

Az unokaöcsédet is (mint mindenkit) szertettel várjuk

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #155960 Írta: Artemisz

Felagund írta: Háát, én úgy hallottam, hogy Artemisz csak 4,5 percet harcolt... Hmm... A szabály az szabály! :roll:

De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:

Üdv a klubban, Artemisz!!!

Felagund, mondtam már, hogy nagyon édes vagy?!! :wink:
[size=9:2v0n6ub6](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

KÖSZÖNÖM!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ígérem, igyelszem méltó lenni erre a kitüntetésre!

ÉLJEN A THK!!!!

Ja, és pici unokaöcsémet (16 éves) már spannolom THK-zni, két hét múlva jönnek haza Sydneyből, imádja a sportokat, szereti a GyU-t, búvártanfolyamot végzett, és ha nem is látszik rajta, erős, mint a vasék, és JÓ HOSSZÚ KARJA-LÁBA VAN, szóval Felagund, örömmel venném, ha beavatnád!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #155959 Írta: Felagund
Háát, én úgy hallottam, hogy Artemisz csak 4,5 percet harcolt... Hmm... A szabály az szabály! :roll:

De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:

Üdv a klubban, Artemisz!!!

Ja, és gratula Elenielnek! (ő tudja miért :D )

És hajrá Namarië! :D

Több
20 éve 11 hónapja #155906 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK
Ja, és akkor jön a fókuszban a másfélperces "mttgyakjaatömeget" ;)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #155862 Írta: Aeglos

Nimrocco írta: Úgy irigyellek titeket. :(

Ne szomorkodj!

Majd összehozzuk, hogy Te is beavatódj. :D
Majdcsak találkozunk egy nagy MTT-s összejövetelen, legkésőbb a LEP-en.
Ugye jössz? Akkor aztán....

Több
20 éve 11 hónapja #155683 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK
Úgy irigyellek titeket. :(

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 11 hónapja #155645 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta:

Nimrocco írta: ((nagyon zárójelben Felagundnak üzenem, hogy a Kill Bill előzetese fent van a Cinematrixon, és ezer bocs, ha már tudja))

(((Nagyon zárójelben: Felagund már kétszer látta a Kill Billt ;) )))

De akkor miért van még mindig fönt a Cinematrixon?Annyit kivettem belőle, h 2 részes és új. :? :?:

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 11 hónapja #155618 Írta: Aeglos

Artemisz (Celebthil) az Élménybeszámolók topicba írta: Míg ti színházaztatok, mi FIGHToltunk!! :D

Aeglos jól helyrerakott, de azért annyira nem hagytam magam.. most aztán olyan izomlázam van, hogy még..!
Ámbár lehet, hogy a kétszeri fáramászás is közrejátszott.. :roll:

Harcos Angwen jóvoltából Estel egyik kisujja csinos frankfurti virslivé dagadt... (ez a csaj előbb-utóbb le fogja rokkantani az összes srácot! :lol: :P )

Aeglos vimpár lett!!!!! (Most már a nagynéném!) :twisted:

Alyr és Angwen fáradhatatlan távharcot mutattak be, lenyűgöző volt!

THK RÚLLZZZ!!!!!
Ui: Köszi a tippeket és a tanítást! :wink:

Ja :up: :mrgreen:

Még hozzátenném, hogy nekem nem is szabadott volna harcolnom, mert le voltam sérülva, ennek ellenére én avattam be Artemiszt. :D

Der Maister nem volt ott, ezért aztán punnyadtunk (Artemisz, Estel, Aeglos) :D :oops: :oops:
De Angwen, és Alyr igazán kitett magáért :evil3: :itscool: 8)
Ők vagy 1/2 órát folyamatosan harcoltak... :D :twisted:

És naaaaaaaaaaagyon jó volt!!! :D

Több
21 éve 2 órája #155083 Írta: Artemisz

Estel Adániel írta: Nos, pénteki ráérők, akkor összehozzuk az aznapi THK-talit? ;)

YEAH!! :wink: :up:

ISMÉTLEM ÖNMAGAM: FÉL 5-5 KÖRÜL MARGITSZIGET NÉGYESHATOS?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 órája #155080 Írta: Felagund

Beleg Cúthalion írta: /me sighs *bakker nem akar ez nekem osszejonni* :evil:

Felagund, en nem birom ki a LEP utanig. Valamelyik proba utan alljunk neki es adjunk egymasnak! :twisted:

Benne vagyok ;)

Hol/mikor?

Több
21 éve 3 órája #155078 Írta: Alyr Arkhon

Angwen írta:

Alyr Arkhon írta: Eleniel: arra a bizonyos harmadik pontra rúgni, ütni nem ér...

Ööö... Ezt vegyem célzásnak? :oops: :oops:

Tudtommal te véletlenül tetted...
vagy nem? :roll:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.785 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére