KÉPEK

Több
18 éve 8 hónapja #287095 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK

Raia Aiwart írta: www.meredithdillman.com/art/fantasyart.html

Kicsit tündemániás az emberke :D De szerintem nagyon jó rajzok.

Ha én így tunnék raazoolni!!! *nagyon nagyotsóhajt*
Van a sulinkba kiállítás, azért beneveztem én is két tündés képpel.
Meg lerajzoltam a Szürkerévet,ill.megpróbáltam, azt meg beküldtem pályázatra. mindenki asszonta h. tok jó meg minden de amikor itt szétnézek és meglátom ezeket a képeket olyan kisebbségi érzetem lesz...
basszus,hol van az én rajztudásom ezekhez?? Le a kalappal...

Merielle i evellon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #287057 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta: www.glyphweb.com/arda/ -egy agnol honlap: nem tudtam hova tenni, ide belinkelem.
a személyeknél például fennt nézzétek az időcsíkokat: elképesztő, így összevetve engem is megdöbbentett...

Pl. Túrinnál az a borzasztóan rövid csík... :cry:

Én már régóta agyalok. Ugye Túrin dédapja és Beren apja testvérek voltak. De Túrin akkor született, mikor Beren meglátta Lúthient. Hogy volt ez? Bregolas ennyivel idősebb volt Barahirnál? Kis csúszás a generációkban.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #286985 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sziasztok! Tudnátok nekem beszúrni képeket arról a jelenetről amikor megjelennek a Rohírok Gondornál?
Mármint a filmes képet,nem illusztrációt)

köszönöm.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
18 éve 8 hónapja #286970 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK
www.glyphweb.com/arda/ -egy agnol honlap: nem tudtam hova tenni, ide belinkelem.
a személyeknél például fennt nézzétek az időcsíkokat: elképesztő, így összevetve engem is megdöbbentett...

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 8 hónapja #286960 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK

Raia Aiwart írta: www.meredithdillman.com/art/fantasyart.html

Tényleg nagyon szépek, kösz hogy megmutattad!

Visszavonok mindent, amit mondtam. Tegnap a lómániás kishúgom mutatott mindenféle képet... Talán mégsem lehetett olyan nehéz összefogdosni a passzoló színű pacikat.

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 8 hónapja #286944 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: KÉPEK
www.meredithdillman.com/art/fantasyart.html

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
18 éve 8 hónapja #286932 Írta: Annedun
szerintem legegyszerűbb a festék... :lol: :lol: :lol:

Több
18 éve 8 hónapja #286623 Írta: Kiszhobbit

Theala Vandron írta:

Kiszhobbit írta:

Rion Pendragon írta:

Alyr Arkhon írta: Miért ne? Nem tudom miért vagy ennyire fönnakadva ezen.
Azonkívül honnan tudod miféle lovaik voltak a tündéknek?

igaz a tündék divatdiktátorok voltak akkoriban. Még ma is megmaradt a nyoma: :D IOR: -tadá :roll:

Most elképzeltem egy tündét,aki épp festi a haját...aztán mikor elkészül,ránéz a lovára, és (miután megállapítja h. a ló sörénye nem passzol a hajához) gyorsan befesti azt is... :lol:

Szegény ló! Mondjuk, mikor én ezt írtam, nem arra gondoltam, hogy befestik a lovakat, hanem hogy mennyi idejükbe telhetett ennyi hozzájuk illő pacit összefogdosni. Meg aztán a lovak nem halhatatlanok -- ha kidőlnek, a gazdájuk kereshet újra a megfelelőt... :roll:

Nekem ha olvasok valamit,képzelet beindul ezerrel,és elsőre ez jutott eszembe. Amugy ha szép tünc-hajam lenne eszembe se jutna befesteni, ([size=9:64iylnvq]amugyse jutna eszembe)[/size] meg aztán még találni egy olyan lovat...húúú....sztem akkorra lekopna a tünde hajárol a festék... :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #286359 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK

Kiszhobbit írta:

Rion Pendragon írta:

igaz a tündék divatdiktátorok voltak akkoriban. Még ma is megmaradt a nyoma: :D IOR: -tadá :roll:

Most elképzeltem egy tündét,aki épp festi a haját...aztán mikor elkészül,ránéz a lovára, és (miután megállapítja h. a ló sörénye nem passzol a hajához) gyorsan befesti azt is... :lol:

Szegény ló! Mondjuk, mikor én ezt írtam, nem arra gondoltam, hogy befestik a lovakat, hanem hogy mennyi idejükbe telhetett ennyi hozzájuk illő pacit összefogdosni. Meg aztán a lovak nem halhatatlanok -- ha kidőlnek, a gazdájuk kereshet újra a megfelelőt... :roll:

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 8 hónapja #286350 Írta: Pókkirálynő
Pókkirálynő válaszolt a következő témában: KÉPEK
Valószínűleg ismeritek már, de ha esetleg nem:
www.aumania.it/fantasyart.html
Itt nézzétek meg rögtön az első galériát, Alan Lee-ét. Gyakorlatilag a Babó, képekben. Míg néztem őket, úgy elfogott a vágyakozás, hogy Középföldén legyek, vagy legalábbis újra olvassam a könyvet...

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."

Több
18 éve 8 hónapja #286198 Írta: Noredhel

Kiszhobbit írta:

Rion Pendragon írta:

Jajj. :twisted: Bár szvsz a tündék nem festették a hajukat... elég szép volt az anélkül is.

Toujours pur

Több
18 éve 8 hónapja #286172 Írta: Kiszhobbit

Rion Pendragon írta:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #286105 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Több
18 éve 8 hónapja #286104 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Rion Pendragon írta: tyüha. de akkor ugye a lovaknak nem? vagy igen? 8O

Miért ne? Nem tudom miért vagy ennyire fönnakadva ezen.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #286097 Írta: Rion Pendragon

Alyr Arkhon írta: Honnan tudod, hogy nem festettek?
Tudtommal az egyitpomiak ismerték a módját, akkor a tündék mért ne ismerték volna?

tyüha. de akkor ugye a lovaknak nem? vagy igen? 8O

Több
18 éve 8 hónapja #286090 Írta: Alyr Arkhon

Rion Pendragon írta: de akkor is, nem néznél furcsán, ha látnál egy vörös sörényes lovat? mert én igen. még szerencs, hogy akkoriban nem festettek hajat :twisted:

Honnan tudod, hogy nem festettek?
Tudtommal az egyitpomiak ismerték a módját, akkor a tündék mért ne ismerték volna?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #286084 Írta: Rion Pendragon
de akkor is, nem néznél furcsán, ha látnál egy vörös sörényes lovat? mert én igen. még szerencs, hogy akkoriban nem festettek hajat :twisted:

Több
18 éve 8 hónapja #286070 Írta: Alyr Arkhon

Rion Pendragon írta:

Noredhel (Voronwë) írta:

Theala Vandron írta: Manga Finrod rém aranyos... Juj. :)

Az utolsó képhez meg azt szeretném hozzátenni, hogy észrevettétek már, hogy a lovak szőre (majdnem) mindig passzol a rajta ülők haja színéhez?

Például ezen?

jesszusom, nem elég, hogy a csávó vörös, de még a ló is? 8O

Azt hiszem Theala pont erre célzott a "lovak szőre mindig passzol a rajta ülők haja színéhez" mondatával.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #286051 Írta: Rion Pendragon

Noredhel (Voronwë) írta:

Theala Vandron írta: Manga Finrod rém aranyos... Juj. :)

Az utolsó képhez meg azt szeretném hozzátenni, hogy észrevettétek már, hogy a lovak szőre (majdnem) mindig passzol a rajta ülők haja színéhez?

Például ezen?

jesszusom, nem elég, hogy a csávó vörös, de még a ló is? 8O

Több
18 éve 8 hónapja #286004 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: KÉPEK

Coralie írta: Lúthien:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=93337
Lássuk be, elég formabontó megközelítés&#8230; [size=9:udilym4y](véleményem szerint egy kis Liv Tyler beütéssel, de... jól áll neki...)[/size]

Chief of The Dunedain:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=6446
Ez is&#8230;

Fingolfin

Sztem Lúthien túl modernre sikeredett, nem kifejezetten tündés, meg az arca sem szép.
A Chief bácsi szemei kifejezetten ijesztőek, de Fingolfin nem rossz, az pont olyan GyU-s.

&#8222;Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.&#8221;

Több
18 éve 8 hónapja #285988 Írta: Noredhel
Hú, ez az Aragorn... ez durva... tisztára plakát-Sirius pofát vág...

Toujours pur

Több
18 éve 8 hónapja #285959 Írta: Frodó úrfi
Frodó úrfi válaszolt a következő témában: KÉPEK

Kiszhobbit írta: Ööö nekem valahogy az tetszett nagyon amelyiken Samu és Frodo van...
Olyan aranyosak igy együtt... :oops: :lol: [size=9:3eqgic8s]Tényleg hová lett az a kép???[/size]

Izé,nekem is az a kedvencem. Az nem azért lett kiszedve mert slash? :roll: :lol:

Soha ne ess kétségbe,
hiszen a rohanó felhők felett örökké kék az ég!

Több
18 éve 8 hónapja #285955 Írta: Kiszhobbit
Ööö nekem valahogy az tetszett nagyon amelyiken Samu és Frodo van...
Olyan aranyosak igy együtt... :oops: :lol: [size=9:ckkp2kt8]Tényleg hová lett az a kép???[/size]

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #285950 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: KÉPEK
Lúthien:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=93337
Lássuk be, elég formabontó megközelítés&#8230; [size=9:2773kspg](véleményem szerint egy kis Liv Tyler beütéssel, de... jól áll neki...)[/size]

Chief of The Dunedain:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=6446
Ez is&#8230;

Fingolfin

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 8 hónapja #285938 Írta: Alyr Arkhon

Missy írta: Szauron? így néz ki a páncél alatt?

Hát PJ-ék szerint igen.
A könyv(ek) alapján Númenor bukása után nem tudott szép alakot ölteni, csak olyat amilyen tükrözte sötét lelkét.

De a Gyűrűk kovácsolása idején - azaz Annatarként kb így nézhetett ki.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #285935 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
Szauron? így néz ki a páncél alatt?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 8 hónapja #285924 Írta: Alyr Arkhon

Phaedra/Namarie írta: Szauron

Ennek itt van az eredetije, meg egyébként a Király Visszatér bővített DVD-jén, mert egy kivágott jelenet része.

gilgalad.uw.hu/03.jpg

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #285911 Írta: Noredhel
A Mandos nagyon jóindulatúnak tűnik...

Toujours pur

Több
18 éve 8 hónapja #285863 Írta: Annedun

Phaedra/Namarie írta: Galadriel

ez a legjobb.... :P

Több
18 éve 8 hónapja #285840 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.019 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére