KÉPEK

Több
18 éve 1 hónapja #301532 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: KÉPEK

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301512 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: KÉPEK

Enna Silme írta: Á! Tényleg. Arwen nem Lórienben halt meg? Mert akkor lehet, hogy ez a halott Arwen fennakadt szemekkel. :roll:

áááúúú... ez még poénnak is rossz... hogy lehetne Arwen ilyen..?!?!?!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301511 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ille / Lórien írta: Be tudnátok tenni azt a képet, ami a főoldalon a Tánctábort hirdette? (Erdőben táncoló Lúthien kék ruhában.)

Persze, Nasmith bácsi képe:
tednasmith.com/silmarillion/TN-Luthien.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 hónapja #301506 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ez nemtom, ki, de szép

Aredhel? Sztem. A háttérben pedig Gondolin.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
18 éve 1 hónapja #301503 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: KÉPEK
Be tudnátok tenni azt a képet, ami a főoldalon a Tánctábort hirdette? (Erdőben táncoló Lúthien kék ruhában.)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 1 hónapja #301475 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK
Á! Tényleg. Arwen nem Lórienben halt meg? Mert akkor lehet, hogy ez a halott Arwen fennakadt szemekkel. :roll:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 1 hónapja #301465 Írta: Altaris
hűű... ezek aztán szép képek. bár hogy jön Lórien ahhoz a fekete képhez... ez egy igen jó kérdés... még én sem jöttem rá. lehet h nem tudja miről van szó és a csajt nevezte el annak. nem?

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 1 hónapja #301441 Írta: Enna Silme
Hű, köszönöm ezt a kedves fogadtatást..... :D Egészen zavarba hoztok. :oops:
Úgyhogy hoztam pár képet. :) Mivel folyton Tolkien-tól független képekkel bombázlak benneteket, most megpróbálok témán belül maradni. ;)

Lórien
Érdekes mód ez a kép is a Lothlórien címet viseli... nem igazán jöttem még rá, miért! Ha valaki megvilágosodik, szóljon! :)
Melian
Yavanna
egészen újszerű: vörös hajú Luthien
Ez nemtom, ki, de szép
Beren
sárkány
Illuin és Ormal, a két lámpás (ez nekem nagyon tecc.)
Este (görög istennős fíling)
valák <-> Melkor
Nienna (némileg gésás beütésű, de szerintem gyönyörűszép)
Ulmo
ez Mandos csarnokához egy ilyen izééé... kompozíció. Szerintem nagyon ott van.
Nienna (jók a színek)
szintén
Nessa
Varda (tiszta Pallasz Athéné! :) )
Yavanna (király a rucija)
szokatlanabb Varda-ábrázolás (ritkán készítenek róla vörös képeket, mindig csak kék, fekete, szürke, fehér... pedig ez is jó!)
Nessa (Bááááh..... :? Mint valami hercegnős mesekönyv borítója! Mik vannak!)
Nienna (a kérója nagyon kecó :D ) [size=9:uy3ofqgt](by Iulius Caesar)[/size]
Mandos
Yavanna (Lehet, hogy agybajt kaptok, de nekem ez naggyon tetszik :D )
Varda

Huhh.... na, mára ennyi. :) Remélem, találtatok olyat, ami tetszett!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 1 hónapja #301427 Írta: Glorlyg

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 1 hónapja #301422 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
dorwinion: Köszi a képet, valahol már én is láttam Feanorról egy képet a szilmarilokkal, meg akkor úgyis volt, hogy berakom, de lefagyott a gép... :roll:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 1 hónapja #301416 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK
Finrod:
elfwood.lysator.liu.se/art/h/o/h ... d.jpg.html
Nazgúlkirály:
elfwood.lysator.liu.se/art/h/o/h ... g.jpg.html
Gandalf:
elfwood.lysator.liu.se/art/e/r/e ... n.jpg.html

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #301394 Írta: Altaris

Glorlyg írta: Na enyi me' sok időm nem volt.

jajjajjj de cukiiiii!!!! ;)

Több
18 éve 1 hónapja #301356 Írta: Glorlyg
Édes kis Frodó
húúúúú...

Na enyi me' sok időm nem volt.

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 1 hónapja #301280 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK
Éljen, Enna visszajött!!!
Én nem tudlak képpel köszönteni, mert nincs túl sok időm rá, de nagyon örülök (sztem nem egyedül:)) és köcce a képeket;)

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 1 hónapja #301264 Írta: Namarie
Tündék:
ewancient.lysator.liu.se/pic/art ... lovers.jpg

Több
18 éve 1 hónapja #301257 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK
Éljen, Enna visszajött, és máris hozott sok szép képet! Köszönöm! Az "Operaház Fantomja" és Arwen Boleyn Anna különösen tetszik...

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 1 hónapja #301208 Írta: Namarie

Több
18 éve 1 hónapja #301168 Írta: Enna Silme

Több
18 éve 1 hónapja #301153 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK
Na, szintén egy kis önreklám:

Ha már angyalok:

Lucifer (A gyilkosság misztériumából)

+

Linnaewen és Faerlang :cry:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 1 hónapja #301120 Írta: Enna Silme

Több
18 éve 1 hónapja #301115 Írta: Enna Silme

Glorlyg írta: Jaj Enna! Megnéztem és olvadoztam, részben mérhetelen gyönyörűségből, részben pedíg mérhetetlen irigységből, hogy én mé' nem tuok ilyet :bawling: ! :)

Egy kis önreklám Ennának: mercator.elte.hu/~homo/rajz/pdf_ ... abriel.pdf

Örülök, ha örömet szereztem! Szerintem ne csüggedj,a rajzod nagyon jó! Főleg a haja tetszik, ahogy fújja a szél, meg a szárnya. :) Nehéz úgy rajzolni, hogy az ember elkapja a mozgás lendületét, úgyhogy csak kitartás!

Több
18 éve 1 hónapja #301107 Írta: Glorlyg
Jaj Enna! Megnéztem és olvadoztam, részben mérhetelen gyönyörűségből, részben pedíg mérhetetlen irigységből, hogy én mé' nem tuok ilyet :bawling: ! :)

Egy kis önreklám Ennának: mercator.elte.hu/~homo/rajz/pdf_ ... abriel.pdf

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 1 hónapja #301064 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: KÉPEK

dorwinion írta: www.deviantart.com/deviation/39645416/ :lol:

Ez egy mi, kérdem tisztelettel?

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301058 Írta: Enna Silme

dorwinion írta: www.deviantart.com/deviation/39645416/ :lol:

LOL! Azért ne essünk túlzásokba... :lol:

Több
18 éve 1 hónapja #301056 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 1 hónapja #301054 Írta: Enna Silme

dorwinion írta: Szia Enna! Ilyenkor kell hazajönni?! Ejnye- bejnye! :wink: Visszatalálásod örömére tessék:

www.deviantart.com/deviation/14373630/
www.deviantart.com/deviation/30304792/

A második már volt, de nem tudom, hogy láttad-e. :oops:

Júúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!! :o Nem, még egyiket se láttam (csakugyan sokat hiányoztam), de ezek... gyönyörűűűűűek!!!!! Ilyen kedves fogadtatásra nem is számítottam. Köszönöm őket! Látom, tudod már, mitől döglika légy... pontosabban az Enna. ;)

Több
18 éve 1 hónapja #301052 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK
A legtöbb már megvolt, de Adele annyira rulz... édes kis manga-hegyesfülűek...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 1 hónapja #301049 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÉPEK
Szia Enna! Ilyenkor kell hazajönni?! Ejnye- bejnye! :wink: Visszatalálásod örömére tessék:

www.deviantart.com/deviation/14373630/
www.deviantart.com/deviation/30304792/

A második már volt, de nem tudom, hogy láttad-e. :oops:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 1 hónapja #301047 Írta: Enna Silme

Több
18 éve 1 hónapja #300981 Írta: Namarie
Köszönöm, hogy láthatóvá tettétek a képszövegeket! De az nem is az én apám volt, hanem Melkor megváltoztatta Celegorm hajaszínét, hogy viszály legyen!

Finrod és Orodreth
Valák
Este
Galadriel
Celeborn
szintén

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.049 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére