Tanulószoba

Több
18 éve 2 hónapja #301172 Írta: Belchír o Lorien
Belchír o Lorien válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Megnéztem, de nem találtam meg a Start 1-et.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301169 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Alyr: Nekem van Start is meg az utána következő Unterwegs is, de én pécsi vagyok, szal az átadás lenne nehézkes, de mivel apu Pesten dolgozik, ha kell megoldható :wink:
Mondjuk ez is hazsnált példány de amit ceruzával írtam azt majd kiradírozod...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301093 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Sasha Vykos írta:

Alyr Arkhon írta: Nincs valakinek hosszútávú kölcsönzésre
Start 1 német tankönyve+munkafüzete?

Az nembaj, ha használt, csak legyen.

valamikor még gimi harmadikban kitámasztottam egy ilyennel egy ablakot...ez az uccsó emlékem róla...

(de azért körülnézek...ha megvan akkor viszont erősen használt, bár talán legalább szórakoztatóak lehetnek a széljegyzetek:) )

Legkevésbé sem érdekel ha használt vagy ilyesmi, egyszerűen csak szükségem van rá.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #301089 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tanulószoba

valamikor még gimi harmadikban kitámasztottam egy ilyennel egy ablakot...ez az uccsó emlékem róla...

(de azért körülnézek...ha megvan akkor viszont erősen használt, bár talán legalább szórakoztatóak lehetnek a széljegyzetek:) )

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 2 hónapja #301036 Írta: Belchír o Lorien
Belchír o Lorien válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Aszem nekem még valahol van a fiók alján, de nem 100%. Holnap este megnézem és pénteken megírom, hogy megtaláltam-e vagy sem. Ha addig sikerül szerezned akkor sincs gáz, mert legalább megtudtam, hogy megvan-e! :D

Több
18 éve 2 hónapja #300997 Írta: Alyr Arkhon

Snuffles írta:

Alyr Arkhon írta:

Alyr Arkhon írta: Nincs valakinek hosszútávú kölcsönzésre Start 1 német tankönyve+munkafüzete? Az nembaj, ha használt, csak legyen.

Léccilécci.

www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11888934
www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11888933
600 és 750 forintokért szinte ingyen a tied, saját nincs sajnos, mert életemben nem tanultam dojcsul, de ennyit bírtam segíteni önerőből. :]

De nekem nemvan ennyi pénzem se. Csak októberben. Az meg még messzi van, naaagyon messzi...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #300984 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Alyr Arkhon írta:

Alyr Arkhon írta: Nincs valakinek hosszútávú kölcsönzésre Start 1 német tankönyve+munkafüzete? Az nembaj, ha használt, csak legyen.

Léccilécci.

www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11888934
www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11888933
600 és 750 forintokért szinte ingyen a tied, saját nincs sajnos, mert életemben nem tanultam dojcsul, de ennyit bírtam segíteni önerőből. :]

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300973 Írta: Alyr Arkhon

Léccilécci.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #300957 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tanulószoba
felajánlanám közhaszonra a tavalyi magyar tételeket, illetve a (majdnem) teljesen kidolgozott töri követelményrendszert.
Köztük található az én (nagyon kevés) tételeim, meg azok amiket az osztály okosaitól összegyűjtöttem egyszerűség okán :) :oops:
Aki kérne, az dobjon meg egy privivel és egy elérhetőséggel :P
Jah, meg a kémia kísérlet leírások is megvannak :P

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #300952 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Panniii / Annis írta: Sikerült gyakorlati képzőhelyet találnom :lol: :lol: :lol: (ez volt a 31. hely ahol próbálkoztam)

Szóval innentől kezdve az ÉK TV legújabb fotoriportere vagyok...

Grat-grat ;) :cheers:

Több
18 éve 2 hónapja #300931 Írta: Alyr Arkhon
Nincs valakinek hosszútávú kölcsönzésre

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #300914 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Panniii / Annis írta: Sikerült gyakorlati képzőhelyet találnom :lol: :lol: :lol: (ez volt a 31. hely ahol próbálkoztam)

gratula :P :lol: 8O

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #300901 Írta: Annis
Sikerült gyakorlati képzőhelyet találnom :lol: :lol: :lol: (ez volt a 31. hely ahol próbálkoztam)

Több
18 éve 2 hónapja #300769 Írta: Nóli i linantea
:lol:

Több
18 éve 2 hónapja #300745 Írta: Tirion Equniel
Tirion Equniel válaszolt a következő témában: Tanulószoba
igen a felújítás komoly dolog:D amikor 7-8ba egy külön iroda épületbe kellett járni ami olyan mocskos volt hogy mi vittünk be tonna számra a takaritószereket és takaritottunk, levegő nem volt, majd vissza mentünk a mitudomén hány millyös felújítás után és az első ajtóbecsukás után úgy ahogy volt kidölt az ajtó keretestül, mindenestül:) a vadiúj székre ráültünk és összeesett alattunk, még az osztály tollpihe súlyú embere alatt is, úgy hogy úgy kellett régi és megbízható székek után teremről teremre vadászni:)
régi szép dolgok;)

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"

Több
18 éve 2 hónapja #300740 Írta: Nóli i linantea
Én az iskolafelújításból kimaradtam, csak köv évben mentem át oda, de élvezet volt majd' fél évig elkerülni az iskolafal 5-6 méteres körzetét a kapu kivételével, mivel a gipszakrton stukkók (vagy miatoszok) elkezdtek lepotyogni 3/4 év után, és elkerítették... :roll: Bezzeg a kapunál nem...

Több
18 éve 2 hónapja #300718 Írta: Annis
Iskolafelújítás rulez... nálunk egy kb két méter hosszú és egy méter széles betonjárdarészt 3 hónapig (!) csinált 4 (!) munkás... aminek az lett a végeredménye hogy reggel átlag 10 percet késtünk az órákról, mert kész erődítményrendszeren kellett keresztülverekedni magunkat a suli felé, aztán jött a földsánc amihez valószínüleg már dzsungelharcos kiképzés is kellett volna... Végül amikor elkészült kiderült hogy a fele beton söröskupakokból van (biztos azért tartott 3 hónapig mert sokáig tartott ennyi kupakot termelni) amiknek a fele kilóg a kész betonból...

Aztán homlokzatfelújítás volt amikor is textilszakkörön szövés közben folyamatosan kacsintgattak ránk a munkások... nem is beszélve az olyan előnyökről hogy mivel a munkások ki-be járhattak a portás mindössze két embert engedett be, boldogot és boldogtalant, aminek az lett a vége hogy ellopták a táskámat...

Szóval szeressük a felújításokat...

Ethuil: Inkább felelnék ötször magyarból minthogy bemenjek egy töriórára... illetve hát a néhai történelemtanárom órájára... (és ez a tanár a mi osztályunkat álíltólag még szerette is a többiekhez képest...)

Több
18 éve 2 hónapja #300709 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Mioni a számból vetted ki a szót. :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
18 éve 2 hónapja #300699 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Snuffles írta:

Ranamarth (Endóriel) írta: Jobban állsz akkor hozzá,mint én.Én az órarendem láttán idegösszeomlást kaptam... :?

Rana, az enyém is borzalom, de már évnyitó óta kezdem magam túltenni rajta, bár eléggé bosszantó dolgok vannak benne. Például a hétfőm katasztrófa, hétvégén meg fogok szakadni, a kedd meg pihekönnyű. Klasszak lesznek a hétvégék, érzem... :P

addig örüljetek, amíg nem nektek kell összerakni az órarendeteket... :)

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./

Több
18 éve 2 hónapja #300698 Írta: Snufi

Ethuil írta: ...ótvefőrót...

ütvefúrót :D éljen a billentyűzet elrendezése, vagy mi? :) )

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #300695 Írta: Arzeen
Nosztalgia teremprobléma: emlékszem mikor még vakolat potyogott a fejünkre, munkásokkal beszélgettünk a szünetben, kordon volt a suli körül, Krácsonyra, Húsvétra víz csöpögött a plafonról - éljen a felujítás. :D Eltudjátok képzelni, hogy a tanárnak túl kellett kiabálni az ütvefúrót vagy mit. Imádtam.
Aztán egyik szeptemberben arra érek suliba, hogy az osztályom az utcán, teljesen más épületbe, más utcán volt az osztályunk. Igy csökkent a negyvenöt perces óra harmincra, a dohányosok így cigiztek a szünetbe, így dobtak ki az ablakon, így verték be az ablakunkat a szomszédos kocsmából. Imádtam. :D

Szavazás: ma magyaron voltam... jövőhéten felelünk, asszem törire megyek :D

Több
18 éve 2 hónapja #300667 Írta: Annis
Ethuil: Köszönöm :wink: Egyébként ha mégis szavazásra bocsátod a kérdést akkor beírhatsz egy voksot a magyarhoz...

Huh ha én megtehettem volna hogy egyszer nem megyek be törire... bár lehet akkor még jobban megszivatott volna tanár érettségin... igazán "kedves" búcsúajándék volt tőle :?

Teremproblémák nálunk is rendszeresen voltak (szerencsés eset volt ha csak 4 osztály volt egy terembe írva és nem több) de ezt nálunk egyszerű erőfölénnyel döntöttük el... magyarán összetalálkozott a 4 tanár és amelyik a legerősebbnek/leghatározottabnak/legravaszabbnak bizonyult, az tartot ott órát, a többi meg mehetett keresni...

Több
18 éve 2 hónapja #300657 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Ethuil: Nálunk ilyen rendes órábanvolt. Egyszerre volt magyar és német órám:D Ráaádsul abban a teremben ahova kiírtak minket még két másik osztálynak is órája lett volna. Mondjuk asszem oktobebren már nem a tanáriban tarottuk az órákat.
Dejo, hogy ilyennel nem kell foglalkoznom jövő ilyenkorig:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #300655 Írta: Arzeen
Azért az én sulimat úgyse tudja senki felülmúlni: első tanítási nap: két magyar tétel, két angol péntekre, egy szlovák keddre; matek hablaty és holnap nyolc-kilencben legyek egyszerre magyar és töri fakton, mert a számítógépsen órarendgenerátor szerint, az átlag gimnazista tud osztódni :D poén lesz... talán kellene egy szavazást indítanom, hogy magyarra vagy törire menjek szerintetek :D

Panniii: sok sikert a fotózáshoz ;)

Több
18 éve 2 hónapja #300637 Írta: Annis
Ryana: Igen, velük járok egy osztályba :wink:

Ethuil: Én 4 év alatt is nagyon megszerettem az iskolámat. Amikor ott álltam első nap, teljesen idegennek éreztem magam, mert hiányzott az én iskolám ahol a kislányból egy teljesen más ember lett...És ahol ráléptem a felnőtté válás útjára (szó szerint mert ott töltöttem be a 18-at, de azt nagyon megtanultam, hogy attól még hogy valaki 18, cseppet sem lesz felnőttebb, csak bűntethető...maga a felnőtté válás olyan szellemi -és persze fizikai- átalakulás, ami nem korhoz köthető)

Több
18 éve 2 hónapja #300566 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Panniii, egyébként hova jársz fényképésznek? 508-ba? (Csakmert oda jár most 2 (volt)osztálytársam. ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
18 éve 2 hónapja #300564 Írta: Arzeen
A suli a maga nemében jó dolog is lehet, de úgy ahogy snuffles beárnyalta, vannak zavaró tényezők. Én ezt az évet szeretni fogom, és már ítom a ballagási beszédem, mert tuti rám fogják hagyni :D Azért nehéz egy olyan helytől megválni, ahova 9-éves korától jár az ember. Kicsit felnőttem ott...

Több
18 éve 2 hónapja #300556 Írta: Snufi

Olorin.papa írta:

Panniii írta: Szóval lehet most utálni, de amikor elvégeztétek a sulit rájöttök, hogy azért van jó oldala is :wink:

:itscool: Teljes mértékben egyetértek veled! :bounce:

én is. én szeretek tudni, sok tanáromat szeretem, csak az iskola hangulata rossz, a diáktársaság... tanulni meg kényelmetlenség, de csak azt, ami nem érdekel, mert tudom, hogy egyetemen nem lesz rá szükségem. de én szeretem. namindegy...

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300554 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Panniii írta: Szóval lehet most utálni, de amikor elvégeztétek a sulit rájöttök, hogy azért van jó oldala is :wink:

:itscool: Teljes mértékben egyetértek veled! :bounce:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 2 hónapja #300553 Írta: Annis
Hát én meg sose hittem volna, de most életemben először (na jó talán másodszor mert elsős kisiskolásként mindenki szereti) boldog voltam hogy szeptemberben iskolába mehetek... Ez volt a 13. tanévnyitóm... Igaz ugyan, hogy ez már egy érettségi után volt, de most kivételesen egész nyárion irígykedtem azokra akik szeptemberben tanulhatnak (a sikertelen egyetemi felvételikkel a kezemben)
És miután elvégeztem a középiskolát, szabad akaratomból döntöttem úgy hogy visszasírom magam az oktatásba :twisted: Szal így lettem végül fényképésztanonc
(csak hogy lehessen irígykedni, nekem csak hétfőn meg kedden vannak óráim, szerda, csütörtök és péntek az laborgyakorlat)

Szóval lehet most utálni, de amikor elvégeztétek a sulit rájöttök, hogy azért van jó oldala is :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.611 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére