Gollam

Több
21 éve 6 hónapja #118002 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Gollam

Layla Nénimë írta: Celeburm:sztem nem...madár féle nem lehetett..mondjuk azért mert a filmben nem így volt megcsinálva-bár a filmben voltak változtatások-és inkább Szméagollal értenék egyet!

Persze hogy nem, csak vicceltem... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117987 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Gollam
Celeburm:sztem nem...madár féle nem lehetett..mondjuk azért mert a filmben nem így volt megcsinálva-bár a filmben voltak változtatások-és inkább Szméagollal értenék egyet!

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117919 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Gollam
Sziasztok!

Rago: ez nem konkrétan egy rész, csak Legolas megemlíti a Tanácsban, mikor azt mondja el, hogy hogyan szökött meg Gollam.

Szerintem visszafejlődött a lába a majmok szintjére. Csimpánzok stb...
Mindenesetre rendkívül kíváncsi lennék, hogy Tolkien Prof. miket mondott Szméagolról. elvégre ő mégiscsak jobban tudja. :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #117882 Írta: Cerebrum

Szméagol írta: Sziasztok!

Szerintetek milyen lehetett Gollam láb anatómiája, ha a faágba még a lábával is tudott kapaszkodni? :D

Biztos neki is volt egy olyan ín a lábában, mint a madaraknak, amivel erőkifejtés nélkül tudnak az ágakban megkapaszkodni... :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 6 hónapja #117668 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gollam
Szasztok!

Szméag:Az nem lehetett,hogy átkulcsolta az ágat a lábával? :oops: a részre nem emléxem pontosan..

Több
21 éve 7 hónapja #117339 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Gollam

Cerebrum írta: Ehhez mit szóltok?

http://www.shipofdreams.btinternet.co.u ... 24x768.jpg

Nekem tetszik!!!!!!!! Ari rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #117290 Írta: Misteq
Egyetértek Ulmoval!Biztos alkalmazkodott a körülményeihez/pl:vízpart+barlang/meg úgy maradt életben hogy állatként viselkedett-elnézést ez rossz kifejezés volt-lényeg hogy egész ügyesen életben maradt ezzel az átalakulással...

Több
21 éve 7 hónapja #117168 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Gollam
Valószínűleg a lábujjai is megnyúltak, mint a kezén lévő ujjak. Így már kézzel-lábbal kapaszkodhat.

Több
21 éve 7 hónapja #117137 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Gollam
Sziasztok!

Szerintetek milyen lehetett Gollam láb anatómiája, ha a faágba még a lábával is tudott kapaszkodni? :D

Több
21 éve 7 hónapja #116711 Írta: Misteq
Ivó:ez csak 1 ötlet volt!!!Nem kell megenni :D akkor nem tom!Ha kész lenne a honlapom mondanám hogy oda pakolhatjátok de még ninc kéc :(

Több
21 éve 7 hónapja #116037 Írta: Ragoran
Kis Drágáim!

Könyörgök! Ne offoljatok! Nem akarok törölgetni,de ez télleg utsó felszólítás!
Gollam-versek:Sztem mindenki a saját szakállára irogassa be a Versek topikba és kész.Már ha ez mindenkinek +felel.
Ivó:Ha nem teszed fel a verseket egy oldalra,akkor nem tudod őket linkelni.Max jobb egérgombbal bemásolod.
Legyetek jók!

Több
21 éve 7 hónapja #116013 Írta: Cerebrum

Több
21 éve 7 hónapja #116003 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Gollam
inkább gondolkodom még, renfben? :D :D

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #115999 Írta: Ivó

Layla Nénimë írta: Ivó:az megírhatná neked nem?Végül is Te vagy az értelmi szerző és ha vállalod hogy kicsit megtelik a postád akkor biztos írnak majd!Na?

Leyla: Igen, és akkor majd, én mit csináljak velük? tegyem majd be, ide, ha már lesz sok? különben vállalom, hogy megtellik a póstám. Te hogyan tegyem akkor majd be őket linkelve?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #115997 Írta: Misteq
Ivó:az megírhatná neked nem?Végül is Te vagy az értelmi szerző és ha vállalod hogy kicsit megtelik a postád akkor biztos írnak majd!Na?

Több
21 éve 7 hónapja #115812 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Gollam
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... Gollum.jpg - Gollam ész a halacka :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #115649 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam
Ivó:ésöccöz nértem,mán világos...
Kreatív szeksön/versek(van oan,ugyi? :oops: ),nicht humor...
De én nemvaokegy kölői lélek... :( mien verset lehet Gollamról(nak :D ) írni?
Kíváncsian várom :!: :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 7 hónapja #115536 Írta: Ivó
Jó, akkor írjuk a kreativ szekcióba! :P
De ha valaki nem viccesen írja meg, akkor az hova írja? Akkor is a kreativ szekcióba írjuk?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #115509 Írta: Ragoran
Igen,1etértek Amyvel!
Jó 5let télleg és örülök,hogy ien kreativak vagytok,de ez nem konkrétan Gollam...Bocca mindenkitől!

Több
21 éve 7 hónapja #115507 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Gollam
akkor az inkább a kreatív szekcióba való, nem ide

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 7 hónapja #115504 Írta: Ragoran
Elanor:Sztem ezt csak ittenre szánta Ivó berátunk,unaloműzés-képp. :roll: vagy?

Több
21 éve 7 hónapja #115425 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Gollam
Jó, én ezt értem, eddigis értettem, csak azt nem tudom, hogy mi lenne ennek a "célja"? Szóval, hogy ebben a topicban szeretnéd közzétenni, esetleg vhol máshol?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 7 hónapja #115379 Írta: Misteq
Ivó:jahhh :roll: na így már világos!!!És mindenki ír vagy összegyüjti vki mindenki levelét és 1 vki írja be?

Több
21 éve 7 hónapja #115302 Írta: Ivó

Elanor írta: Ivó: ezek után méginkább nem értem... 8O :lol:

Egyébként most éppen arról folyik a szó az Előzetesek, bemutatók topicban, hogy hol is lesz látható Gollam átalakulása.

Akkor mégegyszer:
Ezt az egészet úgy gondoltam, hogy pl. ti, írtok valamit Gollamnak.
Vagypedig írtok egy történetet, amiben ti, és Gollam a főszereplő, vagypedig egy beszélgetést írtok le, Gollammal.
[size=9:e32esoph]Remélem, most már [/size][size=9:e32esoph]kapizsgáljátok a dolgokat. [/size]Lehet verseket is írni Gollamnak, beszólásokat.
A történet/vers.beszólás lehet vicces is, de komoly is.[/color

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #115228 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Gollam
Ivó: ezek után méginkább nem értem... 8O :lol:

Egyébként most éppen arról folyik a szó az Előzetesek, bemutatók topicban, hogy hol is lesz látható Gollam átalakulása.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 7 hónapja #115224 Írta: Ivó
Én ezt az egészet úgy értem, hogy valaki valamilyen verset, beszólást ír Gollamnak. Értitek most már??
Pl: Én írok valamit Gollamnak:
Kedves Gollam!
Nagyon csúnya vagy, és a hangod se egy operaénekesé.

Vagy valaki a Gyűrűk Urából, pl. FRodo ír Gollamnak.
Szia te áfonyaféreg! Hogyhogy ilyen áfonyás a hangod?

Vagypedig úgy is lehetne, hogy írtok egy történetet, amelyben te, és Gollam beszélgettek. De úgy is meglehet oldani, hogy a történetben, Gollam válaszol.
Értitek most már???

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #115220 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Gollam
Na ez az ezt én se értem :oops: :roll: De lehet h csak én vagyok a hülye :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #115145 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Gollam
Rago: Ez a képeslap brutális. Csak azt nem értem, hogy miért a Király visszatér ben lesz benne az átalakulás.

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 7 hónapja #115050 Írta: Misteq
Én is azt olvastam hogy a bővitettben lesz az átalakulás...majd meglátjuk...-hjajjjj!!!Én a bővitettek közül még csak 1et szereztem meg..levagyok maradva egy pincőkét :P -
Ivó:mire gondolsz egész pontosan?

Több
21 éve 7 hónapja #114976 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam

Ery írta: Nem-nem! Ez vagy a TTT bővítettben, vagy a RotK-ban lesz benne.

accem a bővítésben...act olvastam... :( :arrow: mucály azt +venni(+2hónap a kaziig :cry: )
Legalábbis Szméagol "átalakulása"...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.697 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére