Jókívánságok

Több
17 éve 4 hónapja #333064 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Artemisz! Acho!: :dance: :cooljump: :bounce: :dance: :bounce: :cooljump: Sok sok szerencsét előre is, hogy ha nem gondolnék rátok valami miatt.

Gratuláció mindenkinek akinek sikerült elérnie pillanatnyi céljait és ez előre mozdította a jövőben.

Boldog Szent Iván napját mindenkinek. Mivel én az ilyen babonás dolgokat komolyan veszem így már ma ugrottam tüzön. "Megfürödtem" a tűzben. Valamint éjszaka megyek gyógyfüveket szedni.

Kellemes ünneplést mindenkinek!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #333063 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
UNGÁK és BUNGÁK a bátor sofőröknek :wink: 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #333062 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Minden vizsgázónak :

UNGA BUNGA!!! SOK SZERENCSÉT, HAJRÁ, MEG MINDEN, AMI YÓ :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #333055 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Acho írta: Bocsánat,hogy pofátlan módon magamra gondolok, de holnap forgalmi vizsga lesz vezetésből, és nagy szükségem lenne a szurkokra és ungákra meg bungákra! :? Szóval,ha nem túl nagy kérés, holnap 10 óra tájban gondoljon rám, akinek eszébe jut.... Előre is köszi!

UNGA és BUNGA és HAJRÁ! :hello: :bounce:

S ha már itt tartunk: én is kérnékszépen ungabungát: KRESZ-VIZSGA PÉNTEKEN 10-től.... Köszönöm!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 4 hónapja #333047 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bocsánat,hogy pofátlan módon magamra gondolok, de holnap forgalmi vizsga lesz vezetésből, és nagy szükségem lenne a szurkokra és ungákra meg bungákra! :? Szóval,ha nem túl nagy kérés, holnap 10 óra tájban gondoljon rám, akinek eszébe jut.... Előre is köszi!

Több
17 éve 4 hónapja #333032 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 4 hónapja #333017 Írta: Acho
Gratula! sztem simán belefér így a matek... ;-)

Több
17 éve 4 hónapja #333015 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Magyar 90%, biosz 90%, töri (emelt)84%, angol 84%...matek 56% :oops:

Több
17 éve 4 hónapja #332997 Írta: Acho
Akkor boldog Szentivánéjt mindenkinek! Remélem, lesznek, akiknek beteljesül a szentivánéji álom...

Több
17 éve 4 hónapja #332985 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
De jó, eddig sosem tudtam, hogy mi a lényege :) Van valami köze a múzeumok éjszakájához? Amúgy egy barátnőm dirket megkért, hogy írjak neki tegwával, mert csináltat magának hennát :)

Amúgy mindenkinek szép Szent Iván éjt kívánok! :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #332981 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Toma, Milendoria, Ben: hatalmas tapsvihar!!!! :) :):):)

Annis&Többiek: viszont, nektek szép és rövid éjt!! :) ;)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #332979 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ma van Szent Iván éjszakája...
A tüzek, varázslatok, szerelmi bájolások éjszakája és egyben a nyári napforduló is, tehát a legrövidebb éjszaka. Sok helyen tűzgyújtással ünnepelnek, a fák és a természet tiszteletére, és hogy messzire űzzék az éjszaka démonait... Az ősi rítusokhoz hozzá tartozott, hogy az éjjel szedett gyógyfüveknek varázserőt tuljdonítottak és sokan ekkor mentek jóshoz. A Szent Iván éji tűzugrás pedig megóvja a tűzugrókat az ártó szellemektől... Emelett a tüzek termékennyé tették a földeket is (a rituáléhoz tartozott hogy égő fáklyákkal körbefutották a termőföldeket) és elűzték a sárkányokat is...

Tehát mindenkinek varázslatos Szent Iván éjt kívánok :wink:

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 4 hónapja #332921 Írta: Acho
Toma: akkor pláne gratu! ;-) Milendoria, Ben: Egy ilyennel én is kiegyeznék... csak emelten kicsi rá az esély! ;-) Nagy gratula nektek is! Ügyesek vagytok!

Több
17 éve 4 hónapja #332858 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta:

Milendoria írta: a szóbelim 100%-os lett, így az össz-százalék 99. :mrgreen:

Dettó, magyar szóbeli 100% így öszességében a magyar 94%. :D (bár szintén középszint, de akkor is örülök neki :P )

Nagyon nagyon gratulálok nektek!!! :dance:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 4 hónapja #332835 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta:

Dettó, magyar szóbeli 100% így öszességében a magyar 94%. :D (bár szintén középszint, de akkor is örülök neki :P )

:hello: :bounce: :hello: :bounce:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 4 hónapja #332822 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 4 hónapja #332818 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Newra írta:

Gandalf írta: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ERY !!!

Csatlakozom!

:cheers: :cheers: :cheers:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 4 hónapja #332815 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Csatlakozom!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 4 hónapja #332807 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:tongue:
csak szerencsém volt, jó? rendes volt a tanár a szóbelin. és különbenis csak középszint :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 4 hónapja #332806 Írta: Tünde

Milendoria írta: egyébként én is nagyon köszönöm a szurkokat, a szóbelim 100%-os lett, így az össz-százalék 99. :mrgreen:

stréber :lol: nagygratulációóóóó :cheers:

Több
17 éve 4 hónapja #332801 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BéeSZ kedves Melkor tanárúr! :D

egyébként én is nagyon köszönöm a szurkokat, a szóbelim 100%-os lett, így az össz-százalék 99. :mrgreen:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 4 hónapja #332800 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Altaris írta:

Toma gazda írta: 3db 5 magy. (2e) 8) tör. föc.
2db 4

Köszia köszöntéseket és a szorításokat!

gratu!!! :) :):):) csak így tovább :P (már ha lesz még.. :) )

Ez már a bizi volt

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 4 hónapja #332627 Írta: Acho
Grat, srácok! Ha kell még továbbra is, akkor megy a szurk! ;-)

Több
17 éve 4 hónapja #332602 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ery: nagyon-nagyon sok boldog születésnapot, erőben, égészségben, minden -égi földi jóban, és sok türelmet és kitartást!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 4 hónapja #332578 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Toma, Ben: én megmondtam, hogy menni fog. Nemmegmondtam? 8) Gratu!

Erynek erőt, egészséget, és sok türelmet (komcsi amcsi)! :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #332574 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Csatlakozom! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 4 hónapja #332542 Írta: Tünde
mindenkinek grat akinek sikerült :lol:

Több
17 éve 4 hónapja #332541 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm a szurkokat. :oops: Azt hiszem, simán ment minden, mint a telerek hajói. :-) Nyelvtanból kihúztam a nyelv diakrón-szinkrón változásait, irodalomból pedig a realizmust. :-) Hálás köszönet még egyszer. :oops: :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #332540 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Toma gazda írta: 3db 5 magy. (2e) 8) tör. föc.
2db 4

gratu!!! :) :):):) csak így tovább :P (már ha lesz még.. :) )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #332534 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
3db 5 magy. (2e) 8) tör. föc.
2db 4

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.403 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére